View Full Version : накладки TRW
Това което намирам из форума не ми дава достатъчно информация и за това пускам това питане.Имам намерение да си подменя старите накладки които са TRW с нови такива.Доволен съм от експлоатацията им до сега и за това пак се насочвам към тях.Единствената информация която имам за сега е че предните накладки на TRW струват около 130 лв,учудващо е че, да кажем Ferodo са доста по евтини.Ще съм благодарен ако някой даде актуална информация за въпросните накладки(TRW),евентуално от къде ги е купил и за каква сума.
Купувал съм TRW от ТЕХ-КО (http://tech-co.net/read.php?lang=bg) и съм предоволен. Не разбирам защо да е учудващо, че Ferodo са по-евтини.
Съществуват и доста по-скъпи варианти - истински TEXTAR, примерно ;-)
Поздрави,
Ами Ferodo имат и евтини и скъпи накладки ;) Моите и предните и задните са Ferodo - предни (128лв) и задни (59лв) ;) И съм много доволен от тях. За TRW-то съм чувал , че са страхотни, но много меки и бързо се износвали, което не знам дали е вярно след като не съм ги ползвал - просто така съм чувал :)
Pepko-Bepko
22-02-2010, 16:49
Колега аз също съм си купил накладки ТРВ от ТЕХ-КО но до колкото си спомням ги взех за около 80 лева с някаква отстъпка...Още не съм ги сменил търкалят се в багажника ми.Имаха един два лева разлика с цената на ФЕРОДО ,но си избрах ТРВ-ето.Понеже Феродото си имат доста ментета.КАПАТА ми беше с ТРВе и нямах никакви проблеми с тях.Ако имаш възможност си купи ТЕКСТАР,същите можеш да ги намериш в опаковка БОШ.
ПОЗДРАВИ!
Ами да ви кажа,спрях се на TRW защото колата си дойде от Германия с такива и в момента след почти година експлоатация при различни метеорологични условия съм много доволен от спирането с тях.
А за ЕВС някой да сподели впечатление и също така се чудя дали има смисъл от пърформанс серията им Greenstuff за 170лв. при положение, че сложих смотани евтини дискове или да си взема обикновени за 90лв.