View Full Version : ЕС - 2007 или 2008 - въпрос на гледна точка
розовото и съответно черногледото отношение към ЕС-то и нашето приемане в тази организация много зависят от това кой какво чете
ето ви един доста интересен анализ във Франкфуртер алгемайне цайтунг
http://mediapool.bg/show/?storyid=116465
156 m-jet
19-04-2006, 15:21
АЗ мисля , че каквото и да се пише, Балгария много е направила вече и приемането и на 1.1.2007 е почти сигурно :D
Търтей ако се разровиш - мисля че бях писал преди месеци , че приемането ни 2007 или 2008 въобще няма да е по обективни причини, а по скоро въпрос на политика. Е, това се казва и тук-познах :D :D :D
Иначе журналиста е много прав за последиците. Особенно за това как ще повлиае на бъдеши членове и на стабилността на региона. А като имаш впредвид, че дори в Бг с всеки изминал месец подкрепата за пресъединяване намалява - представи си предсрочни избори и победа за партия която е против ЕС и НАТО (вече знаем че настроенията се менят бързо, а в екстремна ситуация като предсрочни избори - още повече) нама да казвам какъв хаос ще настане и какво забаване - такова че 2008 ще сме по зле подготвени от нивото достигнато 2007 :!: :!: :?: :?: :idea: :idea:
Със и без ЕС все ще го духаме :lol:
До като не изтрепеме утрепките и най-накрая нормални хора не вземат власта, ще от зле по-зле.
А и не се връзвайте на евтина пропаганда....в ЕС ще ни ВКАРАТ искаме или не.
Ние ако искахме никога нямаше да влезнем...държава без един нормален път... :lol:
156 m-jet
21-04-2006, 19:59
АЗ само да добавя, че Законите които се приемат от ЕС седат над националните, тоест каквито Закони има За другите страни, такива ще са Задалжителни и За БГ. Имат и начини които ако не ги спаЗваш да те принудат, а ако се приеме ЕС конституцията, в инЗпалнителната власт могат да се наЗначават и ЕС граждани, а в Законодателната сащо ако са с постоянно пребиваване...но сега не става, парво трябва да се приеме Конституцията.
Представяте ли си да доиде партия на власт , дето половината и членове са англичани :shock: