View Full Version : Сини шампиони
Честита победа на всички Левскари и тая година май ще станем шампиониииии :lol: :lol: :lol:
Crusader
03-04-2006, 09:55
Честита победа на всички Левскари и тая година май ще станем шампиониииии :lol: :lol: :lol:
Дано :!:
Aaaайде наштееееееееееее :bg:
Е те като ставаха шампиони и ние бяхме слаби така че но снощи се видя 100% кой е по-добрия отбор в момента :lol: :lol:
santo_traficante
03-04-2006, 10:06
истината за мен е че ЦСКА не играят от известно време!има няква интрига там!а интригата винаги е свързана с пари :wink:
САМО ЦСКА
мисълта ми е че не е интересно да си първи с такива съперници. погледни ги колко са беззъби. от началото на пролетта имат 2 равенства и 2 загуби! като едва се добраха до Х с Беласица!!!
срам! това ни е евробоеца :? :? :?
Евробоеца вече е друг :wink: :wink:
santo_traficante
03-04-2006, 10:09
мисълта ми е че не е интересно да си първи с такива съперници. погледни ги колко са беззъби. от началото на пролетта имат 2 равенства и 2 загуби! като едва се добраха до Х с Беласица!!!
срам! това ни е евробоеца :? :? :?
вие сте па един евро боец та нема що...1 вия малко по силен отбор ви изгърби .един път и вие да стигнете до тая фаза на турнира и са ше ни гръмнат главите...
Е вас ви видехме колко сте добри нали :cry: :cry:
santo_traficante
03-04-2006, 10:13
поне бихме по големи отбори от вас! а не някви одборчета там ПЕТЪРЖАЛКА ли бяха там някакви... :shock:
поне бихме по големи отбори от вас! а не някви одборчета там ПЕТЪРЖАЛКА ли бяха там някакви... :shock:
Ние пък бихме отбора, бил големите отбори :D :D :D
вие сте па един евро боец та нема що...1 вия малко по силен отбор ви изгърби .един път и вие да стигнете до тая фаза на турнира и са ше ни гръмнат главите...
не можеш да ме засегнеш щото не съм левскар, просто гледам обективно!
мислех че не може претендента за титлата да няма удар в рамките на вратата за цял мач. е да , изглежда може :)
или пък когато пада с 0:1 да вкарва дефанзивен халф (смешника Йекирович ли беше) за да пази резултата :)
поне бихме по големи отбори от вас! а не някви одборчета там ПЕТЪРЖАЛКА ли бяха там някакви... :shock:И кво бихте бе Ливърпул след като ви разпориха в София и после ги бихте там и кво.А и не забравяй че тва беше миналата година а на стари лаври всеки може да седи :lol: :lol: :lol: Поне недейте да злообеете защото вие още поне 7-8 години нема да стигнете до там където стигнаха Левски :wink: :wink:
santo_traficante
03-04-2006, 10:25
поне бихме по големи отбори от вас! а не някви одборчета там ПЕТЪРЖАЛКА ли бяха там някакви... :shock:И кво бихте бе Ливърпул след като ви разпориха в София и после ги бихте там и кво.А и не забравяй че тва беше миналата година а на стари лаври всеки може да седи :lol: :lol: :lol: Поне недейте да злообеете защото вие още поне 7-8 години нема да стигнете до там където стигнаха Левски :wink: :wink:
пич не злобея ! не ми пука до къде сте стигнали!браво на вас живи и здрави да сте :D
virusalfa
03-04-2006, 10:26
А най-голямата истина е,че ако ги нямаше тия две помиярски отборчета,щеше да е много по-добре за футбола.ЦСКА + Левски=секс със животни! :evil:
и Пирино номер 1 :lol: :lol:
santo_traficante
03-04-2006, 10:36
А най-голямата истина е,че ако ги нямаше тия две помиярски отборчета,щеше да е много по-добре за футбола.ЦСКА + Левски=секс със животни! :evil:
хаха вирус нали знаеш как е в бг! на времето излизах само с футболисти от Левски от по старата генерация. ако знаеш какви работи съм слушал ти е бедна фантазията :D :D а 1/2 съм виждал по случайност :D :D тука всичко е ясно и то е за ПАРИИИИИ МНОГО ПАРИ!!! а фенове на по 20/25 год. ходят да се дерат и си мислят че всичко е чиста монета:)
приемат се заявления момчета
попълвайте
:metal:
http://turtey.alfaromeo-bg.com/pics/molbalevski.gif
virusalfa
03-04-2006, 11:16
попълвайте
http://turtey.alfaromeo-bg.com/pics/molbalevski.gifТъртей,сус шо се дрогира,бе? Да не мислиш,че тук тия се интересуват от футбол?! Оди пускай позиви на друго место! :wink:
Подкрепям!
