View Full Version : rep power
don_pepone
10-01-2010, 15:45
kak se otchita? i zashto za edna vecher moqt padna ot 2 na 0 :) izvinqvam se ako e v greshniqt razdel temata
P.S. sory za latinicata ama kompa poludq i nqmam kirilica zasega
Gh0stRider
10-01-2010, 15:47
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=35492
kak se otchita? i zashto za edna vecher moqt padna ot 2 na 0 :) izvinqvam se ako e v greshniqt razdel temata
P.S. sory za latinicata ama kompa poludq i nqmam kirilica zasega
ако си казал своето мнение по някой въпрос на неподходящото място... какво ти пука колко е репутацията ти :)
А с тази шльокавица и още може да падне ...
Няма да се научите да пишете на КИРИЛИЦА . Ама така е по -лесно нали ?
Alfa User
11-01-2010, 11:19
Човека се е извинил за латиницата ... мисля че последния пост не беше нужен.
Човека се е извинил за латиницата ... мисля че последния пост не беше нужен.
Да нямаше кредор, да ти полудее компа, ама при наличието на такъв ша ма извинявате!
Да нямаше кредор, да ти полудее компа, ама при наличието на такъв ша ма извинявате!
Аз само да кажа, че ми се е случвало да искам да го използвам и да не е можело. Не знам на какво се е дължало това, но какво ли не опитах и не стана. Естествено не си пуснах поста тогава :bg:
А пък аз още не знаех как и си го пуснах,за което веднага бях любезно предупреден на лично:jason2:,след което ме осветлиха как става и нямах повече проблеми!
По-добре му помогнете на човека,ако иска,разбира се!:dunno:
А пък аз още не знаех как и си го пуснах,за което веднага бях любезно предупреден на лично:jason2:,след което ме осветлиха как става и нямах повече проблеми!
По-добре му помогнете на човека,ако иска,разбира се!:dunno:
Амиии, не е ли по добре да бъде одюкан от няколко модератора!?:director: Е...как сега младежа , /който се извини междувпрочем/, ще иска помощ???:brickwall:
Амиии, не е ли по добре да бъде одюкан от няколко модератора!?:director: Е...как сега младежа , /който се извини междувпрочем/, ще иска помощ???:brickwall:
Ти все контра ли мислиш да си?!?
Най-вероятно му е било обяснено преди година и половина, когато се е регистрирал. Но винаги е по-лесно да пуснеш едно "извинявам се", от колкото да се постараеш да няма за какво да се извиняваш!
Ти все контра ли мислиш да си?!?
Най-вероятно му е било обяснено преди година и половина, когато се е регистрирал. Но винаги е по-лесно да пуснеш едно "извинявам се", от колкото да се постараеш да няма за какво да се извиняваш!
Колега извинявай / без да има защо/,обаче аз цитирах колегата mordohy ,защото ми харeса неговия пост и го питах , ама и тъй като гузен се намесваш, та ми отговори ти! Това момче / на 22г./ , дали ще Ви потърси за помощ повече? :grandpa:
Ако е умен ще иска!Както забеляза,съвсем деликатно му намекнах ,че може да ме пита!Аз ако не се справя,знам кой да питам,та да свършиме работа.Изобщо с питане става.Както казваше една колежка:един с питане,оправи на моя мъж жената!:drunk:
Ако може да задавам 2 въпроса:)
1.Има потребител, който преди 2 месеца наградих с отрицателен вот. Той и тогава и сега си има "-" репутация...
Въпроса е че сега искам да му дам + вот, обаче не мога..
Пише ми това...
"You must spread some Reputation arount before giving it to *****"
Въпроса е че от тогава насам съм наградил още доста хора с + репутация, обаче пак не мога да дам положителна на въпросния човек...
Какво може да се направи:):)
Въпрос2:
Как мога да разбера кой ме е наградил с положителна репутация? Дали не може да направим положителното награждаване ЯВНО, а отрицателното да остане анонимно примерно?? Защото още при пускането на репуция се получава едно хубаво съобщение тип: " Сега се надявайте другия потребител да ви отгвори и той с положителна репутация" , обаче напрактика не може да стане ако аз или съответно той не сме се представили в коментара, когато сме давали + репутация...
Дано сте ме разбрали:holiday:
PEPI-2ALFA
02-02-2010, 18:23
Въпрос2:
2. По-добре, ако е анонимно, да си е анонимно и в двата случая. Иначе, представяш ли си какво четкане ще настане :waving:
ФЕРАРИСТ
02-02-2010, 18:49
Въпрос2:
Как мога да разбера кой ме е наградил с положителна репутация? Дали не може да направим положителното награждаване ЯВНО, а отрицателното да остане анонимно примерно?? Защото още при пускането на репуция се получава едно хубаво съобщение тип: " Сега се надявайте другия потребител да ви отгвори и той с положителна репутация" , обаче напрактика не може да стане ако аз или съответно той не сме се представили в коментара, когато сме давали + репутация...
В коментарите пишеш че ти му го оставяш.....вижда се.....
В коментарите пишеш че ти му го оставяш.....вижда се.....
Е ти примерно пишеш, че си дал +...И аз пиша че съм дал +, но много хора нищо не пишат :):) Аз за това...
Венци,
Ще те бия :) . Аз съм го написал ама кой да чете.
Други фактори:
Гласуванията на потребител с под 50 мнения не се отчитат от системата , .т.е не носят точки за този за който е гласувано, също така не можете да дадете отрицателен вот.
Минимален ранг на потребителя - Ако точките за "ранг на потребителя" са под 10 , системата не отчита гласуванията.
Можете да гласувате 10 пъти на ден, а за да гласувате повторно за даден потребител трябва да гласувате преди това за 20 други потребители.И за това получаваш това съобщение:
"You must spread some Reputation arount before giving it to *****"Използвай системата за репутация по-често и няма да има такива проблеми.
п.с Сега като се замислих усетих , че това съобщение трябва да се преведе.
Къде къде по-смислено звучи:
"Трябва да гласувате за 20 други потребители преди да можете да гласувате за ***** отново"
Утре ще бъде оправено ( надявам се)
Утре ще бъде оправено (надявам се)
Done.
Ха супер благодаря :):):-P:-P
digitalundgrd
03-02-2010, 12:27
Добре, че е Бате Венци, че и аз съм се чудел много защо не ми дава да гласувам за някой, след като достатъчно "репутация" бях раздал ;)