PDA

View Full Version : Скорости или съединител?

gioventi_insolenza
27-02-2010, 05:14
Дано не са започнали проблемите и при мен (че просто сега не е подходящ момент $$$)

Сутрин се качвам в колата и много трудно изключвам от скорост (предполага се че колата нощува на 1ва предавка и ръчна). Не знам от какво може да е, но се притеснявам да напъвам така скоростния лост. То е малко субективно де... за някои други може да не е напъване, но аз към моята кола обичам да се отнасям малко по-внимателно. Може ли да ме насочите къде може да е проблема по този симптом и да ме подготвите ($). мерси!

code
27-02-2010, 08:47
Помпа на съединител, ако е долната, която е вътре в купето е голям филм преди смяна трябва да минеш курс по йога. Спокойно, не е много голяма цифра. :rolleyes:

Chimev
27-02-2010, 13:53
Помпа на съединител, ако е долната, която е вътре в купето е голям филм преди смяна трябва да минеш курс по йога. Спокойно, не е много голяма цифра. :rolleyes:
Май не е от тая в краката, аз я сменях мойта скоро и пак ми се случва от време на време да излиза 1-ва трудно сутрин :native:. В такъв случай просто паля на първа с натиснат съединител

BlackBaron
27-02-2010, 21:16
Попитай Linkestis той спомена че на 136 конювата има такъв проблем, виж попитай го, може да го е решил