View Full Version : въздушен филтър
колеги здравейте и за много години,искам да попитам защо от долната част на въздушния филтър има дунапрен ---> http://pics.data.bg/categories/1/%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%B8/bd945d09c92e803e6b596ddea2ad177f/p130110_1308
преди малко сложих нов филтър но си е без въпросния дунапрен,дайте си мнението :naughty:
vankata_ll
13-01-2010, 13:28
За да не му убива на филтъра отдолу ;-)
Някой е решил, че така ще предпази филтъра от по-едрите боклуци.
П.П. За много години, да си жив и здрав и ти!
За да не му убива на филтъра отдолу ;-)
Някой е решил, че така ще предпази филтъра от по-едрите боклуци.
П.П. За много години, да си жив и здрав и ти!
мерси колега,може заради това да е.Обаче тоя дунапрен не намалява ли пропуска на въздух? не е лепен допълнително щото и в нета сега намерих филтри пак така като тоя,любопитно ми е просто :notify:
vankata_ll
13-01-2010, 14:22
Стори ми се, че е "custom" изпълнение и за това .. :tooth:
Иначе филтъра е толкова плътен, че дунапрена едва ли влияе на пропуска на въздух. Старият ми филтър беше Ман, новият е Кнехт, и двата нямаха такава екстра.
Стори ми се, че е "custom" изпълнение и за това .. :tooth:
Иначе филтъра е толкова плътен, че дунапрена едва ли влияе на пропуска на въздух. Старият ми филтър беше Ман, новият е Кнехт, и двата нямаха такава екстра.
новия ми филтър немаше кутия,а в наелонова опаковка,няма име на марка.пише само това ISOFILTER - Made in EU знам ли го къв е :biggrin1:
Тоя дето си копувам от доверен магазин е като този от снимката без дунапрена. И на мен ми изглежда homemade. Купувал ли си го или за пръв път го сменяш след покупката на автомобила?
Тоя дето си копувам от доверен магазин е като този от снимката без дунапрена. И на мен ми изглежда homemade. Купувал ли си го или за пръв път го сменяш след покупката на автомобила?
за първи път го сменям,карам я от година и половина.този дето сега го сложих е същия но без дунапрена
alfa boy Qv
13-01-2010, 18:15
Караи и не се притесняваи,аз сам с такав без дунапрен и сам доволен!!!!!:grandpa:
Караи и не се притесняваи,аз сам с такав без дунапрен и сам доволен!!!!!:grandpa:
:super: така и права :) но исках да видя мненията ви