Log in

View Full Version : Предна маска и брони!??

ultrashock
24-04-2006, 14:09
От къде мога да си намеря предна маска! Искам да е от по новите! Мисля да боядисам черните брони в цвета на купето(син металик) и като сложа нова маса и колата ще придибие малко по модерен вид! Говорих с един бояджия каза че за 60 лв ще ми боядиса двете брони! Мисля че е добре! Мислех да си взема спрей(от тези дето ги правят пак по цвета на колата) но незнам дали ще се получи! Така за под 100 лв може да се промени фасона на колата! :) Какво ще кажете по въпроса!?

IXIBIT
24-04-2006, 14:28
Колега най евтино ще ти дойде ако някой ти донесе броните от Турция,там ще са поне на половината цена.............
:wink:

А относно боята.....който и да ги боядисва е добре да се сложи пластификатор,за да не се начуква боята от камъчетата-поне на предната броня и на маската :wink:

ultrashock
24-04-2006, 14:52
Да за пластификатора знам че трябва!А маската едва ли ще е мнгоо скъпа! Мисля да отида до италянеца може да има направо боядисана в моя цвят! Само дано цвета го докарат да стане като купето че при мен са боядисвани двата калника отпредеи нещо не са го постигнали тояничт цвят!
А ако трябва да боядисват маската мисля да я направя с кит! Запълват се дупките и после се боядива и става като новата! :)

valjo
24-04-2006, 17:37
начи една маска от "новите" - т.е. на модела след 2ри 99та, струва неоригинална под 100лв - нова (аз я купих за 90 от алекс ауто преди години, Бобо наскоро купува от Т&Н май за по-малко - той да каже)

боядисване на две брони за 60лв ми се струва най меко казано съмнително ниска цена! имай предвид че това е пластмаса, и може след 6 месеца да почне да се бели и лющи - справка Пух

и последно, имай предвид че новата маска и старата броня не си пасват много добре :)

в Рок енд ролл сервиза имат опит с цялата тази манипулация и бих те посъветвал да идеш там :)

Yon
25-04-2006, 09:42
Задната броня не е ли и тя по-различна?

ultrashock
25-04-2006, 12:37
Еми остава варианта с малко кит по маската и да се докара да изглежда като по новата! Бронята само се боядисва! Пак ще се получи добре според мен!

blagun
25-04-2006, 17:37
Колега боядисай и дръжките на вратите и огледалата в цвета на колата!!! Много по-хубаво изглежда! И аз имам същата идея като теб, но мисля да сложа новата броня с кръглите халогени, а всъщност колко струва?

plamen petrov
25-04-2006, 18:35
Колеги и аз съм навит за такава манипулация,дайте да се съберем и да действаме заедно. :wink:

ultrashock
25-04-2006, 18:44
Еее колко ентусиасти се събрахме! Еми трябва да отидеме някъде с намалени да ни ги напраат!

ultrashock
25-04-2006, 19:18
Между другото вижте как си промених интериора вътре:
http://free.datacom.bg/ultrashock/kola1.jpg
http://free.datacom.bg/ultrashock/kola2.jpg
Снимах го точно след като го направих и не е съвсем завършено! Сега изглежда по добре! Но ми трябва още фолио за да покрия и онази част над жабката! Поиграх си малко щото това около таблото и ебз тва беше много горзно!

blagun
25-04-2006, 20:48
Аз не искам да я пипам отвътре, но за отвън съм навит! Ако измислим нещо заедно и минем по-евтино ще е по-добре!

Crusader
25-04-2006, 22:10
Ех деца ненаиграли се :tooth:

ultrashock
26-04-2006, 22:43
Ех деца ненаиграли се :tooth:
Xaxaxa