View Full Version : Чистачки с подгрев - що е то?
mirchozo
18-01-2010, 11:10
Някой пробвал ли е с отпляеми чистачки,съответно доволен ли е, предимства и недостатъци, цени? Гледам рекламата във форума та ми стана интересно.
WhitePower
18-01-2010, 12:29
Някой пробвал ли е с отпляеми чистачки,съответно доволен ли е, предимства и недостатъци, цени? Гледам рекламата във форума та ми стана интересно.
ей я си опрай заглавието
Дай да видим какви са тея чистачки.
Дай да видим какви са тея чистачки.
Браво бе - коьрнусун банера на форума?:-)
http://chistachki.bomarbg.eu/?utm_source=AutoForums.BG
Да ги бяха пуснали тези чистачки по-масово октомври месец например.
Вече почти няма смисъл от тях. :jason2:
А някой знае ли какви са цените,в сайта нищо не пише.
mirchozo
18-01-2010, 14:54
ей я си опрай заглавието
Заглавието си е добре колега, ако попрегледаш банера, малко по-надолу пише "чистачки с подгрев"
Всъшност товя няма никакво значение.
Нещо не мога да схвана, не пише никакви подробности, град, само един телефон и и-мейл има оставен.Който е по-запознат нека сподели за кво иде реч, все пак някой е сложил тази реклама във форума, предполагам че не е нещо хайдушка работа...
пп За контакти:
Бомар България ЕООД
1202 София
ул. Малашевска 8
тел.: 02/ 958-19-51, 02/ 936 72 42
факс: 02/ 936 66 98
e-mail: office@bomarbg.eu
Колегите от София нека видят за какво става дума.
Ако живеем в Канада или в Балкана биха представлявали интерес
За другата зима ще има китайски и много по евтини сигурно :) . Щото обикновенно като не пишат цени значи става дума за някакви безумия , от сорта на , примерно, 100 лв за перо ?!?!?!?!?
Заглавието си е добре колега, ако попрегледаш банера, малко по-надолу пише "чистачки с подгрев"
Всъшност товя няма никакво значение.
Нещо не мога да схвана, не пише никакви подробности, град, само един телефон и и-мейл има оставен.Който е по-запознат нека сподели за кво иде реч, все пак някой е сложил тази реклама във форума, предполагам че не е нещо хайдушка работа...
пп За контакти:
Бомар България ЕООД
1202 София
ул. Малашевска 8
тел.: 02/ 958-19-51, 02/ 936 72 42
факс: 02/ 936 66 98
e-mail: office@bomarbg.eu
Колегите от София нека видят за какво става дума.
Заглавието си е добре понеже аз ти го оправих :)
А като толкова ви интересува цената, ми има телефони , мейл...
Браво бе - коьрнусун банера на форума?:-)
http://chistachki.bomarbg.eu/?utm_source=AutoForums.BG
Не съм го видял, щото банера съм си го блокирал да не ми излиза от мн време! Мерси все пак :) И колко струва това чудо някой знае ли, или да се звъни на телефона? Да не е нещо 100лв че ....
Гледах ги на Панаира есента тез чудесии, даже и няква брошурка с цени ми се подмяташе. Цената по спомени беше между 40 и 60 лева за перо според дължината, а комплект кабели за връзка (те май са с разни букси там) беше 20 лева. Промоцията беше, че като вземеш комплект от 2 чистачки, ти дават кабелите аванта. А, да, и един спрей с течни вериги даваха. Не си взех де!
EDIT: Имаше и една чистачка включена за демонстрация на щанда и доста топлеше като я пипнеш с ръка. По моя преценка и по спомен, ако хванеш перото с цяла ръка, може и да не успееш да го държиш дълго.
mirchozo
19-01-2010, 13:16
Заглавието си е добре понеже аз ти го оправих :)
А като толкова ви интересува цената, ми има телефони , мейл...
Несъзнателна грешка, извинявам се.Относно цената, тя е най-лесна, по-скоро ме интересуват отзивите, та затова пуснах темата.
Тези чистачки ги има от миналата година - батко даже беше с такива. Определено е мн удобно, че не се заледяват.
cassillas
22-01-2010, 20:08
Е аз като си напръскам стъклото със спрей за размразяване на стъкла и след това продължа с зимната течност от пръскалките и леда си пада сам за 2-3 мин. Ако за тези 2-3мин. трябва да дам от 40 до 60 лв за перо че и за кабели...... не е ли по добре да ги дам за бензина който хабя за по 3мин. сутрин докато чакам(предполагам 50мл.). За 100+ лв ще си сипя 50.5л бензин и ще ми стигне за много сутрини загряване:pizza:
Незнам дали някои епробвал чистачките но фирмата е най голямата пирамида.Казвамго от личен опит ,имам да взимам една заплата от ен брой години.Повече мисляче няма смисъл да казвам :bg:
Jivko7777
26-01-2010, 02:57
Според мен е добре ако се вписват в ценовия диапазон до 30-40 лв...иначе ако са по скъпи си мисля че не си заслужава да се влагат пари в нещо което ще ти се наложи да ползваш реално не повече от 20 дни в годината ;)
Според мен е добре ако се вписват в ценовия диапазон до 30-40 лв...иначе ако са по скъпи си мисля че не си заслужава да се влагат пари в нещо което ще ти се наложи да ползваш реално не повече от 20 дни в годината ;)
НЕе колега започват от150левчета нагоре.И после ми кажете че не са мошеници
DerMeister
26-01-2010, 19:00
Първо тия чистачки освен да не им се заледяват перата, друго не знам какво ще вършат. Ако се нагряват до червено, може и да чистят леда, но ще пукат и стъклото.
А също ми е интересно кой луд ще си закичи 70-100 лв на предното стъкло. По-добре да ги сложи направо банкнотите под нормалните чистачки, поне да има с какво да си изчисти на другата сутрин.
Jivko7777
27-01-2010, 00:55
НЕе колега започват от150левчета нагоре.И после ми кажете че не са мошеници
Ясно...тея хора просто не са добре...
Мда, чистачките са по 150 лв комплекта и това при положение, че реалната цена е ето такава:
http://www.amazon.com/Heat-Flexx-Heated-Windshield-Wipers/dp/B001R94018
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Heat-Flexx-Heated-Windshield-Wipers-Any-2-+-Install-Kit_W0QQitemZ250560363918QQcmdZViewItemQQimsxZ2010 0109?IMSfp=TL100109224001r28710
В САЩ около 25$, т.е. около 40-45 лв за комплекта, а естествно за БОГАТИЯ български клиент - 150лв и нагоре... За пореден път се изумявам на лакомията на българските търговци...