Log in

View Full Version : Мястото на релето и бушона за халогени

Gligan
09-12-2009, 10:46
Колеги пак да въпросна за мястото на тези две нещица. Ще съм благодарен ако ме светнете и за суперката и за старата, че май са на различни места. Срамота е дадох пари за халогени и сега не мога да ги ползвам, а вече започнаха мъглите.

didod
09-12-2009, 11:33
Ето за старата как са дадени. Не знам суперката доколко е подобна.

Gligan
10-12-2009, 00:27
Много благодаря, но ако някой ме светне на Ханглийски как е халоген, за да се ориентирам ще е много добре... Май не съм се доизучил пък ми дадоха и диплома :bored:

Bobo
10-12-2009, 01:49
Много благодаря, но ако някой ме светне на Ханглийски как е халоген, за да се ориентирам ще е много добре... Май не съм се доизучил пък ми дадоха и диплома :bored:

front fog light ;)

Sunny
10-12-2009, 22:24
Май не съм се доизучил пък ми дадоха и диплома :bored:

Тя дипломата лесна - по-ефтино да ти я дадат отколкото да ходиш на училище .
Знам човек с диплома за сърдечен хирург а като види кръв и припада :cry:
Нема се пУашиш :-P

Gligan
11-12-2009, 22:47
Благодарско Бобо.

Gligan
11-12-2009, 23:20
Тя дипломата лесна - по-ефтино да ти я дадат отколкото да ходиш на училище .
Знам човек с диплома за сърдечен хирург а като види кръв и припада :cry:
Нема се пУашиш :-P

Абе то студенството у назе е ясно :drinking: не е ли да се самообразоваш... нищо не можеш да научиш във вузовете. Някъде четох, че тая година университетите са обявили повече места за кандидат студенти от колкото ученици ще завършат гимназия :shocking:

ils1972
11-12-2009, 23:30
Мястото на релето е зад таблото на километража,а бушона не зная кеде е.Дано съм ти бил полезен.

VLADius
12-12-2009, 11:14
Абе то студенството у назе е ясно :drinking: не е ли да се самообразоваш... нищо не можеш да научиш във вузовете. Някъде четох, че тая година университетите са обявили повече места за кандидат студенти от колкото ученици ще завършат гимназия :shocking:

Тая година значи е добре. След 2-3 години ще може да се кандидатства и с основно образование. Па след 10-ина може би направо ще почват не в 1-ви клас, ами в 1-курс.