Log in

View Full Version : За Мото Фенове

AttilaSL
30-11-2009, 23:33
Това са снимки от изложението в Бирмингам за custom-и и нови модели мотори 30-11-09

AttilaSL
30-11-2009, 23:41
още малко:

Ранобудниче
30-11-2009, 23:49
Имало е какво да се види..
Жълтият и черният чопър (третата снимка от края към началото и последната - от втория пост) са особено симпатични.
Благородно завидях :)

Xtrime7
01-12-2009, 07:55
От втория пост Кавазаки-тата най ми харесват,особено бронзовото.Някак си показва мощност с внушителния си размер.
Трябва да е било голяма тъпка сред толкова мотрчета :).

soldier81
01-12-2009, 10:33
Страхотни снимки!
Най ми хареса Хаябусата,въпреки че не виждам особени промени,но винаги вдъхва респект

Ass
01-12-2009, 12:15
Имало е какво да се види..
Жълтият и черният чопър (третата снимка от края към началото и последната - от втория пост) са особено симпатични.
Благородно завидях :)

Жълтият чопър за мене моля......

Ранобудниче
01-12-2009, 12:38
Жълтият чопър за мене моля......

Ооо, запретнах ръкави!
Я излез навън, да се разберем като мъже :tooth:

Искам ги и двата + червения от 26-та снимка на първия пост (за кафе) :-D

nightroller
01-12-2009, 15:48
за мене жълтия трайк :) доса никой не го заплю :D

bouncer
01-12-2009, 16:07
само аз ли забелязвам, че в стремежа си да са по-атрактивни новите мотори са станали адски криви и грозни!??

имаше няколко добри попадения, но лично аз не си адсах чопър, за който да си дам левия тестис и десния бъбрек! а съм луд фен на чопъри! за сметка на това обаче БМВ-то е да си ебе мишка ухото....:wub:

bager
01-12-2009, 16:12
Ей го моя:
http://clubalfaromeo.com/forum/attachment.php?attachmentid=34898&d=1259616629

nightroller
01-12-2009, 16:21
само аз ли забелязвам, че в стремежа си да са по-атрактивни новите мотори са станали адски криви и грозни!??

имаше няколко добри попадения, но лично аз не си адсах чопър, за който да си дам левия тестис и десния бъбрек! а съм луд фен на чопъри! за сметка на това обаче БМВ-то е да си ебе мишка ухото....:wub:

Това беемве, което прилича на нинджа-водолаз ли ;):D

Доко
01-12-2009, 17:18

Това не са стокови мотори, а преработени стари модели, или custom made tuning - така наречените street fighter. Ето линк от Paris-tuning show 2009 http://www.mototuning.com/galerie/salon/paris-tuning-show-2009/index.php3

п.с. Този в подписа ми е подобен, лятото се заиграх с него и горе долу се получи. Има още довършителни работи по генерацията, спойлерчета и малко аерография. За лятото трябва да е готов. :unsure: Всъщност копирам ето този и май се получава http://www.mototuning.com/galerie/honda/hornet600-matrix/index.php3
А това беше донорът http://beautifulwallpapers.files.wordpress.com/2008/08/honda-hornet-900-blue.jpg

soldier81
01-12-2009, 18:01
Само дето между двете иложения няма нищо общо.
Това първото е за Бутикови(поръчкови,уникални)мотори,нищо че се мяркат2-3 стрийтфайтъра.

Доко
01-12-2009, 18:58
Аз пък що с мисля, че са едни и същи изложения, разликата е във времето. Горните предполагам са от някое Тунинг изложение в Анлия края на годината, а тези от Париж са в началото на 2009, просто има голямо развитие в тунинга, повече никел, бла бла..... Правете разлика между "tuning" и "custom made"

А ето тук праят бутикови мотори ръчна изработка

bouncer
01-12-2009, 19:08
това обяснява всичко! явно както при колите различните тунинг пакети се харесват различно от хората. тези не ме кефят. нещо твърде много показност и излишен кич виждам аз. но иначе евала за труда :)
дай ми на мене един Boss Hoss да правя извращения и това ми стига... айде в краен случай може някой Fat Boy или една ямашка примерно райрър ес....ох на батко фотьойлчето...:big_love:

AttilaSL
01-12-2009, 19:48
От втория пост Кавазаки-тата най ми харесват,особено бронзовото.Някак си показва мощност с внушителния си размер.
Трябва да е било голяма тъпка сред толкова мотрчета :).

Беше неворятно,стотици мотори,без очи останах,по едно време незнаех накъде да гледам.Спирах се на всеки мотор,добре че беше жена ми да ме дърпа:heavy_cry:.И на края на деня направиха страхотно шоу!

Xtrime7
01-12-2009, 20:34
Беше неворятно,стотици мотори,без очи останах,по едно време незнаех накъде да гледам.Спирах се на всеки мотор,добре че беше жена ми да ме дърпа:heavy_cry:.И на края на деня направиха страхотно шоу!

Поне не си ли закачи някое моторче към вас(би било тв
ърде хубаво де):).
Това е супер гледка,та чак да не се отделиш от изложението дълго време.

AttilaSL
02-12-2009, 00:04
Поне не си ли закачи някое моторче към вас(би било тв
ърде хубаво де):).
Това е супер гледка,та чак да не се отделиш от изложението дълго време.

помислих си го :biker:,но охраната беше добре организирана:sniper: :machinegunner: