View Full Version : Голямото избиране свърши
Alexanderbb
04-04-2006, 12:30
Най-после и аз се оборудвах с една 155. Уж гледах за бензинова пък на края взех една 2,5 TD. Просто я видях случайно и викам тази ще е пък какъвто ми бил късметът.
Сега почвам да и се радвам и да оправям досадни повреди като например че перките на радиатора се въртят безпирно и други подобни.
Kostadin
04-04-2006, 12:40
Най-после и аз се оборудвах с една 155. Уж гледах за бензинова пък на края взех една 2,5 TD. Просто я видях случайно и викам тази ще е пък какъвто ми бил късметът.
Сега почвам да и се радвам и да оправям досадни повреди като например че перките на радиатора се въртят безпирно и други подобни.
честито колега, да си я караш със здраве и ти пожелавам безброй безавариини километри, иначе това за перките много вероятно е да не и работи датчика за включване и да е вързани на късо :wink:
честити
и със здраве да я караш, и много да те слуша :D
Good choice! :P
Честито да си я караш с кеф :lol:
П.П. Аве тука нема начин да не се обадите VM сектантите :lol:
Честито и от мен и безаварийно каране и по-малко срещи с хората от КАТ :wink: :wink: :wink:
хайде и от мен честито ! И Безаварийни хиляди километри. Тази вечер ще ударя 1 водка и заради теб за да се полеее. :D
virusalfa
04-04-2006, 21:04
Честито да си я караш с кеф :lol:
П.П. Аве тука нема начин да не се обадите VM сектантите :lol:Ногу ясно-Колега,добре дошъл в зоната на здра4а,както казва един форумист! :idea: :wink: Дано те слушка !
Честито!Надявам се да ти хареса.За мен това е идеалният автомобил!Имам същата от три години и съм много доволен,вече е на близо 300 000 км. и върви без проблемно,доскоро я карах само в чужбина,в БГ проблема е че има много дупки а тя е ниска и често сменям гуми,така че внимавай!
Crusader
06-04-2006, 21:05
Честито и от мен колега!
Само удоволствие да ти носи Алфа-та!
Честито и от мен и безаварийно каране и по-малко срещи с хората от КАТ :wink: :wink: :wink:
Честито и от мен и много да те радва :D :D
А за срещите с КАТ - може ама на по бира и когато са без слънчоглед в ръка :D :D :D