View Full Version : Дискусия - срещи в Пловдив
Pages :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
Kostadin`
21-03-2009, 21:54
искам да питам бивши алфисти ,който смятат да си купуват пак Алфа ,но в момента карат VW допускат ли се?
blank_jack
21-03-2009, 23:42
утре ще има ли среща да зема да се завъртя и аз :)
искам да питам бивши алфисти ,който смятат да си купуват пак Алфа ,но в момента карат VW допускат ли се?
Бивши настоящи и бъдещи,каращи и некаращи Алфа - винаги са добре дошли !
Все пак се събираме за сплотяване на обществото а не да си мерим пишк....те :rosso_racers:
Неска ще е студец :) требе да измислим нещо за кафе мафе аауууууу :)
ти да беше се появил:paddle:
INTEGRALE
22-03-2009, 18:58
Някой престраши ли се да се появи днес8-) Снимки, нещо...
Пичаги за сефте от как зех мойта "кучка" пропускам среща дейба, ма по тва време изкачвах връх Шипка...а там едни снегове,едни виелици мамата си джеси....
В сряда ше гледам да дойда....колко човека се събрахте днеска? :)
честито и от мене ТАНИЧ;0 много безавариини километри .
аиде паааа кат земеш китапа се наканете малко и да си направите една разходка некоия събота и до пазарджик:beer:
Айде аз съм навит ся само да се постопли времето след 1-2 седмици;-)
Благодаря ви още веднъж за пожеланията:-P
Петъка едвам се измъкнах от акт и ми лепнаха първия фиш:?
Kostadin`
22-03-2009, 20:39
Айде аз съм навит ся само да се постопли времето след 1-2 седмици;-)
Благодаря ви още веднъж за пожеланията:-P
Петъка едвам се измъкнах от акт и ми лепнаха първия фиш:?
кво направи ?
Колан и скорост Предполагам :D
Някой престраши ли се да се появи днес8-) Снимки, нещо...
10-12 души грубо несам ги броял ама в кафето бяхме само петима както и миналата сряда в итали :afro:
Пичаги за сефте от как зех мойта "кучка" пропускам среща дейба, ма по тва време изкачвах връх Шипка...а там едни снегове,едни виелици мамата си джеси....
В сряда ше гледам да дойда....колко човека се събрахте днеска? :)
маи маи зафтори и в сряда те немаше :tooth:
Колан и скорост Предполагам :D
колана си го бях сложил ама тея де се бяха скрили с тоя радар, спряха ме с 73 при ограничение 50:bangin:
Kostadin`
22-03-2009, 23:33
колана си го бях сложил ама тея де се бяха скрили с тоя радар, спряха ме с 73 при ограничение 50:bangin:
къде точно те копнаха?Издай им скривалището,те по принцип нямат право да се крият,ама българска му работа
къде точно те копнаха?Издай им скривалището,те по принцип нямат право да се крият,ама българска му работа
Абе тва 12 часа вечерта, от друтага страна на буливарда на хотел Санкт Петарбург и под няква изгоряла лампа в тамницата зад останалите паркирали коли там и беше невъзможно да ги видиш.. ма добре, че бяха точни момчетата та ме пуснаха само с фиш:respect:;)
маи маи зафтори и в сряда те немаше :tooth:
Ти земи се научи първо да пишеш правилно думите и после коментирай кой завтарял и затретвал... :tooth:
п.с. Бухчо в сряда, ако те нема ке ти резнем пилето...:roll2:
Браточки мисля най-накря да земим да се съберем на разпивка в некоя кръчмичка, а кво ше кажете....? :devil:
Браточки мисля най-накря да земим да се съберем на разпивка в некоя кръчмичка, а кво ше кажете....? :devil:
Едно смислено нещо да чуем :coolio:
INTEGRALE
23-03-2009, 12:40
Е това е вече приказка:th_up:
Пускам нова тема по въпроса:)
BlueStorm
23-03-2009, 23:52
Аз най се чудя ти ако не дойдеш на теб какво ще ти резнем !?!?
Все ще измислим нещо... :gruebel::coolio:
Ти земи се научи първо да пишеш правилно думите и после коментирай кой завтарял и затретвал... :tooth:
кав човек си ти бее еии веднага намери закакво да се хванеш :tooth: грешкате е моя признаааааам си
епа ти ако не доидеш утре(сряда) ке ти резнем винтилите :twisted:
Аз най се чудя ти ако не дойдеш на теб какво ще ти резнем !?!?
Все ще измислим нещо... :gruebel::coolio:
На теб пък за тва, че те нямаше днеска майна...ке ти резнем обектива...:gayfight:
vlado_iv
09-04-2009, 13:47
Пичове,някой ще ходи ли на пролетния събор в Трявна ?
Аз ще ви кажа тези дни ;)
Пичове,някой ще ходи ли на пролетния събор в Трявна ?
Май няма. Говорих с Гено, но май ще се отказваме.
Сам не ми се пътува. Ако случайно излезе тълпа от желаещи, ще дойда ;)
Май няма. Говорих с Гено, но май ще се отказваме.
Сам не ми се пътува. Ако случайно излезе тълпа от желаещи, ще дойда ;)
На коя дата е събора? Аз може да ходя зависи кога е и колко хора ще ходят и зависи дали ще доиде ЖОРЕТО и зависи дали е хубаво времето и зависи дали ще зависи и зависи от много зависими работи.....
8,9 и 10 Maй!
Айде сръчкай Жорето и да потегляме!
Емо, какво става с пролетния събор?
Ще има ли майна манияци в Трявна?
Емо, какво става с пролетния събор?
Ще има ли майна манияци в Трявна?
В момента обработвам Жорето.Сериозно трябва да се съберем в неделя и да го обсъдим:static::static::static::static::static:
ONCHO_S_ALFATA
17-04-2009, 06:34
Ончо ти що продаваш алфата бре?много бързо и се насити :)
исках да си зема мерцедес но минути след кат пуснах обявата разбрах 4е сам в атска грешка и така няма да е махам ще си е карам имам далгогодишни планове за алфичката мии и не смятам да изневерявам на марката :)
исках да си зема мерцедес но минути след кат пуснах обявата разбрах 4е сам в атска грешка и така няма да е махам ще си е карам имам далгогодишни планове за алфичката мии и не смятам да изневерявам на марката :)
Еии тоя Ончо бе пак се сдуха :tooth:
В момента обработвам Жорето.Сериозно трябва да се съберем в неделя и да го обсъдим:static::static::static::static::static:
Понеже в неделя забравих да те питам, я кажи какво каза Жорето.
Може и направо той да си каже. :)
Айде , че не останаха места в хотела.
09.05 Събота съм в Трявна :dance:
Утре ще си запазвам места.
b_angelov
22-04-2009, 15:24
О йеее!! :cheers:
Неска искам да ме сритате.. моляви, като видите кво съм земал:boo:
MainaCore
26-04-2009, 13:40
Да не си взел форд :)
хахаха ти предстааш ли си :tooth:
нее:-D
Нака, честито и пусни снимки.
Компанията, джантите ми са почти готови.
Остава Гено да им метне едни гуми и ги пускам на пътя.
Премиера: Пролетен събор Трявна 2009 :static:
Ако така настъргани ще ти изглеждат жантите като на 2рата снимка...и ако това за теб е полирано нзм... честно ! :static:
ONCHO_S_ALFATA
07-05-2009, 03:30
Ако така настъргани ще ти изглеждат жантите като на 2рата снимка...и ако това за теб е полирано нзм... честно ! :static:
моля ти се ти не разбираш замалчи :d ще видим на кувето нямам тарпение да ги вида бели ще баде некфо уникално :P
Дамм , настъргани ще са.
От полирането се отказах защото иска адски много време, а и така просто съм по-близо до алуминия имам чувство :grin:
И най-якото е, че под различен ъгъл алуминия лъска по различен начин :in_love:
Едно огромно БЛАГОДАРЯ на Гено (sp_romeo1) за старанието и грижите, които полага по колата ми за да бъде това, което е!
:big_bow_down:
Вече са на колата : http://clubalfaromeo.com/forum/showpost.php?p=476251&postcount=782
sp_romeo1
08-05-2009, 18:22
Майтапа настрана ама изглеждат много добре
BillyBoy`
08-05-2009, 21:58
Майтапа настрана ама изглеждат много добреслед някои друг месец се приготви за още един чифт само че 14-ки:-P
BillyBoy`
08-05-2009, 22:02
:)Митак неделя ако не съм на бачкане ще доида да ги видя е разбира се ако и ти си на линия
:)Митак неделя ако не съм на бачкане ще доида да ги видя е разбира се ако и ти си на линия
Утре сутрин заминавам за събора и сигурно няма идвам на срещата в неделя, че и до София трябва да стигна :)
ама тва 15-ки ли са ???
15''
ахаа иначе мн Шукаритетни са станали брао
vj_kenetik
11-05-2009, 14:30
пичове аз сам сас тамно синята 155 тд РВ 0800 АМ някои може ли да ми каже кога е срештата във итали. 6 или 7 часа
пичове аз сам сас тамно синята 155 тд РВ 0800 АМ някои може ли да ми каже кога е срештата във итали. 6 или 7 часа
в 19:00 :tequilla:
ONCHO_S_ALFATA
14-05-2009, 07:45
тази седмица ме чакаите с Лада Самара :D
Пичове, одеве взех стикери от MUROMAN!
Стикер- Клуб Алфа Ромео - 2 лева
Комплект змийчета - 5 лева (бели и сиви )
Голяма емблема Алфа ромео - 5 лева (черна,бяла, червена - виждали сте такива на страничните колони на някои коли )
Ако има навити, да заповядат на срещата в неделя 07.06.09.
НЕ слагам надценка, без тъпи коментари моля, благодаря :)
Голяма емблема Алфа ромео - 5 лева (черна,бяла, червена - виждали сте такива на страничните колони на някои коли )
НЕ слагам надценка, без тъпи коментари моля, благодаря :)
Ако дойда, ще си взема 1-2 неща :thumbup:
BillyBoy`
04-06-2009, 19:22
НЕ слагам надценка, без тъпи коментари моля, благодаря :)клуб и емблема запазваш за мен:)
Живи ли сти бе ??????:ghost2:
sp_romeo1
16-06-2009, 23:35
Живи ,живи ......ма пияни още:tongue2:
INTEGRALE
17-06-2009, 16:21
Какво става бе хора?
Пишете нещо, че верно човек да се почуди дали има някой в нашия раздел!
Е тамън измих колата и тоя лек дъжд е осра :boo:
Живи ,живи ......ма пияни още:tongue2:
биа ли сега тако нещо????
биа ли питам :roll2:
Gattuso147
17-06-2009, 20:31
модераторче вчера у дениро се праиш че не ме познаваш, после що не се пише..... от най-якият форум пловдивският се превръшта като глас в пустиня. нещо организацията ни се осра. предложете някоя яка "масовка" да вдигнем шумотевица като за 1000 и да изкефим много. по възможност през седмицата т.к. аз бачкам само сабота и неделя и то на 200 км от пловдив.....
Аз в Събота и Неделя съм на Калояново!
Който иска да идва, ще се разберем тия дни.
Да пише.
Gattuso147, в тоя раздел винаги сме били почти анонимни и потайни. Масови мероприятия има 2 пъти в годината, но държат влага :biggrin:
Пестя пари за гумички на педалите (за Италфеста :boo: ), а и през седмицата аз съм на 130 километра.
INTEGRALE
18-06-2009, 17:05
модераторче вчера у дениро се праиш че не ме познаваш, после що не се пише..... от най-якият форум пловдивският се превръшта като глас в пустиня. нещо организацията ни се осра. предложете някоя яка "масовка" да вдигнем шумотевица като за 1000 и да изкефим много. по възможност през седмицата т.к. аз бачкам само сабота и неделя и то на 200 км от пловдив.....
Извинявай, но наистина не съм те видял:oops:
Никога не бих се скатал за колега /колежка/;-) Ти защо не ми се обади?
ПС: Просто не съм много добре със зрението /особено на тъмно/:pokey:
Една кръчма би внесла доста свежи емоции :Yeeeehaaa:
Давайте всякакви идеи, само да има :punk:
Извинявай, но наистина не съм те видял:oops:
Никога не бих се скатал за колега /колежка/;-) Ти защо не ми се обади?
ПС: Просто не съм много добре със зрението /особено на тъмно/:pokey:
Една кръчма би внесла доста свежи емоции :Yeeeehaaa:
Давайте всякакви идеи, само да има :punk:
на тебе лично ша фана ти пиша бая отсъствия вече ,ич ви нема бре ко стана с вас низнам:evil:да земите се наканите ли или маи по добре ние да ви додеем на гости лиииииииииии????
ИЗТУДУХТИ ЛИ БИРАТА???;)
INTEGRALE
19-06-2009, 10:30
на тебе лично ша фана ти пиша бая отсъствия вече ,ич ви нема бре ко стана с вас низнам:evil:да земите се наканите ли или маи по добре ние да ви додеем на гости лиииииииииии????
ИЗТУДУХТИ ЛИ БИРАТА???;)
Напоследък нещата тук хич не са сериозни и не виждам за момента как ще се организираме да доидем до Пазарджик.
Така, че Вие ако решите ще сте винаги добре дошли и резулатата от общата среща ще е на ниво :cheers:
Абе и на мен ми се иска най-накрая да ида до Пазарджик...
Но и тази събота няма да е :ranting:
тая събота 100000000% ама за другата можи се измисли нещо,ако се ходи пишете и един бавен Фиат :jason2:
тая събота 100000000% ама за другата можи се измисли нещо,ако се ходи пишете и един бавен Фиат :jason2:
Айде утре успех с пазарлъците ;)
Ако има нещо, обаждай се. И аз съм на пистата.
тая събота 100000000% ама за другата можи се измисли нещо,ако се ходи пишете и един бавен Фиат
Ща за кача за мойта на буксир и ще стигнеш бързо :devil:
Айде утре успех с пазарлъците ;)
Ако има нещо, обаждай се. И аз съм на пистата.
аз пропуснах Пижо събора,бях на бачкане после кам свищов ходих
Ща за кача за мойта на буксир и ще стигнеш бързо :devil:
аз сЪм закачен :bouncing_smiley:
BillyBoy`
22-06-2009, 08:27
и аз за момента не мога да мрадна на никаде днеска както се прибирах от работа заби муцуната и каза че няма да върви червената лампичка светна и си остана да свети:shocking:нещо ми намирисва на фазов датчик:x вие какво мислите че е?
BillyBoy`
17-07-2009, 20:23
колеги на някои да му се намира читаво гумено съединение това което е след дебитомера че като гледам моето е сдало багажа
Станко ония ден чух че в посока САДОВО имало некфа автоморга само с италиянки можеш да поразпиташ и да разбереш пък и цените са народни :)
BillyBoy аз в неделя сутрента ще сам в ягодово ако искаш ще скокна до теб да пробваме с моя.ако си навит пиши ,ще чакам до утре вечер,после няма да сам на компа... :handshake:
BillyBoy`
18-07-2009, 07:52
BillyBoy аз в неделя сутрента ще сам в ягодово ако искаш ще скокна до теб да пробваме с моя.ако си навит пиши ,ще чакам до утре вечер,после няма да сам на компа... :handshake:по принцип съм си цял ден във нас но преиди обед ще се равтърся на някои места да видя дали ще намеря нещо и на каква цена следобед от 13:00 часа ще съм си във нас
BillyBoy`
18-07-2009, 15:01
проблема е решен вече:yes:срещу 15лв толкова ми струваше гуменото съединение благодаря и на Гено за това че изтраива моите капризи:)
Здравейте колеги. Нов съм във форума, а и сред Алфа феновете.
Това ми е първата кола и я имам от няколко дни.
Моля да ми дадете малко информация за това къде и какви сбирки се правят в Пловдив, защото макар да живея и уча в София, често си идвам и ми е мерак да се видим някой ден.
Съжалявам че повдигам този вапрос(сигурно много е дискутиран), но 90 страници са си много за мързелив човек :) а инфото в началото мисля не е актуално.
Та просто ако е възможно някакъв ориентир кога и къде и аз ще се постарая да присъствам.
Мерси предварително
Всяка неделя 18.00 на Стадион Пловдив.
До линията.
Заповядай колега!
DiStefano
09-08-2009, 13:52
аве колеги днес ша прайте ли среща
да се поразхода да ви вида :)
MainaCore
09-08-2009, 15:57
мдам от 18:00
b_angelov
15-08-2009, 08:18
Познайте кой идва утре пак на гости в Пловдив ;)
Познайте кой идва утре пак на гости в Пловдив ;)
Eee верно ли бе Боре?
Аз днес се качвам на планина, но се надявам в неделя да се видим :)
b_angelov
15-08-2009, 10:33
Аз пък Понеделник се качвам към Родопите, та си мислех да мина да ви видя пътьом. ;)
ONCHO_S_ALFATA
27-08-2009, 23:03
момчета отново съм в играта с тая бясна 33-ка на върхът съм :P
момчета отново съм в играта с тая бясна 33-ка на върхът съм :P
OOOOO Честито!
От къде я намери, какъв двигател е?
Я раздуй малко ;)
Дай снимки!
ONCHO_S_ALFATA
27-08-2009, 23:21
1.4 боксер 4 карбуратора
---------- Post added at 23:21 ---------- Previous post was at 23:16 ----------
твоита 16в ли е ?
Не е 16в.
1.6 са само 8в.
Трябва да повозиш в карбураторката ;)
Разконспириран си ;)
Ей тва е твоята кола, нали? : http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=1&act=11250363094552691&f1=details
И тоя ладов волан да го разкараш :smackbum:
Иначе изглежда много добре. Ръжда има ли?
DanewRomeo
28-08-2009, 00:09
Ончо, чисто ЛУД, майна!!! :punk:
1.4 боксер 4 карбуратора
твоита 16в ли е ?
тоя Ончо пак изригна бахти пича :punk:
ONCHO_S_ALFATA
28-08-2009, 03:29
не няма ръжда
ехоооо някои още има ли тукаа
Има, разбира се.
Духом съм с вас.
Снимки от последната среща няма ли?
1.4 боксер 4 карбуратора
твоита 16в ли е ?
кви ше са тия 4 карбуратора:mrgreen:
DJ_STIVAN
04-09-2009, 21:03
1.4 боксер 4 карбуратора
твоита 16в ли е ?
Колега, често май те засичам в района на Тракия? Вярно ли е? Аз съм с червено QV :crazy:
Пишете кога и къде се събирате да се присъединя и аз....ако приемате бивши заблудени голфаджии и настоящ алфист де :respect:
RENEGATA
06-09-2009, 09:46
Приемаме разбира се.Срещите са всяка неделя от 18 часа на паркинга на ст. Пловдив откъм линиите.Заповядай
Ончо, защо продаваш 33ката бе?
Нещо гнила ли излезна работата?
:afro:
ехоооооо
кво стаа младежиии на 3-ти ше одим ли ???
sp_romeo1
16-09-2009, 11:46
Братчед, за 3-ти не питай.Викам който иска да пие в събота, довечера да си довлече гъзарете в Итали
INTEGRALE
16-09-2009, 17:54
ехоооооо
кво стаа младежиии на 3-ти ше одим ли ???
Защо задаваш отговори. Говорим за Италфест все пак:punk:
---------- Post added at 14:54 ---------- Previous post was at 14:53 ----------
Братчед, за 3-ти не питай.Викам който иска да пие в събота, довечера да си довлече гъзарете в Итали
Гено, ще направя тема за събота.
[QUOTE=INTEGRALE;560770]Защо задаваш отговори. Говорим за Италфест все пак:punk:[COLOR="Silver"]
епа аз да си питам :bg:
шшш Оу колегии
утре гледам формулата ще е от 18:40ч.
искате ли да мина преди срещата да запаза в "Бумеранга" масата пред тИливизора и да се забие тама сички да е гледаме :tv:
BlueStorm
17-10-2009, 22:42
Много съм "За" !
Другите и те да кажат, дали ще идват. Ако сме повече пред ТВ-то ще стане гот! :pimp:
Айм Ин !!! :tongue2::ghost::shoot:
Айм Ин !!! :tongue2::ghost::shoot:
Аре Пичалари ке гледаме ли формулата заедно на по биричка днес :smoke::cheers::smoke:
RENEGATA
18-10-2009, 12:47
Утре или днес... :dunno: :tv:
"ту деи.ту деи"
ам Чи К нема е гледаме :meeting:
MainaCore
18-10-2009, 13:02
там сме :)
sp_romeo1
19-10-2009, 11:36
Убаво гледанье на формулата спретнахме
Напално съм съгласен :tv:
Къде ш се събираме срядите след като Италито са го изяли мишките??? :Topic-is-closed-bg:
BlueStorm
20-10-2009, 23:12
Къде ш се събираме срядите след като Италито са го изяли мишките??? :Topic-is-closed-bg:
"При ремонт на бар " Итали" или невъзможност да ни приеме, срещите се провеждат в хан "Старите българи" на скара и на по бира."
Поне така беше , когато бях млад! :grandpa:
DanewRomeo
20-10-2009, 23:15
Where is that?
INTEGRALE
21-10-2009, 09:52
Where is that?
От другата страна на булеварда :grin:
аз няям нищо против :sheep:
Пичалари аре от 19.00 ч. в сряда,поради планов ремонт на знаковото за Итал-фенове заведение ке се срещнем в р-т Старите българи срещу Итали-то на по бъчва вино и печено прасенце :smoke::cheers::smoke:
DanewRomeo
21-10-2009, 18:23
Hell yeah! :dance:
пак си бяхме в Итали и отново в оскъден състав ...
DanewRomeo
22-10-2009, 01:15
Съжалявам! Мислех да дойда, бях много надъхан да се видим след един месец почти отсъствие от моя страна, но... домързя ме. Простете отново.
