PDA

View Full Version : rep power

don_pepone
10-01-2010, 15:45
kak se otchita? i zashto za edna vecher moqt padna ot 2 na 0 :) izvinqvam se ako e v greshniqt razdel temata
P.S. sory za latinicata ama kompa poludq i nqmam kirilica zasega

Gh0stRider
10-01-2010, 15:47
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=35492

vesk0
10-01-2010, 15:59
kak se otchita? i zashto za edna vecher moqt padna ot 2 na 0 :) izvinqvam se ako e v greshniqt razdel temata
P.S. sory za latinicata ama kompa poludq i nqmam kirilica zasega

ако си казал своето мнение по някой въпрос на неподходящото място... какво ти пука колко е репутацията ти :)

Sunny
10-01-2010, 17:32
А с тази шльокавица и още може да падне ...
Няма да се научите да пишете на КИРИЛИЦА . Ама така е по -лесно нали ?

Alfa User
11-01-2010, 11:19
Човека се е извинил за латиницата ... мисля че последния пост не беше нужен.

MrX
11-01-2010, 12:40
Човека се е извинил за латиницата ... мисля че последния пост не беше нужен.

Да нямаше кредор, да ти полудее компа, ама при наличието на такъв ша ма извинявате!

soldier
11-01-2010, 16:09
Да нямаше кредор, да ти полудее компа, ама при наличието на такъв ша ма извинявате!

Аз само да кажа, че ми се е случвало да искам да го използвам и да не е можело. Не знам на какво се е дължало това, но какво ли не опитах и не стана. Естествено не си пуснах поста тогава :bg:

mordohy
11-01-2010, 22:46
А пък аз още не знаех как и си го пуснах,за което веднага бях любезно предупреден на лично:jason2:,след което ме осветлиха как става и нямах повече проблеми!
По-добре му помогнете на човека,ако иска,разбира се!:dunno:

JORDI
13-01-2010, 20:12
А пък аз още не знаех как и си го пуснах,за което веднага бях любезно предупреден на лично:jason2:,след което ме осветлиха как става и нямах повече проблеми!
По-добре му помогнете на човека,ако иска,разбира се!:dunno:

Амиии, не е ли по добре да бъде одюкан от няколко модератора!?:director: Е...как сега младежа , /който се извини междувпрочем/, ще иска помощ???:brickwall:

MrX
13-01-2010, 20:18
Амиии, не е ли по добре да бъде одюкан от няколко модератора!?:director: Е...как сега младежа , /който се извини междувпрочем/, ще иска помощ???:brickwall:

Ти все контра ли мислиш да си?!?
Най-вероятно му е било обяснено преди година и половина, когато се е регистрирал. Но винаги е по-лесно да пуснеш едно "извинявам се", от колкото да се постараеш да няма за какво да се извиняваш!

JORDI
13-01-2010, 20:49
Ти все контра ли мислиш да си?!?
Най-вероятно му е било обяснено преди година и половина, когато се е регистрирал. Но винаги е по-лесно да пуснеш едно "извинявам се", от колкото да се постараеш да няма за какво да се извиняваш!
Колега извинявай / без да има защо/,обаче аз цитирах колегата mordohy ,защото ми харeса неговия пост и го питах , ама и тъй като гузен се намесваш, та ми отговори ти! Това момче / на 22г./ , дали ще Ви потърси за помощ повече? :grandpa:

mordohy
13-01-2010, 22:28

Ако е умен ще иска!Както забеляза,съвсем деликатно му намекнах ,че може да ме пита!Аз ако не се справя,знам кой да питам,та да свършиме работа.Изобщо с питане става.Както казваше една колежка:един с питане,оправи на моя мъж жената!:drunk:

VFTI
02-02-2010, 18:08
Ако може да задавам 2 въпроса:)

1.Има потребител, който преди 2 месеца наградих с отрицателен вот. Той и тогава и сега си има "-" репутация...

Въпроса е че сега искам да му дам + вот, обаче не мога..
Пише ми това...
"You must spread some Reputation arount before giving it to *****"

Въпроса е че от тогава насам съм наградил още доста хора с + репутация, обаче пак не мога да дам положителна на въпросния човек...
Какво може да се направи:):)

Въпрос2:
Как мога да разбера кой ме е наградил с положителна репутация? Дали не може да направим положителното награждаване ЯВНО, а отрицателното да остане анонимно примерно?? Защото още при пускането на репуция се получава едно хубаво съобщение тип: " Сега се надявайте другия потребител да ви отгвори и той с положителна репутация" , обаче напрактика не може да стане ако аз или съответно той не сме се представили в коментара, когато сме давали + репутация...

Дано сте ме разбрали:holiday:

PEPI-2ALFA
02-02-2010, 18:23
Въпрос2:

2. По-добре, ако е анонимно, да си е анонимно и в двата случая. Иначе, представяш ли си какво четкане ще настане :waving:

ФЕРАРИСТ
02-02-2010, 18:49
Въпрос2:
Как мога да разбера кой ме е наградил с положителна репутация? Дали не може да направим положителното награждаване ЯВНО, а отрицателното да остане анонимно примерно?? Защото още при пускането на репуция се получава едно хубаво съобщение тип: " Сега се надявайте другия потребител да ви отгвори и той с положителна репутация" , обаче напрактика не може да стане ако аз или съответно той не сме се представили в коментара, когато сме давали + репутация...

В коментарите пишеш че ти му го оставяш.....вижда се.....

VFTI
02-02-2010, 18:57
В коментарите пишеш че ти му го оставяш.....вижда се.....

Е ти примерно пишеш, че си дал +...И аз пиша че съм дал +, но много хора нищо не пишат :):) Аз за това...

pr_00f
02-02-2010, 19:14
Венци,
Ще те бия :) . Аз съм го написал ама кой да чете.

Други фактори:
Гласуванията на потребител с под 50 мнения не се отчитат от системата , .т.е не носят точки за този за който е гласувано, също така не можете да дадете отрицателен вот.
Минимален ранг на потребителя - Ако точките за "ранг на потребителя" са под 10 , системата не отчита гласуванията.
Можете да гласувате 10 пъти на ден, а за да гласувате повторно за даден потребител трябва да гласувате преди това за 20 други потребители.И за това получаваш това съобщение:

"You must spread some Reputation arount before giving it to *****"Използвай системата за репутация по-често и няма да има такива проблеми.

п.с Сега като се замислих усетих , че това съобщение трябва да се преведе.
Къде къде по-смислено звучи:
"Трябва да гласувате за 20 други потребители преди да можете да гласувате за ***** отново"
Утре ще бъде оправено ( надявам се)

bass
03-02-2010, 10:36
Утре ще бъде оправено (надявам се)
Done.

VFTI
03-02-2010, 10:58
Ха супер благодаря :):):-P:-P

digitalundgrd
03-02-2010, 12:27
Добре, че е Бате Венци, че и аз съм се чудел много защо не ми дава да гласувам за някой, след като достатъчно "репутация" бях раздал ;)