View Full Version : Честит Студенстки Празник
Честит Студентски празник на всички Студенти от Алфа форума, а и не само в него. Успех в студентството и с пожелания за много хубави студенстки нощи. Никога не забравяйте обаче, че Алфа Ромео е кола с характер и не обича алкохол зад волана;)
Успех и поздрави!!
Честит празник и на всички Бъдещи и Бивши и Настоящи студенти.
Нека силата бъде с вас :devil:
довечера ще пишем шестици на студенткьтйе !!!
http://vbox7.com/play:5ed5e3e6
http://www.slava.bg/images/content/7681/1201-miss__2_.jpg
Честит празник и от мен на всички колеги студенти както и на всички , на които им предстои или са минали през студентсвтото :) Весело изкарване и много емоции :big_beer::big_beer:
b_angelov
08-12-2009, 16:04
Честито и от мен колеги състуденти! Аз съм малко от бившите, но спомените ми от студентството още са бистри като сливова парцуца :drunk:
Довечера ще си припомним младените :furious:
Честит празник и от мен на всички Бъдещи и Бивши и Настоящи студенти.Внимателно с акохола и колите и умната ...ако не - русата :smartass:
ludkanar
08-12-2009, 18:25
Хайде и от мен Честит да бъде този празники....а аз като не студент заявявам отговорно че ще празнувам и за тези дето ги мързи:crazy::big_beer::rotfl:
Аиде честит празник на всички настоящи и бивши студенти. Много весало на всички, които празнуват, и наздраве :big_beer:
Честит празник на всички студенти и от мен :wein::drunk:
Мерси, мерси на всички Ви за хубавите пожелания :) :P
mirchozo
09-12-2009, 20:40
Честито и от мен (малко на патеричка,ама), искаме снимкиии...
аиде бе не истрезняхте ли още:hehe:...постнете малко снимки:roll:
tokata_pz_flex
10-12-2009, 00:40
Аз продължавам ... наздраве !
detelazurno
10-12-2009, 12:03
аиде бе не истрезняхте ли още:hehe:...постнете малко снимки:roll:
Какво изтрезняване бре?! То не е имало пияни. Не разбрали, че в Пирогов за пръв път от 30 години насам не са постъпвали препили студенти! Рекорд!
Какво изтрезняване бре?! То не е имало пияни. Не разбрали, че в Пирогов за пръв път от 30 години насам не са постъпвали препили студенти! Рекорд!
:new_Eyecrazy::new_Eyecrazy:
в такъв случей явно доста са свалили цените по Боровец, Пампорово, Банско и по морето....народа се е изнесъл от София да празнува:meeting:
Даммм Благодаря на всички колеги за пожеланията и имги връщам тройно :):)
Иначе аз вече съм в София и привърших с празника...Само не мога да разбера какви са тия празници, при които човек хем не работи и учи хем е 2 пъти по-уморен :evil: Лоши празници...а дори не пия.... :beer: Снимки скороо..
mirchetu
10-12-2009, 14:59
Благодаря ви за пожеланията, колеги!
Докато реанимирам от 8-ми, то станало 10-ти и сега ще трябва да празнуваме и празника на Плевен... изобщо тежък декември се очертава...:drunk:
Айде малко снимки....Аз бях на гости по Пловдив :):)
Да добавя, че снимката със скока си е истина и не съм скачал от маси, столове и прочие:wow: На живо мога да демонстрирам и още танцувални умения :afro:8-)8-)8-)
Моля без разпространение на снимките, че да нямам проблеми с девойките...макар че съм пуснал постни снимки :)
а 9-тата снимка като поучителна за всичко случило се преди това ли се явява? :dance:
Ми аз само една ще кача, че................
35677
Ми аз само една ще кача, че................
35677
а такаааа:Tease: