View Full Version : Пълни километража на празен ход
На някой случвало ли му се е подобно нещо? Колата беше покрита със сняг,изчистих я и си викам ще запаля да си поработи малко.Паля и стрелката полудя от единия краи на километража до другия,тръгнах да карам правеше го и в движение.
На някой случвало ли му се е подобно нещо? Колата беше покрита със сняг,изчистих я и си викам ще запаля да си поработи малко.Паля и стрелката полудя от единия краи на километража до другия,тръгнах да карам правеше го и в движение.
виж буксата на датчика на скоростите , или може и самия тои да е починал!;)
Ако датчика е наред значи или има вода някъде в таблото или лоша маса ;)
А къде точно се намира въпросния датчик?
thecleaner
13-12-2009, 17:21
Ми на скоростите колегата ти е написал по горе.
как е дросела ,точно там гледаш и скоростите има една букса с 3 жици мисля беше
thecleaner
13-12-2009, 23:24
Ако датчика е наред значи или има вода някъде в таблото или лоша маса ;)
Или пък заформяща се тема в раздела Купувам/скоростна...... не ти го пожелавам колега.
Или пък заформяща се тема в раздела Купувам/скоростна...... не ти го пожелавам колега.
И аз много работи не ти пожелавам колега
thecleaner
14-12-2009, 09:24
И аз много работи не ти пожелавам колега
Не го казвам със заядлив тон какъвто откровенно личи в отговора ти, просто точно "това нещо" дето не знаеш кое е и какво е, и къде се намира, демек датчика за километража ти, когато диференциала започне да те напуска първо то излиза, изпада или се отчупва от скоростната ти кутия господине. Пак казвам не ти го пожелавам.
Не го казвам със заядлив тон какъвто откровенно личи в отговора ти, просто точно "това нещо" дето не знаеш кое е и какво е, и къде се намира, демек датчика за километража ти, когато диференциала започне да те напуска първо то излиза, изпада или се отчупва от скоростната ти кутия господине. Пак казвам не ти го пожелавам.
Е добре тогава,благодаря.
На снимката - омазненото нещо, което е хоризонтално, а принципно стои нагоре ;-), е датчика.
http://clubalfaromeo.com/forum/attachment.php?attachmentid=30029&d=1253721890