View Full Version : Питане за мерцедес
Сори че задавам тука въпросите , но колегите от форума на мерцедес не обичат много много да споделят каквато и да е информация , абе с една дума скръндзи:calc:.
Имам едно иконка на мерцедеса гума с посока на въртене се едно е изобразена и свети оранжево ,но не всеки път какво означава.
И също така мерцедеса е с въздушно окачване има копче само за напомпване , а когато го взех се регулираше сам барах копчалаците и сега стои много навирен гъза има ли начин пак да си го направя автоматично да си се регулира.
Става въпрос за вито v220 112 cdi
до колкото имам спомен май став авъпрос за мерцедес вито ако не се лъжа:jumping: резрвна гума има ли защото има модели без и там беше при спукване на гума вместо патеричката гумата се пълни с нещо като желе и пак изкара 80 км мисля че индикацаията беше тази не съм сигурен ,но май беше това :comphits:
до колкото имам спомен май став авъпрос за мерцедес вито ако не се лъжа:jumping: резрвна гума има ли защото има модели без и там беше при спукване на гума вместо патеричката гумата се пълни с нещо като желе и пак изкара 80 км мисля че индикацаията беше тази не съм сигурен ,но май беше това :comphits:
Имам резервно гума.
Мене ме съмнява да не е нещо с блокажа или нещо по гумите но просто такава иконка виждам за пръв път.
Ако никой не се сети утре ще я снимам да видим.
Имам резервно гума.
Мене ме съмнява да не е нещо с блокажа или нещо по гумите но просто такава иконка виждам за пръв път.
Ако никой не се сети утре ще я снимам да видим.
Най добре снимай иконката и копчалъците,че никакъв спомен нямам.
Цъкни едно фото да го видим.Имам съменение,че е за налягането на гумите.Може и да е свързано с въздушното ти окачване.Най добре дай фото, пък ще видим ;)
Ако има схема с четирите гуми и свети едната....е налягане в гумите.....поне така е при други модели с датчици в джантите.......