View Full Version : Ще се пАрзаляме ли ?
alfonco147GTA
12-12-2009, 10:05
Здравейте колеги, днес поглеждайки на вън какво да видя вали снежещ, и първото което ми мина през главата е как довечера, ако навали ще излезна и ще драпна бастуна и ще се попарзалям с кучката :naughty: :go:
Колеги в София кв. Бели Брези снеговалежа е слабичък но мисля че до вечерта коа вали така ще има 5см поне :)
Ако кажеш и от къде си няма да е лошо, защото в София няма сняг
trustworthy
12-12-2009, 10:11
Ако кажеш и от къде си няма да е лошо, защото в София няма сняг
Еми губите значи :). Тука вали, имаме снежец по покриви на къщи и коли, а по пътищата - киша. т.е. истинска Варненска зима :)
И ние в Стара Загора си имаме натрупал снежец:mrgreen:
да ви е честит първият сняг! и аз много обичам да шофирам на сняг- голем кеф!:jumping:
Вчера в "Деня на планината" аз, брат ми и racer666 я почетохме с вратите напред :)
Всъщност racer666 реши че вече няма да има мушички, които да му цапат страничните стъкла, та се запътихме натам.
Още не става добре за целта обаче.
До Златните е сух пътя (или поне беше) а над тях е почти само лед, но с доста неприятни неравности...
Днес и утре вали, може да направи много хубава настилка за целите и да се открие сезона http://www.cheesebuerger.de/images/midi/sportlich/a054.gif
Ако тези дни Dedra Integrale-то се сдобие с подходящи обувки ще ходя да рина сняг http://www.cheesebuerger.de/images/midi/verschiedene/k018.gif
В Бургас вали от снощи, но нещо не хваща:tooth:
nikki_sixx
12-12-2009, 11:14
пАрзаляйте се, пАрзаляйте... по пАрзалките.
mirchozo
12-12-2009, 11:27
Айде на пързалката, и в Добрич си имаме сняг, дори се пързалях преди малко, голям кеф...
KirilSol
12-12-2009, 11:33
вали си...и натрупва
Furious 155
12-12-2009, 11:51
и тук в младост-кия край на София покри антени, покриви и коли... ама май още няма мат'рял за пързаляне...
arieca155
12-12-2009, 12:39
и при нас в карнобат вали от снощи.
SPEEDY-SD
12-12-2009, 12:52
Само това чакам от два месеца:dance: Макар да вали много слабо се надявам,че и тук ще си натрупа...:drive:
alfonco147GTA
12-12-2009, 12:59
щом д вругите градове на БГ вали от снощи това означава че в София сега идва и ще продължи ден- два което е обдадеждаващо към приятни емоции на пътя с настрани в вратите, все пак колеги внимавйте с бордюрите когато си играето със красавиците :) от личен опит ви го споменавам
И в Търговище взе да натрупва ... от сабахлям вали и след 15:00 може да се попързаляме групово ... така или иначе срещата в Търговище ще се проведе в някое кафене ...
detelazurno
12-12-2009, 13:46
Как да не вали в София бре?! Вали и още как. Сега малко понамаля, но все още прехвърча. Сутринта към Студентски валеше повече отколкото в Западния парк. А относно пързалянето.......стига глупости. Тва по планинските пътища, по улиците (макар и кварталните) не си е работа. Ако ви е толко мерак си намерете някой безлюден голям паркинг пък ако искате и ски и сложете :hvala: :go:
svetozar_sosi
12-12-2009, 13:50
аз ходих до Кайсиева тази сутрин и се попързалях вече! за тази зима ми стига! :hi_temerature:
alfonco147GTA
12-12-2009, 13:57
Как да не вали в София бре?! Вали и още как. Сега малко понамаля, но все още прехвърча. Сутринта към Студентски валеше повече отколкото в Западния парк. А относно пързалянето.......стига глупости. Тва по планинските пътища, по улиците (макар и кварталните) не си е работа. Ако ви е толко мерак си намерете някой безлюден голям паркинг пък ако искате и ски и сложете :hvala: :go:
Аз по принцип говоря за някой ПЛАТЦ :) не съм привържаник на квартални изпълнения
В
Всъщност racer666 реши че вече няма да има мушички, http://www.cheesebuerger.de/images/midi/verschiedene/k018.gif
Аууу още не ми се похвалил:jumping::jumping::paddle:
Jivko7777
12-12-2009, 14:51
във Варна вали от 5 ч.
И в Нова Загора вали от 5 часа и трупа :)
ФЕРАРИСТ
12-12-2009, 14:55
СТЗГ имам на калака 5 санта снежец.....
Ще ходя да слагам кората на двгто че терсене без нея.....
racer666
12-12-2009, 15:02
Quote:
Originally Posted by Alpina View Post
В
Всъщност racer666 реши че вече няма да има мушички,
Аууу още не ми се похвалил
Похвал?:static:
Време е за задноооооооо :go:
CrazyElement
12-12-2009, 20:35
В Хасково вали от 2-3 вечерта и продължава обаче не натрупва по улиците само по покриви и коли , което е хубаво :).
в Добрич улиците са стъкло (повечето). Главните ги чистят и опесъчават. Даже махнах подлакътника, защото хода на ръчната не беше достатъчен :D уж съм със зимни гуми, обаче ски не ми трябват на тоя лед. задницата си "тръгва" накъде й скимне, без да ми каже! :D:D:D:D
От Силистра до Варна днеска добре се попързаляхме , някой останаха затънали а лошото е ,че вледствие "почистените" пътища имаше и доста тежка катастрофа .
Общо взето зимата ПАК изненада пътно поддържане :bangin:
м, какво да ги изненада, сякаш нарочно не излизат да чистят извън града. все пак Коледа и Н Г идва..и те са хора, и те трябва да нагостят семействата си с парите от снегопочистването. а какво им дреме, като в местното управление са техни хора и ще минат м/у "снежинките".
(това е друга тема. да говорим за пързалянето)
Връщах се от едно село до Дч, на 2км. Ами то път нямаше. всеки момент очаквах да вляза в нивата и да почна да ора.. ба***ти смешната работа.
Към 10:30-11 който иска на Алеко :-D
Аз днеска бая си се попързалях ... ама тая ръчна докатоя размръзя голям зор беше
Към 10:30-11 който иска на Алеко :-D
Късно виждам поста, а цял следобяд се чудиме дали да се качваме :)
Утре ще се замъкна преди обяд, но само за разходка и снимки, а вечерта може да пробвам пак пътя над Златните мостове, дано вече не е само лед и неравности :devil:
Сега се прибирам от Банско. Там преваля сняг в събота, но не беше кой знае какво. А на Предела е сухо.
В Русе се стопи, но го дават след сряда да вали отново. Днес обух белисимата с зимните джанти и гуми, погрозних я ама няма как!
ludkanar
13-12-2009, 18:16
Е как няма да се пързаляме....аз вече свърших тази работа:bouncing_smiley:
ReLeFNIQ
13-12-2009, 21:18
О това го чаках от лятото. Днес яката си попързулках между колите на паркингите на пикадили , ходих и по паркингите на промишлената зона, и накрая се изкефих на макс да си я връткам на паркинга до игрищата в квартала. Наиграх се :) Ама утре пак.
Аз пЪ съм с летни гуми :lol:
Не си само ти ;)
Оптимисти :rockon:
ФЕРАРИСТ
13-12-2009, 22:44
Ми да, само баш дриверите карат така през зимата.....
Лошото е че алфето не става особенно за фиеста като тая от снимките, ама пак има тръпка......
ludkanar
13-12-2009, 23:13
Ми да, само баш дриверите карат така през зимата.....
Лошото е че алфето не става особенно за фиеста като тая от снимките, ама пак има тръпка......
Е има та как.....трябваше да я пробвам на задна да искача повече,но и наклона много и дойде и спря :prison:
Ми да, само баш дриверите карат така през зимата......Е, иначе кЪ да се пързалям :crazy:
Нз а лятото съм с 215/45/17 и да ви кажа онзи ден ми бе голяма мъка с тея гуми, вчера сложих зимните джанти и гуму, мн ми е грозна така, но няма да рискувам живота си и колата си заради летните галоши. нямаше никво сцепление с тях
J_I_V_K_O
14-12-2009, 22:47
И във Враца снегът и пързалянето вече са факт :) Както и грозните 15-ки ам както каза rusiq86 с летните нестава
alfonco147GTA
14-12-2009, 23:12
Колеги днес се разходих до Витоша, и се попързалях доволно, но снегът беше станал на лед и найстина беше едно голямо пързаляне. Сега 4акам да валне малко повечко снежеч за да има повечко кеф.
Колега J_I_V_K_O много снежец си имате във Враца направи Ви завиждам Благородно ;-)
SPEEDY-SD
15-12-2009, 20:16
Най-накрая дочаках и аз да се попързалям.Беше.... :drool: Уникално.Нарадвах се поне за сега:lol:
Уфф, и аз чакам снега, ама още го нямаааааа:hmm:
http://www.youtube.com/watch?v=o0aJMVKHqlk
http://www.youtube.com/watch?v=HuK_-gtop80&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=my6NBWx63wA&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=4om_7lziso0&feature=related
http://www.vbox7.com/play:c77c738f :go: