View Full Version : Искам замерка с 2.4 джтд(320и Е46)
На пролет или при изсъхване на пътя ми се иска да се замеря със сток 2.4джтд!Пишете ще се радвам да направим хубва тема и да не я затворят като другите!Нека обсъдим възможните варианти!Попринцип съм се дърпал с 156 2,4джтд и аз лично останах доволен от резултата!Надявам се да има Желаещи,но да се оправи времето и да изсъхне!1.9джтд също може за спорта!
Поздрави!:go:
thecleaner
23-12-2009, 04:09
На пролет или при изсъхване на пътя ми се иска да се замеря със сток 2.4джтд!Пишете ще се радвам да направим хубва тема и да не я затворят като другите!Нека обсъдим възможните варианти!Попринцип съм се дърпал с 156 2,4джтд и аз лично останах доволен от резултата!Надявам се да има Желаещи,но да се оправи времето и да изсъхне!1.9джтд също може за спорта!
2,4 на 156 са 4 двигателя а 1,9 са 5. Едва ли искаш с най-последните тоест 20 и 16 клапановите версии, така че се уточни.
1.9джтд също може за спорта!
:go:
Може, ама да е по сухичко :afro:
А твоите параметри са.....?
2.0 V6 150к.с(незнам колко е след доработките)!Доработките са генерация на 63мм от колекторите,cold air intake JR(спортен филтър)тръба в бронята,сменен дебитомер от 325(Е36),спортно регулируемо окачване(RACE LAND),празен багажник,100 октанов бензин с добавки, не е нищо особено!
Колега,нещо си се объркал,даваш подвеждаща информация или немаш и ни най малка представа какво караш. БМВ-нямат V6-2,0
Мдааа, тоя мотор е редови 6 цилиндров.
Колега,нещо си се объркал,даваш подвеждаща информация или немаш и ни най малка представа какво караш. БМВ-нямат V6-2,0[/QUOTE]
Голяма работа, че е написал V6 а не R6 :afro:
Голяма работа, че е и R6. Да се замери с един 2.0 ТС с леки доработки да види как 4 цилиндъра ще го отвяет кат пътен знак :)
Грешката е моя,R6,няма проблем и с 2.0 т-спарк,ще се замеря,като ме отвее отвее,важно е да има гонки!И знам много добре какво карам,мисълта ми беше,че е 6-цилиндров,ама нали трябва да заядете!:mrgreen:
2.0 V6 150к.с(незнам колко е след доработките),>>празен багажник<<,100 октанов бензин с добавки, не е нищо особено!
ХАХАХАХАХАХАХА :pokey:
Грешката е моя,R6,
Той се съгласи с шегата на колегата за R6:rotfl:
Пише се I6 доколкото знам. От Inline-6
Toва да не ви е Ауди R6.
---------- Post added at 10:42 ---------- Previous post was at 10:34 ----------
Грешката е моя,R6,няма проблем и с 2.0 т-спарк,ще се замеря,като ме отвее отвее,важно е да има гонки!И знам много добре какво карам,мисълта ми беше,че е 6-цилиндров,ама нали трябва да заядете!:mrgreen:
Аз пак мисля, че не знаеш какво караш и ме замисля дали въобще говориш за твоя автомобил :pokey:
тръба в бронята,празен багажник,100 октанов бензин с добавки, не е нищо особено!
Аз лично като чуя -"празен багажник,100 октанов бензин с добавки и особено ТРЪБА в бронята" настръхвам и бягам надалече.Така,че предполагам никой от колегите няма да смее да се пусне с тебе.
.Така,че предполагам никой от колегите няма да смее да се пусне с тебе.
Много грешиш. ;-)
Какво само се заяждате с Bimbo, той нищо лошо не е казал за никой от вас, както в този форум, така и в другия
2.0 V6 150к.с(незнам колко е след доработките)!Доработките са генерация на 63мм от колекторите,cold air intake JR(спортен филтър)тръба в бронята,сменен дебитомер от 325(Е36),спортно регулируемо окачване(RACE LAND),празен багажник,100 октанов бензин с добавки, не е нищо особено!
Колега,нещо си се объркал,даваш подвеждаща информация или немаш и ни най малка представа какво караш. БМВ-нямат V6-2,0
Всъщтност мотора на БМВ е 2.0i 24V 150к.с. Vanos и не е "самолетен двигател". Карах преди такъв двигател в 320 Е36 купе и то не вървеше кой знае колко пък камо ли това с четирите врати. а това с празните багажници и т.н и т.н. наистина е пълна лудница...по добре се откажи докато не си се пречукал някъде човек....
живи и здрави
Много грешиш. ;-)
Какво само се заяждате с Bimbo, той нищо лошо не е казал за никой от вас, както в този форум, така и в другия
Колега коментара ми беше в кръгът на шегата :).
колеги чета ви всичките теми и разни там други работи момчето просто пише че иска да замери бавареца и веднага професорите почват ама не е в6 ми е еди кво си замери се с т.с. 2.0 ще те отвее,ама то има дизел 100 варианта на двигателя ти с кои точно искаш се пуснеш със самолета или с по големия самолет .ама никои не написа ок като изсъхне се пускаме и после по бира .стига с тия комплексарски работи че много хора вече не четат и не пишат точно заради това.човека не е казал че има стелт а бмв е 46 вие да не си мислите че с тиа 2.4 дизели и 2.0 т.с. карате некакви бегачки че аз с такова впечетление оставам напоследък .аре весело изкарване на празниците и преди некои да се разсърди и да пише нещо просто да помисли малко и тва е.като нащо го няма в нито един друг форум:pokey:
...ама никои не написа ок като изсъхне се пускаме и после по бира .
Ако прочетеш по-нагоре ще видиш един такъв пост. Е не съм 2.4, но съм съгласен да се пуснем с колегата и да си направим кефа :afro:
колеги чета ви всичките теми и разни там други работи момчето просто пише че иска да замери бавареца и веднага професорите почват ама не е в6 ми е еди кво си замери се с т.с. 2.0 ще те отвее,ама то има дизел 100 варианта на двигателя ти с кои точно искаш се пуснеш със самолета или с по големия самолет .ама никои не написа ок като изсъхне се пускаме и после по бира .стига с тия комплексарски работи че много хора вече не четат и не пишат точно заради това.човека не е казал че има стелт а бмв е 46 вие да не си мислите че с тиа 2.4 дизели и 2.0 т.с. карате некакви бегачки че аз с такова впечетление оставам напоследък .аре весело изкарване на празниците и преди некои да се разсърди и да пише нещо просто да помисли малко и тва е.като нащо го няма в нито един друг форум:pokey:
Всъщтност има един пичага с който си писахме Л.С,и като изсъхне ще се замерим!По темата много се радвам за такива хора като теб приятелю,радвам се ,че не са изчезнали,весели празници и на теб!!!
Метнете ми един ЛС и аз ще дойда с един дизел 1.9 от по новите да видиме кво става ;)
thecleaner
23-12-2009, 18:00
Всъщтност има един пичага с който си писахме Л.С,и като изсъхне ще се замерим!По темата много се радвам за такива хора като теб приятелю,радвам се ,че не са изчезнали,весели празници и на теб!!!
Сещате ли кой е пичагата :starwars:, вече и с нов тунинг-черен кожен салон Момо. Само да изсъхне.
tokata_pz_flex
23-12-2009, 18:39
Еи Бимбо е пич , не знам защо се ядете с него .
Аз пък очаквам предлажения за региона на Пловдив, сухо е и перфектно за стартове
Може със всякакви алфи да сте, само желанието е важно
Карам Е36 320и Комби
едно време неможахме да замерим сега с комби ли си ?
хехе
искаш ли с една печка 1,9жтд 147 ца
Възхищавам се на колегата Бимбо за търпението, което има защото просто наистина прекалявате в изказванията си. Не искам да бъда по-груб, макар да ми се иска. Явно наистина започваме да ставаме голфаджии(нека не се приема като обида от колегите с \ФВ)..
Бимбо аз бих те замерил с моята 2.0 само че на пролет като я разработя на бензин :go: ...A ти все пак да си се пробвал с на Ники 1.8 8Вто? Или само той се пробва с дизела?
digitalundgrd
23-12-2009, 23:38
Каквото и да говорим подобрения от сорта на "изпразнен багажник" и "махнати стелки" са леко казано несериозни и провокират колегите да "нахранят" колегата Бимбо :)
На Италфеста тази година имаше едно момче с фиат браво ли беше...Участва в конкурса за Силов Тунинг...и почва да изрежда подобренията по колата: спортен филтър, чип, генерация иии съм измил хубаво двигателя :) ахахха Направо ми спря тока ;)
Каквото и да говорим подобрения от сорта на "изпразнен багажник" и "махнати стелки" са леко казано несериозни и провокират колегите да "нахранят" колегата Бимбо :)
На Италфеста тази година имаше едно момче с фиат браво ли беше...Участва в конкурса за Силов Тунинг...и почва да изрежда подобренията по колата: спортен филтър, чип, генерация иии съм измил хубаво двигателя :) ахахха Направо ми спря тока ;)
Няма как да се вземе тоя потребител на сериозно, защото ако видиш какви басни е писал в една тема, там не тока ще ти спре а направо ще ти гръмнат бушоните. А пък да не говоримиз БМВ форума какви работи разправя. И сега това последното, че не знае какво има под капака си просто ме уби. Даже не знам тук някои хора как му св връзват или просто се шегуват и аз нещо не загрявам.
Аз лично неискам никой да ме взима насериозно,просто искам да се замерим,а относно Roman,моя приятел каза,че те чака с неговата Алфа,да видиш бисерите как вървят,парите са задължителни!!!!!!До Русе неможем да дойдем,но да знаеш,че предложението е налице нон стоп(което означава,че когато и да се видиме ще се дръпнем)Колегите от форума ще се обедят за какво става въпрос само да се видим!!!!!!С добро!:big_bow_down:
V_A_N_K_A_T_A
24-12-2009, 03:24
Няма как да се вземе тоя потребител на сериозно, защото ако видиш какви басни е писал в една тема, там не тока ще ти спре а направо ще ти гръмнат бушоните. А пък да не говоримиз БМВ форума какви работи разправям. И сега това последното, че не знае какво има под капака си просто ме уби. Даже не знам тук някои хора как му св връзват или просто се шегуват и аз нещо не загрявам.
Не знам,защо си мислиш,че твоето мнение е някво меродавно...и,че едва ли не ти си единствения дето знае аджеба кво е гонка и кво е истинска драг кола!Нищо лично,просто навсякъде чета твои изказвания и те ме убиват.От това което чета Бимбо наистина се държи съвсем прилично и съм напълно съгласен с Венци,че прекалявате!Това,че кара БМВ,не го прави по-лош.И аз карам,изяжте ме...
Май на повечето хора са им се уморили пръстите от писане и на могат вече да сменят скоростите,пича иска да се дръпнете просто за кеф,ма веднага се почват некви изказвания,ако не знаеше кво кара едва ли 320-ката щеше да е такава каквато е сега.
Май на повечето хора са им се уморили пръстите от писане и на могат вече да сменят скоростите,пича иска да се дръпнете просто за кеф,ма веднага се почват некви изказвания,ако не знаеше кво кара едва ли 320-ката щеше да е такава каквато е сега.
Мерси Ники!!!!!!!!
lulin racing
24-12-2009, 06:03
Ако е читава 320-та 70% от алфите в тоя форум ще й гледат задния номер само да ви кажем ;)
Ако е читава 320-та 70% от алфите в тоя форум ще й гледат задния номер само да ви кажем ;)
И как ги сметна тея 70%:dance::dance::dance:
alfonco147GTA
24-12-2009, 10:43
Колеги аз съм се дърпал 2.0 16V 150kc със такова бмв 320CI но пича на които е бумера каза че е 170кс мотора не е 2.0 ами е 2.2 или 2.3.... имаше и шпер и ме дръпна на старта и ускори доста по бързо от мен. Но в последствие го настигнах. Същото бмв се е дърпало със 159 2.4 жтд и пича каза че по нанадолно алфата го е била, но на равното била омекнала :thumbup: аз бих се пробвал със бмв 320 което е 150кс и без щпер защото и аз нямам :( смятам че алфата 2.0 16 ще е победител срещу обикновенна 2-ка бмв :blush:
П.С. Нямам чип... колата ми е напълно стокова
Ти трябва да си приятел на Виктор с черната Алфа ГТВ(турбо)Ако помниш Виктор се дърпа с една Калибра и я би с един камион до 220км/ч!!!!!:dance:Колата е на мой приятел и в момента БМВ-то на 200км/ч е 2-коли пред Калибрата!За тези които са ходили на Бояна от светофара на Адидас до ОМВ-то,от място правя 190км/ч(по електронен километраж)!!!
Не знам,защо си мислиш,че твоето мнение е някво меродавно...и,че едва ли не ти си единствения дето знае аджеба кво е гонка и кво е истинска драг кола!Нищо лично,просто навсякъде чета твои изказвания и те ме убиват.От това което чета Бимбо наистина се държи съвсем прилично и съм напълно съгласен с Венци,че прекалявате!Това,че кара БМВ,не го прави по-лош.И аз карам,изяжте ме...
Ти чел ли си изказванията му?
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=42062&page=6 #89
Не го казвам всичко това да се заяждам, ама просто ми е пределно ясен човека и давам съвет да не се занимавате с такива хора. Попадал съм на подобен индивид от Русе на който алфата му била 200 к.с. фабрично турбиниран туйн спарк и тн. Сам можеш да се сетиш колко е било вярно всичко това.
---------- Post added at 09:09 ---------- Previous post was at 09:07 ----------
Аз лично неискам никой да ме взима насериозно,просто искам да се замерим,а относно Roman,моя приятел каза,че те чака с неговата Алфа,да видиш бисерите как вървят,парите са задължителни!!!!!!До Русе неможем да дойдем,но да знаеш,че предложението е налице нон стоп(което означава,че когато и да се видиме ще се дръпнем)Колегите от форума ще се обедят за какво става въпрос само да се видим!!!!!!С добро!:big_bow_down:
Приятеля ти като иска да се пуска с мен е редно той да дойде. Нали той отправя предизвикателствата за пари.
П.С. Приятеля ти с летящата на керосин алфа истински ли е или въображаем?
---------- Post added at 09:10 ---------- Previous post was at 09:09 ----------
И как ги сметна тея 70%:dance::dance::dance:
Съди по неговата. За БЪРЗО БМВ от това което съм видял досега, можем да си говорим от 2.5 и нагоре.
Ама наистина нещо изобщо не съм ти приятен!!!Ако искаш изчакай да се запознаеме с колегите,и да ме преценят що за човек съм и тогава давай мнения за въображаеми приятели и коли!Със сигурност ще викна приятеля ми с Алфата и някой пич от форума(ако иска разбирасе)ще се повози и ще си каже мнението!Немисля,че си прав.С на Flame Алфата гледа ли клипа???,да беше дал мнение поне!!!!!!Тук има много свестни хора и ще се радвам да изсъхне по скоро та да се запознаем и подърпаме!!!!!
Ама наистина нещо изобщо не съм ти приятен!!!Ако искаш изчакай да се запознаеме с колегите,и да ме преценят що за човек съм и тогава давай мнения за въображаеми приятели и коли!Със сигурност ще викна приятеля ми с Алфата и някой пич от форума(ако иска разбирасе)ще се повози и ще си каже мнението!Немисля,че си прав.С на Flame Алфата гледа ли клипа???,да беше дал мнение поне!!!!!!Тук има много свестни хора и ще се радвам да изсъхне по скоро та да се запознаем и подърпаме!!!!!
Шефе, нямам лоши чувства към тебе. Напротив даже много ме забавляваш и разсмиваш, но не мисля че си този за който се представяш :) Как може да кажеш, че сипвате керосин в дизелака или че 1.9 дигал над 240 с power box. А това последното, че не си знаеш даже и двигателя просто нямам думи. Според мен си някое хлапе или просто човек който има нужда от хапчета ( Естествено има и вариант просто да не знаеш какво говориш). Айде спирам да пиша, че да не се засягаш повече и колегите да не си мислят, че се дракам. Пусни се с някой от тях и да видим какво ще кажат.
Шефе, нямам лоши чувства към тебе. Напротив даже много ме забавляваш и разсмиваш, но не мисля че си този за който се представяш :) Как може да кажеш, че сипвате керосин в дизелака или че 1.9 дигал над 240 с power box. А това последното, че не си знаеш даже и двигателя просто нямам думи. Според мен си някое хлапе или просто човек който има нужда от хапчета ( Естествено има и вариант просто да не знаеш какво говориш). Айде спирам да пиша, че да не се засягаш повече и колегите да не си мислят, че се дракам. Пусни се с някой от тях и да видим какво ще кажат.
Абе човек ти можеш ли да четеш??????????????????????Алфата е 2.4джтд!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Правена е в Италия!В форума има колеги които им пратих снимката с превъртяния километраж!Къде ги четеш тия неща незнам?????????????????
lulin racing
24-12-2009, 14:09
Ти чел ли си изказванията му?
