View Full Version : Новият епизод на Top Gear
колеги,
в последния епизод на Top Gear представиха класация за най-добрата автомобилната марка. Класацията се прави според броя great cars (няма как точно да го преведа) , които дадена марка е направила.
1. Форд
2. VW
3.BMW
но по-интересното е :
5. АЛФА РОМЕО !!!
след нас са мерцедес, ферари и други доста известни марки :) Сектантска история! Всъщност от Топ Гиър не се съгласиха с класацията и обявиха Ланчия за най-добрата автомобилна марка! заслужава си да се види! накрая има един кит кар на Ланчия Стратос с 3-литровия мотор на Алфа Ромео :) ВЕЛИКО!!!
DerMeister
01-12-2009, 11:19
Тия класации са пълна глупост. Сигурен съм, че в UK най-много хора карат Ford, след това VW и после BMW. И затова тези марки са в топ3. Всеки гласува за това, което има.
А иначе епизодът е много добър...
Класацията разбира се е крайно субективна, но изнесените в епизода факти за приноса на Ланчия в световното автомобилостроене са неоспорими!
Разбрах за епизода от Ланча Форума,още тази вечер ще ги изгледам,нямам търпение просто.Ланча и Алфа и Фиат са дали толкова много на автомобилостроенето ,време беше някой като Джеръми да го обяви пиблично и да прати в тъч пропагандите на немските Автопроизводители.
е то не че Джеръми не е пристрастен, де! :)
Екипът винаги са подкрепяли Алфа и италианските коли като цяло (с изключение на Фиат)
Даже бих казал че са болни сектанти и са безбожно влюбени в стратите италиански автомобили преди ерата на Фиат в началото на 90-те :)
sexpodmosta
01-12-2009, 13:04
Еми а дайте линк, нещо?
Като гледам за 3-та серия говорят...
http://zamunda.net/details.php?id=198710&hit=1
CrazyElement
01-12-2009, 13:12
http://www.youtube.com/user/Beslija60#p/a/u/1/gMQZeVNKzw8 тук ги има 2те части с Ланчия.
Еми а дайте линк, нещо?
Ти ли, о, пчелице прекрасна искаш да ме подтикнеш към незаконен акт на нарушаване на авторските права на BBC2, а? :Tease:
колегите са дали вече линкове цъкай си на воля!
Ти ли, о, пчелице прекрасна искаш да ме подтикнеш към незаконен акт на нарушаване на авторските права на BBC2, а? :Tease:
Яз че си го пуснем на телевизора бе, начи се едно гледам бибиси2 :drinking:
Stoyan Georgiev
01-12-2009, 16:47
колегите са дали вече линкове цъкай си на воля!
незнам дали знаеш, но на ббс нещата ако не ги продаваш или излъчваш можеш да си ги рипваш както си искаш, системата на ббс е за финансиране без реклами и тем подобни, имат бюджет... т.е. риповете и разпространяването по торенти не ги ощетява по никакъв начин, освен примерно да им намаля малко продажбите на двд
демек всичко от ББС е достъпно безплатно , двд-тата са с колекционерска стойност ;)
Е тоя нали разправяше "Миналия път като обявихме, че ще правим класация са ни гледали еди колко си милиона.За избраните от класацията са гласували..........9........души"
Не, той казва, че от еди колко си милиона човека които са гледали предишното предаване в което са обявили че ще правят класация, за марката която според тях трябва да е на първо място са гласували едва 9 човека :D
абе заеби ти тая работа със свободните права нз BBC. уви баш с техните права за разпространение на баш този им продукт съм подробно запознат и не съм склонен да се съглася с теб, нито пък точно аз да кача линк тук :
преди време качвах епизоди в youtube и си ме банираха, било в интерес на ббс ... иначе тая класация е въздух под налягане
е чак пък въздух под налягане...това е показало гласуването на сайта им. Така са гласували феновете - нормално е. Ние сме 5-ти :)
те в никой момент не претендират за достоверност и си обясняват че това е онлайн гласуване. но пък аз съм съгласен за Ланчиа :) еле па за делта интегралето...