Log in

View Full Version : За предпаЗната клауЗа

156 m-jet
12-04-2006, 20:02
Колеги, раЗясниха ли какво точно Значи клауЗата по глава правосадие и ватрешен ред и какво става ако тя се Задеиства ?

Тук каЗаха, че ако има такава клауЗа, всащност дали БГ е в ЕС или не е се тая, гражданите НЯМА де имат правата на другите от ЕС, тоест право на местожителство в която и да е ЕС даржава, няма да се приЗнават БГ документите, абе се едно както си е сега... :(

virusalfa
12-04-2006, 20:51
А бе д----ба техната мама д.....ба,на коя държава са по-качествени документите,бе?! ИНДИАНЦИ! ЕГА ПУКНАТ ОТ СВРЪХДОЗА ДУФАЛАК!

156 m-jet
12-04-2006, 22:09
А бе д----ба техната мама д.....ба,на коя държава са по-качествени документите,бе?! ИНДИАНЦИ! ЕГА ПУКНАТ ОТ СВРЪХДОЗА ДУФАЛАК!

Не каzаха, че е проблема с документите, те деиствително са супер ниво, проблема е, че се иЗдават на които си иска с каквито имена иска :(

Тоест идва някои си от Авганистан, плаща си на някои, я кука я момченче с дебело вратленце и с тея документи идва в Европа .
Или някои си прави нещо отива в БГ и си сменя името и после с ново име се враща и продалжава да си брамчи :( , каЗха, че било сравнително лесно да се направи това

gigi
13-04-2006, 00:24

Не каzаха, че е проблема с документите, те деиствително са супер ниво, проблема е, че се иЗдават на които си иска с каквито имена иска :(

Тоест идва някои си от Авганистан, плаща си на някои, я кука я момченче с дебело вратленце и с тея документи идва в Европа .
Или някои си прави нещо отива в БГ и си сменя името и после с ново име се враща и продалжава да си брамчи :( , каЗха, че било сравнително лесно да се направи това
Е тва е толкова смешно, че аз ако искам ей ся ще си извада немски паспорт. А и ако си мислят че е много сложно в германия да си извадиш нелегално паспорт са много далече от истината. Само се чудат как да ни отложат, ама то като ги гледам и ЕС не отиват на добре :lol: :lol: :lol:

BatVas
13-04-2006, 09:45
Aйде пак се почнаха приказките които е казал бай Иван на пазара , щот ги чул от бай Петко комшията.

Моя бай Иван каза че това значи, че решенията на българския съд няма да се приемат безпрекусловно от институциите на ЕС и да важат в цялата общност. Все пак това не важи за всички решения на български съд - като изровя нещо по-точно дефинирано ще кажа.
Със сигурност обаче не се глупостите които Вие казахте за гражданите- ако да кажем аз като гражданин на ЕС (българин) заведа дело в Германия за неплащане по-договор дължимо от французин например - след като немския съд отсъди, че французина подлежи на определено наказание(плащане към мен и финансова санкция например) - това решение трябва да се изпълни и от френска институция - независимо че лицето не е в Германия. Ако го осъдя в България (при задействана клауза) френските институции няма да се съобразят с решението на българския съд и да му блокирата да речем сметката докато ми плати - а с решение от Германския съд ще ги блокират.

156 m-jet
13-04-2006, 13:24
АЗ написах само това което каzаха по телевиЗията тук снощи

BatVas
13-04-2006, 21:09
АЗ написах само това което каzаха по телевиЗията тук снощи

Между другото - относно предната тема - колкото и да съм оптимист , тука последните дни направо ме разкатаха - депутати биха невинен гражданин на магистралата (ама те тез депутати са и без това против влизане в ЕС(от Атака са)- сигурно си чул за случая - и сега ако не им вземат имунитета и да ги съдят - не знам- май може да се окажеш ти прав :oops: :oops:

Crusader
13-04-2006, 21:18
Батка, сори за офтопика, ма тва ми прилича на чиста проба разработка на службите, щото Атака боде в очите на всички управляващи в момента /ега изпукат всичките - би казал Вируса :lol: /
Пък и на тия двамата "гражданина" им обърнаха прекалено много внимание, интересно мене ако ме отупат куките дали бате Жоро Пирински ще се изкаже в моя защита?!?
Обаче Евросъюза не ни критикува заради Атака а заради корупция във властта /или поне част от нея/ - е аджеба де са бандитите тогава? Атака е необходимия коректив на една етническа партия провеждаща политиката на едно съседско разузнаване - нека не съм лош пророк, но в следващия парламент Атака ще има двойно повече депутати от този, впрочем както и етническата партия, която започна процеса на диференциация в обществото ни.

П.С. А за аналогията между куките и депутатие - всяка прилика с действителни лица и събития е случайна :wink:

virusalfa
14-04-2006, 13:45
Батка, сори за офтопика, ма тва ми прилича на чиста проба разработка на службите, щото Атака боде в очите на всички управляващи в момента /ега изпукат всичките - би казал Вируса :lol: /
Пък и на тия двамата "гражданина" им обърнаха прекалено много внимание, интересно мене ако ме отупат куките дали бате Жоро Пирински ще се изкаже в моя защита?!?
Обаче Евросъюза не ни критикува заради Атака а заради корупция във властта /или поне част от нея/ - е аджеба де са бандитите тогава? Атака е необходимия коректив на една етническа партия провеждаща политиката на едно съседско разузнаване - нека не съм лош пророк, но в следващия парламент Атака ще има двойно повече депутати от този, впрочем както и етническата партия, която започна процеса на диференциация в обществото ни.

П.С. А за аналогията между куките и депутатие - всяка прилика с действителни лица и събития е случайна :wink: ЕГА изпукат!