View Full Version : Подигравка!
Crusader
25-04-2006, 22:48
Ебаси /без извинение/ простотията!
http://www.bovineunite.com/main.htm
:bg: :shoot: :usaflag:
Айде господата със специалните компютърни умения, да го почват тоя сайт :!:
Взето от WV форума
Това не е подигравка - това е гавра, мамка им! Бесен съм!
Ще поясните ли за какво става въпрос, че нещо не го отварям.
Обаче не може да отречете, че е направен много кадърно сайта :!:
явно само аз нямам нерви да го разглеждам целото това ?
не можах да стопля къв е случая с тоя сайт :)
Ами аз от това което гледах няма никаква простотия - гледаш си кравичките и това е.
Ама не знам кво толкова възмутително намира Влади.
Може пък аз да не го виждам - ама аз нали като учих ветеринарна медицина (отдавна) съм правил доста гадни манипулациики по кравите и тук не виждам нищо възмутително :? :?
може и някой да се е намесил защото аз го паррових и не чух химна
EvgeniiM
26-04-2006, 10:46
То снощи бачкаше , вече е имало намеса явно , браво на който се е погрижил
OPS -аз понеже го гледах без звук :oops: :oops: :oops:
ЕТО ИНФО КОЕТО НАМЕРИХ:
Хакери от всички страни - обединявайте се!
Американски Интернет сайт, създаден от поддръжници на движението за защита на кравите ( http://www.bovineunite.com/main.htm ), се гаври с националния химн на България, научи Агенция “Фокус”.
Интернет сайтът, номиниран за престижните награди за уеб-дизайн The Webby Awards, представлява каламбур в защита на правата на кравите, като “запознаването” с основната идея е акомпанирано от химна на република България, с мучащи крави за фон, които го изпълняват. Създател на този “шедьовър” е компанията Ейснер Интерактиве - Eisner Interactive.
(допълнение от YVOX)
Собственик на сайта е:
Davis, William
904 Hammond Court
Bel Air, MD 21014
US
Domain Name: BOVINEUNITE.COM
Administrative Contact , Technical Contact :
Davis, William
williamadavis42@hotmail.com
904 Hammond Court
Bel Air, MD 21014
US
Phone: 410-661-9118
Желаещите да изразят мнението си приканваме на пратят мейл на посочения адрес, както и на организаторите на The Webby Awards на адрес jcollins@webbyawards.com
Аз нямам думи за коментар. Видях го и се побърках от злоба ..... д*ба и американците
:evil: :evil: :evil: :evil:
...
Това вече обяснява нещата! :evil:
Crusader
26-04-2006, 11:55
Явно е имало намеса - браво момци :firstprize: :bg:
Браво, браво, ама сайта пак работи и пак си свири БЪЛГАРСКИЯ химн, барабар с всичките мучащи крави - да им се изсерат на надгробните плочи дано на тия американски келемета :evil: :evil: :evil:
Ами вече е писано до БТВ - да видим ще направят ли репортажче в новините - па белким някой се сети да изрази възмущението си пред Кондолиза Райс - заради която затварят толкова улици :evil:
П.П. И аз пратих тук news@btv.bg - дайте да пратим повече хора за да се заинтересуват.
Васе, ние им облизахме гъзовете, сега искаме да им плюем на физиономийте - не става и няма да стане :roll: :oops: :frown:
Абе аз викам да пробваме как ще реагира БТВ - ще лиже ли заднижите на собствениците си :?: Пратете и вие мейлчета и да видим - сега ще пратя още едно по - остро от другата си поща :wink:
Ето прекопирания текст от писмото ми:
Ако вече сте обърнали внимание на сайта позорящ химна на България моля да ме извините. Ако не сте се надявам по някакъв начин като медия да зададете въпроса към собствениците на сайта или американски представители в България.
Става въпрос за следното:
Американски Интернет сайт, създаден от поддръжници на движението за защита на кравите ( http://www.bovineunite.com/main.htm ), се гаври с националния химн на България, научи Агенция “Фокус”.
Интернет сайтът, номиниран за престижните награди за уеб-дизайн The Webby Awards, представлява каламбур в защита на правата на кравите, като “запознаването” с основната идея е акомпанирано от ХИМНА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ , с мучащи крави за фон, които го изпълняват. Създател на този “шедьовър” е компанията Ейснер Интерактиве - Eisner Interactive.
