View Full Version : Как да поправя ориналната антена,има ли смисъл
alfa_zlodeo
16-02-2010, 20:04
От мома не иска да работи в града ту хваща ту губи станциите в багажника под горната кора има няква кутийка уж била за нея ама кабелите са наред
don_pepone
16-02-2010, 21:08
:) за нея е кутийката колега и виж каде отиват кабелите,на моята отиват на задното стъкло където най-долните две ленти на реотана не греът а са антена и ако при теб са прекъснати може да е от това.
Furious 155
16-02-2010, 21:11
а кутийката е усилвател и следва да има захраване, за да работи добре антената!
mimouzunov
16-02-2010, 22:01
а кутийката е усилвател и следва да има захраване, за да работи добре антената!
Подкрепям с две ръце!!!!
Почти съм сигурен ,че нее пуснато захранване от радиото към антенния усилвател!!!От радиото от изхода за управление на усилвател (RMT) трябва да се върже +са...
krasisashkov
16-02-2010, 23:01
а моита кутиика, защо е пред огледалото на предното стакло и от нея старчат едни гетаксови черни роги много близо до гумата на стаклото и са колкото половината стакло ,като дам контакт и от долу свети червен светодиот и е захваната с някаква планка на стоиката на огледалото.Остави всичко,но на пласмасата си има и емблемата на Алфа,разглеждах е ,че мислих да не би да е китаиска измишльотина от предишния собственик,но си е закачена с някаква букса вътре в плафона, която си идва с инсталацията и кабела е увит с дунапрен.
а моита кутиика, защо е пред огледалото на предното стакло и от нея старчат едни гетаксови черни роги много близо до гумата на стаклото и са колкото половината стакло ,като дам контакт и от долу свети червен светодиот и е захваната с някаква планка на стоиката на огледалото.Остави всичко,но на пласмасата си има и емблемата на Алфа,разглеждах е ,че мислих да не би да е китаиска измишльотина от предишния собственик,но си е закачена с някаква букса вътре в плафона, която си идва с инсталацията и кабела е увит с дунапрен.
Сигурно щото и в Италия има любители на трудовото убучение...:devil:
П.П. Да не кажа, че повечето са такива.
krasisashkov
17-02-2010, 09:02
Колата никога не е била в Италия.Купена е на 09.01.1993 год от Бг нова и е била сабственост само на един човек и аз е взимам от него и в документите, които ми даде с нея намерих и таз фактура на негово име.Едва ли се е занимавал с такива неща.Но знае ли човек.
Добре де ,не се пали! Може и да го има като аксесоар...откъде да знам. Няма да се учудя и на има и на задния калник навиваща се пръчка. Факта е ,че оригиналния усилвател стои отзад и е вързан към реотаните.
krasisashkov
17-02-2010, 15:51
Не се паля ,защото съм ''мокър'' и не горя :):):):):):)
Alexanderbb
17-02-2010, 16:51
При мен след дълги търсения и умувания се оказа че въпросния усилвател е закачен за дясната колонта отзад. Което не отговори на въпроса защо имам свободни букси на мястото където обикновенно се намира