View Full Version : Странични огледала...
Имам нужда от помощ колеги,сутринта намирам алфата 33 1.7 ie с счупени странични огледала и знам от опит че трудно се намира каквото и да е за алфетата,дайте идея къде да търся ...
raoccars
22-12-2009, 11:57
На мен ми остана само дясното-перфектно е, к-кт със стойката- 15лв
0897867885 / 0878654756
Виж в продава. Много хора там продават 33-ки на части.
JORDANGT
22-12-2009, 21:29
И аз ги имам,но по-добре попитай Крис(той е от Варна)
Моят съвет е съвсем различен. Най-добре е да си намери човека огледала от старата 33-ка. Те са в пъти по-здрави, в пъти по надеждни и се намират също толкова лесно. Напълно съвместими са стария и новия модел. Със стария модел огледала съм къртил огледала но Опел в тесните улички на килограм.
Още повече огледалата на фейслифта приличат но огледала от БМВ Е30, а на старата огледалата нямат сходство с друга кола.
Колеги намерих две десни,малко почупени,но се надявам да сглоба от двете едно, проблема остава лявото дайте насока къде да търся,обиколих няколко морги+италианеца и нищо...
ако ти се разхожда до перник ми се обади 0898517215
hristo58
24-12-2009, 19:12
утре ще проверя дали ми е останало лявото огледало и ще ти го пртя,за дясното съм сигурен че го има.33-ката ми е 86 год.ако става нямаш проблеми.
И на мене на старата ми 33-ка (3серия) ми беше счупено едното и намерих две от 1 серия 86год. и паснаха перфектно и вече не вибрираха.... колата с тях изглежда по различно, трябва да потърся снимки да покажа :BBQ:
Проблема с огледалата е решен,първо намерих от един познат две десни-счупени от тях сглобих едно почти като ново,после колегата "skiiv" ми намери ляво и алфата е готова-благодаря за съдействието!