View Full Version : как се сваля (без чупене) кора на врата на 164 ка
Здравейте търсих във форума, има много теми, но не намерих подходящата за мен.
Декември месец ми запезна в заключено положение предна дясна врата. Централното отключва всички, но до 2 секунди ги затваря заради проблема с предна дясна, наложи се да изключа бушона и да си отварям останалите без централно. В добавка ще кажа, че в момента дори с ключ или от вътре с дърпане на лостчето немога отворя вратата.
И така първият проблем е: Как да отворя вратата и да сваля неработещия механизъм?
имам абсолютно същия проблем,и с вратата и с централното, ако някои ти пише на Л.С. пиши после тук как е станало !
имам абсолютно същия проблем,и с вратата и с централното, ако някои ти пише на Л.С. пиши после тук как е станало !
Който търси - търси, който намира - намира.
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=11700&page=2
само че моята е суперка, тва не ми върши работа !
само че моята е суперка, тва не ми върши работа !
Соро, не догледах. Но май всички имаме един и същ проблем...
Ако е запекла сериозно се разглобява на място и се отваря след което се оправя проблема ;)
Споко аз тва по често го правя на 166 отколкото на 164 :)
Ако е запекла сериозно се разглобява на място и се отваря след което се оправя проблема ;)
Споко аз тва по често го правя на 166 отколкото на 164 :)
е как да се разглоби на място като сичко е запечатано,няма от каде да бръкнеш пък камоли да свалиш кората, тряя да се деиства нежно с ъглошлаифа ! или с 5кг. чук по кората да я раздробя !
Нищо, че е суперка пак би трябвало да стане по технологията на шефа. Единствено можеш да имаш ядове с лампата в кората.
Никой ли няма да каже рецептата :prescription:?
Никой ли няма да каже рецептата :prescription:?
Два валериана много инструменти и високо количество мозъчна дейност и си се получава ;)
Два валериана много инструменти и високо количество мозъчна дейност и си се получава ;)
:bouncing_smiley:
Валеряни от железарията, инструменти от аптеката а мозъчна дейност ...най вероятно от хлебарницата :Suicide:
чупи смело имам кори много запазени за суперка
лява и дясна дръжки и всичко ...
чупи смело имам кори много запазени за суперка
лява и дясна дръжки и всичко ...
ако имаш с такава тапицерия още ся слизам да я чупя и пращай твоита !
Знаеш ли поне по принцип как се сваля кората?
хайде да не чупим колиците
Знаеш ли поне по принцип как се сваля кората?
свалял съм я поне 20 пъти, ма ся като е затворена малко трудно, не съм умувал как да я сваля в такова положение, се ще измисля нещо без да къртя ма няма и да е лошо и малко помощ с хитрини ако някои знае :)
Първото нещо което ремонтирах по колата още като я купих, бе да и сложа дръжка за шофЕрската врата, че беше счупена, ама как да стане при затворено положение?
пробвай да свалиш вьншната лаисна ,тая между стьклото и вратата от вьн. като я свалиш светкаш с едно фенерче да видиш каде е лостчето за заключване.дьрпаш го с една по яка тел и готово.при мен номера мина.
аз с френски ключ пробвах да изтегля палеца, но неуспях, та малко ме съмнява...
20лв при подходящ майстор и всичко е наред :Yeeeehaaa:
20лв при подходящ майстор и всичко е наред :Yeeeehaaa:
Обяви подходящия майстор де...
ще ти го напиша на лично съобщение
...ако някой друг иска също ще му го дам номера, само да ми пише btw майстора слага аларми, жичкаджия e ...аз съм доволен.
ще ти го напиша на лично съобщение
...ако някой друг иска също ще му го дам номера, само да ми пише btw майстора слага аларми, жичкаджия e ...аз съм доволен.
И е далече от Варна предполагам .
Тука всички се чудят как се отваря 164-ка . Стана един месец влизам през дясната врата .
За съжаление е в София, но ако имаш път се обади...
В този сняг ?
Не по рано от месец Май ;)
В този сняг ?
Не по рано от месец Май ;)
Eла през май, ем че пропиеш бира и ем че ти бъде опраена каляската....:BBQ:
Здравейте, аз съм съвсем нова тук и при това съм жена. Ще карам по същество : Може ли някой да ми помогне да си намеря вътрешна дръжка на предна дясна врата /нова или употребявана/ за автомобил Алфа Ромео 164, 2.0, 1996 год. Предварително благодаря за съдействието.
Колегата 1912 продава кори за врати от 164 супер. Можеш да го попиташ само за дръжката.
ако си от София или имаш път към СФ се обади на 0896047057 ще те упътя къде да намериш
Та кат сме се заговорили за шибанти врати - вчера на ОМВ не и си дощя на мойта предна лева да се затвори. Само, че тя не е знаела на кого се е правила на отворена - шута, клинк и се затвори. Сега нещо си трака и прихлопва, но се затваря. Предполагам, че некоя пластинка, осичка или квато и да е там шитня се е разчекнала (на задържащия в отворено положение механизъм) - та сега от сички врати най-луксозна ми е тази на багажника.
Е тя и мойта не искаше да се затвори с добро . Понатиснах я и стана месец влизам през дясната в очакване на по-добри метеорологични прогнози .
А иначе багажника ми се затваря като хладилник - с един пръст .
Е тя и мойта не искаше да се затвори с добро . Понатиснах я и стана месец влизам през дясната в очакване на по-добри метеорологични прогнози .
А иначе багажника ми се затваря като хладилник - с един пръст .
Предупредил съм я мойта официално - ако ме изкенефи некой ден да вляза през багажника (което даже и на идея си немам как би могло да стане) - ще я дам за скрап директно. Ега ме разбере...:indian:
Абе бая сме топчести с тебе , нема да минем през канала за ските .
Аз за скрап няма да я давам . Обещал съм и Викингско погребение - изкопавам и един трап 5х2м пълня го с дърва качвам я отгоре и паля .
Абе бая сме топчести с тебе , нема да минем през канала за ските .
Аз за скрап няма да я давам . Обещал съм и Викингско погребение - изкопавам и един трап 5х2м пълня го с дърва качвам я отгоре и паля .
Аз я плаша бе :director: - иначи и аз за скрап нема да си дам бабичката...