PDA

View Full Version : Дискусия - срещи в Пловдив

Pages : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10

INTEGRALE
10-08-2008, 13:58
Днес да не забравите за срещата. Тъкмо е по-хладничко;-)

1912
16-08-2008, 20:22
тази сряда ако всичко мине гладко ще дойда към италито аз и един приятел очаквайте много голяма изненада

kritika
18-08-2008, 14:45
1912 слагай по качествени снимки

Колега би ли уточнил какво искаш да кажеш с този си пост!

1912
19-08-2008, 18:38
нищо не мога да разбера:no:

TaNo
21-08-2008, 07:25
а ся разправяйте кво става вчера по Италито аз па неможах да дойда:death:

BlueStorm
21-08-2008, 08:40
а ся разправяйте кво става вчера по Италито аз па неможах да дойда:death:

Ами Никито да каже. Няма да му взимаме думата сега, още не се е похвалил официално!
:devil:

TaNo
21-08-2008, 08:47
аре ле Ники изплюй камачето:spiteful:

1912
21-08-2008, 19:13
ами от понеделник съм горд собственик на още една италянка става въпрос за фиат типо 2.0 16в 139 коня:big_heat:

MBlaST
21-08-2008, 23:59
Ама ,че си скромен с тия 139 коня :plane::drive:

BlueStorm
22-08-2008, 00:54
Ама ,че си скромен с тия 139 коня :plane::drive:

Хвърля "прашоляк" в погледа!!! :coolio:

INTEGRALE
22-08-2008, 01:05
Честито на Ники за новата придобивка. Да си я караш със здраве и да е бърза поне колкото Алфата:thumbup:
Ела в неделя да я видим:-)

INTEGRALE
22-08-2008, 01:07
Позачистих малко, че темата за пловдивските срещи беше се превърнала в разговор по скайп за съвсем други неща!

vlado_iv
22-08-2008, 02:12
Привет от мен след едно приятно искарване на :on_da_beach:
Много съм доволен от Алфетата горд съм след изминати 750км без грам проблеми и даже обратното дори и затъвахме в пясъците и то на томбак.Като в рали ПАРИЖ-ДАКАР.

BlueStorm
22-08-2008, 08:08
Честито на Ники за новата придобивка. Да си я караш със здраве и да е бърза поне колкото Алфата:thumbup:
Ела в неделя да я видим:-)

Ами да ти кажа върви точно толкова, колкото старото червено двуврато "Седичи" на Матей!?!? ;)

TaNo
22-08-2008, 10:30
ами от понеделник съм горд собственик на още една италянка става въпрос за фиат типо 2.0 16в 139 коня:big_heat:

Честито Ники със здраве да си я караш и този път повече безавариени и само :firstprize:

BillyBoy`
22-08-2008, 11:53
ники честито батка много да те радва и много безавариини:)и много хонди да наказваш:)

kritika
22-08-2008, 12:21
внимаваите какво пишете и тука се появи цензора може само поздравлениа

INTEGRALE
22-08-2008, 12:41
Ами да и кажа върви точно толкова, колкото старото червено двуврато "Седичи" на Матей!?!? ;)
Значи е много добре:devil:

INTEGRALE
22-08-2008, 12:43
Привет от мен след едно приятно искарване на :on_da_beach:
Много съм доволен от Алфетата горд съм след изминати 750км без грам проблеми и даже обратното дори и затъвахме в пясъците и то на томбак.Като в рали ПАРИЖ-ДАКАР.
Браво! В неделя ще рязправяш повече;-)

INTEGRALE
22-08-2008, 12:45
внимаваите какво пишете и тука се появи цензора може само поздравлениа
Щом така мислиш напиши кой пост по темата беше изтрит!!! Пък аз ще ти напиша защо!!!

kritika
22-08-2008, 13:30
просто редупреидавам че има мислене от времето на кунизма няко решава кое е хубаво и кое не и да не разправя че форома се е преварнал в скаип форома е за това да пишеш да се вижда и обсажда от много хора с еднави или сходни вижданиа

kritika
22-08-2008, 14:57
каде е лицето на алфа milenamr (http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=291) това е проблема има малко жени оште малко ште се преварнем в геи дружинка господа другари алфисти

Alfa User
22-08-2008, 18:40
Затрити съобщения ще има и занапред. Форума е създаден с една малко по-различна цел от тая на скайп-чатовете наистина.

INTEGRALE
23-08-2008, 01:20
просто редупреидавам че има мислене от времето на кунизма няко решава кое е хубаво и кое не и да не разправя че форома се е преварнал в скаип форома е за това да пишеш да се вижда и обсажда от много хора с еднави или сходни вижданиа

Да, това е идеята на форума да общуват хора със сходни интереси, НО форума има правила /прочети си написаното и виж колко правописни грешки имаш/ Защо толкова често редът се възприема като комунизъм не знам. Едва ли някой мисли, че личните разговори на колегите от Пазарджик и Варна са точно за темата за пловдивските срещи. Обсъждайте си каквото си искате, но не в тази тема. Направи тема в "общи приказки", пиши що годе грамотно и на кирилица и никой нищо няма да ти изтрие.

1912
25-08-2008, 18:53
айде слагайте снимките от неделя

BlueStorm
25-08-2008, 20:10
айде слагайте снимките от неделя

Чакай, че днес от работа не ми остана време! Утре ще ги пусна рано-рано!

TaNo
27-08-2008, 23:14
Снимки от Италито и на новата ни Алфа в клуба :mrgreen:

http://www.picvalley.net/u/1070/309196999.JPG (http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1070/309196999.JPG)
http://www.picvalley.net/u/1305/1316521973.JPG (http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1305/1316521973.JPG)
http://www.picvalley.net/u/1470/1420477110.JPG (http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1470/1420477110.JPG)
http://www.picvalley.net/u/916/1088502997.JPG (http://www.picvalley.net/v.php?p=u/916/1088502997.JPG)
http://www.picvalley.net/u/795/1915015392.JPG (http://www.picvalley.net/v.php?p=u/795/1915015392.JPG)

martzaro
28-08-2008, 22:33
Като стана въпрос за новите алфи в клуба само да кажа че от моделните образци които се продават от моята колекция досега не се е разписал нито един пловдивчанин. Ако все още не сте разбрали вижте темата в раздел продава: колекция алфа ромео.:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::h ehe::hehe:

Alfa User
30-08-2008, 11:18
Ехх,ако имаше 155 DTM в колекцията, нямаше да пропусна ...

The_Game
31-08-2008, 15:43
Ехх,ако имаше 155 DTM в колекцията, нямаше да пропусна ...

абе то и обикновенна 155-ца няма ти за DTM :unsure:

martzaro
31-08-2008, 20:22
Честито на колегите които се снабдиха с малките модели на алфи да си се хвалят с тях заслужават си всеки един лев. Все пак говорим за модели дето не се продават по бензиностанциите и са на именити фирми:cheers::cheers::cheers::cheers:

Alfa User
31-08-2008, 22:35
Сега да изчакаме и снимките на големите Алфи :cheers:

BUH
01-09-2008, 00:34
неска стана мн готино,несам си мислил че може да се саберем толкова много,евала :big_bow_down:

INTEGRALE
01-09-2008, 20:00
неска стана мн готино,несам си мислил че може да се саберем толкова много,евала :big_bow_down:
Много народ имаше наистина. Беше една от най-многобройните срещи:metal:
Само ще призова колегите, които правиха изпълнения за малко по-сдържано поведение на пътя, че да не стане някоя беля и да си развалим хубавите впечатления:cheers:

Alfa User
01-09-2008, 20:27
Присъединявам се към апела на колегата ... Най-малкото защото не ни подхожда да правим голфаджийски изпълнения.
Да ви напомня само, че Клуб Алфа Ромео-България е един от застъпниците на идеята за културно поведение на пътя, толерантност към другите и най-важното - запазване на живота по улиците !
Така че аз също моля другарите рацери да показват пилешките си мускули на някое достойно за целта място - което е най-малкото обезопасено поне за околните ...

martzaro
01-09-2008, 22:01
Предупреждавам че следващият път ще дода с кочана с актовете и ще взимам книжки!!! Нямам нищо против скоростите но за бога колеги там имаше майки с деца и хора...фенове дето щъкат между колите, което е крайно опасно. Нека не опропастяваме идеята и да влизаме в черната статистика. Ако не своя живот пазете този на другите.:ranting::ranting::ranting::ranting::ranti ng::ranting::ranting::ranting::ranting:

TaNo
01-09-2008, 22:21
зарибявката беше сладка всеки да тръгне и да върти колата ноО това наистина не е мястото и трябва да се поспре до тука!!! Не че има смисал да го пишем тука всичко това щото от страна на алфите нямаше такива испълнения, ще се упитам да им обясна на момчетата от фиат форума

MainaCore
01-09-2008, 22:55
Мдам... с тия изпълнения е въпрос на време да стане беля и то напоследък простотийте зачестяват. Браво на Огито, че се опита да вразуми единия рейсър и дано да има ефект.

Alfa User
02-09-2008, 06:12
А няма ли да има някоя снимка вече ?!? :info:

TaNo
02-09-2008, 10:53
А няма ли да има някоя снимка вече ?!? :info:

аз се разписах :crazy:

vlado_iv
04-09-2008, 12:27
Присъединявам се към апела на колегата ... Най-малкото защото не ни подхожда да правим голфаджийски изпълнения.
Да ви напомня само, че Клуб Алфа Ромео-България е един от застъпниците на идеята за културно поведение на пътя, толерантност към другите и най-важното - запазване на живота по улиците !
Така че аз също моля другарите рацери да показват пилешките си мускули на някое достойно за целта място - което е най-малкото обезопасено поне за околните ...

Напълно съм съгласен с теб :bravo:

Speeder
04-09-2008, 12:49
Напълно съм съгласен с теб :bravo:

Аз съм с двете ръце да спрат такива лапешки простотии! Не сме се събрали на кастинг за гъзарчета въртящи гуми.
ТаНо, между другото имам идея да не слагаш повече клипчета с такива изпълнения в нета. ;) така поне няма да ги правиш известни.

Хубаво е ако някой копира тия мнения и във фиатския форум. :ranting::ranting:

BUH
04-09-2008, 15:18
колеги,наистина имаше малко повече от необходимото изпалнения ама все пак пичовете го правят за шоуто,не е ли така? :)

TaNo
04-09-2008, 17:33
Аз съм с двете ръце да спрат такива лапешки простотии! Не сме се събрали на кастинг за гъзарчета въртящи гуми.
ТаНо, между другото имам идея да не слагаш повече клипчета с такива изпълнения в нета. ;) така поне няма да ги правиш известни.

Хубаво е ако някой копира тия мнения и във фиатския форум. :ranting::ranting:

Митак аз говорих с някой от тях дет повече се имам, обещаха повече такива изпълнения на срещата няма да има;-)

martzaro
04-09-2008, 22:58
колеги,наистина имаше малко повече от необходимото изпалнения ама все пак пичовете го правят за шоуто,не е ли така? :)

"ШОУТО" за нула време може да се превърне в трагедия. Мястото е тясно, има много коли, хора които постоянно вървят между колите, липсват заграждения само за състезателите, ДВИЖАТ СЕ И ДЕЦА, и най-вече екип на медицинска помощ. Време е да се припомни че група "В" от ралишампионата която е родоначалник на WRC състезанията е забранена и спряна заради множеството инцидети с публиката и пилотите понеже там са гледали повече ШОУ и по-малко безопасност на участници и зрители. Формално погледнато това което стана не е нарушение на закона, но е нарушение на неписаните правила за шофиране в градска среда. Аз не искам да се превръщам в цербер но и не искам да чета по вестниците че .......вчера безразсъдни фенове на италианските коли са предизвикали катастрофа или недай си боже ранили или убили човек.....!!!! Пистата на Калояновое направена за тази цел!!

TaNo
05-09-2008, 01:12
Той martzaro с неговата Алфа, че е турбо не си е позволявал да завърти нито веднъж гуми а вия с ващи котори дет кат дигните 80 и буталата ви утиват в картера са праите на рейсъри:idea: ПОВЕЧЕ НА СРЕЩАТА ТАКИВА ИЗПЪЛНЕНИЯ НЯМА ДА ИМА!!! кат ви са въртат гуми надъхайте се събираме се и утиваме на калояново.

BUH
05-09-2008, 19:38
Тано брат ае без обиди за колите моля :):):). "martzaro" напално сам сагласен с тебе относно изпалненията вапреки че и аз драпнах една ръчна,но моля не толкова грубо и ние сме хора... и междо другото тея изпалнения са нарушения на закона лично аз имам АКТ заради изпалнение с ръчна.В АКТ-а ми написа "безрасъдно шофиране с предпоставки за ПТП"':death: :lol:

martzaro
05-09-2008, 19:56
Според мен въобще не съм бил груб с когото и да е било. Колегата BUH не съм искал да обидя някой.

BillyBoy`
05-09-2008, 20:23
тази неделя идваи със кочана със актовете и така ще се опраи работата на българина вилата трябва да му е на врата за да върви във крачка иначе няма оправия всеки ще си я кара както си иска:)

BUH
06-09-2008, 14:04
"BillyBoy" недеи с лошото :please:

MainaCore
06-09-2008, 16:56
Проблемът е там, че ако веднъж дойдат куките по сигнал и повече никога няма да можем да се събираме там, защото ще е много трудно да им обесним, че само стоим и си правим мохабет ;)

Tasho
06-09-2008, 17:16
Стига вече сме се карали,станалото станало,няма връщане назад./добре ,че не е станало нищо./Дано вече не ставаме свидетели на подобни изпълнения,все пак там минават майка с деца,деца с велосипеди ,както и пеш.И дано няма повече "шофиорски" изпълненния.

BlueStorm
07-09-2008, 13:04
тази неделя идваи със кочана със актовете и така ще се опраи работата на българина вилата трябва да му е на врата за да върви във крачка иначе няма оправия всеки ще си я кара както си иска:)

При теб явно е подействало! :coolio:

:whistle:

BillyBoy`
07-09-2008, 13:58
ммммм да правилно:laughing1:

Alfa User
07-09-2008, 19:06
При теб явно е подействало! :coolio:
:whistle:

Време е на всички ви да подейства, защото ми писна да гледам репортажи за убити деца и майки, и да виждам некролози на 23-годишни младежи по улиците ... Айде стига, аман от пишман-рацери, дето дори не знаят на колко оборота да си сменят предавките ! По цяла вечер им слушам изцепките под прозореца си, и колкото се ядосвам и дразня на простотията, толкова ми е и смешно на идиотизма ...
No offence, ама си е баш така ! Ако сте баш-рацери - идете на пистата, и покажете на какво сте способни. На улицата, сред бавния трафик, всеки може да изглежда бърз ... и да бъде мъртъв !!!

BlueStorm
08-09-2008, 09:31
Време е на всички ви да подейства, защото ми писна да гледам репортажи за убити деца и майки, и да виждам некролози на 23-годишни младежи по улиците ... Айде стига, аман от пишман-рацери, дето дори не знаят на колко оборота да си сменят предавките ! По цяла вечер им слушам изцепките под прозореца си, и колкото се ядосвам и дразня на простотията, толкова ми е и смешно на идиотизма ...
No offence, ама си е баш така ! Ако сте баш-рацери - идете на пистата, и покажете на какво сте способни. На улицата, сред бавния трафик, всеки може да изглежда бърз ... и да бъде мъртъв !!!

Юзъре, я ми покажи къде точно съм възразил срещу разумното и безопасно шофиране?!?! Виждал ли си ме мен лично да правя подобни изпълнения по срещите или в града?
Та на всичко отгоре ме и цитираш, пишеш отдолу с червено...
...та и ме подканяш " Не се обиждай, ама... "

На кои "всички ви" да подейства!?!? Ти от кои си???

И знаеш ли изобщо за какво става въпрос с тази закачка между мен и BillyBoy, та пишеш неразбрал?

milenamr
08-09-2008, 16:41
Колега ,ква е тая безумна агресия,подпалена от неправилно преценени опасения за "закачки" от личен характер?
Не, че съм му говорител на Alfa User, но ми е направило очеизбодното впечатление, че той винаги пише с червени букви-независиумо какви и къде са му постовете и независимо дали отговаря на някой .
Та защо си въобразяваш,че цитирайки те в отговора си ,го е направил с червени букви, като специално отношение кокретно към теб?
Убедена съм ,че отношението му не е специално нито към теб, нито към който и да било конкретен субект от форума.Неговото отношение, както и моето(както и на доста колеги, които макар да имат спортно сърце имат и малко разум )е въпрос на принцип и той е ,че за всяка гяволия си има и място и време и определени атрибути и нагласи за реализация .Има ли риск,нещата загрубяват и от играчка за секунди стават на плачка.

Alfa User
08-09-2008, 18:01
Но навярно трябва да го изпитат някои хора на гърба си, за да го разберат.
Забележката наистина не беше персонална - използвах само намека в съобщението ти, колега. Затова и беше тоя "No offence" - ама кой да чете между редовете ... :)
Както и да е. Апела ми си стои - без значение аз от кои съм. Може и да карам бърза и мощна кола, но същата тази кола знам в какво оръжие се превръща в определени моменти. ВИЖДАЛ СЪМ ГО.
Та така - който иска да си чупи главата, да е така добър да се погрижи да е само неговата ... това исках да помоля. Ма то стана един диспут ... леле.
Ай със здраве !

vlado_iv
08-09-2008, 19:08

А ти да земеш и да дойдеш , че ти забравих цвета на колата :Tease:

Tasho
08-09-2008, 20:59
Колега ,ква е тая безумна агресия,подпалена от неправилно преценени опасения за "закачки" от личен характер?
Не, че съм му говорител на Alfa User, но ми е направило очеизбодното впечатление, че той винаги пише с червени букви-независиумо какви и къде са му постовете и независимо дали отговаря на някой .
Та защо си въобразяваш,че цитирайки те в отговора си ,го е направил с червени букви, като специално отношение кокретно към теб?
Убедена съм ,че отношението му не е специално нито към теб, нито към който и да било конкретен субект от форума.Неговото отношение, както и моето(както и на доста колеги, които макар да имат спортно сърце имат и малко разум )е въпрос на принцип и той е ,че за всяка гяволия си има и място и време и определени атрибути и нагласи за реализация .Има ли риск,нещата загрубяват и от играчка за секунди стават на плачка.

