View Full Version : Tия гадни чистачки
Имах нещастието да ми се счупи оригиналната чистачка :cry:
Взех че си купих ниакаква за 35 лв(оказа се чисто менте) и тч се строши.
Моля ви кажете откаде да си взема здражи чистачки
При италианеца ниама(поне така ми казаха, ама маи ги марзеше да ровят)
WhitePower
03-04-2006, 16:24
ще питам съседа маи от темпрада му останаха 2
Чакай бе 155 нали е с цяло рамо а не с отделна чистачка.Мисля че в ТиН имат нови но не помня цената опитай там :wink: :wink: :wink:
Crusader
03-04-2006, 17:20
Бе те и на повечето 145/6 са със цяло рамо ма мойта така си дойде от Италия с Типо-вите рамена :wink:
с цяло рамо е
то рамото се строши от към основата. то е ниакакжа сплав явно не много здрава.
Колега провери да ли има рамена при италянеца от типо и си ги смени при мен е така и нямам проблеми,и сменям само чистачките.
Alfa User
03-04-2006, 18:50
Колега, ако държиш наистина да запазиш оригиналния вид на 155-цата, вземи си рамо от Темпра, както каза и колегата Whitepower - аз също направих този номер, и съм доволен. После можеш да си сменяш само перата. Айде до скоро - може пак да се засечем из Божурище (май не съм мяркал друга синя 155 там :headbang: )
И аз се поинтересувах от рамо .Казаха една цена от 60-70 лв за рамо. :shock: :shock: . Обаче малко ламаринка и стана щипка за перото / беше се отчупила едната пластмасова скоба за перото.
Изнамерих една стара чистачка и изрязох скобата , малко моделиране с клещи и напасване.
май ще търся от темпра по моргите
при талянеца казаха, че няма нито темпрови нито типови :roll:
е само моита е синята божурка :wink:
WhitePower
04-04-2006, 09:52
казах на саседа каза че ще провери предполагам до ден 2 ще имам резултат
ще изчакам дано невали :roll:
Ми то при талянеца нещо напоследък все няма няма :evil: :evil:
В Тин имаха до миналата седмица рамене по 39 лв. (за Типо, Темпра) сега не съм се обаждал, но провери.
И моята алфа си дойде от Италия с рамена, от които без проблем мога да сменям целите чистачки. Става въпрос за Алфа Ромео 1,7 ТС 8ве, 1993г.