View Full Version : Глобяват GSM оператори за високи цени
Mind_Control
26-01-2010, 14:26
"Комисията за регулиране на съобщенията започва да глобява с по 5000 лв. седмично "М-Тел" и GLOBUL затова, че не са намалили цените си, съобщиха от регулатора вчера. Отделно шефовете на оператора са санкционирани с по 500 лв. на седмица."
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=352872
Тия ебават ли се :D 5000 лв месечно... :screwy: При оборот няколко милиона месечно ще им давам и по 50 000 лв само и само да не си смъкна цените :bg:
ФЕРАРИСТ
26-01-2010, 14:42
Каква гуша правят тия, чак им се възхищавам.....
"Комисията за регулиране на съобщенията започва да глобява с по 5000 лв. седмично "М-Тел" и GLOBUL затова, че не са намалили цените си, съобщиха от регулатора вчера. Отделно шефовете на оператора са санкционирани с по 500 лв. на седмица."
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=352872
Тия ебават ли се :D 5000 лв месечно... :screwy: При оборот няколко милиона месечно ще им давам и по 50 000 лв само и само да не си смъкна цените :bg:
Пише седмично колега,не месечно! не че тва ще ги събори де !:spam_laser:
Jivko7777
26-01-2010, 15:42
e 20 000 месечно какво е ми кажете нищо!!!
Те ще загубят много повече ако свалят цените, по добре за тях е да си плащат глобите...еми това е България :bg:
Слаба работа е тая глоба, но все пак, едно добро начало :metal:
Тази глоба ако вземат да я съберат ще е постижение. Пък после дано дойдат и по-големите санкци. Иначе и аз съм с една камара договори...Нашите оператори са най-големите кожудери в цяла европа.
Mind_Control
26-01-2010, 21:45
Тее тази глоба ако вземат да съберат ще е постижение...Пък после ще дойдат и по-големите санкци...Иначе какво да кажа и аз съм с една камара договори...Най-големите кожудери в цяла европа..
Абе Венци, що не си инсталираш нещо за проверка на правописа?
Тази глоба съм сигурен, че самите оператори са предложили да я плащат, за да замажат очите и на хората и на институциите.
То има ли някоя глоба, която да отговаря на истината ?Има доста такива смешни глоби.Интересно ми е как ги определят.
То има ли някоя глоба, която да отговаря на истината ?Има доста такива смешни глоби.Интересно ми е как ги определят.
Ще ти дам жокер...
Според това от къде изгрява слънцето :ph34r:
Това е просто обир 5000 лв сигурно ги изкарват за няколко минути в работните дни.
Преди бях чел статистиката за милите ни банки, че в работен ден от банкоматите се правят по 400 000 транзакции до 10:00 часа. Ми честито, телефони вече имат всички от 4-5 годишни до 100+ :dance: