Log in

View Full Version : Джип поцинкован

RaIDeR
18-01-2010, 14:24
Искам да запитам за модели джипове които са с поцинкована ламарина здрави мотори коман реал дизел дълга база ! Знам че не е точния форум това но все пак има доста разбирачи от всякакви возила тук та така ! Да скася малко моделите за да некажете нещо от сорта хамар значи на някоя по сносна цена , нещо японско , за до към 40 000 лв за предпочитане с off road пакет !

Мерси за инфото предварително !

santo_traficante
18-01-2010, 14:37
Nisan Patrol ,Тойота Ландкрузер,Мици Паджеро за офф роуд се взима къса база:jason2: с комън рейл грубо от 2002год нагоре.Има и такива подготвени за Офф роуд ама тея 40 хилки няма да ти стигнат:)Може и Вранглер Рубикон:)

RaIDeR
18-01-2010, 14:43
Аз съм се насочил към етоя http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=2&act=4&adv=21256373097470776&f1=details

Ама нещо ми се струва ниска цената тоест по принцип към Toyota Land cruiser D4D 3000

ама дали му е поцинкована ламарината нз ?

santo_traficante
18-01-2010, 14:48
обади ли се да питаш дали е достоверна обявата.че като му гледам изпълнението и годината малко се съмнявам

търтей
18-01-2010, 16:32
за предпочитане с офроад пакет !

Мерси за инфото предварително !

Кво е офроАд пакет? :dunno:

И да те светна - джипа има рама (99.9% от случаите, а другото за нищо не става) - важно е тя да е здрава.

RaIDeR
18-01-2010, 18:04
Тая е нереална обява ! Ми да трябва всико да му е перфе рамата също ! Ми дайте модели де засега съм се спрял на тойота ленд крузер за нея какво ще кажете година 2002 с д4д дв. и Мицубиши Пажеро ДИД пак 2002 дълго базе ако някой има такива да каже наблюдения ! И коя предпочитате вие ? А off road пакет демек с лебедка ролбари и изнесен горе филтър .

Kuku
18-01-2010, 19:17
Ако ти трябва за офф-роуд, защо търсиш дълга база?!

Stoyan Georgiev
18-01-2010, 19:38
Ако ти трябва за офф-роуд, защо търсиш дълга база?!

и аз това се чудих

колега, дума подцинкована в българския език не съществува, а търтея може би визираше офроУд - така е пише на български, не с А :)

Mind_Control
18-01-2010, 20:36
офроУд - така е пише на български, не с А :)

А, бе, такава дума в българския език няма, па вие от къде знаете, как се пише правилно незнам :D

RaIDeR
18-01-2010, 20:46
Ама големи стееее пууу ! Вместо да помогнат нещо мнение да изкажят те се чудят как да се заяждат и да се правят на безгршни гении ако няма да пишете по темата по добре си запазете тъпите коментари !

И е същественно важно от ква ламарина е и да има такова понятие поцинкована ламарина и не ми го редактирайте на подцинкована бухали таквиз !

Ти сам си писал поДцинкована! И лекинко с обидите!

---------- Post added at 20:46 ---------- Previous post was at 20:44 ----------

Тя тая дума изобщо не е българска !

търтей
18-01-2010, 21:52
Инче по темата - джип за гората дълга база и комън рейл НЕ става. Аксиома. Ако ще да е златен.

ves_v8
18-01-2010, 22:28
за 40 000лв. ако се поразтърсиш и имаш търпение ще вземеш страхотен Мерцедес G350 дизел. почти всеки втори е с монтирани ролбари отпред, отзад и странички степенки. ламарините са здрави, двигателя няма нужда от хвалене, все пак е Мерцедес:)
съмнявам се че ще намериш точно с лебедка, ама една лебедка е 2000 лв. можеш да си я купиш допълнително. това е моето мнение. G-класата е много мощтна и прави голям кеф на всякакъв вид черни пътиша. казвам ти от опит;)
има и нещо друго УАЗ, много грозно е ама...калта за УАЗ-а е като вода за водолаза. Успех с търсенето колега

pinko
18-01-2010, 22:40
за 40 000лв. ако се поразтърсиш и имаш търпение ще вземеш страхотен Мерцедес G350 дизел. почти всеки втори е с монтирани ролбари отпред, отзад и странички степенки. ламарините са здрави, двигателя няма нужда от хвалене, все пак е Мерцедес:)

Точно па тоя двигател е най-голямото недоразумение, правено някога от Мерцедес.

Като не знаете, не давайте съвети. Вярно, че са безплатни, ама ако някой си купи 350 дизел, ще му излязат златни.

---------- Post added at 20:40 ---------- Previous post was at 20:39 ----------

И е същественно важно от ква ламарина е и да има такова понятие поцинкована ламарина и не ми го редактирайте на подцинкована бухали таквиз

Аз нещо не схващам тоя напън по поцинкованата ламарина - ти кофа ли си купуваш или автомобил?

RaIDeR
18-01-2010, 23:06
Хехе ми возило ми трябва а напъна е защото имам една 33 имола която е с поцинкована и толкова години не е мръднала отникаде даже има едно ударено на нея смачкано зез боя и хваща само повърхностна ръжда , а другите 33 които са с обикновенна руска ламарина се рападат отвсякъде гният най много покрай гърловината ;) та затова се напъвам друже ! Инъче дълга база ми трябва щото ще го използвам за работа да си пренасям стока ,ще се кара по магистрали , по дупчестите пътища на търново като всекидневно возило , и из леки офроудчета демек по черни пътища ! Няма да газя в 1 м сняг или кал с него ! Та общо взето важно ми е да нямам допълнителни ангажименти към машината демек кърпене и ремонти по ходовата чвст а и по двигателя ся ще кажете мн искаш ми искам като за 40 бона ;)

И все пак какво смятате за мицубиши пажеро 3.2 ДИД и тойота ленд крузер 3.0 Д-4Д ?

търтей
18-01-2010, 23:08
Хехе ми возило ми трябва а напъна е защото имам една 33 имола която е с поцинкована и толкова години не е мръднала отникаде даже има едно ударено на нея смачкано зез боя и хваща само повърхностна ръжда , а другите 33 които са с обикновенна руска ламарина се рападат отвсякъде гният най много покрай гърловината ;) та затова се напъвам друже ! Инъче дълга база ми трябва щото ще го използвам за работа да си пренасям стока ,ще се кара по магистрали , по дупчестите пътища на търново като всекидневно возило , и из леки офроудчета демек по черни пътища ! Няма да газя в 1 м сняг или кал с него ! Та общо взето важно ми е да нямам допълнителни ангажименти към машината демек кърпене и ремонти по ходовата чвст а и по двигателя ся ще кажете мн искаш ми искам като за 40 бона ;)

И все пак какво смятате за мицубиши пажеро 3.2 ДИД и тойота ленд крузер 3.0 Д-4Д ?

Ясно.
Начи този офроуд пакет освен да плаши гаргите, за друго няма да ти трябва
Купи си Гранд Чероки и си ти

голямата риба
19-01-2010, 00:03
"поцинкован" и обща рейка(комън рейл) са две не срещаши се заедно технологии
поради епохите в които са актуални

RaIDeR
19-01-2010, 09:27
голямата риба какво имаш в предвид не те разбрах ? Искаш да кажеш че в ерата на коман рейла купетата се правят от раждива ламарина ли ;) ?