View Full Version : Колко често си пилите гумите ?
Alfa Pilot
04-04-2006, 20:49
Вярно че това си пада малко селска гъзария, ама на мене поне много ми успокоява нервната система :), а тука май на почти всички това не им е никакъв проблем.
Crusader
04-04-2006, 22:09
Брей, много гласували пък малко мнения...е ще си призная и на мен ми успокоява нервите тва спиленето на гумите :!:
Преди с Ритмото много ми доставяше удоволствие да дърпам Голфове по светофарите и почти постояно си превъртах гумите при тръгване
Ама ся с Алфата не е така Се пак е дизел :oops:
EvgeniiM
05-04-2006, 08:43
Аз повече си пиля ноктите, ма и гумите не са за пренебрегване, когато има с кой винаги
Моят отговор е някъде между, при всяка възможност и веднъж на ден. Да заложим на първото :D .
Гледам да не буксувам,че си пазя гумите.
откак го карам само веднъж ми се е случвало,много се изнервих :oops: на група селяни в Пакистан :twisted:
За цялата зима на сухо само два пъти......не ми е любимо занимание
Е как да отговоря на тази анкета - няма точка като за мен - аз таман се научих да потеглям без пилка :oops: ...
Ами аз под пилене разбирам колко често я изрязвам колата - иначе гуми не въртя - ама минимум веднъж на ден я изрязвам :D :D
hristiqn
05-04-2006, 13:43
е това им е лошо на алфите.......неможе да не им чуеш гласчето поне веднъж на ден , а то е най-хубаво на 6000-7000 :D :D :D :D
Ами аз под пилене разбирам колко често я изрязвам колата - иначе гуми не въртя - ама минимум веднъж на ден я изрязвам :D :D
А чакай сега анкетата е за въртене на гуми, а не за изрязване ......щото там вече :twisted: :twisted: :twisted:
А чакай сега анкетата е за въртене на гуми, а не за изрязване ......щото там вече :twisted: :twisted: :twisted:
Е аз мойта като тръгна да я изрязвам и без да искам си пили гуми, а при Бобо е направо невероятно да не изпилиш. :lol:
Особено пук сега с тия зимни гуми на топлия асвалт е много яко - само като дадеш газ на 1ва, 2ра и свирят - все едно си със 100 кс отгоре :)
Ако на около има някои превъЗбуден състеЗател... :lol: Там съм!!!Инъче За щяло и нещтяло ги иЗбягвам теЗи работи!!!
Е аз мойта като тръгна да я изрязвам и без да искам си пили гуми, а при Бобо е направо невероятно да не изпилиш. :lol:
ЕЕЕ от 103к.с до 160-70 и 250к.с. не е малка разликата пък и аз от старт по рядко я изрязвам.
Вярно че това си пада малко селска гъзария, ама на мене поне много ми успокоява нервната система :), а тука май на почти всички това не им е никакъв проблем.
Трябваше да има в отговорите "когато сте ядосани" -само тогава.Иначе си е селска гъзария-т.е. простащина
thecleaner
10-06-2006, 09:30
много обичам да се закачам по светофарите със разни гъзари подкарали разни "спортни" мерцедеси ,беемвета,опели и се налага често да попревъртам гуми. Обаче като му видиш физиономията на тарикатчето после и как гледа на другата страна и се прави на луд ми е много кеф. Е понякога и мен ме понабият но това е по рядко.
155TS2.0
10-06-2006, 15:30
ot tva vartene se tro6at kareta!! 17"
ot tva vartene se tro6at kareta!! 17"
Започни да пишеш на КИРИЛИЦА :idea: