Log in

View Full Version : продажби на Алфа Ромео в USA

pavlin
19-04-2006, 07:19
Здравейте колеги,
Аз живея от 4 год. в САщ и сам фен на Алфа Ромео и ваобще на италиянските коли но тук за сега не се продава Алфа, някои има ли прясна информация за това дали през 2007 год. ще започнат продажбите на Алфа Ромео, знам че преди имаше такава тема но питам за по нова информация.

BatVas
19-04-2006, 09:53
Доколкото си спомням от 2007 ще се върнат на Американския пазар и ще се продават под един покрив с Мазерати.
Той Петко разказваше за фирми които и сега продават - обаче подписваш декларация, че ще караш автомобила само по писта - и така няма как да си я караш спокойно по улиците- иначе има клубове и в САЩ и съм виждал 164-ки :D

търтей
19-04-2006, 10:35
164 и някои предни модели - ако помните абитуриентът :wink: са си съвсем легални в щатско

pavlin
20-04-2006, 03:29
До 1994 са се продавали Алфа Ромео в щатите но след това спират по не знам каква причина. Ако тьрсиш да си купиш най-новото което можеш да намериш е 1994 и то само Алфа 164.

BatVas
20-04-2006, 10:05
Спокойно - скоро ще може да се купи 159, Брера и Брера спайдер - ще бъде много интересно да се чудят каква е тази кола и да те заглеждат :D :D :D

KGB
21-04-2006, 19:23
Здравейте колеги,
Аз живея от 4 год. в САщ и сам фен на Алфа Ромео и ваобще на италиянските коли но тук за сега не се продава Алфа, някои има ли прясна информация за това дали през 2007 год. ще започнат продажбите на Алфа Ромео, знам че преди имаше такава тема но питам за по нова информация.

Най-вероятно ще започнат продажби в края на 2008 година.

В края на 2007 може да започнат някаква ПР кампания за завръщане на марката там.

А това което за казали, че ще се продава под един покрив с Мазерати е общо взето ей така, да кажат нещо...в САЩ преките дилари на Мазерати са 2-3, всичко друго са дилъри, които продават Ферарите, Бентлита,Поршета, Мазератита и прочие други супер скъпи коли.