View Full Version : Чиновник във Външно профука 265 000 лв.
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=335149
Девет дни в Хонолулу, Хавайските острови - 18 хил. лв., осем дни в Орландо, Флорида - 20 000. Едноседмична конференция в Лас Вегас - 17 000, конгреси, бизнес разговори и срещи в Банкок, Дубай, Палм Бийч, Френската Ривиера... Общо 265 561 лв.
Това пише в справката за задграничните командировки и разходите, които само един чиновник от Министерството на външните работи е направил. И сам си е разписвал заповедите за пътуване в чужбина и отчетите. Този чиновник се казва Асен Македонов и до миналата година беше шеф на АДИС - Агенцията за дипломатическите имоти в страната, която наследи бившето БОДК.
Справката е приложена към документите по преписка №11750 на Софийската градска прокуратура, по която е образувано дело.
Асен Македонов е обвинен за злоупотреби в особено големи размери по чл. 282 от Наказателния кодекс.
Влади, какво друго да кажа освен, че си е пракарал чудесна почивка:paddle:.
Мда, сега може да продължи със секстуризъм в една източноевропейска столица, в един хотел между банишора и Фондови Жилища.:falos2::paddle:
alfonco147GTA
08-01-2010, 16:34
:noooo: тоя заслужава дългосрочна почивка в СГЗ All inclusive :x
ФЕРАРИСТ
08-01-2010, 16:58
Човека си е поживял, не е нужно да му завиждате......все пак не на всеки може да се случи да е шефче......ся и в затвора ще искате да го пратите, накъде отива тая държава....:)
Жив и здрав да е.Колко от нас нямаше да го направят, ако знаеха, че няма кой да ги контролира ? Дано си получи заслуженото, макар че колко пари е спестил на държавата тоя............няма да ги върне никога, а се съмнявам да лежи.
Мда, а Доган, Станишев и Кобурга профукаха милиарди за тия 8 осем последни години.Хубаво е освен въпросният чиновник да има и осъден някой от тия хубостници
Ох щом и тема пуснах, значи, ако това е вярно просто не е истина, да го набутат в затвора докато не върне парите.
Ако почнат с големите разходи и проблеми и малките ще се оправят рано или късно...
Stoyan Georgiev
09-01-2010, 15:13
браво !
Този добре си е поживял обаче пак гърмят мишките.Ако този си е изхарчил близо 300 000 лева кой знай колко и е откраднал.Представете си тези над него в системата колко са си харчели хората.
браво !
С тия разсъждения на там отиваш и ти:)))...но първо шефче стани, ако не си:-D
Stoyan Georgiev
09-01-2010, 18:28
С тия разсъждения на там отиваш и ти:)))...но първо шефче стани, ако не си:-D
това ми е мечтата, да харча държавни пари и като пълен бунак да ме хванат на всичкото отгоре
или митничар/данъчен
нещо лесно и доходоносно
ПП: извадки от "мислите на един млад българин"
Човека е бил на курорти все край много вода и си мисля че СГЗ, ще му е некомфортно, но виж в Белене ще е добре :evil:, бонус от сделката може да му подарят малко вазелин.
това ми е мечтата, да харча държавни пари и като пълен бунак да ме хванат на всичкото отгоре
или митничар/данъчен
нещо лесно и доходоносно
ПП: извадки от "мислите на един млад българин"
:))..бате Бойко вече не дава всичко за него остава;-)
п.п. поне да се беше уредил винетки да разпросраняваш:))
Мда, сега може да продължи със секстуризъм в една източноевропейска столица, в един хотел между банишора и Фондови Жилища.:falos2::paddle:
Ще ми става съсед :afro: