View Full Version : проблеми с оборотите
veselin1984
22-01-2010, 21:53
Здравейте. колата има метанова уредба. от известно време оборотите рязко паднаха до такава степен , че понякога гасне и на метан и на бензин. Сменил сам свещи и кабели. Някой може ли да ми каже от какво би могло да се получава така?
Почисти стъпковото моторче,може да се е получило и някакво запушване на бензиновите дюзи,и на метановите дюзи също.Отивай колега да ти ги почистят тия неща първо.
Здравейте. колата има метанова уредба. от известно време оборотите рязко паднаха до такава степен , че понякога гасне и на метан и на бензин. Сменил сам свещи и кабели. Някой може ли да ми каже от какво би могло да се получава така?
Колега,може да е от много неща,но така само хвърляме боб.Обикновенно в подписите си слагаме и модела на колата.Това спестява много въпроси.Няма как да дадем смислени отговори.Поогледай си профила идай повече инфо.Какъв е мотора с какво е и тн.
veselin1984
27-01-2010, 09:56
Здравейте, колата е 1.4 twinspark.Досега сам чистил и дросела, и дюзите н, но няма ефект. На диагностиката не показва ништо, ако може някои да ми кайе адреса на някой сервиз в София коити може да направи свясна диагностика.
Здравейте, колата е 1.4 twinspark.Досега сам чистил и дросела, и дюзите н, но няма ефект. На диагностиката не показва ништо, ако може някои да ми кайе адреса на някой сервиз в София коити може да направи свясна диагностика.
http://www.alfaromeo-bg.com/forum/showthread.php?t=42549
Има и други сервизи в техническия раздел.
И при мен се появява проблем с оборотите от време на време! При загрял нормално мотор,като му подам яко газ на място и като върна газта,започва да мени оборотите-стават мн.ниски:crybaby:След няколко секунди се оправят!?? Каква ли е причината? Може ли да е от ламбда сонда и/или дебитомер??:small_cry: