View Full Version : Лента за регистрационен номер
Jivko7777 няма да те пропусна.
Jivko7777
01-06-2010, 00:02
Много ясно бе Живко,няма проблеми.
Jivko7777 няма да те пропусна.
Живи и здрави да сте, пичове!
DSlavev ; Pastora ; Sm0k щевиги взема и утре ще ви ги дам.сега отивам , че се забавих наработа. Jivko7777 ; lyuboo на вас колеги също ще ви ги взема самоче във петък ще ги получите.
OK, много мерси :) Пиши ми и на мен (ЛС) къде и в колко часа утре да се видим за стоката :)
Благодаря ви колеги, живи и здрави.
pave ще чакам да се видим в петък.
Колега ludkanar, какво стана не си ме забравил, нали?
Alfa User
01-06-2010, 20:10
Надявам се да си получа и аз моите 4 броя утре ...
Надявам се да си получа и аз моите 4 броя утре ...
Предполагам , че който е превел парата няма да бъде забравен ..... така , че :metal:
Няма бе ка ще те забравят спокоино сън не си спал тая вечер аа??????:haha:
Няма бе ка ще те забравят спокоино сън не си спал тая вечер аа??????:haha:
Е нали и ти сискаш 2 бр. :native:
Получих смс, моите са в Еконта. Благодарности на всички скъсали си нервите и организирали цялата схема!
хоп и аз получих СМС :) благодаря нямам търпение да се наспя и да ги видя
Предполагам , че който е превел парата няма да бъде забравен ..... така , че :metal:
е да ама аз съм от резервите - демек нищо не съм превеждал, понеже изпуснах срока за поръчката(просто видях късно темата)
Та ако е останало нещо - пак казвам - имам интерес.
Jivko7777
02-06-2010, 10:52
е да ама аз съм от резервите - демек нищо не съм превеждал, понеже изпуснах срока за поръчката(просто видях късно темата)
има и излишни бройки, спокойно ;)
Peter_63
02-06-2010, 11:14
А аз получих не само смс, ами и самите ленти. Супер са. Благодаря.
идваш плащаш взимаш :busted_cop:
nblagoev
02-06-2010, 11:57
И аз получих лентите!
Много са хубави!
Благодаря на Търтея и Ludkanar!
:big_bow_down::respect:
А някой от колегите, които имаха уговорка с колегата pave да го е виждал или чувал?
Jivko7777
02-06-2010, 12:44
Получих смс, моите са в Еконта. Благодарности на всички скъсали си нервите и организирали цялата схема!
А аз получих не само смс, ами и самите ленти. Супер са. Благодаря.
И аз получих лентите!
Много са хубави!
Благодаря на Търтея и Ludkanar!
:big_bow_down::respect:
Ся по една снимка няма да е лошо да направите че някои ще ги получаваме по късно :)
detelazurno
02-06-2010, 12:54
Ся по една снимка няма да е лошо да направите че някои ще ги получаваме по късно :)
Е нали пуснах снимки вече :)
nblagoev
02-06-2010, 13:15
Мога да се опитам довечера като се прибера да ги снимам, че днес съм без кола на работа... :D
Пуснете снимки на лентата от 3 метра ;)
А някой от колегите, които имаха уговорка с колегата pave да го е виждал или чувал?
НЕ, сигурно колегата нещо е зает.
Ако на някой му се намират 1-2 излишни бройки да пише на ЛС... и аз видях късно темата
detelazurno
02-06-2010, 13:52
Ако на някой му се намират 1-2 излишни бройки да пише на ЛС... и аз видях късно темата
търтея вече ви посочи начина да получите бройка. Намирате го, плащате, получавате! Кое не е ясно?
търтея вече ви посочи начина да получите бройка. Намирате го, плащате, получавате! Кое не е ясно?
А хубаво.. прегледах последните 3 страници и нищо не видях, а то било на 4тата. Как може :haha:
И аз си ги получих :bravo:
Хиляди благодарности :Yeeeehaaa:
Ето как стои при мен , благодаря на колегата !
И аз си ги взех преди малко, много хубаво са се получили направо нямам търпение да ги сложа на колата :-) .
Alfa User
02-06-2010, 16:22
И аз си взех моите бройки.
И аз си ги получих и стоят много добре :) само се изненадах , че няма и за RealSeX айде ако има още ленти пратете 2 бр. на мое име
Cardinala
02-06-2010, 18:17
И аз получих моите :)
и аз ги получих :Lkingsmiley:
ludkanar
02-06-2010, 20:32
Вчера сутринта ги разпратих на всички освен колегата краско,но с него ще се видим на място утре предполагам.
ReLeFNIQ
02-06-2010, 20:35
Благодаря колега, получих и закачих и мойте, е много им се кефя. Евала за организацията, която започна от просто идея !
ludkanar
02-06-2010, 20:48
Благодаря колега, получих и закачих и мойте, е много им се кефя. Евала за организацията, която започна от просто идея !
Да така си е,но да не забравяме че заради някои повече няма да се захващам освен ако непознавам хората.Малко се забавиха,но ми се появи проблем и въпреки това ги пратих.Утре започвам събирането на моята колица и кат тръгне ги слагам и аз.
nblagoev
02-06-2010, 21:18
Да така си е,но да не забравяме че заради някои повече няма да се захващам освен ако непознавам хората.Малко се забавиха,но ми се появи проблем и въпреки това ги пратих.Утре започвам събирането на моята колица и кат тръгне ги слагам и аз.
Колега, за забявянето няма проблем, на всеки може да се случи!
Още веднъж - благодаря! :)
И аз преди малко поставих лентите. Доста добре стоят за което поздравявам търтей :respect:. Благодаря на колегите ludkanar и pave за логистиката :BIGsmile:
soldier81
02-06-2010, 22:03
Моите нещо ги няма
Днес си получих лентите и аз.Благодаря много на колегите ludkanar,търтей и на rusiq_86:big_bow_down:
ludkanar
02-06-2010, 23:23
Моите нещо ги няма
Може да са ги забавили,пратил съм ги.Ако нещо недойдат ми пиши да се разправям в еконт.
Jivko7777
03-06-2010, 05:54
Към 5:15, колегата pave дойде до Нова Загора, та и аз си взех мойте...Благодаря както на него така и на всички останали :)
Към 5:15, колегата pave дойде до Нова Загора, та и аз си взех мойте...Благодаря както на него така и на всички останали :)
Аз чак сега си видях телефона, че ми е писал че ще минава, но здраве да е, ще измислим пак нещо.
Хайде лек ден на всички.
rossenvn
03-06-2010, 15:30
Много ми харесаха лентите. Благодаря на всички, които отделиха от времето и нервите си да ги имаме :-)
Аз моите вчера ги получих от колегата pave. Мерси на всички участвали в проекта :)
И аз си получих лентите. Благодаря на колегата.
Jivko7777
03-06-2010, 23:51
Аз чак сега си видях телефона, че ми е писал че ще минава, но здраве да е, ще измислим пак нещо.
Хайде лек ден на всички.
Ми аз стоях до последно и го изчаках :grin:
Затова звънни му и ще се разберете като отива към София да ти ги даде!
Радвам се, че се организирахме, благодаря на колегата лудканар, търтей и моя милост! Със здраве на всеки!
Радвам се, че се организирахме, благодаря на колегата лудканар, търтей и моя милост! Със здраве на всеки!
И наздраве на всеки :)
ludkanar
04-06-2010, 23:38
Всички ли си получихте лентите колеги,ако има нещо пишете да ида да се разправям в еконт.
soldier81
05-06-2010, 15:12
Моите дойдоха,просто беше объркан телефона.
Благодаря.
Огромни благодарности на колегите нагърби ли се с тази задача:clap:Лентите ми дойдоха навреме и вече са по местата си.
Отново БЛАГОДАРЯ!
Cardinala
05-06-2010, 18:45
Останаха ли още ленти? Трябват ми още 4!
Останаха ли още ленти? Трябват ми още 4!
Обади се
Cardinala
05-06-2010, 18:56
Няма какво да се обаждам :) Направо ми пускай 4 с наложен платеж. Пускам ти адрес на лично и готово :)
ludkanar
05-06-2010, 20:52
Моите дойдоха,просто беше объркан телефона.
Благодаря.
Извинявай убъркал съм го без да искам.Ако на някой му трябват ленти да пише.Оправих си колата,сега върви повече.
ludkanar
06-06-2010, 18:00
Всички ли си получихте лентите?
detelazurno
06-06-2010, 20:58
След 30-тина мин ще се видя с soldier_vl да му дам неговите. Мисля, че от цялата пратка май това са последните, които някой има да получава. Малко кофти, но пък нещо все се разминавахме с него и докато се уцелим....
Айде и аз си ги взех :holiday2::holiday2::holiday2:
Супер стоят :)
Всички ли си получихте лентите?
И аз вече имам ленти - благодаря на Търтей
Сложете 1 снимка на тия ленти:dunno:
detelazurno
07-06-2010, 13:45
Ето как стои при мен , благодаря на колегата !
Вече 2 пъти са пускани снимки - самите ленти (2 снимки) и монтирани на кола (1 снимка). Малко повече четене трябва!
Вече 2 пъти са пускани снимки - самите ленти (2 снимки) и монтирани на кола (1 снимка). Малко повече четене трябва!Сори,не съм видял.Нали не съм пуснал нова тема:lupe:
Момчета,дали ще се намерят две ленти и за мен:innocent: дълго време бях без нет и чак сега виждам темата :-(
Писал съм ти ЛС :neutral:
Свършиха.
Който взел - взел :))))
ludkanar
15-06-2010, 21:12
Свършиха.
Който взел - взел :))))
Аааа не са!Аз май имам няколко в багажника си седят.След ремонта по колата сега не слизам от нея и само командировки.Още една седмица и съм обиколил България.:rosso_spider:
Как така? Да не се е отказал някой от първоначално заявилите???
Иначе карай - те колите са за това :go:
ludkanar
15-06-2010, 21:19
Как така? Да не се е отказал някой от първоначално заявилите???
Иначе карай - те колите са за това :go:
Ми то имаше 3-ма отказали се и ти ми даде малко повечко та си имам.
Е само трима е добре:) Ми начи ако някой иска още да се обръща към теб.
ludkanar
15-06-2010, 21:27
Нека пишат.Аз утре ще дам точни бройки на останалите.
Колеги какъв е шанса да се сдобия с такава пластмасова лента под регистрационния номер? и колко $?
ludkanar
02-07-2010, 21:15
Колеги какъв е шанса да се сдобия с такава пластмасова лента под регистрационния номер? и колко $?
Извинявай за късния отговор ,но ленти няма.Последните отидоха на 100 години Алфа Ромео
Ifko--23--
04-10-2010, 01:24
Колеги има ли шанс да се направят на ново? Предполагам че ще има и други желаещи...?! ;]
Аз бих бил един от тях.
Като имам технологично питане - надписа върху лентата, черен стикер с червен надпис ли е или са изрязани червени букви от фолио и залепени върху черната пластмаса? Защото първото е по-издържливо от второто, по принцип...
bios_rage
04-10-2010, 12:26
И аз искам :) То неможе. От 1 година я карам тая кола и още нямам !
Колеги, пуснах съъобщение в "сувенири" ако има интерес ще пуснем ленти с надпис " Клуб Алфа Ромео България"
goshkata
04-10-2010, 19:17
И аз се присъединявам към колегите с молба за такава лента!
На сито се правят лайсните. Няма лепенки.
В петък ще има ленти за регистрационни номера с надпис "Club Alfa Romeo Bulgaria", емблемата на алфа ромео и знака на клуба
Какви парички да си приготвим за тез хубавинки?
Бях се зарекъл, че ще изтръгна лентите на автокъщата от колата ми, но само с нещо от КАРБ. Явно ще стане доста по-скоро, отколкото го и мислех. :)
ПС - fiore, едно лс ти бях пуснал, м/у другото...
В петък ще има ленти за регистрационни номера с надпис "Club Alfa Romeo Bulgaria", емблемата на алфа ромео и знака на клуба
И как може да се доберем до тях:mobile::mobile::mobile:
И как може да се доберем до тях:mobile::mobile::mobile:
Със зъби и нокти и малко в брой:)
Спокойно ленти ще има колкото е нужно. Идеята на УС на КАРБ е част от парите от рекламни материали да отиват в благотворителен фонд на клуба от който ще се правят благотворителни акции
И така.
Цената на един брой лента за номер е 4 лв.
За членове на Клуб Алфа Ромео България, цената е 3.50лв
1 лв от всяка лента ще отиде във новосъздадения от КАРБ фонд за благотворителност
Моля изпращайте заявките си на ЛС до мен или на info@clubalfaromeo.com Пишете броя на лентите които желаете както и желания начин за получаване. При изпращане по куриер- посочвайте адрес(ваш или на офис на куриера) име и телефон
Лентите ще са готови утре. Колегите от София ще могат да си вземат на редовните срещи на пл. Александър Невски всяка втора и последна неделя от месеца.(т.е. някои още тази неделя)