View Full Version : счупен мигач, колеги помагайте
alfaracer
02-03-2010, 20:41
Счупи ми се стъклото на левия (шофьорския) мигач, и немога да намеря никъде, колата е 89г.Бих си купил нов мигач ама той е заедно с фара.Така че , моля ви помогнете ми да си намеря такова стъкло.
Купуваш си фар за 20-30лв и готово.Само мигач не се предлага никъде нито нов нито втора ръка/освен ако не е счупен фара/.
RSxRacer
03-03-2010, 08:57
олеле ти и тема ли пусна за 1 мигач ...
:haha::haha:
Мисля че имам ш проверя довевчера.
Аз имам същия проблем и няма никъде.Питах и за нови нови но уви не намерих
Моита алфа е по старата 164 с отделни мигачи.може ли да каже някои дали стават фаровете от модела след 1992 с общите фарове и мигачи,а също и ако има и разлика в ел. инсталацията.:respect:
Alfa_Eli
09-03-2010, 09:21
Купуваш си фар за 20-30лв и готово.Само мигач не се предлага никъде нито нов нито втора ръка/освен ако не е счупен фара/.
имаш ли идея къде да търся ....благодаря
Моита алфа е по старата 164 с отделни мигачи.може ли да каже някои дали стават фаровете от модела след 1992 с общите фарове и мигачи,а също и ако има и разлика в ел. инсталацията.:respect:
Стават фаровете.Трябва да се смени буксата на инсталацията на колата тъй като е различна.Също трябва да се пусне допълнителен кабел за маса на дългите светлини.Старата крушка е една и ползва един дебел кабел за маса докато при новите са две отделни крушки, които ще светят заедно и има опастност да се стопи кабела.Слагаш диод на ключа за светлините така, че като пуснеш дългите да не гаси късите както е при старите фарове, а да светят заедно.При пускане на късите диода ще спира тока към дългите и така няма да светят постоянно заедно, а само когато ги пуснеш.
---------- Post added at 13:29 ---------- Previous post was at 13:27 ----------
имаш ли идея къде да търся ....благодаря
Аз имам фарове.Смених ги с по-новите и тези ми седят на тавана.Ако искаш пиши на скайпа да ти пратя снимки. Другия вариант е от кола на части или при Италианеца.
Ляв не ми остана здрав вече , дори и този с който съм в момента е подлепен със силикон след като на Йорданов ден се засякохме с един Нисан .
Стара е пластмасата вече , прегоряла е и много гадно им се троши горният чоп който се закача за корпуса на мигача .
Ляв не ми остана здрав вече , дори и този с който съм в момента е подлепен със силикон след като на Йорданов ден се засякохме с един Нисан .
Стара е пластмасата вече , прегоряла е и много гадно им се троши горният чоп който се закача за корпуса на мигача .
да ти дам едни суперски фарове, на комшийски цени ;-)
Не ми се сменят .
Със смяната ще трябва да преработвам инсталацията а после трябва и ксенона да сменям а този Н42 после какво да го правя .........
Иначе обади цена на ЛС може и да ме заинтригуваш ;)
Аре помагайте че бабата я направих космически кораб а един стоп дето е на калника от 3 месеца немога да го намеря читав :sad:
Я, че тя движи ли се още? :devil:
имам ляв стоп но нее за суперка
имам ляв стоп но нее за суперка
Ми малко са различни и затва си искам за суперка ;)
виж в какво състояние е , просто не се личи пукнатината , няма счупено или очекнато, просто една цепка ! 20лв. и го отнасяш :devil:
Satanism
13-03-2010, 12:31
искаш от ебе-я? :)
искаш от ебе-я? :)
Давай искам :kiss:
---------- Post added at 19:09 ---------- Previous post was at 19:09 ----------
виж в какво състояние е , просто не се личи пукнатината , няма счупено или очекнато, просто една цепка ! 20лв. и го отнасяш :devil:
Колега спукан си имам няма да дам 20лв за да си имам още един ;)
Давай искам :kiss:
---------- Post added at 19:09 ---------- Previous post was at 19:09 ----------
Колега спукан си имам няма да дам 20лв за да си имам още един ;)
ок :grin:
alfaracer
14-03-2010, 17:45
Ето колеги не е като да няма http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Alfa-Romeo-164-Blinker-Light-Lens-Kit-LH-New-OE_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem2c52b93038QQitemZ190 366429240QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAcces sories
"Quantity: 2 available
Price: US $48.95 "
:shocked:
alfaracer
15-03-2010, 20:34
Голям късмет днес в една морга ми продадоха такова стъкло за 5лв.
Голям късмет днес в една морга ми продадоха такова стъкло за 5лв.
Къде , телефон наслено място където се намира .
Че аз пък си търся халоген .