View Full Version : Защо подраздел "Чат" има модератор?
Ранобудниче
04-12-2009, 13:47
Не са ли достатъчни глобалните, ако наистина има вопиюща нужда от модериране в говорилнята?
Аз разбирам, че най-безпристрастният от всички модератори трябва да има какво да си модерира :tooth:, но ТОЧНО ЧАТ???
Просто си питам.
Наследяване на права чадо :)
Ранобудниче
04-12-2009, 14:01
Не разбирам.
Преди известно време там нямаше никакъв или поне не беше изписан никъде, чадо.
При задаване на модератор на главният форум правата му се разпростират и върху форумите наследници.
Или съвсем по компютърджииски казано "наследяване на права"
Ранобудниче
04-12-2009, 14:12
При задаване на модератор на главният форум правата му се разпростират и върху форумите наследници.
Или съвсем по компютърджииски казано "наследяване на права"
Ми.
ОК.
Желая ви успех.
Хахаха,Полиморфизмът тръгна и по хората.
Компютъризираме се :P
Ранобудниче
04-12-2009, 14:38
КомпютЪр все още се пише с "Ъ" :)
Този въпрос го задай след като видиш мод намеса в чат от моя страна. И понеже вероятно не знаеш ще е добре да те просветя, че този раздел се създаде по моя препоръка да има такива като теб къде да цвъкат без модерация.
Не ми отговаряй.
E, все пак трябва да има някой да трие откровените псувни ако има такива. И в чата може да се наруши добрият тон и да има засегнати - но след като е чат явно намесата ще е само при вопиющи несправедливости...
Форума почва да става пълна трагедия,какво толкова делите?И остана ли нещо за делене?Кажете пък ако може и аз да дръпна нещо?