(допълнение от YVOX)
Собственик на сайта е:
Davis, William
904 Hammond Court
Bel Air, MD 21014
US
Domain Name: BOVINEUNITE.COM
Administrative Contact , Technical Contact :
Davis, William
williamadavis42@hotmail.com
904 Hammond Court
Bel Air, MD 21014
US
Phone: 410-661-9118
Желаещите да изразят мнението си приканваме на пратят мейл на посочения адрес, както и на организаторите на The Webby Awards на адрес jcollins@webbyawards.com
Ами надявам се да вземете отношение като българска медия и ако трябва това да стигне до Кондолиза Райз при посещението й в София - да затварят улиците ще изтърпим, ама и да се гаврят така с химна ни.... - ще позволим ли? Представяте ли си този сайт получил и награда - ами аз да взема да направя един сайт с блеещи овце с химна на САЩ - как ли ще реагират.
С уважение Васил Василев
П.П Имайте впредвид, че не съм националист - просто това би подразнило всекиа и вече се дискутира от повечето млади хора в форумите.
Аз не им знам е-майл-а, пък и какво да им пиша :oops: , то сигурно има достатачно възроптали души вече :evil:
Дай е-майл и после ще гледам да им драсна нещо по темата :roll: :evil:
Аз не им знам е-майл-а, пък и какво да им пиша :oops: , то сигурно има достатачно възроптали души вече :evil:
Дай е-майл и после ще гледам да им драсна нещо по темата :roll: :evil:
Върни се на първа страница - че докато редактирам мненията ти си отговорил :wink:
ама пощите са:
news@btv.bg
btv_reporterite@btv.bg
Току-що изпратих това:
Много се извинявам за острия тон, който ще употребя в този е-майл, но съм крайно възмутен от подигравката, която "братята" американци са си позволили да направят с нашата иначе скромна държава, която обаче най-съзнателно им облизва задните части при всяка удобна възможност, а те като благодарност си позволяват да акат върху нас с усмивка!
Сигурен съм, че не съм единствения възруптал български гражданин, защото най-малко на десет места (форуми) в интернет пространството, прочетох гневни изказвания относно тази гавра с БЪЛГАРСКИЯ химн - http://www.bovineunite.com/main.htm - сътворена и публикувана в сайт за защита правата на кравите и кандидатстващ за награда за уеб-дизайн!
Най-отговорно заявявам, че не съм националист и не съм поддръжник на никоя политическа формация, а съм обикновен гражданин на Република България огорчен от позорния начин на използване на химна на нашата държава и то от хора, които претендират да бъдат приятели на България!!!
Интересно, ако химна беше на Русия, какво ли щеше да се случи?!
Искрено се надявам вие, като БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА МЕДИЯ, да вземете отношение по въпроса с тази долна гавра и дори, при възможност да отнесете въпроса до небезизвестната ни гостенка от държавата "производител на кравешки химни", за да видим дали би могла да даде адекватен отговор или поне да предложи "мелодия за кравите"!!!
Благодаря предварително!
С уважение: Кирил Гергиев
Добре си го казал - аз обаче предлагам, ако нищо не стане - да вземем да направим едно сайтче за защита правата на ОВЦЕТЕ и да блеят химна на САЩ :idea: :idea: :evil: :evil: Даже може да го пратим на въпросната организация и да чакаме награда. Ами колко му е кирето да сложи една снимка на овце и едно филмче на овце - после ще намеря някои да направи американския химн като блеене на овцете и го пращаме.
1000% съм ЗА :!:
Можем да направим и с овце, и с кози, и с крави, и с коне, и с кучета.... но най-култово ще бъде Осамата да брои жертвите от атентата на 11.09 на фона на химна им :evil:
Понеже news@btv.bg ми праща следното:
This is an automatically generated Delivery Status Notification.
Delivery to the following recipients failed.
gena_traikova@btv.bg
aseni@btv.bg
milena_neyova@btv.bg
gabriela_naplatanova@btv.bg
Да пращаме на последните четери-ама и те нещо отказват от абв.бг да приемат :evil: :shock:
я пробвайте и вие - може да копирате моето или на Кики писмото
Това е защото news@btv.bg е група и четири мейла от нея не са достъпни (например са им пълни мейлбоксовете). Споко, те другите от групата са го получили :wink:
Правилният e-mail е novinite@btv.bg - поне от него не ми се връща failed-report :roll:
Това е защото news@btv.bg е група и четири мейла от нея не са достъпни (например са им пълни мейлбоксовете). Споко, те другите от групата са го получили :wink:
Абе за по сигурно и тук ще пратя:
novinite@btv.bg
novinite@btv.bg е правилния е-майл - поне от него не ми се връща failed-report :roll:
Абе за по сигурно и тук ще пратя:
novinite@btv.bg
На колкото повече, толкова по-добре :twisted:
Те вече снощи говориха за това по ТВ-то ама по коя програма немам спомени :wein:
Те вече снощи говориха за това по ТВ-то ама по коя програма немам спомени :wein:
Може би по НОВА ТВ - така прочетох в друг форум :?
нали знаете кво пише в първата поправка на ус конституцията?
боли го светофара собственикът на сайта кво мислим ние
Търтей ти пак се изцепи. Ако си спомням ти защитаваше авторските права. Ами парчето негово ли е - на американеца или случайно е написано 19 век от Цветан Радославов :?: :?: То да ти кажа и тези със карикатурите на алах ги болеше фара-ама карикатурите бяха много по невинни защото не се обижда държава и не може да се докаже че точно така е изглеждал алах за да ги обвинят- ама видя кво стана.
Търтей ти пак се изцепи. Ако си спомням ти защитаваше авторските права. Ами парчето негово ли е - на американеца или случайно е написано 19 век от Цветан Радославов :?: :?: То да ти кажа и тези със карикатурите на алах ги болеше фара-ама карикатурите бяха много по невинни защото не се обижда държава и не може да се докаже че точно така е изглеждал алах за да ги обвинят- ама видя кво стана.
авторските права не са за винаги бе васо
а за карикатурите не се изказвай че си доста далече е от истината
да бе и мен не ме кефи сайта ам кво точно се очаква от ус да направят?
да го затворят???
да порицят собственика с мъмрене пред строя?
Добре бе Търтей след като нищо не могат да направят, съгласен ли си да направим едно сайтче с блеещи американския химн овце и да напишем отдоло твоето име и адрес. :?: :?: :idea: :idea: :idea:
Добре бе Търтей след като нищо не могат да направят, съгласен ли си да направим едно сайтче с блеещи американския химн овце и да напишем отдоло твоето има и адрес. :?: :?: :idea: :idea: :idea:
отсекъде :!:
Добре бе Търтей след като нищо не могат да направят, съгласен ли си да направим едно сайтче с блеещи американския химн овце и да напишем отдоло твоето има и адрес. :?: :?: :idea: :idea: :idea:
отсекъде :!:
ОК ще видя набързо Алфаманяка какво може да спретне и ще те изпишем като автор, Аз ще пратя едно линкче на американското посолство :D :idea: :!: :twisted: :twisted:
П.П. Ако не се лъжа даже със затвор се наказваше в щатите обида на национални символи :wink:
П.П. Ако не се лъжа даже със затвор се наказваше в щатите обида на национални символи :wink:
еми явно се лъжеш щото за паля щатско знаме е ненаказуемо :wink:
и за да не съм голословен:
http://en.wikipedia.org/wiki/Flag_Burning_Amendment
Alfa User
26-04-2006, 19:36
Абе това не може да си остане така - това е долна гавра и абсолютна подигравка, изплюта в очите на всички българи. Давайте да направим нещо сериозно по въпроса - заливането с мейли на пощата на bTV май няма да има особен ефект, защото знаете кой я командва... 10 000 % подкрепям идеята за американския химн с овце, защото американците са си точно това... само дето след това веднага ще се намери някой да нададе кански вой за погазването на американската :puke: светиня. А нас кучетата ни яли ... :cussing: :brickwall:
Тия крави да се изсерат на всеки от създателите и собствиниците на сайта в устата м..... де..... найстина ще е добре ако Кирето може да направи овци да блеят на техния химн :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :shoot:
сайтчето пак го хакнаха българските момчета - днес проработи бързо - сега дано са били по-добри :D :D :D :D :D
Още си работи... :evil:
Аз предлагам да изтипосаме на американския химн някоя реч на Осамата :sniper: :usaflag: ....ама тогава ще ни обявят за терористи :sister3:
Току-що щракнах на линка в началото на темата и запяха кравички :evil:
Току-що щракнах на линка в началото на темата и запяха кравички :evil:
Aбе явно тия са много добри - бързо го оправят. Я пробвай сега - да видим за колко време сега ще го оправят- сега пак го хакнаха :D :D
Васе, работи бе, мамка му и прасе :evil:
Crusader
27-04-2006, 13:51
А бе и на мен ми се отваря като на Pooh
Аз явно имам пряка връзка със сайта :lol:
Аз съм избрания :Yeeeehaaa: :bounce8:
При мен не се отваря(за щастие)!А тия копеленца дали имат някоя "братска" организация в България?
Това е супер гнусно :puke: и определено си е сериозна подигравка след като няколко пъти го коригират,а тия ш....ци го връщат в начално положение :paddle: .Аз съм ЗА да се направи нещо с техния химн,но за съжаление съм зле с компютрите,обаче браточката е програмист и ако може да помогнем с нещо свиркайте :idea: :!:
Вчера нещо по господари на ефира споменаха ама беше забавно....щото се оказа че американците били овце и блеееха яко
Баси тия от "Господари на ефира" да не са чели предложението ми за овчия клип в форума (аз и в още един форум го бях предложил)Пускаха овце да блеят на фона на статуята на свободата и американското знаме и други забележителности. :D