View Full Version : Митничари и подкупи
Колеги, не знам дали изобщо имаше нужда да пускам нова тема за нещо, което е ясно на всички. Просто този път има материял от комшиите...
Ето линка:
http://www.ww.dnes.bg/obshtestvo/2010/01/12/pasport-plius-5-evro-komshu.84010,2
ФЕРАРИСТ
15-01-2010, 13:10
Искренно се надявам вси повече народ да тръгне със скрити камери и да ги изтипосва тия гадове.......как се оглежда мърсола преди са си поиска.......
Хехехе хубаво са ги гепнали тъпанарите :BIGsmile: Ама ако си мислите че само наще са подкупни много се лъжете. Румънските боклуци и на 5 евро не са доволни. Като го питах за какво стоя на студа и го чакам да ме провери вече час ,отговора беше на български със смешен мангалски акцент "Ти не разбра ли ,че трябва да си платиш ,защото те обичам" Дано и тях ги заснеме някой скоро ,че още ме е яд.
Jivko7777
16-01-2010, 00:06
Еми отново се излагаме пред Европа....
Просто нямам какво да кажа...
Дано сега са уволнени тия двамата :excl:
mirchozo
16-01-2010, 00:34
То на всяка граница ако е по 5 евро, баси пътуването, то по-добре самолета и..., поне ще се наспиш за тия пари.
Дано сега са уволнени тия двамата :excl:
"....аз ще падна, друг ще ме смени...":big_money:
Jivko7777
16-01-2010, 19:46
"....аз ще падна, друг ще ме смени...":big_money:
Незнам ако паднат много незнам дали другя ще се наеме да взима вече :brickwall: Но честно да си призная едвали някога това ще стане...