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=42062&page=6 #89
Не го казвам всичко това да се заяждам, ама просто ми е пределно ясен човека и давам съвет да не се занимавате с такива хора. Попадал съм на подобен индивид от Русе на който алфата му била 200 к.с. фабрично турбиниран туйн спарк и тн. Сам можеш да се сетиш колко е било вярно всичко това.
---------- Post added at 09:09 ---------- Previous post was at 09:07 ----------
Приятеля ти като иска да се пуска с мен е редно той да дойде. Нали той отправя предизвикателствата за пари.
П.С. Приятеля ти с летящата на керосин алфа истински ли е или въображаем?
---------- Post added at 09:10 ---------- Previous post was at 09:09 ----------
Съди по неговата. За БЪРЗО БМВ от това което съм видял досега, можем да си говорим от 2.5 и нагоре.
Ходи хвърли две лопати въглища в печката и ходи да се возиш! Щом казваш може би може да се съди по моята,но поне аз непретендирам нищо ;)
Stoyan Georgiev
24-12-2009, 14:09
ш алоу, я по-спокойно, ако ще да си мисли, че кара вейрон човека, не всеки е длъжен да разбира па макар и малко от коли
рядко има толкова възпитани посетители, така че се дръжте и вие подобаващо и с уважение както отсрещната страна
като се постопли и мен ме бройте
едно време неможахме да замерим сега с комби ли си ?
хехе
искаш ли с една печка 1,9жтд 147 ца
Винаги съм готов за стартчета, виж на теб кога ти е удобно, и така......
Напиши нещо за колата да знам поне за каква точно моторизация си говорим.
Да сега съм с комби но доста прилично си върви дори една идея повечко от седана.
Пусни ми ЛС като се разберете с печката, аз мога по всяко време.
Ето ви още едно клипче от колегата Бимбо... Защото ми се струва че много хора са го пропуснали...
Алфата е 1.8 8в на Ники(Flame)
http://vbox7.com/play:9872777b
А по темата...тия дни го дават топло...Вярно че са празници и че много хора липсват от Сф, но няма ли някой друг да се замери с БМВ-то?:ph34r:
alfonco147GTA
24-12-2009, 16:33
Аз също съм навит да се дръпмен с бумера, даже има 3 коли дет са навити на ластик. :dance: алфа, бмв и ауди :thumbup:.
За замерките,не е важно,че е топло,а да е сухо!!! Сухо ли е няма проблем!!!:dance:Говорихме си с Роман и се разбрахме,на тема коли,сега пичагата чака резултати,да направим така и да се съберем един хубав ден,на Бояна и да се дърпаме,че аз съм семеен с малко едномесечно пухче и жена ми не е очарована от това което правя!!!!!(Мъж под чехал!!!!!!!!!):big_love:Нали се сещате,че е хубаво да почиваме между гонките,че ще ми отиде съединителчето!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Имам впредвид ако са много коли,все пак аз съм един а вие 1............хиляди!!!:bouncing_smiley:
Satanism
24-12-2009, 16:53
Дай да те пусна аз с примерката...
2л 150кс с един колектор 4-2-1 и тва е...смятам, че ще се получи интересно...до 2ра :dance::strong:
Човек ще ме издухаш като куцо пиле домат!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:thumbup:
---------- Post added at 18:17 ---------- Previous post was at 18:12 ----------
Хора,че ще се дърпаме ще се дърпаме това е ясно,искам да ви пожелая весели празници,да сте близо до любимия човек и най-важното да сте живи и здрави!!!!!!!!!!!!!!!!!Весела коледа!:th_up:
......В форума има колеги които им пратих снимката с превъртяния километраж!..........
.
Satanism
24-12-2009, 20:36
Човек ще ме издухаш като куцо пиле домат!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:thumbup:
---------- Post added at 18:17 ---------- Previous post was at 18:12 ----------
Хора,че ще се дърпаме ще се дърпаме това е ясно,искам да ви пожелая весели празници,да сте близо до любимия човек и най-важното да сте живи и здрави!!!!!!!!!!!!!!!!!Весела коледа!:th_up:
ем нищо де, за спорта да пробваме...аз не съм я пускал с нищо досега... :)
Навит съм и на 2.0ТС-че да пробвам...и вобще сякакви в категорията, да видим върви ли, не върви ли...
Eто ви една гонка на която се натъкнах преди малко между BMW и Алфа 156 и погледнете какъв е резултата!
BMW-to e 318is e36 , a Alfata 1.8ТS! Слезте малко на земята...... http://www.vbox7.com/play:4a90c6be&al=1&vid=1959689
Satanism
26-12-2009, 10:38
извинявай, ама такова бмв го наказвах с човек повече с 146-чката...
слаб им е драйвъра на алфата....
Eто ви една гонка на която се натъкнах преди малко между BMW и Алфа 156 и погледнете какъв е резултата!
BMW-to e 318is e36 , a Alfata 1.8ТS! Слезте малко на земята...... http://www.vbox7.com/play:4a90c6be&al=1&vid=1959689
Хахахахах тоя дето дава стартовете ако помаха още малко може и да излети.
haljscho
26-12-2009, 17:04
А това е моят отговор, не е 2,4 а 1,9 ма момчето с BMW каза, че наказвало 320-ски. Това BMW все пак 160+ коня, с доработките. И аз май съм подминал 110-те коня.
http://www.vbox7.com/play:4f24faf5
CrazyElement
26-12-2009, 17:54
Хахахахах тоя дето дава стартовете ако помаха още малко може и да излети.
Малко лирическо отклонение...
Ае колега много ме кефиш с твоите изказвания под въпросното клипче..., мене ми е пределно ясно че ТС моторо не е най-бързият но определно е по-бързичък от въпросните бмвта Е36... Доста силни изказвания и то срещу собствената ти марка все едно аз да почна да бълвам навсякъде , че дизела ако не е JTDm не може да тръгне ??
ЕДИТ: По темата колега успех с гонките , обаче, не мисля , че ще е много обективна гонката , защото по твоя бумер е с " леки " подобрения. Я по-добре намерете 1 читав сток 320 и 1 читава алфичка и ги пуснете и ще се види кой>>кого.
Какво стана някой престраши ли се да се пусне с момчето? Цял форум състезатели, пък нито един не иска да отсрами марката... :notify:
Thecleaner къде сиии
thecleaner
26-12-2009, 18:18
Какво стана някой престраши ли се да се пусне с момчето? Цял форум състезатели, пък нито един не иска да отсрами марката... :notify:
Thecleaner къде сиии
Хахаха, е са се прибирам цел ден къртя и сменям кори на вратите. Ще го пробваме момчето, нали знаеш Вагонката е на линия винаги утре да си дозалепя корите и съм на линия. Ако задържи така времето и преди нова година ще е.
А това е моят отговор, не е 2,4 а 1,9 ма момчето с BMW каза, че наказвало 320-ски. Това BMW все пак 160+ коня, с доработките. И аз май съм подминал 110-те коня.
http://www.vbox7.com/play:4f24faf5
Koлега сигурен съм че твоята кола ако е 1.9 с чип определено невижда зор да бие стокова 1.8TS! Така ли е??? Всъщност и 2.4 136к.с. ще падне ако е сток! Прав ли съм? А идеята ми е не че алфите ни невървят, а че и от другите марки колите могат да вървят, особенно ако са си наред! Говорим по-принцип за сток коли! А и това бмв от клипа как така е станало 160к.с. +++ ??? Малко съмнителна работата, ако беше така щеше да си останеш отзад с доста, гаранция давам!
А тоя бумер дали е стоков?. май ме съмнява :no:
С чипче за по 50 кинта една ли е сток !
Може и пък да греша, защото кофти собственици на Алфи колко искаш :dunno: !
CrazyElement
26-12-2009, 18:56
Koлега сигурен съм че твоята кола ако е 1.9 с чип определено невижда зор да бие стокова 1.8TS! Така ли е??? Всъщност и 2.4 136к.с. ще падне ако е сток! Прав ли съм? А идеята ми е не че алфите ни невървят, а че и от другите марки колите могат да вървят, особенно ако са си наред! Говорим по-принцип за сток коли! А и това бмв от клипа как така е станало 160к.с. +++ ??? Малко съмнителна работата, ако беше така щеше да си останеш отзад с доста, гаранция давам!
Е добре,а кой е казал , че алфата е най-бързата кола на света? Доста трудно се прави гонка най-лесно сравнявам така, коя кола е по-бърза виждам и данните от 0-100 и която ги прави по-бързо тя бие... знам, че това е доста смешно, но поне веднага може да се провери, естествено , че факторите шофъор,състояние на колата са много важни, но все пак говорим за коли в отлично състояние и сток, ако и има нещо на колата няма смисъл изобщо да се прави гонка.
haljscho
26-12-2009, 21:49
BMW-то от клипа е IS 140к.с. +чип+генерация+колектор.
Аз и идея нямам колко коня прави това, ти ако можеш ги сметни.
Факт е, че бие Вектра-Б V6-170к.с.
Аз просто отидох да погледам как младежите се дърпат, но другата алфа 156 1,9 105к.с.+чип падна с 2коли от BMW-то и се наложи и аз да се пусна.
А тази алфа бие Крайслер Неон 2,0 133-136к.с.+ спортен филтър.
А на колегата Crazy_Element само да кажа, че не е точно така. Първо гонките не са от 0-100км. а 400м.
BMW-то от клипа е с около секунда по-бързо от мен и както сам виждаш до около 250-тия метър е пред мен, но накрая пада.
На каталожни данни не се доверявай прекалено много, те са просто за някакъв ориентир.
И ще ти дам пример: Нисан Микра 1,3 16v 75к.с. 10сек. до 100к.м.
Опел Корса 1,6 GSI 109к.с. 10сек. до 100к.м.
Гарантирам ти, че Корсата е доста по-бясна от Нисана...........
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ.........:BBQ::cheers:
Малко лирическо отклонение...
Ае колега много ме кефиш с твоите изказвания под въпросното клипче..., мене ми е пределно ясно че ТС моторо не е най-бързият но определно е по-бързичък от въпросните бмвта Е36... Доста силни изказвания и то срещу собствената ти марка все едно аз да почна да бълвам навсякъде , че дизела ако не е JTDm не може да тръгне ??
Аз не робувам на определена марка и не съм сектант. Реалист съм и си имам някакво мнение за стоковия ТС двигател на 156. JTD и JTDm също са слаби коли, ако нямат чип. Aз съм 2.4 с чип и съм бил 156 1.9 JTDm сток.
---------- Post added at 20:17 ---------- Previous post was at 20:14 ----------
Е добре,а кой е казал , че алфата е най-бързата кола на света? Доста трудно се прави гонка най-лесно сравнявам така, коя кола е по-бърза виждам и данните от 0-100 и която ги прави по-бързо тя бие...
За пореден път... Каталожните данни са глупости и нямат нищо общо с реалноста. Преди 10 г. може и да са ги правели тия времена които ги пише, не знам. Но сега е много относително от автомобил до автомобил. Кой колко е бил каран, как поддържан и тн. Но определено не са това, което пише в данните им и съм се уверил не 1 път.
BillyBoy`
26-12-2009, 22:42
BMW-то от клипа е IS 140к.с. +чип+генерация+колектор.
Аз и идея нямам колко коня прави това, ти ако можеш ги сметни.
Факт е, че бие Вектра-Б V6-170к.с.
Аз просто отидох да погледам как младежите се дърпат, но другата алфа 156 1,9 105к.с.+чип падна с 2коли от BMW-то и се наложи и аз да се пусна.
А тази алфа бие Крайслер Неон 2,0 133-136к.с.+ спортен филтър.
А на колегата Crazy_Element само да кажа, че не е точно така. Първо гонките не са от 0-100км. а 400м.
BMW-то от клипа е с около секунда по-бързо от мен и както сам виждаш до около 250-тия метър е пред мен, но накрая пада.
На каталожни данни не се доверявай прекалено много, те са просто за някакъв ориентир.
И ще ти дам пример: Нисан Микра 1,3 16v 75к.с. 10сек. до 100к.м.
Опел Корса 1,6 GSI 109к.с. 10сек. до 100к.м.
Гарантирам ти, че Корсата е доста по-бясна от Нисана...........
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ.........:BBQ::cheers:Аз мисля че това БМВ изобщо не е 160 коня и казваш че биело Вектра 170 коня а Алфата биела това БМВ тогава тази Алфа би трябвало да е повече от 170 коня следвам това което си написал не се заяждам но ми се струва че някои или не знае за какво става въпрос или се изхвърля.Мисля Събев е прав във това което казва така че слезте малко на земята и стига със глупостите че тука стана по зле и от детска градина.
Absente_
26-12-2009, 22:52
ахаха що говориш глупости бе Слави, на читава 320ка 90% от алфите тука ще и гледат номера ако не и повече...
Satanism
26-12-2009, 23:59
ахаха що говориш глупости бе Слави, на читава 320ка 90% от алфите тука ще и гледат номера ако не и повече...
Яко булшитвате, момчета ;)
Ай спрете се ....
CrazyElement
27-12-2009, 00:48
Аз не робувам на определена марка и не съм сектант. Реалист съм и си имам някакво мнение за стоковия ТС двигател на 156. JTD и JTDm също са слаби коли, ако нямат чип. Aз съм 2.4 с чип и съм бил 156 1.9 JTDm сток.
---------- Post added at 20:17 ---------- Previous post was at 20:14 ----------
За пореден път... Каталожните данни са глупости и нямат нищо общо с реалноста. Преди 10 г. може и да са ги правели тия времена които ги пише, не знам. Но сега е много относително от автомобил до автомобил. Кой колко е бил каран, как поддържан и тн. Но определено не са това, което пише в данните им и съм се уверил не 1 път.
Ами аз не казвам,че ТС е най-бързият мотор, ама определно не е най-бавния както ти го изкарваш навсякъде, нито пък и съм сектант и спри изобщо с този израз , че се изтри...
Няма какво да ми обеснявате за каталожните данни,ясно е,че на тях неможе да се разчита ама уви като няма кой да се гони , накрая на тях опираме , че поне някаква представа да добием.
---------- Post added at 00:48 ---------- Previous post was at 00:46 ----------
Това да нямаш самочуствие е доста лошо... Вече официално ме е срам да се нарека алфист уви!!!
Това да нямаш самочуствие е доста лошо... Вече официално ме е срам да се нарека алфист уви!!!
Самочувствие се добива с гонки а не със спам във форума така че не губи надежда ;)
Ами аз не казвам,че ТС е най-бързият мотор, ама определно не е най-бавния както ти го изкарваш навсякъде, нито пък и съм сектант и спри изобщо с този израз , че се изтри...
Няма какво да ми обеснявате за каталожните данни,
Никъде не съм казал. че е най-бавния. Аз и не говоря за ТС като цяло. А само при 156, че нещо не ме радва. Я сложи една 150 коня калибра или Астра до 156-ата да видиш за какво ти говоря. Добре няма да ти обеснявам за каталожни данни, но не ги давай за пример в такъв случай. Без лоши чувства и не ме разбирай погрешно спрямо алфите. Друг пример 155 16V 2.0 срещу 156 2.0, аз каквото съм видял 155-ата доста по-добре се справя примерно. Даже ако ще и да е 155 1.8 8V на гонка много повече ми държи от 156. Не знам на какво се дължи това вече, може би някой по-компетентен ще обясни :)
Не ти трябва компетентност... Просто ризниците са си много добре измислени и здрави :) Ама айде да не почвам че ще ме бият...В интерес на истината смятам, че причината е че ризниците са по-елемтарно измислени и по-малко датчици, дебитомери и т.н.. им влиаят...В смисъл сами знаете че масово на ТС и дизелите дебитомерите им правят ядове, пък били те и нови...Ииии т.н. :)
А това че читава 320 щяла да отвее някой си е пълен СМЯХ!! и по каталожни данни и реално колата си е СЛАБА...АКО е бутната със чипче, олекотена, генерацийка ала бала и шперче наистина си върви добре... Абе какво ме карате да ви пиша в 4.30 сутринта:super: :dancing:
Satanism
27-12-2009, 06:12
има един начин 20ката да тръгне и това е с къс диф...от 4ка нагоре....и тогава на 180 ще си дрънне прекъсвача на 5та, ама ще разцепва....другото е як булшит...сток 20ка не може да бие 156ца 1.8 или 2ка ТС ако ще гумите да си скъса от зор....
има един начин 20ката да тръгне и това е с къс диф...от 4ка нагоре....и тогава на 180 ще си дрънне прекъсвача на 5та, ама ще разцепва....другото е як булшит...сток 20ка не може да бие 156ца 1.8 или 2ка ТС ако ще гумите да си скъса от зор....
Ей на това изкаване слагам пари за гонка със 156-ца 1.8TS! Аз намирам BMW-то 320-ка, от теб Алфата! И двете сток! Навит ли си!? Дисциплина каквато кажеш, 400м, 1000м, максимална скорост! Баси случката, и аз съм болен алфист, но малко от малко гледам реално на нещата! Немога да повярвам че предизвиквам хора от нашата марка с чужди марки коли! :wallbash:
Ей на това изкаване слагам пари за гонка със 156-ца 1.8TS! Аз намирам BMW-то 320-ка, от теб Алфата! И двете сток! Навит ли си!? Дисциплина каквато кажеш, 400м, 1000м, максимална скорост! Баси случката, и аз съм болен алфист, но малко от малко гледам реално на нещата! Немога да повярвам че предизвиквам хора от нашата марка с чужди марки коли! :wallbash:
ПО КАТАЛОГ...
320ка Е36 е 9.9 сек. до 100км.
в същия катало 156 1.8 е 9.3сек. до 100км.
И аз никога не вярвам на каталози, ама в конкретния случай е АБСОЛЮТНО ТАКА...БМВтата са МЪРТЪВЦИ.....Твоя приятел може да има бутната и ревизирана 320ка.... ама и аз мога да ти докарам 1.8 в отлично здраве...
Тааа...фактите са си факти... Ако колите са сток БМВто няма шанс...Ако и двете са бутани си зависи....зависи и коя на колко хил. км. е, с колко основни ремонта е и колко е смазана от каране....
assassin's
27-12-2009, 14:38
и аз да се вкюча тук!БМВ 320 сток пада от 156 1.8 сток,пробваное лично от мен още на старта губи гонихме се до 180км/ч,и неможа да ме бие!!нямам клип за сверка но може и скоро да кача
BillyBoy`
27-12-2009, 15:05
ми и да не е 160 коня. Стоково е 140. Алфата да е с чип и идва пак около 140 коня. Ако бмвто беше стоково щях да синимам само фаровете му назад през цялото време, ама виж как се истреля.Сега нещо не можах да ти схвана мисълта.Чакаи малко сега единия вика било 160 коня другия вика че и да не било сток и какво от това пък как се изстреляло ,ти по това ли съдиш дали един автомобил има подобрения или не?нещо някои цикли и ми се струва и че изобщо незнае за какво говори ,ми ако БМВ-то и то имаше охлюв под капака?!.
тая тема и тя тръгна май към кривата круша....
бмв та че са мъртъвци всеки го знае бмв за да върви трябва да е над 2.5 мотор ....
каталожните данни не ги гледайте и мойто типо го дават
от 0-100 за 9,8 ама,,,,,
момчето което сравнява астри и калибри не мисля че тряаа да ги сравнява точно с 156 модела
а с гтв или 147 .. макар че пак нямаме шанс италянките ...
Събев аз съм на мнението че читава 156 ца 2.0 т.с ще бие 320 бмв защото съм присъствал на такива гонки
виж за 1,8 не съм много сигурен
CrazyElement
27-12-2009, 16:30
Никъде не съм казал. че е най-бавния. Аз и не говоря за ТС като цяло. А само при 156, че нещо не ме радва. Я сложи една 150 коня калибра или Астра до 156-ата да видиш за какво ти говоря. Добре няма да ти обеснявам за каталожни данни, но не ги давай за пример в такъв случай. Без лоши чувства и не ме разбирай погрешно спрямо алфите. Друг пример 155 16V 2.0 срещу 156 2.0, аз каквото съм видял 155-ата доста по-добре се справя примерно. Даже ако ще и да е 155 1.8 8V на гонка много повече ми държи от 156. Не знам на какво се дължи това вече, може би някой по-компетентен ще обясни :)
Разбрахме колега, ясно е на всички , че 166 2.4 Нафта с ШИП тунинг бие абсолютно всички Алфи наред ги кове... А това за 155 и 156 е просто смешно , това , че някъде си прочел,видял , че 155 е била 156 , или 155 е била толкова сток или 156 не е била в ред(без лоши чувства към Венци), но определно 156 е с 1 идея по-бърза , просто наистина по нея има доста датчици, и всякакви глупости, лично моята в момента е с дебитомер не на 100% и забила ламбда сонда.. Имали смисъл да се пусна с комшията , който кара бмв 320 150 кончета? Само да кажа и се пускам , но като знам , че колата не ми е на 100% няма да го направя. А тоав е главния проблем на повечето гонки, ясно е на всички , че тези италянки са по- капризни и от жени, и кво станал нашия човек си купил 1.8 ТС от някаква автокъща за 3000 , мисли , че е най-бързият без да провери колата на какъв хал е , пуснал се срещу бумера и бумера го бил еми нищо ново под слънцето... Затова в тази тема казах като толкова искате гонка 320ка срещу 2.4 ЖТД намерете 2 стокове и читави и ги пуснете , ае стига толкова спам.
Съгласен съм с на Бобо мнението.
Разбрахме колега, ясно е на всички , че 166 2.4 Нафта с ШИП тунинг бие абсолютно всички Алфи наред ги кове... А това за 155 и 156 е просто смешно , това , че някъде си прочел,видял , че 155 е била 156 , или 155 е била толкова сток или 156 не е била в ред(без лоши чувства към Венци),
Кове всичко що не е чипосан дизел или бензин под 2.5 на 156. Ще ти пратя няколко клипа на личен да си направиш съпоставка, че да не забатачваме тука темата. И това последното не съм го прочел, а съм се убедил лично.
ФЕРАРИСТ
27-12-2009, 18:26
Кове всичко що не е чипосан дизел или бензин под 2.5 на 156. Ще ти пратя няколко клипа на личен да си направиш съпоставка, че да не забатачваме тука темата. И това последното не съм го прочел, а съм се убедил лично.
Читава двойка, трудно би паднала от 166 2,4 жтд.....
тая тема и тя тръгна май към кривата круша....
бмв та че са мъртъвци всеки го знае бмв за да върви трябва да е над 2.5 мотор ....
каталожните данни не ги гледайте и мойто типо го дават
от 0-100 за 9,8 ама,,,,,
момчето което сравнява астри и калибри не мисля че тряаа да ги сравнява точно с 156 модела
а с гтв или 147 .. макар че пак нямаме шанс италянките ...
Събев аз съм на мнението че читава 156 ца 2.0 т.с ще бие 320 бмв защото съм присъствал на такива гонки
виж за 1,8 не съм много сигурен
1912 за 2.0TS ОК, не споря макар че там нещата са до състояние на колите и шофьорите, но става дума за 1.8 точно! Да не се обиждат колегите със 156 1.8, но този двигател върви добре май само на 145/6 като е стоков! Имам впредвид за макс. ускорение! Лично мнение!
CrazyElement
27-12-2009, 18:37
Читава двойка, трудно би паднала от 166 2,4 жтд.....
Била тя с чип или без, аз и това му написах на колегата на лични, между кола и кола има разлика, ясно се вижда тук ,че колегата RoMan държи на неговата 166ца и си я поддържа, нормално е да дърпа някаква си 2.0 ТСка за 3 хилки с умрел дебитомер преди 5год. и заводски свещи ...
---------- Post added at 18:37 ---------- Previous post was at 18:33 ----------
1912 за 2.0TS ОК, не споря макар че там нещата са до състояние на колите и шофьорите, но става дума за 1.8 точно! Да не се обиждат колегите със 156 1.8, но този двигател върви добре май само на 145/6 като е стоков! Имам впредвид за макс. ускорение! Лично мнение!
Добре де виж какво е писал колегата assasin's! Точно тази 2ка на бмвто е доста куца това си е факт , дори ако ми дават 1.8 и 2.0 бих взел 1.8, точно 2ката е многа зле.
ФЕРАРИСТ
27-12-2009, 18:41
между кола и кола има разлика, ясно се вижда тук ,че колегата RoMan държи на неговата 166ца и си я поддържа, нормално е да дърпа някаква си 2.0 ТСка за 3 хилки с умрел дебитомер преди 5год. и заводски свещи ...
Мда, все пак не е лишено от логика някой с двойка в подобно състояние да не е съгласен.....
---------- Post added at 18:41 ---------- Previous post was at 18:39 ----------
но става дума за 1.8 точно! Да не се обиждат колегите със 156 1.8, но този двигател върви добре май само на 145/6 като е стоков! Имам впредвид за макс. ускорение! Лично мнение!
На въпросния Асейсън, колата върви доста добре, и ако не ме лъже паметта пада от 136 коньова 156, арно ремапната и подържана с кола и половина на около 400м, макар че не съм сигурен, но имаше клипчета някъде....
assassin's
27-12-2009, 19:08
а аз пак да кажа понеже незнаете със 145-1.8 завършвам наравно на 400 метра!не си мислете че 1.8 е умрел кон,поне моята не е!!!
pininfarina
27-12-2009, 19:51
Колега, в тоя форум е пълно с комплексари, затова че внимавай какво пишеш за да не си хабиш нервите след това ;-)
p.s. приятелски съвет
BillyBoy`
27-12-2009, 20:32
Значи обяснявам. Бмвто е 318is което е 140 коня ако е сток, но колата е с чип и генерация и секи си говори там някви си коне. незнам колко е сега но можете да си добиете представа. за тва колегата haljscho казва че е 160 понеже премахването на катализатора и по големите колектори с чипа мислим че е дигнало поне 20 коня. алфата е 110 коня без да знаем дъли има чип ама сигурно има. алфата с чип без нищо друго барнато да става 140 коня да кажем и пак бие бмвто. аз познавам момчето с бмвто от 10 години и много добре знам кво говора. други въпроси?Сега много неща ми стаха ясни от последния ти пост.Сега последно въпросната алфа има ли чип или не,БМВ-то 140 или 160 коня е последно?Сега сериозно ако си мислиш че със чип и генерация ще вдигнеш 20 коня жестоко си се объркал наи малкото е смешно.Има ли графика нещо на дино било ли е въпросното БМВ за сравка може да видиш една тема по нагоре какви спорове се разразиха заради недоказаните и празни приказки на един колега.Ако наистина БМВ-то е 160 коня както каза Събев ще му гледате задния номер със бинокъл.И последно може да питаш ne0 колко пари му е струвало вдигането на реални премерно 20 коня на неговата кола:th_up:.
1912 за 2.0TS ОК, не споря макар че там нещата са до състояние на колите и шофьорите, но става дума за 1.8 точно! Да не се обиждат колегите със 156 1.8, но този двигател върви добре май само на 145/6 като е стоков! Имам впредвид за макс. ускорение! Лично мнение!Да така е както си го написал!
Но 155 2,0тс 16в е падала от читаво М52, както го направи и 146-цата 1,8тс
320-ските са значително по-будни след 95г с въвеждането на двг от серията М52
Ето малко снимки от Калояново - с 146 1,8тс и 155 2,0тс 16в
155-цата падна с около една кола, а 146-цата с малко повечко.
http://img503.imageshack.us/img503/79/dsc04593g.jpg
http://img81.imageshack.us/img81/6710/dsc04596.jpg
Satanism
27-12-2009, 21:28
Аз пък съм се пускал с доста читава 20ка КУПЕ!!!(Е36) с М52В20 със 146цата и ви казвам, че това нещо не върви.Наказва ме след 2ра, но не върви ;)
Пък който иска каквото иска да говори....
А и не виждам с какво втория ванос подобрява каквото и да било?
Колега, в тоя форум е пълно с комплексари, затова че внимавай какво пишеш за да не си хабиш нервите след това ;-)
p.s. приятелски съвет
Ок!!!!!!!Все пак който иска да се замерим утре 17:30 след Църна Маца:th_up:
thecleaner
27-12-2009, 22:04
Ок!!!!!!!Все пак който иска да се замерим утре 17:30 след Църна Маца:th_up:
Аз може и да мина утре да ви видя ще има ли много народ?
На въпросния Асейсън, колата върви доста добре, и ако не ме лъже паметта пада от 136 коньова 156, арно ремапната и подържана с кола и половина на около 400м, макар че не съм сигурен, но имаше клипчета някъде....
Ето това са някои от клипчетата на въпросния Асейсън 156 1,8ТС(сток):
Първото vs 156 2,4JTD(ремапнат) на Ivan_Enchev: http://vbox7.com/play:810c790c 2,4то победи.
Второто е vs 166 2,4JTD(ремапнат): http://vbox7.com/play:089359e4 1,8 победи.
Малко е кофти качеството,така че ако греша за някое лице или автомобил нека бъда поправен :)
Запишете гонките.
Първото vs 156 2,4JTD(ремапнат) на Ivan_Enchev: http://vbox7.com/play:810c790c 2,4то победи.
Малко е кофти качеството,така че ако греша за някое лице или автомобил нека бъда поправен :)
Сигурно ли е, че 166цата е ремапмната, колега???:calc:
Шпионираш бумерите а?? Да не ви е мокричко само....
WarsteineR
27-12-2009, 22:52
Бмв 320 купе 97' ванос или как се води, изрядна отвсякъде сток мотор пада от мен 2-3 гонки направихме и до 140 и до 190 все е кола и половина назад, аз също съм сток... не им се върви, но за забавление с прозорците напред стават(като е мокро хехе) :th_up:
Пиес: Колегата Събев ми е малко далеч, но ако се мернем някъде ще му докажа. А ако има желание може и да загуби някой лев ;)
ФЕРАРИСТ
27-12-2009, 23:00
Мда, сигурно е, както и беше сигурно че тогава май взе да се оплаква от съединителя.......
Може пък само да са му вдигнали прекъсвача :tooth:
CrazyElement
27-12-2009, 23:06
Точно така колега, най-накрая клип и разяснение, толкова постове спам и нищо. Сега решихме 1 голям спор за бензин вс. дизел :). Ако не е тайна с колко пада 1.8цата от 156цата и на колегата 1.8 ТСа е сток или има нещо барано?
V_A_N_K_A_T_A
28-12-2009, 04:05
А!Утре по това време май ще се прибирам към Хасково...ако уцеля момента може и аз да мина :tooth:
thecleaner
28-12-2009, 05:13
А!Утре по това време май ще се прибирам към Хасково...ако уцеля момента може и аз да мина :tooth:
Айде мини ако падне 1,8 цата поне 2,0 ката да ни отсрами :hehehm:;-)
Бмв 320 купе 97' ванос или как се води, изрядна отвсякъде сток мотор пада от мен 2-3 гонки направихме и до 140 и до 190 все е кола и половина назад, аз също съм сток... не им се върви, но за забавление с прозорците напред стават(като е мокро хехе) :th_up:
Пиес: Колегата Събев ми е малко далеч, но ако се мернем някъде ще му докажа. А ако има желание може и да загуби някой лев ;)
Ами щом си толкова сигурен че ще губя пари да идвам ли към твоя град с една 320-ка и 2-3хиляди лева и да направим гонката 2 от 3 старта??!! Ако трябва първо ги караме при някой тунер да ги погледне дали са "чисти" и двете коли и даваме газ.....готов????!!!!:twisted::naughty:
---------- Post added at 06:35 ---------- Previous post was at 06:31 ----------
Аз пък съм се пускал с доста читава 20ка КУПЕ!!!(Е36) с М52В20 със 146цата и ви казвам, че това нещо не върви.Наказва ме след 2ра, но не върви ;)
Пък който иска каквото иска да говори....
А и не виждам с какво втория ванос подобрява каквото и да било?
Значи с чип и филтър си, т.е. колата ти е позасилена, а такова невървящо БМВ те взима още от втора! ЗАЩО? Смятам че и ти трябва да биеш 1.8ТС на 156-ца в момента!
hondoman
28-12-2009, 09:18
Аз нямам голям опит с дръпки с 320ки бензинки, пускал съм се с 4 бмвта откакто имам хондата така, първото беше една стокова ис-ка Е36ца в перфектно здраве резултата беше някаде около 4-5 коли за мен дистанцията с която съм се пускал с нея беше 600м някаде горе долу и бях както казах 4-5 коли пред нея, 2та гонка беше с 320ка някаква двоен ванос ми каза момчето нз дали има такива както и да е шперовак и чип, панелен филтър разбрах, че има и генерация беше пичага момчето и си призна че колата му е перфектна от към съединител и бензини зашото това са повечето оправдания за неварвеж както и гумите, падна от мен с има няма 1 гола дава ми малко зор но шпера си е шпер, колата има добър старт с него, с едно винтолово пак 320 но не ванос, и то падна с бая нз защо май имаше някакъв проблем по думите уж на собственика му с дебитомера и прекъсвала нещо нз си какво, и последната дръпка беше с едно 325ца комби беше то с някакъв регулатор на бензина, правихме с него 4 дръпки 3 паднах от него като едиснтвения път когато го бих нещо вартя регулатора и го сложи на повече барове нещо такова и колата като че ли поумря но след това си върна старите настройки и паднах от него пак та това са мойте преживявания с бмвтата :)
ФЕРАРИСТ
28-12-2009, 09:51
Ако не е тайна с колко пада 1.8цата от 156цата и на колегата 1.8 ТСа е сток или има нещо барано?
1.8 е сток, кола и нещо пада по мои спомени, но може и да греша, човека ще си каже.....
Satanism
28-12-2009, 10:24
Ами щом си толкова сигурен че ще губя пари да идвам ли към твоя град с една 320-ка и 2-3хиляди лева и да направим гонката 2 от 3 старта??!! Ако трябва първо ги караме при някой тунер да ги погледне дали са "чисти" и двете коли и даваме газ.....готов????!!!!:twisted::naughty:
Значи с чип и филтър си, т.е. колата ти е позасилена, а такова невървящо БМВ те взима още от втора! ЗАЩО? Смятам че и ти трябва да биеш 1.8ТС на 156-ца в момента!
Казах, че ме наказва след втора, което значи 3та!
Освен това чипа и филтъра дават толкова полза, че падах стабилно от Тойота Карина-Е 2л 16кл 130кс напълно сток на 15 години...представи си...
спора е абсолютно безсмислен, 20ката не върви.Познавам лично повече хора и съм ходил на повече срещи на БМВ форума отколкото на който и да е друг автофорум, возил съм се на !БАЯ! 20ки, карал съм някои от тях, пускал съм се с разнообразие от БМВ-та, 30ки и 36ци...имам идея за какво говоря.
assassin's
28-12-2009, 11:53
падам от 2.4-то със около кола и половина,даже малко по малко но това е на 400 метра и ако забелязвате си е нагорнище!на равно не сме се прбвали но и това ще стане някой ден!!колата ми е стокова няма нищо правено по нея!!
падам от 2.4-то със около кола и половина,даже малко по малко но това е на 400 метра и ако забелязвате си е нагорнище!на равно не сме се прбвали но и това ще стане някой ден!!колата ми е стокова няма нищо правено по нея!!
Е ти и от 2,4 сток падаш на същата "писта" :)
Е ти и от 2,4 сток падаш на същата "писта" :)
И на един друг 2,4 сток направи 4 коли :twisted: Къде е уловката?
assassin's
28-12-2009, 12:38
колко пъти трябва да ти казвам че изтървах 2-ра заради синхронизатора!ся не ми се търси клипът но беше явно превъзходството ми още на старта.а после ме биеш все едно несъм тръгвал!!!и за да несъм пас http://www.vbox7.com/play:ee1a4530 (( http://www.vbox7.com/play:66f9ff0d -тук пак със 2,4 сток мисля че е ясно кой кого на 400 метра))))) http://vbox7.com/play:aedfe8ec (((http://vbox7.com/play:cac188f4 ето тук се вижда ясно как тръгвам пред теб а после ме минаваш като спрял! ))) http://vbox7.com/play:091800b8
pe6kata212
28-12-2009, 13:11
само информативно да питам,между 155 1.8тс и 156 1.8тс кое ще е от пред да знам горе долу къде съм в класацията.
Бъркаш. Аз изтървах старта и то с много,а не че ти си много бърз на първа. Изтървал си втора-добре..а аз изтървах първа. Бях сток,с пусната музика и ксенони.... Много добре знаеш,че не ти върви толкова колата,че да дръпнеш кое да е ЖТД с толкова разстояние на първа ако ще и от завода да ти излиза 1,8-то.
BillyBoy`
28-12-2009, 13:24
няма да повтарям едно и също три пъти.неможе ли вместо да ти обяснявам пак колко коня е да прочетеш предишния ми пост 4-5-10 пъти колкото ти е нужно? на тва строшено бмв кой ще му напрай графика. освен тва той са имаше за много бърз и му напукаха шортите.Ми щом е строшено що се пускате със него бре?Що не се пуснете със някое читаво?Не ме поучаваи какво да чета и какво да не чета земи ти си прочети какво си написал първо и тогава говори.От предишния ти пост разбрах че първо незнаеш дали алфата има чип или не и от този последния ти пост разбрах че сте се пускали със строшено БМВ на което никои нямало да го качи на Дино за да се видят реалните му коне.И за последно във предишния си пост ти казах да прочетеш една тема по нагоре какво става какви спорове се породиха от един човек които незнае какво говори,защото от приказките ти маи това излиза и за да бъда точен във думите си ще те цитирам какво се написал``алфата е 110коня без да знаем дъли има чип ама сигурно има``сега сугрно има или сигурно няма,а сега де?
assassin's
28-12-2009, 13:27
ади ся като много си силен с ремапа,излизай ако искаш още днес на старта!!!!ако искаш на същото място,ако не аз избирам права равна отсечка!не ме бърка дали ш бия или падна!!но след като немжах да вкарам 2-ра 3-пъти то тва е смешно!ако не си спомняш исках да повторим и кво стана отказа ми!!като много ти върви колата давай да я пробвам!сега съм с 40 литра бенз в колата както и тогава тъкмо колкото твоята музика и спойлера ти!хвърлям ти ръкавицата ако ти стиска!след около 3 часа съм си в стз,ако немойш днес и утре съм там!
thecleaner
28-12-2009, 13:30
ади ся като много си силен с ремапа,излизай ако искаш още днес на старта!!!!ако искаш на същото място,ако не аз избирам права равна отсечка!не ме бърка дали ш бия или падна!!но след като немжах да вкарам 2-ра 3-пъти то тва е смешно!ако не си спомняш исках да повторим и кво стана отказа ми!!като много ти върви колата давай да я пробвам!сега съм с 40 литра бенз в колата както и тогава тъкмо колкото твоята музика и спойлера ти!хвърлям ти ръкавицата ако ти стиска!след около 3 часа съм си в стз,ако немойш днес и утре съм там!
Не че съм подстрекател ама е така се прави :devil:
Bimbo къде не Църна маца ще се събирате на Лукойл а ли?
Не че съм подстрекател ама е така се прави :devil:
Bimbo къде не Църна маца ще се събирате на Лукойл а ли?
И да не забравите да има камера в колата, а не на старта и да се чудим какво е станало накрая.
Като не ти дреме дали ще паднеш,що са палиш толкова?!? А? Падна тогава...не си вкарал втора..ми добре,случва се на всеки. Приеми го. Както виждаш на първия ми пост тука в тая тема точно поради тази причина(аз не съм вкарал първа,ти-втора) НЕ СЪМ дал линк на гонката с мен нали. Ти сам даде линка и накрая не си вкарал втора и падна и аз съм виновен. Явно докато не ме биеш няма да мирясаш. И да ще се дръпна с теб,но само след като си оправиш синхронизаторите,за да не ме караш да повтарям :)
П.С. И колеги някъде да виждате да съм казал,че колата ми върви много?!?
assassin's
28-12-2009, 14:44
аз този клип съм го качил за да се види явно как спирам изведнъж!!не ме бърка дали,че е със скапан синхронизатор!все някак ш я напъхам а нали знаеш гонките са 2 от 3!!та че ко си навит да действаме,мн лично не ме бърка ко ш стане!ш снимаме и едно видео да видят хората как се представя 1.8 сток с 2,4 с репам!!
mr.kostov
28-12-2009, 14:49
аз този клип съм го качил за да се види явно как спирам изведнъж!!не ме бърка дали,че е със скапан синхронизатор!все някак ш я напъхам а нали знаеш гонките са 2 от 3!!та че ко си навит да действаме,мн лично не ме бърка ко ш стане!ш снимаме и едно видео да видят хората как се представя 1.8 сток с 2,4 с репам!!
:) еее пичове, да дойда и аз с мойто 2.4JTD
На клипа не се вижда нищо друго освен как тръгваш 2 коли пред мен. А "спирам изведнъж" не се вижда. И да най-вероятно тогава щеше да ме биеш ако беше вкарал втората,но уви. Тогава на следващата сбирка,ако е сухо времето ще пробваме пак обещавам ти :) Тогава не исках отново,защото бях начинаещ алфист,имах алфата от 2-3 месеца и не знаех кое,как,кога и защо. Щом още не съм бил ремапнат смятай... Айде край с нашите спорове,че наспамихме яката тука. Идеята на колегата беше съвсем друга...
И ако имаш време мини през офиса да те дръпна...за ушите,че не слушаш :hehe:
WarsteineR
28-12-2009, 15:42
Хаха колега ако имах по 2-3 хил да слагам на гонки нямаше да карам кола за 6 хил... Както и да е, не съм по гонките на пари но за 320-ките съм сигурен, че немогат да бият 1.8тс, та ако ти се слагат 100 - 200лв ок ама тва със хиледите е несериозно.. сток разбираш без спортни филтри, махнати катализатори и тн.. нали :devil:
пс. Аз да идвам нямам мерак, ясно че и на теб няма да ти се бие толкова път. А и за мен няма смисъл тъй като неведнъж съм пляскал такова бмв.. Хайде на някоя сбирка го докарай твоя човек да му разбием мечтите и да спираме да цапаме темата на човека ;). Със здраве :)
hondoman
28-12-2009, 17:43
Направете старта и снимайте пито платено както се казва да се види кой е по добрия
plamen petkov
28-12-2009, 18:00
Уау все си мислех че са бавни дизелите ама чак толкова 156 2,4 жтд + чип срещу 1,8 това са ~170кс срещу 144кс като гледам 1,8 може би е паднало с един капак разтояние :drool:
Уау все си мислех че са бавни дизелите ама чак толкова 156 2,4 жтд + чип срещу 1,8 това са ~170кс срещу 144кс като гледам 1,8 може би е паднало с един капак разтояние :drool:
Като се замисля поне с две коли е паднала печката :devil:
колега не го мисли много... резултата изобщо не трябва да е такъв .. аз съм се гонил със моята сток 2.4 с 1.8 и сме на кантар, малко по-бърз бях. след тва се пуснах с 2.4 с чип и ми направи голям ластик, жалко че не снимах да решим тоя спор...
колега не го мисли много... резултата изобщо не трябва да е такъв .. аз съм се гонил със моята сток 2.4 с 1.8 и сме на кантар, малко по-бърз бях. след тва се пуснах с 2.4 с чип и ми направи голям ластик, жалко че не снимах да решим тоя спор...
Знам колега, аз съм 166, 136к.с ремапнат и със 1.8ремап вървим абсолютно на равно, просто си дращя из форума :wow:
Между другото преди малко са се дръпнали 1.8т.с ремап и бумера на Бимбо. БМВто бие както си трябва. Колегите после ще разказват подробности..:wow: Пък ние ще чакаме с нетърпение :-)
колега нямах представа че и ти си с дизел, аз по-скоро го бях адресирал това към поста преди твоя но няма значение... просто споделям кво съм видял от 2.4 136 коня и 1.8. далеч съм от мсилта че jtd-то е кой знае ква бегачка но и 1.8 е далеч от тая квалификация
thecleaner
28-12-2009, 19:05
Сега се прибирам от гонката с Бимбо, БМВ то бие и от летящ и от 0 км. Докъм края на втора нещата са на кантар с лек превес на БМВ то от трета нагоре започва да си ме издърпва. По мой скромни сметки 2,0 ТС с ремап, ще са на кантар с това БМВ. С 2,4JTD зависи от чипа и кой го е правил но ако е сериозно направен дизела БМВ то ще падне. Говоря за 156ци.
tokata_pz_flex
28-12-2009, 19:06
А ти с какво си ?
thecleaner
28-12-2009, 19:07
А ти с какво си ?
Ей верно бе 1,8ТS SW.
156 1.8 комби:-)
А клипче има ли??
thecleaner
28-12-2009, 19:15
156 1.8 комби:-)
А клипче има ли??
Бехме само двамата, а само ти умееш да се дърпаш и да снимаш едновременно.
Добре де 1.8 тс не пада ли от 2.4жтд с чип, нещо ме съмнява, доколкото съм виждал клипове и гонки е точно така. Оттам следва ако 2.4 не е умряло да бие колата на колегата с бмв-то.
thecleaner
28-12-2009, 19:23
Добре де 1.8 тс не пада ли от 2.4жтд с чип, нещо ме съмнява, доколкото съм виждал клипове и гонки е точно така. Оттам следва ако 2.4 не е умряло да бие колата на колегата с бмв-то.
Аз точно това съм и написал.
Здравейте и аз се прибрах,колегата е написал достатъчно,обясни ми доста подробно за какво става въпрос!!!Сега остава след нова година да се съберем на Бояна и да се замерим с сток 2.4 джтд и с чипнато!!!Надявам се темата да не замре и да се продължи с гонките след нова година!!!:-)....Искам само да кажа,че до колкото разбрах има чип Т-спарка дано не говоря глупости!!!!!Още един път повтарям това че съм бил колегата не означава,че карам нещо което върви!!!И подчертавам,че колегата знаеше за какво говори и ми обясни кое ще ме бие и кое не,спрямо това което е видял,дърпал се е и т.н!!!
Поздрави!!!
ФЕРАРИСТ
28-12-2009, 19:38
Здравейте и аз се прибрах,колегата е написал достатъчно,обясни ми доста подробно за какво става въпрос!!!Сега остава след нова година да се съберем на Бояна и да се замерим с сток 2.4 джтд и с чипнато!!!Надявам се темата да не замре и да се продължи с гонките след нова година!!!:-)
След НГ вероятно към 5-6-7 ян ще съм и аз вероятно в СФ, ако съвпадне с това, ще имате и двойка ТС за сравнение......
Яд ме е, че не дойдох, иначе щеше и с 2.0тс да има замерване... Евала на thecleaner, с ВагонРесторанта ходи да се гони с олекотени Баварци. Другия път звънкай като тръгнеш по такива мероприятия ... :smoke:
hondoman, я раздуй малко за колата, какви са тези леки модове? Ако имаш желание и си от София, ще ми е интересно да си сверя часовника с теб. Ама първо кажи модовете, за да знам има ли смисъл. Имам представа от сивик Vта 160 и ДелСол с колектори и други екстри, знам как вървят. Досега май само с Хонда не съм се пускал. Как вървиш с Астра XE?:)
hondoman
28-12-2009, 22:24
Ми ще се чуем фен, генерация на 55мм, колектот 4 2 1, спортен филтър, пилната глава, сега се боря за чип, и така сток астра барана ако е лекичко съм 50/50 сток имам досега победи 3 и 1 загуба, ти с какво си, ама да не спамим тук пиши на лични
Колеги,въпросното момче БИМБО е мой колега..Не е нужно да го нападате....просто иска да се състезава и доколкото прочетох в двете теми никъде не ви е нападнал....Междуфорумни дразги не са нужни...Поздрави от мен!!!
ФЕРАРИСТ
28-12-2009, 23:45
Колеги,въпросното момче БИМБО е мой колега..Не е нужно да го нападате....просто иска да се състезава и доколкото прочетох в двете теми никъде не ви е нападнал....Междуфорумни дразги не са нужни...Поздрави от мен!!!
Колега,въпросното момче БИМБО е и наш колега.....не е нужно да си мислиш че го нападаме, по скромното ми мнение той се радва на изненадващо добро отношение, правилно можеш да прочетеш че никъде никога той не е нападал никой, иначе можеш да заложиш поне 10 лева че тогава отношението щеше да е друго......темата и "междуфорумните" отношения просто процъфтяват, тука мисля че всеки би посрещнал всеки с БМВ, Опел, Таврия, и Уазка ако се държи по тоя начин.......както и трябва да бъде......
Колега,въпросното момче БИМБО е и наш колега.....не е нужно да си мислиш че го нападаме, по скромното ми мнение той се радва на изненадващо добро отношение, правилно можеш да прочетеш че никъде никога той не е нападал никой, иначе можеш да заложиш поне 10 лева че тогава отношението щеше да е друго......темата и "междуфорумните" отношения просто процъфтяват, тука мисля че всеки би посрещнал всеки с БМВ, Опел, Таврия, и Уазка ако се държи по тоя начин.......както и трябва да бъде......
:bouncing_smiley:колегата е прав,всичко е ок,:love::-),иначе мерси Михо!!!
lulin racing
29-12-2009, 06:13
Ще следя темата и аз,пък може и с един 8 клапанов ТС да се пуснеш след Н.Г. ;)
По темата искам да подчертая,че малко се обърках и искам да кажа нещо!!!Исках да се замеря с 2.4джтд(сток)не казах какъв мотор,но до 150к.с си мисля,че може да има интрига,по-големия(175к.с)предполагам ще ме отвее!После се появиха мнения,че 1.8т-спарк (156)биело 2.4джтд(без чип),след това имаше мнение,че по нанадолно Алфата биела(2.4джтд)БМВ-то,от вашия колега(голям пичага!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!:cheers:)разбрах,че ще падна от добре чипнат 2.4джтд(156)!!!Искам да помоля!!!След нова година да се дръпна с сток 2.4 джтд!!!:notworthy:
Колега тука е така, има фенове на бензина, фенове на дизела, фенове на боксера, фенове на 8-клапановия туин спарк (ризниците), фенове на 16 клапания туин спарк. Всички са най бързи и бият другите, ако тръгнеш то 1.3 боксер върви страшно и бие 1.6ТС които пък чипнат бие 2.0 16в но пък 2.0 8в ги бие всичките даже и 6-цилиндровите ама пада от 2.4 с чип, но пък 2.4 с чип е на кантар с 1.3 боксера......абе ужас ти казвам а ако се появи друга марка кола то тя обезателно е кенеф и не върви. Реално много малко хора са се пускали въобще, много малко от колите са читави а тези които могат да карат са още по малко. Без лоши чувства ама е голям смях отстрани. Досега само Радко (щото е точен) се пусна с колегата и явно колкото и да не ви се иска БМВ-то си върви.
Със здраве и наблегнете на тестовете а не на каталожните данни......:cheers:
По темата .... Искам да помоля!!!След нова година да се дръпна с сток 2.4 джтд!!!:notworthy:
Не съм рацер-карач-състезател, ама живот и здраве след празниците може да ти направя кефа. Отговарям бъш на изискванията... 2.4/150
(от към кола де)
Весели празници на ВСИЧКИ !!!
:big_beer::big_beer::big_beer:
Абе Бимби,ко напрай,цял форум гонкаждии:whip:
Важното е да сме колегялни!!!:BBQ: