View Full Version : дясната ключалка на капака
здравейте на всички колеги :lol: проблема ми е следния-дясната ключалка на предният капак не заключва а жилото е здраво като си дарпам дражката на капака се вижда 4е жилото издърпва тела който е там но като затворя капака заключва се само от ляво-може ли някои да ми даде съвет къде може да се крие проблема?? видимо всичко си е на мястото предварително благодаря дано някой има решение :?: :!: :roll: :(
ами ако не си сгъвал капака - остава реглаж на ключалката на капака - пусни пружината и да се охлаби малко и пробваи пак, и така докато затвори
Жилото също се регулира. Ако е много опънато не заключва ключалката. Ако е охлабено - трудно отключва.
Alfa User
01-05-2006, 13:12
Самата ключалка на капака също се регулира чрез завъртане наляво и надясно, чрез което се спуска надолу или се прибира - така че ако не захваща, завърти я в необходимата посока, за да достигне до необходимото ниво. Аз също имах подобен проблем като взех колата, но както виждаш - лесно се оправя. Успех ! :wink:
За да не пускам нова тема вдигам тази.
При мен захващащото устройство стои скрито и не иска да се премести напред, за да заключи. Някой правил ли го е и как става? Трябва ли да разглобя цялата маска, за да го оправя.
и аз имах проблем със заключването , но с малко грес всичко се оправи!
и аз имах сущия проблем просто си си стегнах жилото при мен беше от това поздрави :D
темата е на две години :shock: :lol: :roll: и самият аз вече забравих как реших проблема :P :lol: но все пак,мерси :o