Log in

View Full Version : Отваряне на мигачи - как?

MaDHaCkEr
22-12-2009, 18:14
Купих си нов мигач некво менте е и стъклото вместо да е залепено със силикон те са го топнали направо за пласмасата. Въпроса ми е как да го отлепя без да го счупя?

mordohy
22-12-2009, 18:30
Купих си нов мигач некво менте е и стъклото вместо да е залепено със силикон те са го топнали направо за пласмасата. Въпроса ми е как да го отлепя без да го счупя?
Те това и аз искам да знам!Защо ще го отлепваш!

MaDHaCkEr
22-12-2009, 18:50
Да го боядисвам.

ivan dimitrov
22-12-2009, 23:10
---

tonov
22-12-2009, 23:19
Слага се оранжева крушка,не се боядисва.Има и с оранжеви "стъкла" да се продават. Ако е Депо може да имате проблем с фасунгата, огледайте я хубаво.

Той колегата май черен ше го праи ;)

acko88
23-12-2009, 10:27
Иляне незнам защо направо неси ми писал на ЛС :devil:

Всичките са направени по този начин,така да се каже споени чрез разтопяване на пластмасата.Избираш си едно местенце и с много тънка права отверка или нож леко ръчкаш навътре и когато проникнеш почваш да правиш леко въртеливи движения с китката (това обяснение как звучи,мале мале) ще се отлепи от веднъж.

Скоро ще си пусна тема в за всичките промени по колата.

kolev
23-12-2009, 10:29
те и оригинално са така пресовани пластмасата и плексигласа.лека полека го натискаш и вниманаш да не се пукне.

MaDHaCkEr
23-12-2009, 14:08
Иляне незнам защо направо неси ми писал на ЛС :devil:

Всичките са направени по този начин,така да се каже споени чрез разтопяване на пластмасата.Избираш си едно местенце и с много тънка права отверка или нож леко ръчкаш навътре и когато проникнеш почваш да правиш леко въртеливи движения с китката (това обяснение как звучи,мале мале) ще се отлепи от веднъж.

Скоро ще си пусна тема в за всичките промени по колата.

Мерси брат :) купил нов мигач че ме удариха и ... и реших сега да ги пръскам и тях че доста време отлагам :D

Emo
23-12-2009, 23:26
супер е станал
и аз замислям това
поздрави

marian2784
24-12-2009, 13:45
а намен ми минава през ума да пръсна мигачите отвън с прозрачен черен лак за стопове има ли някой който да го е правил или това е начина

acko88
24-12-2009, 14:34
а намен ми минава през ума да пръсна мигачите отвън с прозрачен черен лак за стопове има ли някой който да го е правил или това е начина

Kолега правил съм на доста 145/146 мигачите и фаровете по този начин и определено е най-добрия вариант,също така съм пръскал на много коли стоповете и мигачите с трансперантен спрей но според мен е доста мангалско да се пръскат отвън.

MaDHaCkEr
24-12-2009, 18:18
Kолега правил съм на доста 145/146 мигачите и фаровете по този начин и определено е най-добрия вариант,също така съм пръскал на много коли стоповете и мигачите с трансперантен спрей но според мен е доста мангалско да се пръскат отвън.

Аз също съм на това мнение ;) най-добре си е да се пръснет отвътре става много ефектно, а отвънка ще е гадно недей по-добре. За стоповете мойте съм ги пръскал леко съм ги затъмнил вечерно и светят перфектно.