View Full Version : Мигачите се пускат след 140
Mind_Control
19-04-2006, 13:49
Пускат ми се светлинките на таблото за мигачите на 130 км/ч и после след 150-160 някъде почват да мигат постоянно. Аз си мисля, че нещо е вързано така за предупреждение, ама се чудя дали не е проблем някакъв. Но пък го прави всеки път при една и съща скорост. Незнам дали мигат самите мигачи отвънка или само на таблото..
WhitePower
19-04-2006, 15:59
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: :?: :shock: :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?:
аз също :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?:
EvgeniiM
19-04-2006, 18:43
Да не караш италианска кола :spiteful:
145QVision
19-04-2006, 18:49
Да не караш италианска кола :spiteful:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ....и всички екстри...
Пак като не се включва спирачката автоматично.... :tooth:
Щом караш италиянска кола такива работи не трябва да те притесняват. :lol: При 160 може и чистачките да ти се пуснат. Това си е част от удоволствието :Yeeeehaaa: . Друг плюс е че всички в сервизите и магазините за авточасти почват да се радват като те видят.
Ха в тая тема ясно се вижда кой си е купил кочина и на кой майстора му е некадърник :twisted: :twisted: :twisted:
Колеги е ги всичките тука в тая тема дет са с кочини и не ги кефат предлагам да ги пратиме към друга марка и да се оправят :idea:
Ама внимавайте да не си купите пак кочини кхкхкх :twisted:
По въпроса на колегата - мисля че по колата ти е имало външна намеса от алармаджия или незнам кво след което става весело :wink:
EvgeniiM
20-04-2006, 08:40
шо шо, ше ме гоните от сектата...
WhitePower
20-04-2006, 09:54
колега колата ви да не е била полицеиска
145QVision
20-04-2006, 10:17
колега колата ви да не е била полицеиска
:lol: :lol: :lol: ...много смях тая тема
Ама незнам какво толкова се коментира....занимавало му се е на предишния собственик...и си е направил тая екстра...Не е лоша идея... :wink:
EvgeniiM
20-04-2006, 10:53
Бе то и на твойта предишния собственик слага две задни :lol:
145QVision
20-04-2006, 11:00
Бе то и на твойта предишния собственик слага две задни :lol:
:gruebel: :gives[1]: .... :roll2:
Бобо пак е прав, много ясно, че е от прекъсвача за алармата ти на предния капак!!! От голямата скорост насрещния вятър надига капака и понеже тея прекъсвачи на повечета евтини аларми не струват и затварят веригата. Този прекъсвач може да се регулира нагоре - надолу с гайка - просто го вдигни нагоре 2-3 мм.
А иначе мненията дотук беха просто култови :twisted:
Този прекъсвач може да се регулира нагоре - надолу с гайка - просто го вдигни нагоре 2-3 мм.
ако пак свети (не може д асе вдигне достатъчно) над бwтона на прекъсвача се залепва стиропор примерно :wink:
ivoshaklev
20-04-2006, 19:18
Абе я карайте внимателно , какви са тия 130 150-160 ? А? Къде в България е позволено .... :P
Абе я карайте внимателно , какви са тия 130 150-160 ? А? Къде в България е позволено .... :P
Аз карам бързо за да не ме настигат разни депутати и да ме бият и гърмят - ще ме стигнат със ситроенче - ама друг път :D :D :D :D
Аз карам бързо за да не ме настигат разни депутати и да ме бият и гърмят - ще ме стигнат със ситроенче - ама друг път :D :D :D :D
Те и с Ферари да са,щом си с Алфа пак няма да те настигнат! :D Не го казвам с ирония :wink:
EvgeniiM
21-04-2006, 10:45
е ти ме разсмя
е ти ме разсмя
Що бе ферарито ще внимава за дулките :D :D :D
EvgeniiM
21-04-2006, 11:30
П оскоро ще спира през 50 км за бензин
П оскоро ще спира през 50 км за бензин
Тва да не е понтиак бре :twisted:
EvgeniiM
21-04-2006, 11:50
Е там ти имаш опит аз не знам
Е там ти имаш опит аз не знамМа беше тръгнал натам нали не се праи ей :lol: :lol:
Mind_Control
27-04-2006, 19:38
Предложението за предния капак е интересно :) 6те пробвам да го повдигна това бутонче да видиме какво ще стане. Но интересното е, че винаги при абсолютно еднаква скорост се включват. Трябва да видя само дали и навънка мигат или само вътре.