ДАНЕВ КУРнишон ЗАСПАЛ...Ти си доказателство за деградацията на просветните хора а от там и простотата на днешната младеж...еййй ако съм ти един ученик ще разцепа от подигравки!!!:ban:
ДАНЕВ КУРнишон ЗАСПАЛ...Ти си доказателство за деградацията на просветните хора а от там и простотата на днешната младеж...еййй ако съм ти един ученик ще разцепа от подигравки!!!:ban:
Водка земи оправи тона майна да няма :hump: и след тва :ban:
Че кфо ми е на тона Николайчо...аз констатирам проблемите на обществото...не се филмирвай излишно :chair:
DanewRomeo
22-10-2009, 19:00
Акъли от хора, които карат кола, чиято емблема се асоциира с женски полов орган а.к.а "ароматно сирене Рокфор", не приемам.
Апропо, бианаболът съвсем ти е размътил и без това оскъдното количество сиво вещество. Не на "химиците" в раздел Пловдив! :ghost:
:hehehm::hehehm::hehehm::hehehm::hehehm:Първо съвсем...ама съвсем си нямаш представа какви глупости говориш....репресивно на факта колко много трева пушиш...се замислям твоето мозъчно нишесте колко ефективно е всъщност! ай земе си :D :hehehm::hehehm::hehehm::hehehm::hehehm::hehehm:
DanewRomeo
22-10-2009, 19:56
репресивно на факта
На батко умника :fish:
абе вие друга раота освен да се заяждате немате ли???:prescription:
Нека не позволяваме един антифен с малцинствен изказ да хвърля сянка върху еродитите, наречени пловдивски Алфисти!
!!!БАН!!! :director:
:tongue2:
хихихи
Аз за разлика от някои хора (въпреки че карам друга марка кола) поне съм редовен по срещи...незнам какво трябва да значи в твоите инжинерни очички думата АНТИФЕН... малцинствен изказ пък съвсем не мога да го вържа с нито едно от казаното от мен !!!
БАН МАН ТОРБАЛАН нищо не ме плаши...
Водката е железен ейй няяя го закачате да не вЪ газИ :tank: след тва :hump: а накрая :chair: и :stretcher:
хахаха засегнах Балаган....
П.П. ти сериозно ли бе? нали се шегувахме :dunno:
НЕ съм се засегнал по скоро се опита да ме засегнеш...:clapping:
МомцИии я да не разваляте боя с кавгЪ ми да се подлепим как си требе...мухахахах шегата на странЪ вътворявам ред и дисциплина в раздела :spoko: и да не съм чул ни гък ни мък...че да няма...абе знаете какво да не сЪ повтарям ся...мухахахаха :smoke::smoke::smoke:
Кво ста тука,къвги без мен лошо лошо
Стягайте се , време за среща е !
МОМчЕТА ВРЕМЕ Е ДА СЕ СМЕНИ чАСА НА СРЕщИТЕ А ИМЕННО 15И30 чАСА
Доста добра идея е! Вече 6 часа идва доста късно... ;)
Ако е от 15:30 следващата неделя - ще дойдем с един приятел... Та да се запознаем :D
INTEGRALE
26-10-2009, 18:12
Само че решихме вчера на срещата за да не си губим съвсем неделята да е от 16:00!
romeo must die
26-10-2009, 19:49
exeee,
аз от тазиии година учаа в пловдивв,
и може да посетя някояя срещаааа,
ако ме искате естествено дее :D :D :D
bat_kir4o
26-10-2009, 22:42
заповядай приемаме всички ;-)
Компанията, ако някой засече из Пловдив някакви стари Алфи със задно, снимайте и ми пишете Л.С. ;)
vlado_iv
03-11-2009, 18:28
Ехооооооо има ли някой от Пловдив,къде се изгубихте всички :lupe::wc:
MainaCore
03-11-2009, 21:06
Тука сме ве :) Ама никой не пише :) Аз викам скоро да пийм :)
INTEGRALE
04-11-2009, 09:36
Ами да пием де :drinking:
Старият хан е нашето място :gangstah:
bat_kir4o
04-11-2009, 21:18
а кога айде време е вече да де съберем
Драги ми Пичларки и Пичлари,според мен е време за закриване на сезона и бай Гено-Сандукана и да напраим едно добро разпиване край канала,ма тоя път и с водка,че само бирата няя да свърши раота в тоя бахър ам кво мислите? :smoke: :drunk: :smoke:
Само не разбрах пиене-то каде ще бъде ( в някоя готина кръчмичка ли или...другаде?),че навънка вече не е за мъже.Аз съм зарибен да дойда,че и без това вече смених местожителството от софия в пловдив.
Кажете кога ще се осъществява сбирката че да си правя разчет на времето.
Поздрави колеги! ;)
Трябва първо да се запознаем че може да си душманин !!! Аз викам да се накендзаме на копривките с шейните(ЧУКИГЕК) а вечерта яко мариз и салата ! :new_Eyecrazy::new_Eyecrazy::new_Eyecrazy:
Еййй водка само мариз(кво е тва ве курчо?) и салата ти е в алкохолната картуна майна мхахаха... :smoke::smoke::smoke:
Иначе идеята ти е мноУ добра майнЪ аз сум за :drunk:
Само не разбрах пиене-то каде ще бъде ( в някоя готина кръчмичка ли или...другаде?),че навънка вече не е за мъже.Аз съм зарибен да дойда,че и без това вече смених местожителството от софия в пловдив.
Кажете кога ще се осъществява сбирката че да си правя разчет на времето.
Поздрави колеги! ;)
Колега, не се притеснявай, ела на някоя среща, има и нормални в Пловдив :balloon:
Змейчо и Балаган пак са се осветили :tv: :-D
хахахахахахахахаха еииии само управдание да се насвяткате си търсите :chair:
Аиде и да пиите една ракия и за мене :drunk:
DanewRomeo
05-11-2009, 13:50
Ще пием, Бухи! Две даже за теб щом е. Как е при теб, бе, турист?
Аз ли съм туриста? :notify:
INTEGRALE
05-11-2009, 14:32
При Гено ще умрем от студ. Пък и човека си има други занимания вече :love_umbrella: :-D
"Стария хан" младежи и девойки. Само да измислим кога и ще си се съберем както си можем :drunk:
elemenT88
05-11-2009, 16:26
Ще гледам и аз да дойда, до сега не съм присъствал на сабиране :)
INTEGRALE
05-11-2009, 18:03
Всички колеги и колежки са добре дошли на нашите скромни събирания от всякакъв тип :-D
И нека тези новите колеги които смятат да се присъединят към сектата да се приготвят за голям смях и веселба
ДругариУ Даскал аз съм 6 само дето времето тука е голяма та*ак
И нека тези новите колеги които смятат да се присъединят към сектата да се приготвят за голям смях и веселба
ДругариУ Даскал аз съм 6 само дето времето тука е голяма та*ак
Еййййййй Бухчо изостави ли нЪ вече куриеее...ех дейба ай ша ни липсваш...
Викаш времето е ташакларадЪ ами така ша е на острова само мъгли и дъждове се сипят пълен уйЕц е знам :pain::dyrvo_v_kenefa:
Еййй, аз сега загрях, че нащо момче в Англия...
Да се пазиш от грозни жени, Бухчо! :eat:
Колко ще останеш там?
MainaCore
06-11-2009, 11:08
Предлагам 14.11.2009 - Събота - Стария Хан, всички там :P
Аз съм за !!!
БУХОПЛЯКТОР искам английска дъФка армаган да ми земеш :) :firstprize::firstprize::firstprize::native:
vlado_iv
06-11-2009, 20:41
И в крайна сметка,кво шь прайм......?:Tease:
Колко ще останеш там?
Митаче с еднопоссочен билен заминах,никва ясна идея кога ще си доида към БГ ...:sheep:
Балаган Пърче ниса притисняя за армагана ако не дъвка то друго щи дам да си дъвчиш :humpx:
п.с. балаганец шегувам се, да не се засегнеш:native:
INTEGRALE
07-11-2009, 18:03
Предлагам 14.11.2009 - Събота - Стария Хан, всички там :P
Е, хайде де. Аз съм твърдо ЗА!
видео на пловдивската група
хахахахахаххахахаах
видео1
http://sendables.jibjab.com/view/07ExMTo1h6R1zFdN
видео2
http://sendables.jibjab.com/view/AGoic0mp1JLr1zvL
видео3
http://sendables.jibjab.com/view/MPmNRXqxi58GC92c
видео4
http://sendables.jibjab.com/view/ljhlpIgZevpZkrrv
приятно зяпане
Ники нещо линковете са нихтер баитен :smartass:
:shoot::shoot::shoot:В англия има ограничен доступ до чуждестранни сайтове...аз ги виждам прекрасно осбено първия се пукнах от смях...Брао НИКИ :shoot::shoot::shoot:
Еваааааалллла,ашкосум,машшшшшаллллла,аферим,анджък еее ай сиктирДИР бе драги зрители :surrender:
Муахахаххахаха браво Никсън с видео 1 и 2 изтрови рибата майнЪ честно голем смех поздравления :tooth::tooth::tooth:
INTEGRALE
08-11-2009, 12:18
Припаданаааах. Няма такъв смях, особенно на 1 и 2 :tooth:
vlado_iv
08-11-2009, 20:16
Супер са Ники :new_Eyecrazy:
Ей Бухчо хареса ли си вече някоя Алфа там? :go:
misira80
08-11-2009, 20:46
бате владо тая алфа мно варви.днеска не моа те изпревара чак
Ам ЧИ К една 156 СВ ЖТД кЪрмазъ на 18ки :wub:
ама застраховката ми е ..... пповече от колата :brickwall:
vlado_iv
10-11-2009, 18:44
misira80 -къде сме се видели?
Защото много често наказвам различни марки афтумубили :oops::naughty:
Защото много често наказвам различни марки афтумубили :oops::naughty:
Наказваш ти разни изпърдени застави и джугани тип 12-таци ни са прайш тука на бегачка :roll2::tooth:
vlado_iv
10-11-2009, 20:27
:BBQ: :tank: С такива не мога да се меря :big_bow_down: :notworthy:
Те много пушат :rotfl:
misira80
10-11-2009, 22:57
Защото много често наказвам различни марки афтумубили :oops::naughty:пътя за калояново.даже ти свирнах
vlado_iv
10-11-2009, 23:46
С един Роувър, в неделя нали?
misira80
11-11-2009, 00:20
С един Роувър, в неделя нали?
мда
ще има ли среща днес
и ако да даите повчко инфо за мястото че не съм от пловдив
INTEGRALE
15-11-2009, 14:04
ще има ли среща днес
и ако да даите повчко инфо за мястото че не съм от пловдив
Колега, срещите са всяка неделя от 16:00 часа, пред главния вход на стадион "Пловдив" от към линията. Като караш по 6-ти септември след линията веднага в дясно и след около 500 метра в ляво се вижда едно по-голямо празно място и входа на стадиона, който е по-навътре. Е там сме и ние 8)
vlado_iv
24-11-2009, 20:28
Днес сложих нова екстра за :go: JR
http://picbg.net/u/26915/17494/thumbs/372969_fr.jpg (http://picbg.net/pic.php?u=26915bUDPF&i=372969),http://picbg.net/u/26915/17494/thumbs/372970_fr.jpg (http://picbg.net/pic.php?u=26915bUDPF&i=372970)
Владо, черна точка!
Не ти ли контрастра лъскавата тръба на този прашен акумулатор и този неизбърсан ботуш на амортисьора?
:boo:
Кой ти го направи иначе, или си е афтърмаркет?
На последната среща май никой не снима...
Жоро, излагаме се :biggrin:
Absente_
25-11-2009, 15:06
Днес сложих нова екстра за :go: JR
http://picbg.net/u/26915/17494/thumbs/372969_fr.jpg (http://picbg.net/pic.php?u=26915bUDPF&i=372969),http://picbg.net/u/26915/17494/thumbs/372970_fr.jpg (http://picbg.net/pic.php?u=26915bUDPF&i=372970)
я колко ми е познат тоя филтър... хахаха колега ама измисли сега някакжа кутия , трябваше да направя снимки как беше при мен ама не се сетих.С две думи ще ти го обясна.
Има едно тиксо , алуминиево , зимаш си от него и с един картон го изрезваш да стане с формата на кутия , в смисъл само отгоре и отстрани да виза, облепваш го хубаво с тиксото и го слагаш.С тая лъскава тръба ще стане супер .
vlado_iv
29-11-2009, 12:25
Мите ,колата не е карана от 2седмици.Но ще си взема бележка,ще я измия за срещата :metal:
v1play3r
18-12-2009, 11:00
Брейййй колеги много сте тихи тука! някой оцелял след вълната от свинския грип? :notify:
Брейййй колеги много сте тихи тука! някой оцелял след вълната от свинския грип? :notify:
Не е от грипа. КРИЗА е! Компа работи с ток , всеки прави икономии :rotfl::rotfl::rotfl:
ЕМО, 'къв е тоя метросексуален петел :?: :BIGsmile:
vlado_iv
18-12-2009, 17:29
Ей ,някой се престраши да пише тук :clap:
ЕМО, 'къв е тоя метросексуален петел :?: :BIGsmile:
TOBA E HOBOTO ЛОГО НА АЛФА, Голия петел олицетворява ,,,колата не е само за мьже,,,
BlueStorm
20-12-2009, 11:48
Facebook изяда главата на всички пловдивски фенове!!! :bigracer:
:doctor::doctor::doctor:
СМИСЪЛ ???? :joly::joly::joly:
ехооо Рацериии как сте бе ??
аиде земете качете някоя снимка от нескашната среща че ви забравих физионоомиите :mrgreen::mrgreen:
Поздрави от дъжовна Англия :afro:
Оооо пернат...кфо става с теб бе джигатаецо ??? никой не е снимал щото секи пести ток в тая криза пък и налагат ограничение на мегабайтите и жорката вече се чуди кфо да прай ! :metal::metal::metal:
vlado_iv
20-12-2009, 18:29
Даже и от Рождения Ден някоя снимка пуснете
Фейсбука е шит :haha:
Долу книгата с лицата :metal:
INTEGRALE
20-12-2009, 20:30
Даже и от Рождения Ден някоя снимка пуснете
Да бе чакаме рожденника да изкочи с материал:coolio:
На турски Facebook --->>> Сурат Тефтер:static::static::static:
на Български ''балаган''-тъп Теодор :haha::tooth::tooth:
Ейййй от както дадохте на пернатите власта да говороат и всичко отиде по :waving:дяволите :waving:!!!!
ти кат си кЪлвач не си ли пернат бе ???:bangin:
У-А-У нареди ме бе ...:pokey:
Заклахме ли прасетата, пловдивчани? :pig:
Искам да се извиня на всички колеги, които по някакъв начин стресирах с фойерверките си вчера...просто от време на време детето в мен сериозно се заиграва, за което още веднъж се извинявам!
:respect:
vlado_iv
07-01-2010, 18:22
http://picbg.net/u/26915/17494/thumbs/388256_fr.jpg (http://picbg.net/pic.php?u=26915bUDPF&i=388256) :plane: :go::super:
Похвали се де, Владо.
От кой, кога, върви ли семейната кола? :)
vlado_iv
07-01-2010, 21:51
Кърти асфалта.......
Кърти асфалта.......
Пише се Хaасфалта момчееее земи си бележка :tooth:
vlado_iv
08-01-2010, 09:02
Пише се Хaасфалта момчееее земи си бележка :tooth:
Нещо май бъркаш майна :duel::yes::gruebel:
Кърти асфалта.......
От такива като вас Пловдив остана без асвалт и после ревем,че скапваме бързо ходовата :pp::pp::pp:
BlueStorm
09-01-2010, 14:06
От такива като вас Пловдив остана без асвалт и после ревем,че скапваме бързо ходовата :pp::pp::pp:
Настилка се скапва от въртящ момент, не от конски сили!
Така че Вовата и останалите с дизеларници да не се обаждат, щото те са най-виновни! :razz:
Жоро, какво стана със снимките на подаръка?
Жоро, какво стана със снимките на подаръка?
Ще очакваш снимки от Жоро някъде между 33-34-ти, шестък, две хиляди и чокорнайста година...тогава някъде аз пък ще получа обещаните от Виктор снимки от рожденния му ден... :Suicide:
Христо_Сираков
16-01-2010, 18:54
колеги тук ли се събирате?
Вече не, там го заградиха за паркинг.
Сега сме под хикса, съвсем наблизо :Lkingsmiley:
До утре ;)
Христо_Сираков
16-01-2010, 21:50
Вече не, там го заградиха за паркинг.
Сега сме под хикса, съвсем наблизо :Lkingsmiley:
До утре ;)
ами сега съм във Пазарджик (успях да пропусна срешата за съжаление) утре сутрин заминавам за Розовец и незнам как ще съм със времето но дано успея да дойда
Ше гледам и аз днеска да направя сефтето и да дойда, че откога се каня :)
vlado_iv
22-01-2010, 18:42
:gruebel: :lupe: :coolio: :crazy: Има ли някой?
Христо_Сираков
22-01-2010, 18:59
:gruebel: :lupe: :coolio: :crazy: Има ли някой?
тази седмица ако е както казват за температурите около -20 градуса ще има ли сбирка че мисля тази неделя пак да се дотътря от Сопот ако няма сняг де че съм със летните гуми
vlado_iv
22-01-2010, 19:19
Аз ще ходя към Карлово,но мисля да ходя след това!
Има, има. В неделя там ли сме?:drinking:
Христо_Сираков
22-01-2010, 23:26
Има, има. В неделя там ли сме?:drinking:студено топло само да няма сняг ще дойда
INTEGRALE
23-01-2010, 11:32
ВИНАГИ има "болни" фенове. Някакво си време не може да ни изплаши :clap2:
Малкото алХохол може да ни изплаши друго не....ашЪшъшъшъшъш :roll2::roll2::roll2::rockon:
Какво сторихте днес, компанията?
Снимки ще има ли?
Христо_Сираков
24-01-2010, 22:26
аз не мойах да ида че манала седмица като се пребирах от сбирката се случи една беля счупих едната джанта и изкривих другата счупината я оправиха ама не можах да изправя кривата че не работят днес и ме достраша да тръгна за пловдив днес да не почне да спада
Ейй, дупка ли си нацелил?
Доста сериозно ще е било...
Христо_Сираков
25-01-2010, 20:12
дупка през която минах със 140км джантата е заварена и изправена вече само трябва да се стопли времето за да се китне и пръснат всичките
Ицо , джантите ти 16'' ли са?
Ако да, с какво окачване и с какви гуми си?
Христо_Сираков
26-01-2010, 19:06
Ицо , джантите ти 16'' ли са?
Ако да, с какво окачване и с какви гуми си?
да 16-ки са гуми 205/45 окачването е стандартно амортисьори Билшаищ жълти ама не са спортни
да спомена продавам джантите ама това в друга тема
Какво сторихте днес, компанията?
Снимки ще има ли?
Има снимки Мите,добър муабет се заформи..основните играчи както винаги бяхме на линия... :drinking:
Утре вечер,вероятно ще ги постна.
Ицо сорка за джантурата...бая кратер ще да е била тази дупка майна баси... :screwy:
Христо_Сираков
26-01-2010, 22:28
Ицо сорка за джантурата...бая кратер ще да е била тази дупка майна баси... :screwy:бая кратер си е като минавам от там пак ще спра да я снимам и ще пусна снимка
бе гледаи да не го оцелиш пак за едната снимка :bg:
Христо_Сираков
26-01-2010, 22:58
бе гледаи да не го оцелиш пак за едната снимка :bg:шъъът да не съм те чул:bouncing_smiley:
Колеги, довечера ше има ли кафенце на Италито? :bounce8:
MainaCore
27-01-2010, 13:52
Мдам 7:00 :)
Мдам 7:00 :)
От 19 ли са? Аз мислех от 18 и щях да си чааакам :hump:
шъъът да не съм те чул:bouncing_smiley:
:whistle:
Има снимки Мите,добър муабет се заформи..основните играчи както винаги бяхме на линия... :drinking:
Утре вечер,вероятно ще ги постна.
Ицо сорка за джантурата...бая кратер ще да е била тази дупка майна баси... :screwy:
Било станало като нарицателно "Несериозен като Пловдивски фотограф".
b_angelov
10-02-2010, 06:52
Здравейте колеги,
За следващата неделя (14.02) графика запазва ли се? Ако е хубаво времето се очертава да мина към Пловдив, самоче баш на Св. Трифон незнам дали на момата ще й е до сБирки, особено като не ме е виждала половин месец. Може да има... :boo:
Колега Ангелов ако наминаваш към Пловдив пиши че мн искам да видя твойто ГТВ как е :smoke:
b_angelov
10-02-2010, 18:53
Тъкмо и аз да ти разгледам от близо джантите и интериорчето ;)
Интериора го няма :gayfight: всичко съм свалил и чакам да се стопли че почвам проект вътре !
колеги , на гости съм ви до понеделник във Еко хотел Здравец съм , ще се събирате ли някъде тая седмица :)
П.С Мислех , че само във Враца има дупки , но тук малко преди село Марково ми се разказа играта :)
Alfa User
13-02-2010, 12:59
Срещата е в неделя, 16.00ч, на стадион Пловдив.
Колеги, към 16.30 ще съм на срещата за да ви раздам ПЛАТЕНИТЕ бройки от календара.
Ще има и съвсем ограничена бройка за свободна продажба.
П.С Мислех , че само във Враца има дупки , но тук малко преди село Марково ми се разказа играта :)
аххахахахахах няма таковa място без дупки,още в Бг не е измислино :Suicide::tooth: