View Full Version : АБС-ТКС проблеми
Pepko-Bepko
01-02-2010, 20:39
Здравеите колеги!Преди няколко дни ми светнаха лампите на АБСа и ТКСа и естествено тези системи спряха и да работят.Замерих датчиците на предните колелета ,но мисля че не е от тях проблема.Въпроса ми е къде се намират буксите на задните колела за да замеря и тях.Под задната седалка ги няма,както на повечето коли.Някакви идеи,че не ми се търси насляпо в тоя студ.....?Или какъв може да е пробема ми?
Здравеите колеги!Преди няколко дни ми светнаха лампите на АБСа и ТКСа и естествено тези системи спряха и да работят.Замерих датчиците на предните колелета ,но мисля че не е от тях проблема.Въпроса ми е къде се намират буксите на задните колела за да замеря и тях.Под задната седалка ги няма,както на повечето коли.Някакви идеи,че не ми се търси насляпо в тоя студ.....?Или какъв може да е пробема ми?
Отляво и отдясно в багажника където са ти вратичката и чейнджъра - бъркаш на дълбоко и стигаш до тях ;)
Pepko-Bepko
01-02-2010, 22:39
Благодаря ти се точния отговор БОБО!
сори за офф-топика :offtopic:, но как всъщност изглежда лампата за тракшън контрола :blush: и как да разбера дали колата ми има такава екстра :notify:
Pepko-Bepko
07-02-2010, 08:45
До скоростния лост,трябва да имаш бутон TCS.От там се изключва системата принудително.
мхмм значи щом нямам такъв бутон, нямам и такава система :heavy_cry: