View Full Version : Курс - финансов мениджмънт
Мисля колеги, да запиша курс в тази област, да повишиме квалификацията. Препоръчайте подходяща институция, в областа на финансовия мениджмънт, управление на финансите, прогнозиране и планиране и т.н.
Мерси предварително!
Ами това което може да те свърши някаква работа евентуално трябва да е свръзано с легитимни институции.Такива са УНСС /има и институт за следдипломна квалификация/, Икономическита в Свищов и Варна, може би Нов български, икономика има и към Софийския университет и т.н. Курсове за брокери други подобни има към борсата, за оценители навремето имаше към Агенцията за приватизация.
Порових се по сайтовете и съм на път да се ориентирам към образователен бизнес център "Хермес". Мисля, че от доста време се на пазара, което говори, че сигурно струват.
Аако си завършил бакалавър някаква икономика, то в НБУ има магистратура финансов мениджмънт и е доста добре.
И бакалавърската и магистърската степен са икономически. В НБУ предлагат ли се вечерни форми на обучение, че и работа трябва да се върши.