А Ние за какво изписахме толкоз страници за това безопасно шофиране.И айде стига вече сте се джафкали,заради това ,че някои може би избиват комплекси с подобно поведение на пътя.А ти MilenaMr наистина като не знаеш за закачката между тях не е хубаво да подклаждаш още повече огъня по тоя начин....А колкото до AlfaUser и аз карам мощна кола ,но не си правя експерименти .и хора да не се държим вече като някакви пубери,а като зрели хора.Нека вече има МИР в нашите редици и да няма вече такива междуособици помежду ни!!!!

BlueStorm
09-09-2008, 00:16

Но навярно трябва да го изпитат някои хора на гърба си, за да го разберат.
Забележката наистина не беше персонална - използвах само намека в съобщението ти, колега. Затова и беше тоя "No offence" - ама кой да чете между редовете ... :)
Както и да е. Апела ми си стои - без значение аз от кои съм. Може и да карам бърза и мощна кола, но същата тази кола знам в какво оръжие се превръща в определени моменти. ВИЖДАЛ СЪМ ГО.
Та така - който иска да си чупи главата, да е така добър да се погрижи да е само неговата ... това исках да помоля. Ма то стана един диспут ... леле.
Ай със здраве !

Аз понеже съм говорител сам на себе си :Lkingsmiley: ще "кажа" нещо за последно и приключвам:
Първо това с безумната агресия ми дойде много комично:metal:
Второ - аз опасения нямам никакви (нито от закачки, нито от нападки)!
На трето място ще отбележа, че ако колегата беше заменил местоимението от "Време е на всички ВИ да подейства" с " Време е на всички НИ да подейства" нямаше толкова да се запаля, но такива себеизключващи се, безгрешни, мастър джедай тийчъри взеха да ми идват в повечко ( ако ще слага всички под един знаменател, поне да включи и себе си в общото число ).
Това последното е с намигане, да не вземете пак сега да ми се нахвърлите!
Четете между редовете!!!
:innocent:

BUH
09-09-2008, 00:57
kolegi az malko propusnah taq sedmica i mi e 4udno dali pak e imalo izpalneniq 4e tolkova se razgore6tiha ne6tata

milenamr
09-09-2008, 02:25
.......Това последното е с намигане, да не вземете пак сега да ми се нахвърлите!
Четете между редовете!!!
:innocent:

Няма да ти се нахвърлим ПАК:respect:,защото не сме ти се нахвърляли и преди;)
За себе си да споделя-изказах личната си позиция по разисквания въпрос.Не е било нападка към теб, опитах се да вкарам малко яснота:)
Иначе си прав- не бива в никакъв случай да се изключваме от каквито и да било критики.Всеки от нас си знае най-добре какви издънки прави и колко често.Аз за мен мога да подчертая,че съм категорично на светлинни години от изрядност и безупречност на шофирането.
Въпроса опира до това да избягваме максимално зорлем създаваните рискове при стила на шофиране.А мисля, че това не е никак трудно.Трябва преди всичко желание.
Иначе съм сигурна , че умения всеки има
:meeting::go:

INTEGRALE
09-09-2008, 09:31
колеги, аз малко пропуснах тази седмица и ми е чудно дали пак е имало изпълнения, че толкова се разгорещиха нещата

Не, колега! Този път всичко мина без сериозни изпълнения.
Браво, за което на всички присъстващи:respect:

INTEGRALE
09-09-2008, 09:44
За това, че трябва да се кара разумно мисля всички сме на едно мнение. И на мен ми е много гадно като гледам какво става по пътищата и как карат кретените, НО в темата ставаше въпрос за нещо малко по-различно, а именно да не се превръщат срещите във въртежи на гуми и опъване на ръчни:no_no_no:
Мисля, че призивът ни имаше ефект, т.к. тази седмица всичко беше нормално:respect:, така че да не подхващаме и тук темата за скапаните шофьори, скапаните коли, скапаните пътища...
Кой каквото искаше да каже по въпроса го каза. Нищо няма да трия. Нека да седят апелите на колегите /дано да имат ефект за някого/, но викам да стига вече!

Alfa User
09-09-2008, 18:59
:respect:

BUH
10-09-2008, 00:08
Еее супер :clap:

vlado_iv
10-09-2008, 08:16
Предлагам нещо друго да обсъдим МНОГО ВАЖНО
Кога ще седнем на по БИРА с мезенце :cheers::drunk::big_beer:,а не на по кафе както всеки път.
Примерно някоя събота

INTEGRALE
10-09-2008, 09:53
Предлагам нещо друго да обсъдим МНОГО ВАЖНО
Кога ще седнем на по БИРА с мезенце :cheers::drunk::big_beer:,а не на по кафе както всеки път.
Примерно някоя събота

Идеята ти е наистина чудесна :clap:
Само че трябва да е другата събота, че тази сме в Пазарджик 8)
Давайте предложения къде можем да се съберем за :drinking:

MainaCore
13-09-2008, 21:01
Официално предложение :

На 27.09.2008г. в 20:30-21:00 да се съберем на място Х и да са напием :cheers:

BUH
15-09-2008, 00:50
Неска хуу че бяхме "фиатаджиите" да отчетем срещата :afro: :):)

Tasho
15-09-2008, 11:58
Неска хуу че бяхме "фиатаджиите" да отчетем срещата :afro: :):)

Алфистите също бяхме на линия....:hump: или поне малка част от нас

TaNo
15-09-2008, 15:38
Кво стана бе останалите да не се уплашихте от студа:haha:

BUH
15-09-2008, 18:09
Имаше си пресаствие на алфисти скоромно но си имаше няма спор :bravo:

1912
15-09-2008, 18:20
дай някоя снимка де

vlado_iv
17-09-2008, 07:21
Официално предложение :

На 27.09.2008г. в 20:30-21:00 да се съберем на място Х и да са напием :cheers:

Ами аз предлагам в РИО в кичюка.
Давайте предложения:BBQ:

BUH
18-09-2008, 00:22
Аз сам надахан щом има иедини и пииини :eat: :tequilla: :drunk:

Tasho
18-09-2008, 16:43
От вчерашната среща на Итали снимки ЙОК!!! :smile:Иначе си изкарахме добре....

INTEGRALE
19-09-2008, 12:21
Ами аз предлагам в РИО в кичюка.
Давайте предложения:BBQ:

Звучи добре:yes:
Макар, че аз нямам претенции за мястото!

MainaCore
22-09-2008, 12:40
Значи искам всички, които смятат да идват до Сряда - 24.09 да изявят желание в тази тема, за да може да имаме ориентировъчна бройка и да запазим места за събота

INTEGRALE
23-09-2008, 17:57
Аз ще присъствам:beer:

BillyBoy`
23-09-2008, 20:30
броите и мен макар че аз съм 50на50

INTEGRALE
25-09-2008, 14:33
Не че искам да внасям смут в организацията, ама нещо май няма много ентусиазъм:yawn: Ако трябва да го отложим за след феста:!: Какво мислите?

Tasho
25-09-2008, 17:08
Май остана за следващата събота кръчмето.

toki4a
25-09-2008, 20:32
коо праим бре колеги

организирате се кръ4ми без назе ли бре
ас придлагам да се сабереме някаде заедно

ко шаа кажете:drunk:

val_mcrae
26-09-2008, 12:19
Ето тук за една сбирка ако ви допада заповядайте :)
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=11039&page=4

val_mcrae
26-09-2008, 23:28
Пловдив, стига стояхте само в този град излезте малко от него и се разходете до подбалкана :) Елате утре да си направим малко шоу!

vlado_iv
29-09-2008, 19:26
Несириозна работа :BBQ:

Alfa User
03-10-2008, 22:36
Тази неделя времето се очертава да е гадно, но предлагам да се съберем, за да уточним някои неща за Феста. И може да не е чак в 18.00, какво ще кажете?

INTEGRALE
04-10-2008, 14:36
По принцип ще е по-добре да е по-рано, но все още всички знаят, че срещите са от 18:00. Така, че е най-добре да си остане 18:00!
Пък вече след феста ще се минава на зимно време и ще ги местим срещите по-рано.

Nyte
04-10-2008, 19:41
Здравейте, колеги. Аз съм един сравнително нов Алфист и се интересувам кога се правят срещите и дали са само за членове на клуба, че имам желание да дойда да се приобщя към Алфа обществото ;)

DanewRomeo
04-10-2008, 21:38
Срещите са само за хора, които НЕ са членове на клуба :spell: Приятен ден!

Speeder
04-10-2008, 23:50
Аре пък тоя Данев. :new_Eyecrazy:
Срещите са всяка неделя от 18.00 (през зимата ще е по-рано) на централния вход на стадион Пловдив. Откъм жп линията.
За всички привърженици на Алфа Ромео , а и не само ;)

ZoE23
05-10-2008, 08:23
Ако е лошо времето можем да се съберем на ИТАЛИ, ако искате?Защото така като гледам ще е най-малкото дъждовно...:roll:

Tasho
05-10-2008, 13:51
Срещите са само за хора, които НЕ са членове на клуба :spell: Приятен ден!

Ицо е това ме разби..половин час съм се смял от сърце!!!Изказването си го бива,спор няма!!!

INTEGRALE
05-10-2008, 14:19
Ако е лошо времето можем да се съберем на ИТАЛИ, ако искате?Защото така като гледам ще е най-малкото дъждовно...:roll:
Знаеш колко малко хора влизат във форума :arrow: на Итали ще сме 5 човека.
На стадиона под козирката и после в Бумеранга :thumbup:

ZoE23
05-10-2008, 14:38
Ок нека се съберем там пък после ще му мислим :thumbup:

radko_88
05-10-2008, 14:55
тамън и аз ще доида в 6 часа пред входа на стадиона нали :)

INTEGRALE
05-10-2008, 15:00
тамън и аз ще доида в 6 часа пред входа на стадиона нали :)
Да.

radko_88
05-10-2008, 15:03
ок там съм :)

Alfa User
07-10-2008, 18:32
Листовките за феста са вече в мен ... Утре, в 19.00 на бензиностанция Итали ще донеса да ги разпределим - за да помагате в разпространението :)
Ако някой иска да му дам без да ходи на Итали - 0887 591 251 е номерчето ми.

misira80
16-10-2008, 21:04
едно вапросче променя ли се часът на срещи те

BillyBoy`
16-10-2008, 21:07
да неделя във 15:00 часа :)

misira80
16-10-2008, 21:09
гледам че маи никои не е пуснал тема за това питам

vlado_iv
16-10-2008, 22:15

alfa romeo 164 ts. 2.0 смених старата за малко по нова
Да дойдеш с нея да я видим :baby_bringin:

INTEGRALE
17-10-2008, 12:43
Най-отгоре в първата тема за срещите е променен часът, но май е най-добре да пусна нова тема.

TaNo
26-10-2008, 11:28
айде върнахте ли си часовниците един час на зад, някой да не пропуснат срещата:Tease:

Tasho
30-10-2008, 23:32
ХАХАХАХАХАХАХА! Кажи му го, Емо! ХАХАХАХАХА... О, НЕЕЕЕ, ЩЕ ПАДНААА :bounce8:

А ти каде се загуби ...липсва ми твоето ЮМЗ :-D

MBlaST
31-10-2008, 10:19
Tasho стига вече с тва ЮМЗ, че неговата кола не разбира от майтап. Онази вечер след италфеста ни е чула и...... абе той Христо ще си каже :naughty:

DanewRomeo
31-10-2008, 10:29
Хора, които кара нефелни твинс минс бинс шпайкове да не обаждат залудо... Моето ЮМЗ е пушка, върви блажно, вози медено и пали изтребително. Е, ти, Таше, го прокълна - то се поболя милото :hi_temerature:. Но сега пак се е озъбило и цепи ли цепи мрака:go::go::go:. Алфа Ромео - красива любов завинаги!

Tasho
31-10-2008, 16:52
Хора, които кара нефелни твинс минс бинс шпайкове да не обаждат залудо... Моето ЮМЗ е пушка, върви блажно, вози медено и пали изтребително. Е, ти, Таше, го прокълна - то се поболя милото :hi_temerature:. Но сега пак се е озъбило и цепи ли цепи мрака:go::go::go:. Алфа Ромео - красива любов завинаги!

Ти пък как можа да го кажеш.....Аз не проклинам просто си говорех реалистично....:) А ти верно ела вече ,че ми стана мъчно за тебе ...Такъв веселяк пък на последните сбирки все аут...

DanewRomeo
31-10-2008, 20:40
Ти пък как можа да го кажеш.....Аз не проклинам просто си говорех реалистично....:) А ти верно ела вече ,че ми стана мъчно за тебе ...Такъв веселяк пък на последните сбирки все аут...

Таше, брат, в сряда ще се скив. Неделите, поне известно време, няма да мога да идвам, защото съм целодневно на бач. Кофти, ама това е! Всичко най!

Правете вар, не война :jumping:

1912
01-11-2008, 20:52
айде мир

DiStefano
02-11-2008, 23:46
айде със здраве ...
а на останалите колеги от Филибето
пожелавам скорошни срещи с нас и повече
гориво в резервоарите ...

milenamr
03-11-2008, 00:04
Значи е крайно време да се направи една качествена пазаджишко-пловдивска среща като тази
http://alfamarti.jalbum.net/sre6ta%201.11.2008/ , терена е без значение)
А като стане около левче бензина , съвсем няма да ни бърка :cheers:

TaNo
03-11-2008, 21:11
Айде стига вече! Престанете да пишете глупости, все пак темата е за - "Срещи - Пловдив Тук се коментират традиционните срещи в Пловдив и региона"
ИНТЕГРАЛЕ ти вземи до поразчистиш малко ;-)

Speeder
04-11-2008, 10:18
Айде стига бе хора!

INTEGRALE
04-11-2008, 15:14
Нямах възможност да следя форума няколко дни и гледам.....
Пъърво се опитах да пооправя малко конфликтните постове, но просто не става. Ако оставя някои ще има сърдити, затова изтрих ВСИЧКИ постове, свързани със спора.
Колеги, може ли такова нещо!!!
1. Чели сте всички постовете на Критика и всички си го знаят какъв е. Човека обича да се шегува и то не само във форума. Може да е от скоро, но е истински фен и прави много за другите /не само виртуално/. НЕ МУ СЕ ВПРЯГАЙТЕ!!!
Алфа Юзър и твоето отношение към "всички са еди какви си" не беше коректно.
Другите участници в спора предполагам и те са разбрали къде им е била грешката за да се стигне до такъв конфликт.
2. С повечето от вас се познаваме лично. Защо трябва да се подхващат тъпи спорове с адвокатстване и от едната и от другата страна???
3. Надявам се, че главните действащи лица са си взели поука, преосмислили са отношението си към другите и няма да има нужда повече да трия безмислени постове!
4. Защо не вземете Пазарджик да ни дойдете на гости, че да се разберем на една хубава маса:drunk:

kritika
04-11-2008, 16:10
ura svar6i se.daite da govori za masa.qdene i piene mi se varti v glavata, da se razberem v srqda ,vseki da dade predlojenie.....obi4amvi i izvenqvaite ako sam zasegnal nqkoi :band:

pr_00f
04-11-2008, 16:44
Понеже множко работа ми се събира напоследък и нямам много възможност да следя целият форум и по специално спамерските теми по 100 страници -Срещи в Пазарджик и Пловдив:

Колега Интеграле, аз повечето от хората не ги познавам , но това не значи че след като се познавате може да се нарушава добрият тон на форума. Така че малко си трил днес :)

Специално за kritika - вече имаш предупреждение за писане на маймуница. И едно за непристоен език.
Всяко следващо такова ще бъде трито и ще продължа да налагам предупреждения. Съгласно мод правилата след 3 предупреждения следва 1 седмица бан. Последният ти пост ще го оставя ( подарък от мен)

Прочетете правилата и ги спазвайте за да няма после ама защо така или иначе. Темата ви ще я следя постоянно , просто не съм подозирал че в един раздел за сбирки и веселби може да се натрупа подобно напрежение.

BillyBoy`
04-11-2008, 17:51
Понеже множко работа ми се събира напоследък и нямам много възможност да следя целият форум и по специално спамерските теми по 100 страници -Срещи в Пазарджик и Пловдив:

Колега Интеграле, аз повечето от хората не ги познавам , но това не значи че след като се познавате може да се нарушава добрият тон на форума. Така че малко си трил днес :)

Специално за kritika - вече имаш предупреждение за писане на маймуница. И едно за непристоен език.
Всяко следващо такова ще бъде трито и ще продължа да налагам предупреждения. Съгласно мод правилата след 3 предупреждения следва 1 седмица бан. Последният ти пост ще го оставя ( подарък от мен)

Прочетете правилата и ги спазвайте за да няма после ама защо така или иначе. Темата ви ще я следя постоянно , просто не съм подозирал че в един раздел за сбирки и веселби може да се натрупа подобно напрежение.
интегралето го написа много ясно ама явно не си разбрал критика просто се пошегува а та тои си е такав по характер шегаджия и маитапчия така че няма смисъл изрично да се впрягаш :pp:а това че някои не разбират от маитап и се засягат и от наи малкото си е техен проблем не виждам за какво трябва критика да бъде критикуван Емо продължаваи да си бъдеш все същия шегаджия и маитапчия аз съм със теб:headbang:

BlueStorm
04-11-2008, 18:29

Сега... ...чудя се от къде да започна и аз!

Първо за тези словесни "откоси над окопите" не мисля, че някой има персонална вина. Това започна леко, леко както започва лавина в планината. Как свършва на всички е ясно! Така, че не мисля за правилно Емил (kritika) да отнася цялата вина. Още повече си признаваш, че не си имал достатъчно време напоследък да обърнеш внимание на форума! Това, което искам да кажа е следното: Не си запознат достатъчно добре с нещата в момента за да раздаваш правосъдие по този начин. Призовавам те да размислиш отново, здравия разум да надделее и да махнеш това предупреждение за "непристойния език", защото в противен случай още поне трима трябва да получат същото, а не виждам да се е случило!!!

Познавам Критика най-отдавна и заявявам, че не е такъв човек, за какъвто е небеждаван! Освен това е помогнал почти на всеки един от съфорумците в Пловдив без да иска нищо от никой в замяна.
Нали помните онази "500 Limited" ( варненска или бургаска - не помня ) дето беше тръгнала за феста??? Искам собственика на тази 145-ца сега да пише тук и да сподели кой му даде твърдата връзка ( без никой да го моли или пита - направо бръкна в багажника и му я връчи ). Между другото мисля, че вече е време ( мина вече 1 месец ) да му я върне през "Спиди" както беше обещал :oops:
Види ли човек закъсал на пътя спира и предлага своята помощ (колко от нас го правят??? ) ! Е? Питам аз: Не е ли това една от основните причини да съществува изобщо този клуб и форум???

Иначе относно кирилицата няма какво да кажа!

Още веднъж призовавам pr_00f да преразгледа решението си!!!

Tasho
04-11-2008, 18:39
Сега... ...чудя се от къде да започна и аз!

Първо за тези словесни "откоси над окопите" не мисля, че някой има персонална вина. Това започна леко, леко както започва лавина в планината. Как свършва на всички е ясно! Така, че не мисля за правилно Емил (kritika) да отнася цялата вина. Още повече си признаваш, че не си имал достатъчно време напоследък да обърнеш внимание на форума! Това, което искам да кажа е следното: Не си запознат достатъчно добре с нещата в момента за да раздаваш правосъдие по този начин. Призовавам те да размислиш отново, здравия разум да надделее и да махнеш това предупреждение за "непристойния език", защото в противен случай още поне трима трябва да получат същото, а не виждам да се е случило!!!

Познавам Критика най-отдавна и заявявам, че не е такъв човек, за какъвто е небеждаван! Освен това е помогнал почти на всеки един от съфорумците в Пловдив без да иска нищо от никой в замяна.
Нали помните онази "500 Limited" ( варненска или бургаска - не помня ) дето беше тръгнала за феста??? Искам собственика на тази 145-ца сега да пише тук и да сподели кой му даде твърдата връзка ( без никой да го моли или пита - направо бръкна в багажника и му я връчи ). Между другото мисля, че вече е време ( мина вече 1 месец ) да му я върне през "Спиди" както беше обещал :oops:
Види ли човек закъсал на пътя спира и предлага своята помощ (колко от нас го правят??? ) ! Е? Питам аз: Не е ли това една от основните причини да съществува изобщо този клуб и форум???

Иначе относно кирилицата няма какво да кажа!

Още веднъж призовавам pr_00f да преразгледа решението си!!!

+1

DiStefano
04-11-2008, 18:42
1-во за Професора ... ля ля ля ля ля ...
за темата в Пазарджик не е нужно се напрягаш ..
нещата ги държа под контрол ..
балансираме, но на момците им е трудно щото сека вечер
преди да пишат се прават спрели от пиене .. както и да е ... второ .. да ти е живо и здраво братчето на Пакумбата .. кога ше ме почерпиш ?!

за Интеграле .. ми миналата седмица бехме ние в Пловдив .. тая събота съответно ви ОЧАКВАМЕ .. :drunk:

и трето .. уважавайте Алекс като колега, пича винаги е правил много за тоя "клуб" и форума, най-малкото е и един от най-старите тука ..

и последно .. ноу хард фийлингс, от един отбор сме
Поздрави на всички

BUH
04-11-2008, 18:56
аидеее Пловдив на гости на Пазарджик пак :cheers::big_beer::big_beer:

Alfa User
04-11-2008, 19:26
1. Чели сте всички постовете на Критика и всички си го знаят какъв е. Човека обича да се шегува и то не само във форума. Може да е от скоро, но е истински фен и прави много за другите /не само виртуално/. НЕ МУ СЕ ВПРЯГАЙТЕ!!!

Ами не бих се впрягал, ако не беше толкова много залитнал - той си знае накъде и защо ... И не съм само аз засегнат.

Алфа Юзър и твоето отношение към "всички са еди какви си" не беше коректно.

Аз се извиних публично на всички засегнати без вина, защото най-малкото аз имам намерение форума да се превръща в арена за лични конфликти и т.н. простотии - както каза колегата Di-Stefano, тук съм много отдавна - от самото начало - за да си позволявам непристойно поведение.

4. Защо не вземете Пазарджик да ни дойдете на гости, че да се разберем на една хубава маса:drunk:

Това вече е едно стойностно предложение ! Мисля, че този разговор няма повече основание за развитие. Пак казвам - извинявам се на всички засегнати без причина, дори се извинявам и на засегнатите с причина :pp: Важното е да се поддържа добър тон тук и всички да бъдем като едно голямо семейство !

MainaCore
04-11-2008, 20:12
Аз от Емо само хубави неща съм видял - настроение и тънки части :) не виждам, какво толкова е станало, бичете си айляка живота продължава.

ПС:Алeкс ела на някоя от срещите имаме нови идеи, които може да ти допаднат ;)

ONCHO_S_ALFATA
04-11-2008, 20:56
zdraveite vsichki shte se radvam ako otnovo se saberem i si napravim shou kato minalata nedelq

pr_00f
04-11-2008, 21:19
Бързо и поред на номерата.

За колегата по-горе - добре дошъл във форума :
И съответно : правилата

1.4 Да пише на кирилица. Форумът на Клуба е български и официалният език и писменост на него са българските. Явни демонстрации на нежелание да се улеснява комуникацията във форума ще се смятат за “неуважение към останалите участници”. Постове на участници, които отказват да пишат на кирилица, ще бъдат редактирани или отстранявани.

Казах ви - прочетете правилата на форума.
Много се радвам че Критика- е толкова чудесен и изгарящ от желание да помага, с още по-прекрасно чувство за хумор и прочие. Казахте да му погледна посовете и да се убедя в това - направих го.Еми да от 35 поста 6 на маймуница. Наживо може да е супер но във форума според правилата – НЕ е.
Съжалявам че нямам възможност да познавам наживо всички които пишат тук, така че съм принуден да си градя мнение по това което пишете.

Относно колегите който ме съветват да си променя мнението и да премисля – 2 те предупреждения са наложени за съесем конкретни нарушения на правилата на форума

И понеже явно „защитниците“ също не сте чели правилата направо ще ви го ги дам наготово.

2.7 Контакти с модератори и администратори, както и коментари по минали действия на модератори или администратори, пoтребителите извършват изключително по e-mail, с Private Message или само на определено за целта място във форума.

Е сега да почна и за това ли да маркирам нарушения ?
J
Из „кодекса„ на МВР – Колкото и да е добър човек – параграф винаги ще се намери.
И при нас е така J

Е хайде - и умната , пък може и русата.

milenamr
04-11-2008, 21:21
zdraveite vsichki shte se radvam ako otnovo se saberem i si napravim shou kato minalata nedelqТи къде се затри ей:)))жив ли си ?Значи алфичките си те глождат и тва си е :bounce8:

INTEGRALE
04-11-2008, 22:55
Бързо и поред на номерата.

За колегата по-горе - добре дошъл във форума :
И съответно : правилата

1.4 Да пише на кирилица. Форумът на Клуба е български и официалният език и писменост на него са българските. Явни демонстрации на нежелание да се улеснява комуникацията във форума ще се смятат за “неуважение към останалите участници”. Постове на участници, които отказват да пишат на кирилица, ще бъдат редактирани или отстранявани.

Казах ви - прочетете правилата на форума.
Много се радвам че Критика- е толкова чудесен и изгарящ от желание да помага, с още по-прекрасно чувство за хумор и прочие. Казахте да му погледна посовете и да се убедя в това - направих го.Еми да от 35 поста 6 на маймуница. Наживо може да е супер но във форума според правилата – НЕ е.
Съжалявам че нямам възможност да познавам наживо всички които пишат тук, така че съм принуден да си градя мнение по това което пишете.

Относно колегите който ме съветват да си променя мнението и да премисля – 2 те предупреждения са наложени за съесем конкретни нарушения на правилата на форума

И понеже явно „защитниците“ също не сте чели правилата направо ще ви го ги дам наготово.

2.7 Контакти с модератори и администратори, както и коментари по минали действия на модератори или администратори, пoтребителите извършват изключително по e-mail, с Private Message или само на определено за целта място във форума.

Е сега да почна и за това ли да маркирам нарушения ?
J
Из „кодекса„ на МВР – Колкото и да е добър човек – параграф винаги ще се намери.
И при нас е така J

Е хайде - и умната , пък може и русата.
Колега pr_00f подозирам, че и ти се намесваш в тази тема по лична молба на засегнат в спора!
Не си принуден да си градиш мнение за когото и да е било, затова ни има нас модераторите на отделните раздели. Познаваме се с хората лично и съответно можем да решим проблемите като поговорим с тях, а не да се правим на много властни пред компа, позовавайки се на правилата, които съгласи се с мен не винаги се спазват стриктно. ТРЯБВА да се спазват правилата. Съгласен съм, НО не с лошото. Аз се наемам да реша проблемите с неспазването на правилата от критика! И ти гарантирам, че моят начин ще е по-ефикасен.
Мисля, че изтрих достатъчно. Съжалявам за закъснението, но си имах други проблеми.
Всички се извиниха и считам, че от тук нататък до такива глупости няма да се стига.

ONCHO_S_ALFATA
05-11-2008, 01:30
момчета и момичета много се иэвинявам не се съобразих за кирилицата няма да се повтори

ONCHO_S_ALFATA
05-11-2008, 01:39
а по повод Миленка какво да ти кажа пак съм в играта

milenamr
05-11-2008, 09:34
а по повод Миленка какво да ти кажа пак съм в играта

:bravo:Само така, да не излизаш от играта изобщо :Yeeeehaaa:

kritika
05-11-2008, 11:20
Ами не бих се впрягал, ако не беше толкова много залитнал - той си знае накъде и защо ... И не съм само аз засегнат.

Аз се извиних публично на всички засегнати без вина, защото най-малкото аз имам намерение форума да се превръща в арена за лични конфликти и т.н. простотии - както каза колегата Di-Stefano, тук съм много отдавна - от самото начало - за да си позволявам непристойно поведение.

Това вече е едно стойностно предложение ! Мисля, че този разговор няма повече основание за развитие. Пак казвам - извинявам се на всички засегнати без причина, дори се извинявам и на засегнатите с причина :pp: Важното е да се поддържа добър тон тук и всички да бъдем като едно голямо семейство !
пиша в черно защото съм в траур[ ООF ме смъмри] ! Колега юзър ( пиша го на български нали знаете,той всичко вижда ), как един път в твоите писания-речи не спря да се изтъкваш ,аз това, аз онова, аз съм наи-стария,аз се извинявам ,аз поддържам добър тон,остави нешто и за нас,не залитам заштото изобщо не пия а че се занасям по жени,,това ми е хоби,ако това имаш предвит-ама то трудно се разбира винаги пишеш с недомлавки,на ли знаеш кои пише така ,,този които има задни мисли,,,
първо плюеш,
второ критикуваш,
трето най-отворения,най разбиращ
спри се бе ПРЕДЛОЖЕНИЕ ,,,,,МИНИ ПРЕЗ МАГАЗИНА ДА СЕ ВИДИМ,,,ако незнаеш каде е питаи някои,,ЖОРЕТО BlueStorm (http://alfaromeo-bg.com/forum/member.php?u=1592) тои щети каже , щтях да пиша оште да не кажете че ставам груп , а аз съм толково добър, аз съм и съм все съм, хайде чао и извинявайте ако съм засегнал някой ,кои аз ли - неможе да бъде,,чао обичам Ви

Послепис: ВСИЧКИ ОБИДЕНИ В НЕДЕЛЯ ДА ЗАПОВЯДАТ НА СРЕЩАТА ДА ПОЧЕРПЯ!

Speeder
05-11-2008, 12:47
В неделя имало ли е среща на стадиона? Снимки има ли?

INTEGRALE
05-11-2008, 18:18
В неделя имало ли е среща на стадиона? Снимки има ли?
Точно такива неща трябва да се пишат в тази тема:headbang:
Радвам се, че нещата си дойдоха на мястото:drunk:
Среща имаше, но толкова скромна, че направо... Но си имаше и причина да е така /разходаката до Чудните мостове/. Тази неделя всички на линия:bounce8:

vovata
05-11-2008, 18:53
Ако рибата не кълве ще дода и Аз :bounce8:

vlado_iv
05-11-2008, 19:52
Ако рибата не кълве ще дода и Аз :bounce8:

По добре ела - пък риба ще купим от магазина :drunk:

TaNo
05-11-2008, 20:31
Ей неска пак неможах да дойда на Италито:-? ай в неделя вече ще се видим, че от една седмица не съм ви виждал и зехте да ми домъчнявате:-D:respect:

misira80
05-11-2008, 20:53
аз маи ще пропусна и тази неделя . още не могат да ми изродат малки те фиатчета :paddle:

ONCHO_S_ALFATA
05-11-2008, 22:15
извинете за въпроса но от скоро излизам с вас да ви попитам каде и в колко ще се съберем неделя за да мога да дойда.Предварително благодаря

BillyBoy`
05-11-2008, 22:17
всяка неделя на гребната пред централния вход на стадиона от към линията :)

TaNo
05-11-2008, 22:23
всяка неделя на гребната пред централния вход на стадиона от към линията :)

от 15 часа

ONCHO_S_ALFATA
06-11-2008, 07:59
Мерси за отговора . Там ще съм

kritika
06-11-2008, 08:17
никакви извенения всички да дойдат,срештите са важни,,така се изгражда зравия колетив-клуб: :,,,отворели,ТРОМПЕТА, някои знаели, ако не да направим една разпифка някаде одавна не сме отпускали ,нешто скромно до 4-5 сутринта и малко алкохол да можим да ходеме поне:drunk:

:drunk:знайте култовия БАЛГАРСКИ хит :bg::И ДА ПАДНЕМ И ДА БИЕМ ПАК ЩЕ СЕ НАПИЕМ: който влиза във форома: ПРИАТЕН ДЕН-А КОИТО ИЗЛИЗА ДА НЕ МУ ВЛИЗА::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

TaNo
06-11-2008, 10:20
Айде и аз съм навит за кръчмичка:drunk: казвайте и останалите искате ли?

milenamr
06-11-2008, 11:40
Айде и аз съм навит за кръчмичка:drunk: казвайте и останалите искате ли?
И аз също :)Ама в неделя в 15ч. едно ,че не мога, едно че не ми върват бирите по пладне :drunk::cheers:,.
Та ако е вечер сбирката е идеално :thumbup:

TaNo
06-11-2008, 18:56
И аз също :)Ама в неделя в 15ч. едно ,че не мога, едно че не ми върват бирите по пладне :drunk::cheers:,.
Та ако е вечер сбирката е идеално :thumbup:

ем естествено, че ще е някоя вечер :drunk:

BUH
06-11-2008, 19:18
ехх тука ако несе говори за коли се говори за пииини...кво по хуу от това :respect: пишете и един фиатаджия :afro:

Tasho
06-11-2008, 19:20
ехх тука ако несе говори за коли се говори за пииини...кво по хуу от това :respect: пишете и един фиатаджия :afro:

Разбира се за тебе без къде ...Аз съм те признал тебе!!!

vlado_iv
06-11-2008, 20:17
BUH -е като талисманче. :clap: :bravo:

Tasho
06-11-2008, 20:26

+1

MainaCore
06-11-2008, 21:05
аре събота вечерта може да го замислим

misira80
06-11-2008, 21:24
аз този път ще доида така че ако се сабирате броите и мен

toki4a
06-11-2008, 21:59
ем естествено, че ще е някоя вечер :drunk:

тамо кви са тези профили бре братче

ша минавам на русо :drunk:
наздраве малко от мене братле
:drunk:

BUH
06-11-2008, 23:18
Разбира се за тебе без къде ...Аз съм те признал тебе!!!

:blush::small_cry:

TaNo
06-11-2008, 23:18

да ти кажа само русото е хава с умното за никъде:sex:
ай наздраве и от мен братле:cheers: и скоро трябва тва наздраве да го направим наживо:flirt:

kritika
07-11-2008, 11:10
:rotfl::rotfl::rotfl:стига с това ядене и пиене,да отидем на :ТЕАТАР::rotfl::rotfl::rotfl:

BUH
07-11-2008, 17:11
:rotfl::rotfl::rotfl:стига с това ядене и пиене,да отидем на :ТЕАТАР::rotfl::rotfl::rotfl:

ти пак и ти сега нищо не каза:tooth:

ONCHO_S_ALFATA
07-11-2008, 18:53
Нямам търпение да се видим в неделя

ONCHO_S_ALFATA
07-11-2008, 18:56
ти пак и ти сега нищо не каза:tooth:

С теб кога ще се видим бе брат

BUH
07-11-2008, 21:11
аааа ми в неделя евентуално :afro:

ONCHO_S_ALFATA
08-11-2008, 02:49
Чудесно тогава :)

ONCHO_S_ALFATA
08-11-2008, 19:00

може ли да ми кажеш какав размер са ти гумите и какво ти е ЕТ-то на джантите

BUH
12-11-2008, 18:12
ехооо тука има ли някоииии кво се умалчахте сички бе :bangin:

Balagan
12-11-2008, 20:18
Къде забравихте снимките от НЕДЕЛЯ ??? :photo::photo::photo:

TaNo
12-11-2008, 22:43
Къде забравихте снимките от НЕДЕЛЯ ??? :photo::photo::photo:

ми Жорето няма време да ги свали сигорно:photo:

BUH
12-11-2008, 23:07
неска е бати та*ака в 18:45 ме викнаха от раотата,мене ли да не ми е тъпо :tooth:

Bonev
12-11-2008, 23:10
Колеги, края на тази седмица съм в Бургас, след 2 седмици съм в Русе и после идвам в Пловдив за една седмица, та мисълта ми беше мое ли да се включа в некоя Ваша среща? Обещавам да не Ви изпивам пиенето и на Вас!!!

Speeder
12-11-2008, 23:24
Колеги, края на тази седмица съм в Бургас, след 2 седмици съм в Русе и после идвам в Пловдив за една седмица, та мисълта ми беше мое ли да се включа в некоя Ваша среща? Обещавам да не Ви изпивам пиенето и на Вас!!!

Обаждай се, там сме ;)
Надявам се и аз да съм там.

TaNo
13-11-2008, 19:04

добре си дошъл и ния обещаваме да не ти дадем шанс да ни изпиеш пиенето:lol_sign: 0883 482 108 звънкай ако трябва нещо да напътстваме или помагаме;-)

ONCHO_S_ALFATA
15-11-2008, 00:14
за събота какво се разбираме хора пишете

Yanko
15-11-2008, 07:24
за събота какво се разбираме хора пешете

Има друга тема за кръчмата ето тук http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=27911

ONCHO_S_ALFATA
15-11-2008, 10:48
мерси че ме насочи днес ще се видим

BUH
25-11-2008, 01:07
Нещо тук маи пак заспахме :bangin:
Аре бе похвалете се нещо...
Даите идея пак да мраднем на някаде!!!

Yanko
25-11-2008, 06:50
.....Даите идея пак да мраднем на някаде!!!

Ето това е приказка, да вземем да направим едно гостуване :cheers:

sport_girl
27-11-2008, 12:51
Като гледам как яко си изкарвате скоро и аз ще ви посетя с моята нова количка,която в момента пътува насам.Ама ще ме е срам малко да дойда понеже гледам няма други мацки :(

Yanko
27-11-2008, 17:06
Като гледам как яко си изкарвате скоро и аз ще ви посетя с моята нова количка,която в момента пътува насам.Ама ще ме е срам малко да дойда понеже гледам няма други мацка :(

Честито за предобивката, ще се радваме като престигне да ни посетиш да я видим, а и не се притеснявай не си само ти има и други момичета.

BillyBoy`
28-11-2008, 11:09
някоя от пловдивските 155-ци днеска да е била на гумаджията точно срещу SPS-a milenamr ти да си била?

kritika
28-11-2008, 19:29
нова броика се мерна из форома,,,спортна пичка се нарича да доиде в неделя може и без кола ще и сложим спортно окачване,педали,филтри да разбере че сме дашни дано варне със съштото нали разбира те :kiss:

Tasho
28-11-2008, 20:11
нова броика се мерна из форома,,,спортна пичка се нарича да доиде в неделя може и без кола ще и сложим спортно окачване,педали,филтри да разбере че сме дашни дано варне със съштото нали разбира те :kiss:

Емо ,струва ми се ,че пак си влюбен или греша?:-P

BUH
28-11-2008, 23:22
еее Емо недеи така бе,ше земе се уплаши момичето.да не земе си помисли че сме по сплотени отколкото тряя :tooth:

Myzrael
29-11-2008, 20:05
някоя от пловдивските 155-ци днеска да е била на гумаджията точно срещу SPS-a milenamr ти да си била?

Аз ще да съм бил :blush: ... грешка ли беше :dunno:
2-3 обиколих преди това и имаше опашки та не ми се чакаше

BillyBoy`
29-11-2008, 20:36
Аз ще да съм бил :blush: ... грешка ли беше :dunno:
2-3 обиколих преди това и имаше опашки та не ми се чакаше
бяла 155-ца?преди година бях на същото място и резултата беше 2 болта на предна дясна гума захванати накриво

Myzrael
30-11-2008, 00:11
бяла 155-ца?преди година бях на същото място и резултата беше 2 болта на предна дясна гума захванати накриво

дам, аз съм бил...уж ги гледах в ръцете джигитите и погледнах после отблизо, дано не са осрали нещо по баланса само

ONCHO_S_ALFATA
30-11-2008, 10:10
иееехеее пак е неделя пак ще сме заедно :)

Balagan
30-11-2008, 10:12
Щото за да няма гадни опашки Баща ми работи по часове мн хора (за да не казвам цял пловдив) го знаят как работи изградил си е сериозно име работи с няй големите фирми и винаги всички са доволни щото всичко е по час казва ти ела в 1 и ти идваш без 10 и те почва без нерви ядове и тем подобни :) също така изправя джанти алуминиеви и железни също и заварки прави :) :metal:

Myzrael
30-11-2008, 10:59
Щото за да няма гадни опашки Баща ми работи по часове мн хора (за да не казвам цял пловдив) го знаят как работи изградил си е сериозно име работи с няй големите фирми и винаги всички са доволни щото всичко е по час казва ти ела в 1 и ти идваш без 10 и те почва без нерви ядове и тем подобни :) също така изправя джанти алуминиеви и железни също и заварки прави :) :metal:

Еми кажи кой е и къде е баща ти .. пък ще го пробваме другия път :)

Balagan
30-11-2008, 16:36
Казва се Томи а гуми-центъра е успоредно на спортния диспансер или паркинга дето сега пребират абтомобилите гадните общинарки :) :-P

servosterzo
01-12-2008, 18:24
Така за момчето с Алфа 147 фейслифт от 2004, което беше вчера на срещата ни, и беше с червен анцунг Алфа Ромео, проверих в книжката , опция за промяна на стартовото ниво на звука, Няма!

Проверих и в нета :comphits:
http://www.alfaowner.com/Forum/alfa-147-156-and-gt/65386-gt-queries-re-bose-radio-and-roof-rack.html
и излиза , че тази настойка е фабрична за СД-то на Блаупункт което е в нашите коли.
Решение единствено смяна на цялото устройство, с някакво друго което може да помни. :?

Cvettellin
01-12-2008, 22:25
Който си е взел мома пловдивчанка може ли да присъства на вашите срещи

BillyBoy`
01-12-2008, 22:43
разбира се че може:grin:

Cvettellin
01-12-2008, 23:01
:super:На 12.12. или на 13.12. дали ще се събирате???

DanewRomeo
01-12-2008, 23:02

Ебаси! Какви са тези въпроси, хора? ВСЕКИ може!

Cvettellin
01-12-2008, 23:05
Не разбрах за кой ден щв се събирате, тъй като "черната перла" е в бокса за каре и полуоска:bash:

BUH
01-12-2008, 23:47
:super:На 12.12. или на 13.12. дали ще се събирате???

тц ама на 14.12.08 от 15ч все ще има някои на посоченото място :afro:

Speeder
02-12-2008, 00:04
Тая неделя имаше ли среща ? А снимки има ли? Какво стана с 168-цата ?

sport_girl
02-12-2008, 01:05
Тая неделя имаше ли среща ? А снимки има ли? Какво стана с 168-цата ?

Ами аз не съм била понеже не съм си получила колата още,но много скоро ще ме видите заедно с Алфонетата.....Ще ми бъде приятно да се запозная с всеки един от вас...Като едно голямо семейство сте.

vovata
02-12-2008, 07:33
Аз също съм Пловдивски зет и още не са ме изгонили от срещите :naughty:

BillyBoy`
02-12-2008, 10:59
ти вземи докараи талисмана на отбора да го видим някои ден не го скатаваи:neko:

MainaCore
02-12-2008, 18:27

Ти си ценен кадър и нема да те изпуснем :)

vlado_iv
02-12-2008, 22:20
И аз не съм Пловдивчанин , но смятам че това не е от значение А какво караш и най-вече какво харесваш.:sniping:

Speeder
02-12-2008, 22:41
Прав си Владо ! И аз не съм пловдивчанин ама е на виж как се получи ;)

vlado_iv
02-12-2008, 22:54
Просто зависи какво ти приляга на :love: а не от каде си!
Мисля че съм прав - нали?

BUH
02-12-2008, 23:43
Просто зависи какво ти приляга на :love: а не от каде си!
Мисля че съм прав - нали?

абсолиотно да :thumbup:

INTEGRALE
03-12-2008, 00:16
Всички истински фенове са добре дошли:punk:
Вярно е, че едни от най-точните сред нас не са от Пловдив, но това не пречи да сме едно голямо семейство :bounce8:

ONCHO_S_ALFATA
03-12-2008, 08:03
колкото повече толкова по весело :)

b_angelov
03-12-2008, 08:30
Колеги, на 7-ми ще има ли сбирка? Ще съм в Пловдив тогава и може да мина да се запознаем. :handshake:

Balagan
03-12-2008, 18:18
11230423245342365 % ДА със СИГУРНОСТ :phone:

Cvettellin
03-12-2008, 22:29
Ще трябва да пътувам за Враца на 14.12. но ще гледам да се отбия за половин час:indian:аз казах ХАУ! Пловдив Враца с 156 1'9 JTD точно 2 часа! За справки момата от Пловдив:dance:

BUH
03-12-2008, 23:58
аз маи маи неделите за напред ще ги проспускам де*** :brickwall: кофти раота

TaNo
04-12-2008, 21:42
аз маи маи неделите за напред ще ги проспускам де*** :brickwall: кофти раота

що така:hmm:

BUH
05-12-2008, 00:00
почнах едни курсове които са в неделя от 14 часа :hmm:
ама ще мача да сменям деня че нещо неме кефи :tooth::afro:

TaNo
05-12-2008, 12:24
почнах едни курсове които са в неделя от 14 часа :hmm:
ама ще мача да сменям деня че нещо неме кефи :tooth::afro:

дано да успееш да смениш деня;)

Cvettellin
05-12-2008, 22:01
или сега или :calc: след два месеца:wallbash:

ONCHO_S_ALFATA
11-12-2008, 18:19
вижте какво видиах в една тема эа диоди ... ...ама що не ги обиколите целите тия коли в диодни лайсни, може пък да станат аудита ;) !!! Не разбирам тия мераци към превръщане на R8, особено на коли в ценови диапазон ~5000лв! Нали се сещате, че 2-та фара на R8-та надвишават тази цифра?! Фарът с диодната лайсна на Audi е феноменален и като дизайн, и като изработка..., но не мислите ли, че някак си не се връзва с всяка марка и кола... Като във форума на Алфа, големи сектанти, голяма работа... и те почнали да копират от Audi, всички искат да карат R8 за 5 бона... ама маскирано като алфета :). Те и самолетите имат крила... що не си сложите по едно отстрани.. пък може и да литнете някой ден..?!?!? 8)

Колега, тези твои размишления не са за тази тема, нито пък въобще за този раздел. Премести си поста някъде, където му е мястото: или в "общи приказки" или някъде, където се обсъждаха подвизите на Ферариста по неговата кола в 156 раздела!

ONCHO_S_ALFATA
13-12-2008, 10:44
извинявам се :)

BUH
25-12-2008, 19:08
неска маи се получи неква малка лека разминавка :shock:

BUH
27-12-2008, 03:59
нов личен рекорт за 1 вечер:4 спирания от господата полицаи,и при всичките проверка за алкохол,и проверка на оборудването...

Yanko
27-12-2008, 08:45
нов личен рекорт за 1 вечер:4 спирания от господата полицаи,и при всичките проверка за алкохол,и проверка на оборудването...

Браво :bravo:
Мен досега само два пати са ме спирали и то в рамките на 30 мин

ONCHO_S_ALFATA
17-01-2009, 10:47
аиде утре ви искам всички на линиа :)

Tasho
17-01-2009, 18:00
аиде утре ви искам всички на линиа :)

Що бре да не раздаваш безплатно олио по случай финансовата криза :naughty:

ONCHO_S_ALFATA
18-01-2009, 09:58
ще си помисля :)

asia
23-01-2009, 16:31
:big_bow_down: Браво колеги за последната ви среща!!!

тия 147-ци направо ми :big_love: ........ изпълниха сърцето!!!

п.п. Вие не сте ли глобени с едно гостуване в Пазарджик или е наш ред да идваме???

BUH
23-01-2009, 18:14
:big_bow_down: Браво колеги за последната ви среща!!!

тия 147-ци направо ми :big_love: ........ изпълниха сърцето!!!

п.п. Вие не сте ли глобени с едно гостуване в Пазарджик или е наш ред да идваме???

маи доиде ваш ред да доидете :afro:

Bonev
26-01-2009, 20:27
Здравейте колеги!
Обмисляме едно парти, на което ще се радваме да се присъедините и Вие!
Ето малко подробности: http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=30531

BillyBoy`
13-02-2009, 09:18
да си доида и аз на думата някои знае ли къде във Пловдив изправят кадърно джанти че имам една за изправяне:razz:някои ако знае да обажда днеска и без това съм свободен поне за сега та поне една хубава работа да се свърши

pablo_pz
13-02-2009, 09:22
да си доида и аз на думата някои знае ли къде във Пловдив изправят кадърно джанти че имам една за изправяне:razz:някои ако знае да обажда днеска и без това съм свободен поне за сега та поне една хубава работа да се свърши

За Пазарджик знам брат,имаме мн добър майстор даже заварва на едно аверче джантата при положение че липсваше парче от нея и после на баланса беше перфект ако имаш път насам обади се да те водим тела ми е 0889628115 Павката.

1239
13-02-2009, 11:12
да колега знам едно място,к.париж в уличката до Тромпета(това е заведение)мястото е между заведението и авто стакла кобра.Ако неси ме разбрал ми се обади-0885597141-Недко

Balagan
13-02-2009, 12:44
Стадион пловдив(гребната база) срешу спортния диспансер the best...!!!:yawn:

BillyBoy`
13-02-2009, 13:27
благодарности на всички колеги които се отзоваха :big_bow_down::big_bow_down::big_bow_down:джантите са дадени да се правят вече след това ще търся някои които да ги боядиса да ги направи да изглеждат като нови и след това на колата

Speeder
13-02-2009, 14:32
благодарности на всички колеги които се отзоваха :big_bow_down::big_bow_down::big_bow_down:джантите са дадени да се правят вече след това ще търся някои които да ги боядиса да ги направи да изглеждат като нови и след това на колата

Боядисай ги бяли, а най-външния кант направи зелен! Ако има и някой, който да лепне една детелинка на бялотоооо...

Speeder
16-02-2009, 18:37
Компанията, какво става с последната среща?
Снимки?
Станко, джантите направи ли ги?

BillyBoy`
16-02-2009, 18:44
ами още не са готови не бързам че кризата ме удари яко:sniper:какво става ще има ли снимки от последната сбирка?

TaNo
17-03-2009, 22:31
Айде реших да пораздвижа малко тая тема с нещо различноо:Tease: Да се похвала.. неска си взех изпита по кормуване:holiday2: и книжката всеки момент ще ми е готова:waving::-D

Speeder
18-03-2009, 00:28
Честито Нака!!!
Единственото нещо, което ти пожалавам е БЕЗАВАРИЙНО каране!

TaNo
18-03-2009, 09:19
Честито Нака!!!
Единственото нещо, което ти пожалавам е БЕЗАВАРИЙНО каране!

Благодаря ти много за пожеланието :grin:;)

MBlaST
18-03-2009, 11:58
Честито Танич.. безаварийно и от мен, и сега в началото по-леко с ония продълговатия педал :)

INTEGRALE
18-03-2009, 12:30
Честито и от мен и умната /хич да не ги гледаш ония превъзбудените:hehe:/. Да ставаш все по-добър шофьор и да се учиш от грешките си:yes:

Kostadin`
18-03-2009, 12:41
Айде реших да пораздвижа малко тая тема с нещо различноо:Tease: Да се похвала.. неска си взех изпита по кормуване:holiday2: и книжката всеки момент ще ми е готова:waving::-D
честито и от мен и умната както каза колегата INTEGRALE

TaNo
19-03-2009, 00:51
благодаря ви много, и несъм забравил колко сте ме возили наляво надясна сега е мой ред да връщам услугите

DreamCatcher
19-03-2009, 11:52
Здравейте, хора!
Аз отдавна не съм писал.... виновен!
Искам обаче, да питам нещо конкретно. Понеже мернах, че моята стара баба се е вяснала на среща веднага след като я взеха, ми е много интересно кой я купи и дали човекът пише тук, с какъв ник е, че имам нещо да му дам. Цялата работа е, че е нямаше като са я взели колата.

Поздрави на всички и по-нататък може пък и да се излъжа да се се появя на някоя среща. За сега просто времето ме притиска.

ПП Тано, честито, аз не знаех, че нямаш книжка!

sp_romeo1
19-03-2009, 19:13
Тано честит китап батка,пази книжката като очите си.Въпреки че с италянски автомобил в ръцете е трудно

Gogata
19-03-2009, 21:02
Честито и от мен,Наско!Пожелавам ти много безаварийни км. и по-малко идиоти на пътя да срещаш.Поздрави!

MainaCore
19-03-2009, 21:24
@Тано - Браво и умната на пътя!!! - Без изпълнения!!!

@Пешо - Човека и сина му идват по срещи, някой от тях двата мише във форума - ATANAS_KOSTOV_REX - нещо таков, виж в класическия раздел беше пуснал някви теми :)

ONCHO_S_ALFATA
20-03-2009, 18:09
Тано честито брат и да карш италянка мани ги тия японси таласами :D :D :D

ЗМЕЯ!
21-03-2009, 10:25
Ех Тано...Тано така блянувания момент най-накрая дойде аааа? :flirt:

Аре честитка и от мен и да забиеш по нататък некоя зверка Алфетка, че да не се цепиш от сектата :flirt: :cheers:

BillyBoy`
21-03-2009, 12:53
Ончо ти що продаваш алфата бре?много бързо и се насити :)

toki4a
21-03-2009, 20:43
честито и от мене ТАНИЧ;0 много безавариини километри .

аиде паааа кат земеш китапа се наканете малко и да си направите една разходка некоия събота и до пазарджик:beer: