View Full Version : 156 Такси !?
За втори път засичам, но нямам идея дали е една и съща.
Да не са си купили СоФИАТакси алфи?
http://kekc.alfaromeo-bg.com/forum/2006-04-10/156_taxi.jpg
хе
готино
а дали е на метан? :metal:
Май са ги взели на кило .. аз само вчера видях 3 различни :roll:
ехаа искам да се повозя :)))))
Кво да се возиш? Искаш жал ли да ти стане :roll: ?
няма жал :) на какви ли не коли-таксита съм се качвал, но на алфа не! тая дано е първата :)
И аз искам да се повозя :D
virusalfa
10-04-2006, 20:36
Блажени селяците,техно е царството на село-има да драскат в тъмницата докато си отворят задната врата :lol: :lol:
Crusader
10-04-2006, 20:44
Вчера видях 146-ца такси в Плевен, направо :shock: :shock: :shock: , ма немаше с кво да я снимам!
virusalfa
10-04-2006, 20:47
Вчера видях 146-ца такси в Плевен, направо :shock: :shock: :shock: , ма немаше с кво да я снимам!Е тук сме в областта на такситата напред с матряла-питайте Quadrifoglio за Капа-та,същия има и Дедра,а сега купи и 146 1.9 JTD 2002г :wink:
Ми колеги в Пловдив съм виждал 164 таксе на стоянката пред "Тримонциум",а това още не съм го засичал,но това за задната врата ми хареса-със сигурност ще има и такива :lol: :lol:
Ааа, не помните ли една Алфета такси, която се подвизаваше допреди година-две из София. Аз в нея съм се качвал, караше я един брадат чичка, ако не се лъжа се казваше Максим- много печен тип, заформихме лаф с него. Но май вече е сдала- последно я виждах бая отдавна със спаднати гуми пред Студентска поликлиника :? . А нашата плевенска гордост Алфа Юзъра я документира отдавна в папараци, ама се затри при профилактиката :wink: .
Alfamaniak
10-04-2006, 23:26
Ми колеги в Пловдив съм виждал 164 таксе на стоянката пред "Тримонциум",а това още не съм го засичал,но това за задната врата ми хареса-със сигурност ще има и такива :lol: :lol:
Аз се возих в нея даже му дадох визитка на клуба :)
Quadrifoglio
11-04-2006, 00:16
Аз съм се качвал в 75 ама не беше супер!
Това такси го засичам вече 2 пъти в района на Младост. Първият път го изгледах доста учудено :shock:
Ааа, не помните ли една Алфета такси, която се подвизаваше допреди година-две из София. Аз в нея съм се качвал, караше я един брадат чичка, ако не се лъжа се казваше Максим- много печен тип, заформихме лаф с него. Но май вече е сдала- последно я виждах бая отдавна със спаднати гуми пред Студентска поликлиника :? . А нашата плевенска гордост Алфа Юзъра я документира отдавна в папараци, ама се затри при профилактиката :wink: .
A тази Алфета беше доста добра даже щях да я трампя за Опела на времето.
Колко екстри имаше тази кола не е истина :bowdown:
156-цата съм я виждал няколко пъти в Надежда до бензиностанцията на Шел ,ако се наложи да използвам такси бих искал да е тя.
Sedlaroff
11-04-2006, 23:50
то аз съм се качвал в 146ца такси, но сега като разбрах че има 156ци тахита ми стана мерак да се кача
Преди няколко години в Пловдив се подвизаваше един Суд такси, много запазен, и то от старото купе! :shock: Редовно го засичах на стоянката пред гарата.
Аз съм се возил в 75 1.8i.e.-то :D Вътрешно много запазена,но само като интериор... :cry: Всичко друго SUX,наистина ми стана жал както вика Venci :cry:
В Пловдив има 2бр. 156;2бр.164 и 2 146 жтд.колеги са ми и ще пускат още няколко Алфи такси ;елате да се повозите нее скапо в РВ :guillotine: