PDA

View Full Version : КОЛАТА НЕ ИСКА ДА ГАСНЕ :)

mr.kostov
08-12-2009, 10:11
Здравейте колеги, помагайте моля :) вчера си смених поплавъка на резервоара, защото се беше развалил. Ремонта бе извършен в ТОРИНО МОТОРС и след това започнаха някакви аномалии, от време на време ми светва чека на таблото, а когато се опитам да я изгася, вадя ключа от таблото и тя гасне след 4-5 секунди. Моля, дайте съвет от какво може да е и дали е свързано с отварянето на резервоара? Благодаря предварително.

rodeff
08-12-2009, 19:43
Здравейте колеги, помагайте моля :) вчера си смених поплавъка на резервоара, защото се беше развалил. Ремонта бе извършен в ТОРИНО МОТОРС и след това започнаха някакви аномалии, от време на време ми светва чека на таблото, а когато се опитам да я изгася, вадя ключа от таблото и тя гасне след 4-5 секунди. Моля, дайте съвет от какво може да е и дали е свързано с отварянето на резервоара? Благодаря предварително.

Незнам колега, това звучи доста странно.

Предлага ти да отидеш пак до сервиза и да говориш с тях.
Ако не искаш да се занимаваш с тези хора отново, една диагностика при Бобо и се моли да покаже какво и е.

totoza
08-12-2009, 20:04
колата дизел или бензин е ?

Boschman
08-12-2009, 20:46
Клапан високо налягане!!! Нуждае се от един ултра звук

mr.kostov
08-12-2009, 22:46
Оказа се клапан за високо налягане, явно е някаква гадна случайност и се е прецакал след влизането ми в сервиза, но вече го сменявам за 2-ри път.