View Full Version : Alfa Romeo 155 1.8 8V си търси 155 1.8 8V
Еми това е колеги, един приятел си взе такава наскоро. аАо има някой навит с 1.8 8V в прилично здраве да се тестват, защото колата ми се струва доста мудна ...
ПП. По възможност да е с климатроник, че и там има 1-2 питания после на лаф ! :-P
lulin racing
23-01-2010, 16:50
Айде бе от толкова рацери с 155-ци ни един ли няма?! Мойта е много бавничка та затова не си предлагам услугите,но да видиме какво ще стане....... В краен случай :lol:
digitalundgrd
23-01-2010, 17:59
Furious-a или Flame са твойте хора за сверка. Особено на 2-рия колата бега доста добре!
alfa_romeo
23-01-2010, 19:50
Alfa Romeo 155 1.8 8v SILVERSTONE върви прилично,не е кой знае кво ама става :)
Furious 155
23-01-2010, 20:24
Furious-a или Flame са твойте хора за сверка. Особено на 2-рия колата бега доста добре!
може да се мернеме, но нека малко се постопли времето, отдено на което тази 155 с новото или старото купе е ? Че с новото е малко по-тежка от старото. ;)
joepower
23-01-2010, 20:47
Здравейте на всички преди около месец и аз си взех Алфа 155 препоръчаха ми този мотор като един от най-издражлите за модела с добри динамични характеристики . Да 155-та върви повече от старата ми кола и въпреки това мисля че невърви достатачо за вапросния 1.8 8v то впрочем аз съм споменатия по-горе приятел :roll2:просто искам да я пробвам срещо читава с цел проба без злоба :cheers: пък и да използвам случея да се запозная с някой друг съфорумец :-P ПП аз съм от свръх елитния квартал Люлин
digitalundgrd
23-01-2010, 20:50
МИ принципно и аз съм навит да се пуснем :) Моята е 1,6ТС с "предобрен" двигател мъртвец около 100 коня и съм на ГАЗ ;) АКо паднеш или вървиш колкото мен значи колата ти е определено за преглед!!
mimouzunov
23-01-2010, 21:59
Двулитрови приемате ли за сверка...?!:crazy:
Старото купе с климатик и тн екстри!?:crazy:
Айде да се стопли и пак ще се съберем:crazy:
thecleaner
23-01-2010, 22:08
На Венци ще му изтърка плочката на газта от сглобяване и разглобяване :roll2: Четвъртък е денят според мен от идната седмица.
На Венци ще му изтърка плочката на газта от сглобяване и разглобяване :roll2: Четвъртък е денят според мен от идната седмица.
След последния 1 час дърпане и бутане в сервиза с Румбата за поставяне на плочката, както и изгорените 120лв. бензин,то тя повече НЯМА да се маха...поне докато не стане +20градуса навън и + кинти в джоба ми...
Иначе в четвъртък твърдо пропускам, защото в петък имам изпит:mf_Flush:
П.П Сложих 20лв. и вече минах 130км(поне 170км. ще направя). с тях без да се оглеждам да зареждам....а като сложа 20лв. бензин и след 70км. почвам да мисля кога да заредя....айде няма нужда....и 120коня са ми достатъчни:pp:
lulin racing
24-01-2010, 08:32
Здравейте на всички преди около месец и аз си взех Алфа 155 препоръчаха ми този мотор като един от най-издражлите за модела с добри динамични характеристики . Да 155-та върви повече от старата ми кола и въпреки това мисля че невърви достатачо за вапросния 1.8 8v то впрочем аз съм споменатия по-горе приятел :roll2:просто искам да я пробвам срещо читава с цел проба без злоба :cheers: пък и да използвам случея да се запозная с някой друг съфорумец :-P ПП аз съм от свръх елитния квартал Люлин
Защо неказваш,че си от люлин?! Вчера ми изгоря некое реле и няма палене,но ако успея днеска да го сменя може довечера на Билата да видиме колко ти върви новата придобивка ;) Ако я оправя ще ти пиша Л.С.
joepower
24-01-2010, 17:21
Защо неказваш,че си от люлин?! Вчера ми изгоря некое реле и няма палене,но ако успея днеска да го сменя може довечера на Билата да видиме колко ти върви новата придобивка ;) Ако я оправя ще ти пиша Л.С.
хахаха по скоро да видиме колко невърви новата ми придобивка :grandpa: иначе съм навитак само че по добре звънни че може да невида съобщението аз съм ти пуснал номера ми на лично :p еми братле дано я оправиш че да побрамчиме малко из Лаулин:drive:
братле сори за забележката ама да си чувал са спам газта си е газ а темата няма нищо общо с нея :dunno:
Моя грешка колега,прав си приемам забележката,само исках да подкрепя Венци за изказването!!!А иначе който иска да се замери с хубава 1.8 8в на Ники(Flame)е много прилично вървяща(проверил лично!!!!!)
joepower
24-01-2010, 17:30
Моя грешка колега,прав си приемам забележката,само исках да подкрепя Венци за изказването!!!А иначе който иска да се замери с хубава 1.8 8в на Ники(Flame)е много прилично вървяща(проверил лично!!!!!)
споко няма проблеми за спама а иначе до колкото разбрах вапросните вървежници им е студено за гонки :go:
споко няма проблеми за спама а иначе до колкото разбрах вапросните вървежници им е студено за гонки :go:
http://vbox7.com/play:9872777b
http://www.youtube.com/watch?v=is0TPUSDWnA
не само им трябва добър стимул!!!!:on_da_beach:
SandoOne
24-01-2010, 22:01
Стига да има гуми о на стуено става
The_Game
29-01-2010, 14:53
Абе само моя мотор ли тръгва да върви повече с откаче дебитомер ?
След няколко старта вече се удавя и умира, ама първите няколко върви доста повече и пуши като дизел :D Чак на огледалото се вижда черното :D
Абе само моя мотор ли тръгва да върви повече с откаче дебитомер ?
След няколко старта вече се удавя и умира, ама първите няколко върви доста повече и пуши като дизел :D Чак на огледалото се вижда черното :D
...нормално. Преминава в "сервизен режим" и кара на богата смес.
lulin racing
30-01-2010, 06:53
почва да му свети лампата "надин" :roll2:
И какво? Търси се търси се и пак нищо....
Аз да ви кажа че на ГАЗ вървя колкото 1.8 8в:calc: или една идея по-слабо така че и аз съм навит за сверка:):)
Абе аз съм навит,но от другата седмица ще съм по-свободен,така че ще се разберем нещо.
joepower
30-01-2010, 21:00
еми колеги аз съм навит просто да поизсъхнат малко улиците, че няма тръгванка :X
emi kolegi az sum navit prosto da poizsuhnat malko ulicite 4e nqma trugvanka :X
В това време и при сухи улици няма тръгванка...За това се прави летящ старт от 2ра от 40км. и всичко е окей :):)