Log in

View Full Version : износване на задни гуми-заден стенд

wenss
24-02-2010, 21:18
Колеги здравейте.Искам да Ви попитам нещичко.Колата ми износва задните гуми от вътрешната страна и то по точно задна лява гума.Днес отидох на стенд-в Явимекс в Пловдив.Погледнаха я колата момчетата регулираха каквото трябва отпред но отзад се оказа че може да се регулира само за сходимост а другото което на мен ми показа +3мм казаха че няма как.Това така ли е или просто те не могат?И евентуално ако няма как да се регулира мога ли да направя нещо или ще трябва по често да си сменям задните гуми.

sanata
24-02-2010, 21:33
колега,поразрови малко и намери темата за износване на гуми и прочети какво може да ти се е случило.Има доста изписано по темата и аз имах такъв проблем и гореших с реглаж,ама преди това и със смяна на всичко отзад по окачването.- УСПЕХ.

Chimev
25-02-2010, 10:02
Това е доста масово явление. И аз имам същия проблем и макар и всичко да е здраво по задното окачване пак си е разкрачена :wierdo:

alex09
26-02-2010, 20:32
Това е доста масово явление. И аз имам същия проблем и макар и всичко да е здраво по задното окачване пак си е разкрачена :wierdo:
В една друга тема пишеше нещо друго.

popaay
27-02-2010, 09:13
Колеги здравейте.Искам да Ви попитам нещичко.Колата ми износва задните гуми от вътрешната страна и то по точно задна лява гума.Днес отидох на стенд-в Явимекс в Пловдив.Погледнаха я колата момчетата регулираха каквото трябва отпред но отзад се оказа че може да се регулира само за сходимост а другото което на мен ми показа +3мм казаха че няма как.Това така ли е или просто те не могат?И евентуално ако няма как да се регулира мога ли да направя нещо или ще трябва по често да си сменям задните гуми.
И аз съм със същия проблем,и скоро ще търся някакво решение,ще проверя цялото задно окачване,и ако останат пари(сменям съединител) ще подменя всичко и дано се оправи,че не мога да я гледам така с различен разкрач на задните гуми.

Chimev
27-02-2010, 13:49
В една друга тема пишеше нещо друго.
Я дай линк, че не се сещам, не е изключено да не съм писал за последни развития по темата

ACEHOB
27-02-2010, 22:50
Първо поразгледай тази тема - http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=17071&page=2