Log in

View Full Version : Какъв подарък Ви подари колата за Коледа

hunter1989
26-12-2009, 00:22
Здравейте колеги , мойта колица хубав подарък ми направи за празниците, освен безумните данъци , ремък и ролки, днес ми сервира и стабилизираща щанга :D . Сега малко волана ми бие наляво ама ще се оправим. Поне парното работи на 6 . Весли празници.

ФЕРАРИСТ
26-12-2009, 12:06
Че стаб щанга има ли общо с това че бие наляво????

fred
26-12-2009, 17:23
А, добре че нищо не ми е подарила :holiday2:

totoza
26-12-2009, 17:30
на мен ми сервира нов саединител,ама несъм го сменил още !:cry:

hunter1989
27-12-2009, 00:34
Че стаб щанга има ли общо с това че бие наляво????

Да колега като лявата щанга е счупена колата бие на ляво , а на заледен път не питай как одържам колата ( няма одържане постоянно хваща някаква посока на моменти истръпвам докато я карам ) забравих да кажа че при мн тази щанга е хваната за амортисиора , следователно трябва да сменя цялият макферсон... ама да сме живи и здрави , другото все ще се оправи.

Galeano
27-12-2009, 01:33
Да хваната е за макферсона с биалетка, но това не значи ,че се налага да сменяш макферсона. Някой май те баламосва нещо.

vikoalfa
27-12-2009, 02:05
Подари ми,макар и с голяма помощ от Софийска Община-джанта на квадрат и чисто нова гума зимна Фулда Монтеро на макарон(купих ги тая година февруари)не можаха да изкарат една година.....:-( :goodnight: Питайте ме кога ще си платя данъците или ще си купувам нова гума НИКОГА!!!

pe6kata212
27-12-2009, 02:06
мен пък ми изгоря единия ксенон,направо съм очарован от изобретателността и.

Pastora
27-12-2009, 02:11
Е на мен ми подари чипче, ама в комплект със смяна на радиаторче на парното :))

stefanaki
27-12-2009, 02:46
Подари ми,макар и с голяма помощ от Софийска Община-джанта на квадрат и чисто нова гума зимна Фулда Монтеро на макарон(купих ги тая година февруари)не можаха да изкарат една година.....:-( :goodnight: Питайте ме кога ще си платя данъците или ще си купувам нова гума НИКОГА!!!

И НА МЕНЕ! :gruebel:

V@K@T@
27-12-2009, 07:26
На мен ми подари - 460 лв. за джанти с 4 летни гуми баланс , маланс и спойлерче ( естествено трябваше да купя и поне 2 зимни джапанки )

pisa_misho
27-12-2009, 09:17
На мен се оказва че май ще ми подарят от сервиза нов лагер на съеденителя-valeo,щото още е в гаранция а се скапа почти веднага няма1000 км.

ves_v8
27-12-2009, 13:38
вървя вчера към колата, натискам бутона за отключване...натиска,натискам няма реакция...освен това нямаше и ток в акумулатора. неможах да си обясня как се случи, защото предният ден я карах и си имаше ток, през нощта не беше студено а сега изведнъж няма ток да се отключи:neutral:

S_G_M
27-12-2009, 14:08
А моята убавица , баш днес на именния ми ден ми подари развалена помпа за високо налягане. А НАЗДРАВЕ!!!!

Gosheto30v6
27-12-2009, 14:20
A наздраве и от мен,моята пак за подарьк спря да вдига масло на ниски обороти след няколко драга миналата нощ

Furious 155
27-12-2009, 14:30
:) при мен май радиатора в купето изпуска, че има едни мазни фракции по уплътнението му...
Иначе пък вози яко твинспарк-а :sayjin: към морето ;)

Gosheto30v6
27-12-2009, 14:37
Абе черна ми е вече по празниците,мисля да я проверявам догодина,дали е датчик:whistle:или коляномотовилковия,ще си покаже

soldier
27-12-2009, 16:01
Моят подарък беше, че си видях алфата за пръв път от 3месеца и 25дена точно на 25ти :whistle:

Abarth
27-12-2009, 16:19
Пре*баха ми се чистачките в най-гадното време :furious::furious::furious:

SPEEDY-SD
27-12-2009, 16:48
Иска нови спирачки,ама ако много се размрънка ще видим..:wow:

leketo84
27-12-2009, 17:09
Развалиха ми се и двата ключа и по точно алармените им системи не се разпознават !!! :sniper:

Max
27-12-2009, 17:11
Мен пък ме изненада преди час като просто отказва да запали - няма ток в акумулатора хич. Утре ще се проверява кое е заминало, акумулатора ли или алтернатора не зарежда. :whistle:

alex331700
27-12-2009, 17:31
на мен промивка на инджекциона и нов съединител

santo_traficante
27-12-2009, 21:25
отваряте техническите раздели и ще видите колко много "изненади" има:tooth:

milenamr
27-12-2009, 22:35
На мен моята Алфа(макар и в не особено добро състояние) ми подари безаварийни 700 км в дестинационния триъгълник Пловдив-Плевен-Монтана и обратно. Е по голям подарък от това не съм и очаквала :) До сега никога не ме е оставяла на пътя извън Пловдив и съм и страшно благодарна за това.За миналата коледа и подарих чисто нов съединител, но не съжалявам за това, защото виждам че има признателност от нейна страна и чувствата са ни взаимни:big_love:

fein86
27-12-2009, 22:42
Не съм се хвалил последните месец два, че ме е зарадвала с нещо, та сега точно на 25ти, на коледа реши да ме зарадва, като роди през диференциала на скоростите две парчета от планетни колела, със добавка - дупка в кожуха на скоростите с размера на юмрук, и сега съм мнооооого щастлив от поредния подарък, тия дни ще пусна черна хроника за невъзможните и невероятни ремонти, които ми се случиха таз красива годинка, а ега по-скоро свърши, че не издържам вече!!! Ако и догодина продължи така, изсилвам я и през някой 50-60меров мост, та направо долу и няма да се занимавам повече с втора употреба кошници, било то Алфи или други, всички са дърти кокали от които нищо вече не става!!!

hunter1989
28-12-2009, 00:14
Да хваната е за макферсона с биалетка, но това не значи ,че се налага да сменяш макферсона. Някой май те баламосва нещо.

Колега палчето за което се държи щангата се е откъснало и няма нячин да се оправи освен да се завари. А тая заварка колко ще издържи само тя си знае , ама ще кара така, криза е :tooth:

---------- Post added at 22:14 ---------- Previous post was at 21:56 ----------

Не съм се хвалил последните месец два, че ме е зарадвала с нещо, та сега точно на 25ти, на коледа реши да ме зарадва, като роди през диференциала на скоростите две парчета от планетни колела, със добавка - дупка в кожуха на скоростите с размера на юмрук, и сега съм мнооооого щастлив от поредния подарък, тия дни ще пусна черна хроника за невъзможните и невероятни ремонти, които ми се случиха таз красива годинка, а ега по-скоро свърши, че не издържам вече!!! Ако и догодина продължи така, изсилвам я и през някой 50-60меров мост, та направо долу и няма да се занимавам повече с втора употреба кошници, било то Алфи или други, всички са дърти кокали от които нищо вече не става!!!

Аз ако трябва да пиша.... предишният собственик е бил мърляч от класа , колата е в отвратително састояние :D . Ще започна с най-големият абсурд. Катализатора е махан и двете тръби са свързани с парче ламарина обвито с тел (няма да ви казвам в ниски обороти как трака) габаритите и всички светлини в купето се пускат с ключ от бойлер (малък и червен и редовно го забравям и после бутам :D) Като се има предвид удара от трамвай (отзад) от който багажника беше искривен ( и няма да казвам как го испъвахме) сега малко потропва през дупка ама с едни нови уплътнения ще млъкне. А да продължавам , вратите ми тропат ама скоро и това ще оправя, а и от време на време работи на 2 цилиндъра :tooth: а за окабеляването по автомобила няма да говорим , някой си е оставил рачичките всички кабели за омотани в изорлирбанд и навсякаде има снадки :d ( от там ми идва проблема с двата цилиндъра , ама му хванах цаката ), понякога като дам мигач пускам дългите :D:D:D и лостчето е за смяна. Иначе фаровете и парното нямат грешка , до скоро нямах и помпа за течност за чистачките ама вече работи. Ми то по колата какво остана , ангренаж , ролки , масло 14-ки джанти че с 13-ки закачам по легналито полицаи , а в дупка удрям по носача :tooth:. Ама стига съм се оплаквал нали ме вози . Аиде със здраве и да нямате мойте проблеми .

ЗМЕЯ!
28-12-2009, 01:36
На мен пък за Коледа дедо Мраз ми донесе нов убийствен цвят за мръсницата...или по-скоро аз на нея... :tooth:

lulin racing
28-12-2009, 05:50
Подаръка ми беше "Изоставяне на пътя" От Ст.гара до Люлин изгасна поне 20 пъти.... И сега ще имам още един подарък от нея една торба пари да се дадат ПО НЕЯ :th_up::guillotine:

DSlavev
28-12-2009, 13:06
На мен тъпите наркомани ми подъриха на 24-ти нов преден десен прозорец.:machinegunner:

MUROMAN
28-12-2009, 14:30
На мен тъпите наркомани ми подъриха на 24-ти нов преден десен прозорец.:machinegunner:

Много лоша работа :spoko:,нещо са те нарочили за абонат.

mordohy
28-12-2009, 19:07
На мене Алфи за коледа ми подари готино маце,което след,като го погали с парцала и маркуча,се позанима и с маркуча на собственика му!
Я се стегнете ,бе!
Мислете позитивно!
Мислете за Снежанка,а не за Дядя Мраз!:bg:
Едит:Да ме извинят дамите!
За тях е препоръчително обратното!

SoHm
28-12-2009, 20:48
Моята точно за Коледа грипа я хвана. Свисти една такава, трудно диша, не ще да върти гуми на втора, вдигам капака и гледам маркуча от кулъра към всмукателния колектор с 5 санта цепнатина. Днес вече го поръчах и за чънъгъто ще я излекувам.

ЗМЕЯ!
28-12-2009, 21:46
Моята точно за Коледа грипа я хвана. Свисти една такава, трудно диша, не ще да върти гуми на втора, вдигам капака и гледам маркуча от кулъра към всмукателния колектор с 5 санта цепнатина. Днес вече го поръчах и за чънъгъто ще я излекувам.

Колега ти що не ни удостояваш с присъствието си на пловдивските срещи...? :devil:

fein86
29-12-2009, 19:01
Колега палчето за което се държи щангата се е откъснало и няма нячин да се оправи освен да се завари. А тая заварка колко ще издържи само тя си знае , ама ще кара така, криза е :tooth:

---------- Post added at 22:14 ---------- Previous post was at 21:56 ----------

Аз ако трябва да пиша.... предишният собственик е бил мърляч от класа , колата е в отвратително састояние :D . Ще започна с най-големият абсурд. Катализатора е махан и двете тръби са свързани с парче ламарина обвито с тел (няма да ви казвам в ниски обороти как трака) габаритите и всички светлини в купето се пускат с ключ от бойлер (малък и червен и редовно го забравям и после бутам :D) Като се има предвид удара от трамвай (отзад) от който багажника беше искривен ( и няма да казвам как го испъвахме) сега малко потропва през дупка ама с едни нови уплътнения ще млъкне. А да продължавам , вратите ми тропат ама скоро и това ще оправя, а и от време на време работи на 2 цилиндъра :tooth: а за окабеляването по автомобила няма да говорим , някой си е оставил рачичките всички кабели за омотани в изорлирбанд и навсякаде има снадки :d ( от там ми идва проблема с двата цилиндъра , ама му хванах цаката ), понякога като дам мигач пускам дългите :D:D:D и лостчето е за смяна. Иначе фаровете и парното нямат грешка , до скоро нямах и помпа за течност за чистачките ама вече работи. Ми то по колата какво остана , ангренаж , ролки , масло 14-ки джанти че с 13-ки закачам по легналито полицаи , а в дупка удрям по носача :tooth:. Ама стига съм се оплаквал нали ме вози . Аиде със здраве и да нямате мойте проблеми .

Е точно ти ли ми се оплакваш на мен, при положение, че знаеш много добре, че за една година отидоха над 10 000лв. за ремонти по тая кочина и сега следва нов, утре разглобявам скоростите!

t-1000
29-12-2009, 19:07
На мен ми каза че ще ми подари два долни носача

Pride
29-12-2009, 19:10
Незнам кой на кого направи подаррък ама преди малко .... 332лв данък. :new_Eyecrazy: :unsure:

reptli
29-12-2009, 19:57

а на мен срязана гума ми подари някой :shoot:

hunter1989
29-12-2009, 20:21
Е точно ти ли ми се оплакваш на мен, при положение, че знаеш много добре, че за една година отидоха над 10 000лв. за ремонти по тая кочина и сега следва нов, утре разглобявам скоростите!

Видях онзи ден нещо правехте с компанията по колата , май няма[е една гума :D

---------- Post added at 18:19 ---------- Previous post was at 18:18 ----------

На мен ми каза че ще ми подари два долни носача

Мойте носачи ще чакат :d

---------- Post added at 18:21 ---------- Previous post was at 18:19 ----------

а на мен срязана гума ми подари някой :shoot:

И аз имам такава гума , счупената щанга някакси се опря в гумата и джантата и последва зверско стъргане - резултата е нова гума :d

П.С. моя данък е 25 лв :P

bilgiiski
29-12-2009, 21:03
Подари ми примерно поведение.

plamen76
31-12-2009, 08:57
А мене ме изнуди да и купя чапа-нова ТУРБИНА.Добре че хванах коледното намаление с 25%:shocked:

sen7
31-12-2009, 13:19
Мен един голф ми подари на колата нови броня, калник, кори, капак огънат, и да се надявам само това.

bi40
07-01-2010, 16:49
на мен ми подари реика рециклаж, тампони на стабилизираштат,регулаж след това и разбира се датчик абс-тораба с пари за нея.искам да благодария на лисан за всичко:)

koolio
07-01-2010, 23:01
Колата, слава Богу, никакъв. Но за Коледа кретените от квартала около старата ми работа ми подариха счупено ляво огледало а сега, за Нова година кретените от моя квартал - две срязани гуми! :starwars::repuke:

Oziris
13-03-2010, 15:12
По-скоро аз си направих подаръка от колкото колата. За коледа си подарих челен удар на стойност около 2 000лв, Хубава коледа беше :)