santo_traficante
03-04-2006, 13:04
попълвайте
http://turtey.alfaromeo-bg.com/pics/molbalevski.gif
с тая молба ми звучи нещо такова :D ... моля да бъда признат за говедо............... :D айде нема нужда :D
САМО ЦСКА
virusalfa
04-04-2006, 13:04
http://sextoon.com/animations/003.html 18+
Подкрепям! :offtopic: Kолега, да не си славист? 8)
Само ЛЕВСКИ!!!Евалата Йешич ти ни направи шампиони!!! :evil:
хаха вирус нали знаеш как е в бг! на времето излизах само с футболисти от Левски от по старата генерация. ако знаеш какви работи съм слушал ти е бедна фантазията :D :D а 1/2 съм виждал по случайност :D :D тука всичко е ясно и то е за ПАРИИИИИ МНОГО ПАРИ!!! а фенове на по 20/25 год. ходят да се дерат и си мислят че всичко е чиста монета:)
Toва за парите важи не само за в БГ. Няма вече спорт футбол - има само много интереси и те са провокирани от ПАРИ. За това не искат да пускат бедни отборчета в големи шампионати - било клубни- било национални, Е, от време на време бъркат и стават грешки - така се объркаха и 1994г - поправиха грешката срещу Италия - ама от Н-ти опит.(позакъсняха) (ама и като пуснат някоя изненада от време на време - това пак е за пари, за да се засили интереса)
Абе много "Сашо Диковци" тука бре :D
поне бихме по големи отбори от вас! а не някви одборчета там ПЕТЪРЖАЛКА ли бяха там някакви... :shock:То се виде в неделя приятелю :lol: :lol:
Интересно как определяте кой отбор е по-голям и кой по-малък. (все по 11 са на терена) :shock: Не е ли по-голям този който стигне по напред :?: Щото по тая логика с исторически данни и България беше голяма по времето на Симеон и Иван Асен II :!: :!: :!: :wink:
Така, че на фона на показаното на 2.04.2006 година въобще не ми говорете за по-големи , по-малки и т.н.т :!: :!: :wink:
И тоя форум ли ще се "лумпенизира". Е сега остава да се започнат споровете дали Ливърпул е подценил ЦСКА и дали Сисе и Хаман са резерви; дали Удинезе са били отписали УЕФА или не; дали УЕФА вече не е важен турнир. Само левскарите да внимават какво говорят, защото утре може да им се върне. След 1:3 тука, ако не победят там с 0:1 тогава всичките им приказки за Ливърпул:ЦСКА стават безпочвени. Така както и на ЦСКА-рите им се върна за приказките, че купата на България е по-маловажна от първенството (което си е така де) и то ако спечелят поне купата тази година :roll:
Що бе колега СиС - какво лошо има да си полайваме за изпускане на напрежението празни приказки. Що да се лумпенизира форума - аз като гледам тази тема присъства в повечето авто форуми - да не ги изброявам - влизам само в седем. Даже тук е много на ниво темата :D :D :D :D
Е да, за сега е на ниво, но опит знам, че тази тема не може задълго да остане така "мирна". Аз по принцип съм много против тези спорове, особено имайки предвид сегашното състояние на българския футбол. Вече човек се чуди за всеки мач дали е истински, или уговрен. То това вярно, че го има навсякъде (пример Германия), но там поне ги хванаха и наказаха виновниците, а тука имаше самопризнания и никой не предприе нищо. Е как да се оправят нещата като има такава безнаказаност. Иначе за майтапа е супер темата, но повечето хора се впрягат толкова много, че съм виждал приятели са бият заради двата ни "гранда".
Абе прав си - ама мен си ме кефи така да си се джавкаме. Иначе ми е през оная работа за ЦСКА или Левски. Сега ако ме питате що си за Левски (аз не съм някакъв фен де) - отговора и е следната история.
Когато бях на 9 години а брат ми на 7 дядо ни купи шапки с козирка и за да са различни купил една на Левски и една на ЦСКА. ПОнеже колелото ми беше синьо- взех синята, а на брат ми червената (колелото му червено). И така от шапката като взеха да ме питат от кой отбор си - аз казвах "От Левски' , брат ми по същата логика казваше ЦСКА. И сега да го питаш ЦСКА ще каже - макар че дори не знае колко е свършил мача ЦСКА-Левски.
Така, че ако си мислите,че мога да се обидя на някого на тема Левски ЦСКА - жестоко се лъжите - ама за чесане на езици (пръсти, клавиатури) става :D :D :D :D :D
Sedlaroff
09-04-2006, 01:19
бихте ливерпул-браво, ма са тва 20 години ще си го разправяте. и да бяхте били удинезе пак същата работа. отборите в евро турнирите ни били слаби! ок ма кво щеше да направи любиния ЦСКА с олимпик марсилия, а кво направи ЦСКА със локо пд??? :please: :stretcher: :surrender:
virusalfa
09-04-2006, 20:16
бихте ливерпул-браво, ма са тва 20 години ще си го разправяте. и да бяхте били удинезе пак същата работа. отборите в евро турнирите ни били слаби! ок ма кво щеше да направи любиния ЦСКА с олимпик марсилия, а кво направи ЦСКА със локо пд??? :please: :stretcher: :surrender:Стига па ти,бе-ние,вие! Казах един път-и двата помиярски отбора е...ват мамата на футбола в България!
бихте ливерпул-браво, ма са тва 20 години ще си го разправяте. и да бяхте били удинезе пак същата работа. отборите в евро турнирите ни били слаби! ок ма кво щеше да направи любиния ЦСКА с олимпик марсилия, а кво направи ЦСКА със локо пд??? :please: :stretcher: :surrender:Стига па ти,бе-ние,вие! Казах един път-и двата помиярски отбора е...ват мамата на футбола в България!
бе аре седи си на задника па ти бе !
на кривия ... космите му пречат!
ненам кой успе да си съсипе отбора, бидейки чорбарска подлога
е така е батка, като си подлога, рано или късно ти се еб$(* мамата...
та затва ония от симитли ше ви играят на стадионо, шото много го разбирате и мноо ви знаат устите;)
:offtopic: Kолега, да не си славист? 8)
:offtopic: Не, просто не обичам да гледам футбол. Viva WRC! :D Пък и в автомобилен форум е по-подходящо коли да се обсъждат, лично мнение!