Log in

View Full Version : Търси се сервиз за LCD телевизори

pe6kata212
17-02-2010, 22:22
Здравейте колеги,по стечение на обстоятелствата се сдобих със 7 LCD телевизора които се нуждаят от ремонт.Мисълта ми е следната.
Можете ли да ми препоръчате качествен сервиз на територията на София,в който си разбират от работата и Най-важното познават парите.

Ще съм ви благодарен,ако ми препоръчате някой проверен сервиз,в който ще съм спокоен,че няма просто да ограбят каквото могат от телевизора, и да ми заявят ,че нищо не става от него.
Благодаря за съдействието.

MUROMAN
17-02-2010, 23:16
Здравейте колеги,по стечение на обстоятелствата се сдобих със 7 LCD телевизора които се нуждаят от ремонт.Мисълта ми е следната.
Можете ли да ми препоръчате качествен сервиз на територията на София,в който си разбират от работата и Най-важното познават парите.

Ще съм ви благодарен,ако ми препоръчате някой проверен сервиз,в който ще съм спокоен,че няма просто да ограбят каквото могат от телевизора, и да ми заявят ,че нищо не става от него.
Благодаря за съдействието.

Питай на ЛС mimouzunov
Ако ги оправиш , ще се продават ли?

pe6kata212
18-02-2010, 07:37
Питай на ЛС mimouzunov
Ако ги оправиш , ще се продават ли?

Принципно с тази идея съм ги взел,но като начало да видиме става ли нещо от тях или просто съм се набутал.

kolev
18-02-2010, 11:05
колега, или си избираш някой от тук и се свързваш да го разпиташ
http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=28387&topicshow=%C7%E0%20%EA%EB%E8%E5%ED%F2%E8%F2%E5,%20 %EA%EE%E8%F2%EE%20%F2%FA%F0%F1%FF%F2%20%F1%E5%F0%E 2%E8%E7.
или пускаш тема тук и пишеш точно модела и дефекта и има ли желаещ да ги ремонтира
http://forum.eshop.bg/viewforum.php?f=3&sid=4ebe9a6fcde5215f16dbe996fe999466

повечето определено си разбират от работата

Mind_Control
18-02-2010, 11:45
Аз работя към Panasonic Broadcast и бихме могли да ги погледнем в нашия сервиз. Обясни ми какво им е ако знаеш. Лошото е, че ако не са Панасоник, незнам от къде ще вземем резервни части.

pe6kata212
18-02-2010, 16:34
Лошото е,че ги купих от и-бей всичките накуп и нямам идея какво им е състоянието,единственото което мога да кажа със сигурност е,че не тръгват изобщо,от там натам съм некомпетентен в тази сфера и идея нямам какво им е.

Бобби
18-02-2010, 17:20
От коя страна е пратката....?
На захранващият кабел имат ли предпазители....ако има провери тях...може и да тръгнат...:tv:....иначе незнам проблема може и да е по голям...недай си боже да са само празни кутии вътре...:roll:

Mind_Control
18-02-2010, 17:25
Лошото е,че ги купих от и-бей всичките накуп и нямам идея какво им е състоянието,единственото което мога да кажа със сигурност е,че не тръгват изобщо,от там натам съм некомпетентен в тази сфера и идея нямам какво им е.

А каква марка са не каза. Иначе проблемът може да е просто в захранването, което се оправя лесно.

pe6kata212
18-02-2010, 20:17
различни марки са и то не много известни.От Англия са купени,в момента са в сервиз за стари телевизори за да им се провери само и единствено захранването,просто защото техника не е достатъчно компетентен и няма техниката да прави съвременни телевизори.Личен приятел ми е и знам,че няма да открадне нищо от тях,а ако е само захранване ще го оправи.Бяха 7 lcdта но той оправи едното,защото е било захранването,но другите каза ,че не са му по силите.

kolev
19-02-2010, 11:16
то няма какво да им се открадне колега. виж линковете които ти дадох. има хора които се занимават само с ремонт на лцд и плазми.

pe6kata212
19-02-2010, 22:47
то няма какво да им се открадне колега. виж линковете които ти дадох. има хора които се занимават само с ремонт на лцд и плазми.

благодаря ти колега,аз с свързах с един наш колега съфорумец,и се надявам да свършиме работа