View Full Version : ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ СЪС СТАКЛАТА
anton.mudev
26-01-2010, 19:50
КОЛЕГИ А ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ СТОВА ЗАМРЪЗВАНЕ НА НОРМАЛНИТЕ ИМ ЗАМРЪЗВАТ ОТ ВЪН А НА МЕН ОТВЪТРЕ Е ТОВА СИ Е ПРОБЛЕМ ПОНЕ ЗА МЕН
КОЛЕГИ А ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ СТОВА ЗАМРЪЗВАНЕ НА НОРМАЛНИТЕ ИМ ЗАМРЪЗВАТ ОТ ВЪН А НА МЕН ОТВЪТРЕ Е ТОВА СИ Е ПРОБЛЕМ ПОНЕ ЗА МЕН
Проблемът е влагата в купето.
Неотваряща се клапа за рециркулацията на въздуха, зацапан или мокър поленов филтър (ако имаш такъв), мокри стелки, мокър мокет, течащи уплътнения на прозорците или вратите, течащ люк (ако имаш такъв), запушена дренажна тръба под корите на чистачките...
DerMeister
26-01-2010, 20:14
Проветрявай преди да я паркираш. Последните 200-300 метра с отвoрени джамове.
Провери да не ти влиза вода отнякъде в купето.
Смени си филтъра.
Ако си пушач и не си чистиш стъклото от вътре е време да го направиш. Има един много хубав мазен,гаден слой...
anton.mudev
26-01-2010, 20:51
мерси колеги ще взема предвид препоръките ви благодаря
На мен ми намирисва на протекло радиаторче на парното.
Сутрин като я запалиш чува ли се бълбукане и точене на вода от таблото?
anton.mudev
30-01-2010, 12:53
сутрин се чува нещо като балбукане или по точно зззззззззззз
Проверявай постоянно охладителната течност в казанчето и ще разбереш в най-кратки срокове дали е от радиаторчето.
Дай на контакт без да палиш, и случай дали се чува това зззззззз.Ако спре след няколко секунди дай температурата на LO ili F/ зависи от климатроника/ и слушай дали ще се чуе пак.
anton.mudev
16-02-2010, 21:02
Проверявай постоянно охладителната течност в казанчето и ще разбереш в най-кратки срокове дали е от радиаторчето.
Дай на контакт без да палиш, и случай дали се чува това зззззззз.Ако спре след няколко секунди дай температурата на LO ili F/ зависи от климатроника/ и слушай дали ще се чуе пак.
ко пак се чуе какво тогава
don_pepone
16-02-2010, 21:30
хах какъв теч бе колеги ако е с чиста вода ОК ама маи трябва де е антифриз,който няма как да замръзне по прозорците дори е да сее полепил по тях след изпаряване.