View Full Version : 06.03.2010 Бояна
Чакам всички навити за дръпка и особено момчето със вървящата 156-ца(дизел)!Елате да се съберем и да полафим и замерваме!
Час 21:00ч!!!:cheers:
там съм...но ако срещата е на Лукойна на 1км на магистралата за Пд.:thumbup:
Чакам всички навити за дръпка и особено момчето със вървящата 156-ца(дизел)!Елате да се съберем и да полафим и замерваме!
Час 21:00ч!!!:cheers:
lulin racing
03-03-2010, 08:40
там съм...но ако срещата е на Лукойна на 1км на магистралата за Пд.:thumbup:
На ОМВ-то да правите слалони м/у патрулките :haha::thumbup:
tokata_pz_flex
03-03-2010, 09:46
Е те се пускат с астрите де ... Мисля , че Бимбо визираше на Насмитача 156-цата . Ама аз искам да видя и на Соф-бг колата :)
Последния път в рамките на 20мин 2 патрулки постоянно се местеха...Реално беше многооо много трудно да се направи гонка...Е направихме амаааа!!!
В крайна сметка на последната гонка 4 коли минаха пред патрулката със 140++км. и те не можаха да си изберат, коя да спрат...После обаче последваха тия "гонкащите" и ги посъветваха да изчезват преди да дойдат актовете:spell::blush::blush: :blush:
Тааа аз викам да не се пробват повече уменията на полицаите и играта криеница,дебнена,гонканица ами направо дружно да се изнесем към магистралата където важи ограничението 130км.:thumbup::thumbup:
А защо пък незаповядате в Левски-Г на бул. Владимир Вазов на Баумакс и без това се сабират и други ентусиасти,трафика е малък след 21:00ч. и има удобни и широки прави както и места за обръщане а и огромен паркин кадето може да си паркираме отделно от другите.
Ако има кандидати за Лк да пишат и 21:00 на 6-ти сме там.
Чакам всички навити за дръпка и особено момчето със вървящата 156-ца(дизел)..........
Малеееее :waving:
WhitePower
03-03-2010, 21:03
реално на гробищата е най добре щото има светофар за старта и няма куки и хасфата е чисто нов
Вярно...гробищата са много хубаво предложение като място! Добро за хора без винетки,светло е , има място, всички могат да гледат гонките, има светофар за хубав старт, асвалта е добър,пътя към рая е бърз... :tooth: :tooth: :):):):) Имааа сааамо еднооо маалко ограничение от 50км..на скоростта..
Какво ще каже организатора Бимбо и другите?
ЕДИТ: Ууупс... забравих ограничението от 50км....
Furious 155
03-03-2010, 21:15
и една цивилна кола с камера ще ни метне книжките на плочките пред кат.... аз сякаш съм повече за магистралата, но където кажете там ще цъфна ;).
:th_up:
Ми айде на магистралата!
Аз съм за Baumax!!! Тъкмо ще се засечем с пичовете от E30 форума! Има интересни коли и не са като тия от BMW Power - да се качат на бояна 3 часа да люпят семки и да си отидат... Там всички са навити за дръпки и ще се получи готино! Аз сигурно ще съм с тях съботата
Първо на Баумакса е адски неравно,ма адски(мое мнение)!Полицията идва всеки път!Май магистралата ще стане новото място за замервания на хора които не искат да гледат клипове и да се хвалят колко са им бързи колите(пред другите),а просто да се замерват и да си правят кефа!Вярно хубаво е да има видео и да се каже коя кола е по-бърза,но всичко трябва на първо място да е за кефа и после за престижа!
Пичагата с 156-цата не ми е писал,че ще идва!Иска ми се с него да се замеря!
Bimbo,и аз съм пичага,и аз имам 156-ца и мисля да дойда:biggrin:
QUOTE=Bimbo;656318]Първо на Баумакса е адски неравно,ма адски(мое мнение)!Полицията идва всеки път!Май магистралата ще стане новото място за замервания на хора които не искат да гледат клипове и да се хвалят колко са им бързи колите(пред другите),а просто да се замерват и да си правят кефа!Вярно хубаво е да има видео и да се каже коя кола е по-бърза,но всичко трябва на първо място да е за кефа и после за престижа!
Пичагата с 156-цата не ми е писал,че ще идва!Иска ми се с него да се замеря![/QUOTE]
Jivko7777
04-03-2010, 08:27
Еее идеално най-накрая да отиде едно хубаво JTD, та да ни защити :) Да усети Bimbo disel power :mrgreen:
Бимбо асфалта на Баумакс си е перфектен все пак всеки ден съм там.Куките идват хората се разотиват или минават от другата страна на Петрола,след това куките си тръгват и всичко отначало ;)
Орлине неси ли спомняш че и на Баумакса има сфетофар.
и на мене ми се иска да се пусна ама съм след основен ремонт и наи много пак да влезна в сервиза но може да доида да погледам само се разберете къде а междудругото на 202 ра мн рядко седят полицаи и то след 22ч почти не съм виждал
AntiLuuP
04-03-2010, 13:09
На баумакса неравност и дупка не съм усещал ... Сега може и да са се отворили не знам одавна съм минавал ... Ама бях за малко разни гУфуве бяха тежките с мизериите и простотиите...
Ако искате елате на магистралата(там стават най-хубави стартовете) никой не ни притеснява,а пък и никой не карам на сила да идва!Според мен ако дойдете на магистралата ще се получат хубави замервания тъй,че аз ви чакам!Състоянието на асфалта за мойта кола и моето окачване е ЛОШО на Баумакса(повтарям никой не натоварвам с моето мнение)така аз мисля!
Aко е на магистралата, там съм 99.9%. :)
Ще пиша в събота, ако случайно ми изникне нещо друго, но вероятността е малка. :)
Аз ще дойда кадето и да е,но пак си оставам с мнението че магистралата е най-непрактичното място,на гробищата също е по-добрия вариант.
Бимбо незнам с какво окачване си,аз съм с гуми 205/40/17 спортни пружини Спарко и газови 2-но действащи,ти прецени :)
Когато ходих на Баумакса запоследно бях с 225/45 17-ки,със окачването което ще видиш колко е ниско(задирам много на легналите на стария терминал на летището!!!) и сам ще прецениш какво е на твърдост!Непрактично е поради разтоянието за обръщане иначе........!Човек на гробищата също идва полиция,има кучета,пък и е в града незнам мое мнение!Много повече варианти за дръпки има на магистралата(повече разтояние),и асфалта е хубав!всеки който беше ще каже,че на сбирката беше яко и си прекарахме страшно(въпреки времето)
Напълно те подкрепям колега.Най безопастното място е и най добре може да се прецени дали колата ти върви повече в ниските или в високите и т.н
Когато ходих на Баумакса запоследно бях с 225/45 17-ки,със окачването което ще видиш колко е ниско(задирам много на легналите на стария терминал на летището!!!) и сам ще прецениш какво е на твърдост!Непрактично е поради разтоянието за обръщане иначе........!Човек на гробищата също идва полиция,има кучета,пък и е в града незнам мое мнение!Много повече варианти за дръпки има на магистралата(повече разтояние),и асфалта е хубав!всеки който беше ще каже,че на сбирката беше яко и си прекарахме страшно(въпреки времето)
Добре колега няма да спорим повече :) кадето и да е важното е да се саберем,но все пак нека и колегите искажат мнение и заедно да решим каде ще е за да е 100% сигурно и да няма объркване.
WhitePower
04-03-2010, 17:25
за едната гонка винетка нема да си купя
Аз мога да изброя поне 4 човека, които не ползват винетка до там...
Иначе последно Бимбо реши за срещата..
Събота 6.03.10г. на Лукойл/Хепи на магистралата :) Който желае нека заповяда и аз ще дойда да си полафим :D
Васил Петров
04-03-2010, 18:49
мисля и аз да намина :new_Eyecrazy:
Който има желание в интерес на истината ще си закупи винетка!10лв са ис 10лв така е,но нали удоволствието е над всичко(поне над парите :chair:)
Искам да ви кажа,че може да си организираме супер срещичка ако се съберем достатъчно хора!Там има Хепи така,че има и къде да седнем след замерванията!
Аз мога да изброя поне 4 човека, които не ползват винетка до там...
Иначе последно Бимбо реши за срещата..
Събота 6.03.10г. на Лукойл/Хепи на магистралата :) Който желае нека заповяда и аз ще дойда да си полафим :D
Венци нека се съгласува да е добро решението за всички,затова казах нека всички решим,ако това е индивидуално организиране на Бимбо и той държи 100% да е там добре,аз ще дойда този път да се запозная с него,то другите си се знаем но друг път немисля да ходя там,просто самото място има повече минуси от колкото плюсове.
AntiLuuP
04-03-2010, 19:20
Еее то има ли смисал да се пуска с теб :hump::go:
Принципно го дават снежно в събота, но това е прогноза все пак.
Венци нека се съгласува да е добро решението за всички,затова казах нека всички решим,ако това е индивидуално организиране на Бимбо и той държи 100% да е там добре,аз ще дойда този път да се запозная с него,то другите си се знаем но друг път немисля да ходя там,просто самото място има повече минуси от колкото плюсове.
Ма мен не ме грее къде ще ходим дадох предложение да се видим и да си пробваме колите!На гробощата ако искате пишете,то и без това другите нещо се разсмърдяха,че си имали работа и т.н(мишки)!Аз искам да се пробвам с яките дизелчета,и на по-високи скорости от 160км/ч!За мен е важно да си прекараме добре и всичко да мине ок!
И какви са минусите?
И какви са минусите?
1.Миавасе се през 2 патрулки и 1 караулка
2.Обръщането не е от най удобните
3.Пътя има обратен наклон
4.Трябва винетка
5.На много хора им е далече
6.Сега ще спорим ли или ще решим ЗАЕДНО КАДЕ ДА БЪДЕМ?
1.Кавво му е неудобното да минеш през 2караулката?Да не ходиш пеш?
2.Обръщането си е супер,тъкмо след гонката ще си охладиш колата на 5-та със 100...задължително за дизел!!
3.Ама няма дупки,кучета,дриги коли който да те пребият,няма да пребиеш друг освен себе си(да не дава господ)...имаш възможност да спреш,да реагираш на дадена ситуация.
4.Това не е сериозно за винетката.
5.И на мен не ми е близко но е най безопастно.
6.Аз съм там ако искате заповядайте.:go:
1.Миавасе се през 2 патрулки и 1 караулка
2.Обръщането не е от най удобните
3.Пътя има обратен наклон
4.Трябва винетка
5.На много хора им е далече
6.Сега ще спорим ли или ще решим ЗАЕДНО КАДЕ ДА ЪДЕМ?
2.Обръщането си е супер,тъкмо след гонката ще си охладиш колата на 5-та със 100...задължително за дизел!!
3.Ама няма дупки,кучета,дриги коли който да те пребият,няма да пребиеш друг освен себе си(да не дава господ)...имаш възможност да спреш,да реагираш на дадена ситуация.
И аз съм там колега да видим с колко ще ме биеш.......:go::chair:
Само да не вали...другото е за спорта:?:
И аз съм там колега да видим с колко ще ме биеш.......:go::chair:
toshi...9
04-03-2010, 22:19
bimbo става много интересно да видим как ще варвиш с печката на колегата а тои имали си подобрения по колата ако има да каже какви са ако е удобно де;-)
Стандартните колега,чип от Бобо,спортен к&н и това е,профилактика на турбо,егр-ри и прочие.
Като гледам някви леки превалявания от сняг ще има петък и събота така ще може да си останеме с ентусиазма
bimbo става много интересно да видим как ще варвиш с печката на колегата а тои имали си подобрения по колата ако има да каже какви са ако е удобно де;-)
Jivko7777
04-03-2010, 22:32
Стандартните колега,чип от Бобо,спортен к&н и това е,профилактика на турбо,егр-ри и прочие.
Да де с една дума Бимбо ще пада с много :)
И задължително видео материал, за да няма после оправдания :) кой, как, защо и с колко...:)
Добре де там сме,сега остава само да се оправи заглавието на темата...щотоооо ставаше дума за Бояна в началото.
Да де с една дума Бимбо ще пада с много :)
И задължително видео материал, за да няма после оправдания :) кой, как, защо и с колко...:)
Попринцип и аз съм на това мнение,но знае ли човек,вземе БМВ-то да падне само с 5 коли:hump:
Добре де там сме,сега остава само да се оправи заглавието на темата...щотоооо ставаше дума за Бояна в началото.
Е лошото е,че незнам как да го променя!
thecleaner
05-03-2010, 03:21
И аз ще доида, дано да е хубаво времето. Поздрав с тая песничка. http://www.youtube.com/watch?v=-r0vEHLPWN0
Май май,Май месец ще е гонката кат гледам времето:new_Eyecrazy:
Май май,Май месец ще е гонката кат гледам времето:new_Eyecrazy:
Казвай от сега братле!Утре ако е нормално времето какво правим............?Ако искаш утре ако имаш достъп до интернет,ми пиши аз съм в Боровец до следобед и се връщам в София към 16.30 и ще чакам да ми пишеш!Пиши ако си съгласен утре следобед какво правим за довечера!
Момчета утре времето съм го поръчал перфектно!
Точно на магистралата пък ще е сухо и ще е перфектно за гонки:go: Както обичам да казвам- вервайте ми:hump:
П.П Миналия път също бях прав за Бояна:)
Там сме!!!!
Казвай от сега братле!Утре ако е нормално времето какво правим............?Ако искаш утре ако имаш достъп до интернет,ми пиши аз съм в Боровец до следобед и се връщам в София към 16.30 и ще чакам да ми пишеш!Пиши ако си съгласен утре следобед какво правим за довечера!
face/off
05-03-2010, 22:23
Къде точно-последно ще сте!!!
Къде точно-последно ще сте!!!
Магистралата за Пловдив Лук Ойл!21:00!:go:
Furious 155
05-03-2010, 22:58
ще стане закачкаааа :) май ми се ще да пробвам 1.6 16в-то на 155 :)
face/off
05-03-2010, 23:46
Там сме!!!!
Не е мотор на истинска Алфа:)
Ауууууу до там ли падна , тцтцтцтцт :new_Eyecrazy::new_Eyecrazy::new_Eyecrazy:
Абе смешницииии я се сетете какво ви правех бе раждясали ризницииииии:laser:
Furious 155
06-03-2010, 01:28
[/COLOR]
с тоя мотор нямам опит бре! сверка е нужна
за теб лечението е на Дракон ;)
[/COLOR]
за теб лечението е на Дракон ;)
Ванка мойта кола беше подготвена незнам до колко знаеш :):):)
face/off
06-03-2010, 02:18
[/COLOR]
Имам проблем със скоростите,иначе нямаш грижи!!!
---------- Post added at 02:18 ---------- Previous post was at 02:15 ----------
[QUOTE=MUROMAN;657934]Ауууууу до там ли падна , тцтцтцтцт :new_Eyecrazy::new_Eyecrazy::new_Eyecrazy:
За 1.6 или хубаво или нищо-все пак понаварвява,не забравяй,че сме 1:1 с теб:guns:
Дано спре снега, че гледам доста надъхани има :rosso_racers:
[QUOTE=Furious 155;657960][/COLOR]
За 1.6 или хубаво или нищо-все пак понаварвява,не забравяй,че сме 1:1 с теб:guns:
Трябва да я оправиш твойта и да ви пробвам с дизела :choice:
[QUOTE=Furious 155;657960][/COLOR]
In your dreams my old friend. :Bolt: *тук латиницате е ползвана нарочно като израз *
---------- Post added at 08:16 ---------- Previous post was at 08:15 ----------
За умрели коли или добро или нищо.
За твоята мога да кажа добри думи ,но за съжаление вече не е на пътя.:scherzkeks:
Здравейте колеги искам до попитам имали някой от Пловдив да желае да идем на гости на Bimero в София на 06.03.10 Събота ако има да пишат тук или на лични да се разберем.Поздрави на всички.
Moмци, мен ме отпишете за довечера. Нещо съм настинал и хич не съм за този студ навън. :cry:
Надявам се да има такива мероприятия по-често като се позатопли времето. :go: :)
[QUOTE=face/off;657979]
In your dreams my old friend. :Bolt: *тук латиницате е ползвана нарочно като израз *
---------- Post added at 08:16 ---------- Previous post was at 08:15 ----------
За умрели коли или добро или нищо.
За твоята мога да кажа добри думи ,но за съжаление вече не е на пътя.:scherzkeks:
Ще идваш ли довечера пор?Аз ще ходя.
Чакам ви с кошмара:flirt:(шегичка)!Студено е,но има къде след замерванията да седнем на топло и да полафим:beer: спокойно(отнася се за всички)!
Точно така,студа не е оправдание
Чакам ви с кошмара:flirt:(шегичка)!Студено е,но има къде след замерванията да седнем на топло и да полафим:beer: спокойно(отнася се за всички)!
thecleaner
06-03-2010, 19:12
Ние може да закъснееме 30тина минути, да ни чакате ей..
toshi...9
06-03-2010, 19:41
направете някое клипче ако има възможност
И аз ще закъснея 30-40мин :):) Дано има видео на гонката между бимбо и соф бг :):)
tradiuli
06-03-2010, 23:10
На кой беше дизеловата синя 156-ца дето се закачихме накрая със Сивика ? :o:o:o
Чакаме информация за гонките :) :paddle:
Чакаме информация за гонките :) :paddle:
с някой клип особено ако ни зарадват....
Клипове засега май никои няма,умряхме от студ.
За гонката между Бимбо и Соф бг стана това което се очакваше алфата е напред с много.
Видяхме се с Бимбо и се запознахме но се оказа че сме били съоченици и така :)
Все още е моя:director:
що какво стана ?
tradiuli
06-03-2010, 23:40
Все още е моя:director:
Всички ли 2.4 чипнати вървят така или тая нещо е запушена ?
---------- Post added at 23:40 ---------- Previous post was at 23:36 ----------
що какво стана ?
Ми нещо до 220-230 се сля с трафика назад :rolleyes:
Ама ти искаше да се гониме ли бре човек? е що не каза бре...не те разбрах.Карам си аз на 5-та със 100 да охлаждам и гледам некви 8хил. оборота и 800кила до мен.Па свирни каже другия пат бре.:hvala:
Всички ли 2.4 чипнати вървят така или тая нещо е запушена ?
---------- Post added at 23:40 ---------- Previous post was at 23:36 ----------
Ми нещо до 220-230 се сля с трафика назад :rolleyes:
tradiuli
06-03-2010, 23:48
Ама ти искаше да се гониме ли бре човек? е що не каза бре...не те разбрах.Карам си аз на 5-та със 100 да охлаждам и гледам некви 8хил. оборота и 800кила до мен.Па свирни каже другия пат бре.:hvala:
Да не си объркал хондите :D:D ... моята е тая дето като спряхме и ти казах ,че е 1.6 си тръгна умислен ..
И върти до 9хил оборота и тежи 1100 кила ;)
digitalundgrd
06-03-2010, 23:49
АХХАХАахаххаХАХАХАХ
Евала :)
ми то още не е късно да ги тествате
хондата и алфата м/у др я кажи за хондака?
ти имаше и едно хюндай турбо нали?
Аааа да,таз дето нищо не е пипано по нея и е на сток-стока.
Да не си объркал хондите :D:D ... моята е тая дето като спряхме и ти казах ,че е 1.6 си тръгна умислен ..
И върти до 9хил оборота и тежи 1100 кила ;)
tradiuli
06-03-2010, 23:55
ми то още не е късно да ги тествате
хондата и алфата м/у др я кажи за хондака?
ти имаше и едно хюндай турбо нали?
Имам и хюндай турбо да ;)
А старт няма смисъл да се прави с тая алфа ..... мноого е слаба ... аз за тва питах дали сички са толко спрели
Ми има за теб другия път една 156-ца,и тогава ще гледаш педал на газта и ще си мислиш че ти си спрял и ще се умислиш малко за 156-ците.Тогава ще я гледате както миналия път....УМИСЛЕНО.
А старт няма смисъл да се прави с тая алфа ..... мноого е слаба ... аз за тва питах дали сички са толко спрели
Gosheto30v6
07-03-2010, 00:11
Без да се обиждаш колега ,ама ти да не си се качил на....:plane:?????Ебаси хондата 1.6 толкова ли мн. вьрви?:shocking:
tradiuli
07-03-2010, 00:14
Ми има за теб другия път една 156-ца,и тогава ще гледаш педал на газта и ще си мислиш че ти си спрял и ще се умислиш малко за 156-ците.Тогава ще я гледате както миналия път....УМИСЛЕНО.
Коя е тая 156-ца ? Да не е една от по-новите ? Бобо тунинг 1.9 ?
Gosheto30v6
07-03-2010, 00:14
Щото и в бургас имаме една уж вьрвежна хонда(черна,1.6 16в.,160коня),била с валове,с олекот.маховик,с незнам си още кво,ама с една ланчия 1.6 8в.турбо му правя 2,3 коли на 400м.
tradiuli
07-03-2010, 00:15
Без да се обиждаш колега ,ама ти да не си се качил на....:plane:?????Ебаси хондата 1.6 толкова ли мн. вьрви?:shocking:
Не бе не върви ... просто се зачудих как ще паднe толко много 2.4jtd чипната ...
Gosheto30v6
07-03-2010, 00:27
Е там вече не знам,ама от 156 до 156 (дизели)разлики доста;-)
1,6 163 коньова ли е Хондата ? Ако е така, нищо чудно.
Ето клипчета на въпросната хонда...Мисля че всички останали коментари и мерене на пишки за излишни.
Колкото толкова...
http://www.vbox7.com/play:86781db6
---------- Post added at 23:31 ---------- Previous post was at 23:29 ----------
Опааа ето качих и аз моето видео от тази вечер:wow: Все пак никога не съм ви оставял без видео:drinking::drinking: таа нямаше как и този път да ви оставя :tooth: Специално за всички фенове :tooth:
Фиат браво 1.6 16в.... 103коня с обикновенна плочка и гонка на газ :):)Хаххах голям купон стана :):):)
Отдясно е Furious_155 срещу него беше гонката...
От ляво е Thecleaner нещо само се мърдаше напред назад:ban:
Ето видеото :):) Хихихи
http://www.youtube.com/watch?v=X4vc50KqrLc
EDIT:
Ванка не можах да се сдържа да те бръмна с фиата :):):) хиихихихи
Furious 155
07-03-2010, 01:47
Ето видеото :):) Хихихи
http://www.youtube.com/watch?v=X4vc50KqrLcВенцииии ах тииииииииии... вика 4-та :) а той на 3-та старт ми прави!!! Ако на 4-та бях над 2600 оборота пак щеше да ви мирише на твинспарков бензин :spam_laser: само че тръгнах на 2200 и до 2600 няма НИКОЙ!
Добре че нося на шеги, ама :paddle: ще те тупна на някой светофар като си с плочката на 2.0-ката.
face/off
07-03-2010, 02:40
[QUOTE=VFTI;658672]Ето клипчета на въпросната хонда...Мисля че всички останали коментари и мерене на пишки за излишни.
Колкото толкова...
http://www.vbox7.com/play:86781db6
Понаварвява Хондата:)
Е ти май се превъзбуди малко:big_whoops:Къде видя "толко много" че не мога да се сетя:question:
На 4-та минах 325-цата и почнах да те настигам.
Не бе не върви ... просто се зачудих как ще паднe толко много 2.4jtd чипната ...
lulin racing
07-03-2010, 08:32
Много се кефя да чета тая тема :roll2:
Да напиша и аз,колегата Соф_бг ме би с толкова,че ме е срам да кажа!Имайте впредвид,че от 3-та сложи 5-та като видя колко ме дърпа!!!!!!!Според него,а и според мен на колата ми и има нещо!Факт е,че вървях абсолютен кантар с 20-ка Е46 до 200км/ч и после го бия кола над 200км/ч(до към 220км/ч)!Предобрих я с добавките,и се получи яко спъване!Ще ходя на доктор,и ще проверя дали няма някакъв друг проблем!
Тове не променя факта,че съм паднал с адски много,дори и след като оправя колата не си и помислям,че ще мога да бия Соф_бг,просто разликата ще бъде по-малка!:cry:
За на Рибата Хондата,колата има поне 5-пъти по-хубав клип,но не го намирам!Неговата хонда върви адски прилично(ако ме разбирате какво искам да кажа)нормално е да бие дизелова Алфа с чип(камо ли то и добра като на Соф_бг)просто е много добре направена Хонда с малки козове!
Предобрих я с добавките,и се получи яко спъване!Ще ходя на доктор,и ще проверя дали няма някакъв друг проблем!
!
Трябвало е да се пуснеш с друга кола, с която сте се състезавали за да видиш как върви колата ти след подобренията :tv:
Е ти май се превъзбуди малко:big_whoops:Къде видя "толко много" че не мога да се сетя:question:
Не знам за 325, ама когато се пробва на връщане с е39-та 540 много малко устиска. Май бяха само 3-4 секунди. Не ми се вярва да не си натискал защото автомата свали зъб и я натиснахме.
Според мен трябваше малко повече да задържиш. Поне до към 180. Все пак 540 е 2 тона леген.
Dodo 155
07-03-2010, 10:06
Другите само на задна се движат, че е най-силна :devil:
Опитваш се да предизвикаш някой или си го мериш с клавиатурата? :new_Eyecrazy:
Не само "онази" 156-ца може да ти отупа легена :go:
п.с. Хайде сега и аз вкарах интрига :hump:
btw ... Много хубави гонки и добре сте се забавлявали :thumbup:
tokata_pz_flex
07-03-2010, 11:03
Не знам за 325, ама когато се пробва на връщане с е39-та 540 много малко устиска. Май бяха само 3-4 секунди. Не ми се вярва да не си натискал защото автомата свали зъб и я натиснахме.
Според мен трябваше малко повече да задържиш. Поне до към 180. Все пак 540 е 2 тона леген.
Чак 2 тона да е ... ама е 4 кила мотор . А не 2.4 ... Знаем , че 540 върви като лудо , защо трябва 2.4 печка да го удържа ? А за хондата , тя си върви . Браво за хубавата вечер :)
Натискаш но вие почнахте много пред мен и за тва я пуснах после:))
Колега да ме извиняваш, но няма място за сравнение между тези две коли. Първо е далече от два тона(с около 200-250кг) и второ, ако не ме лъже паметта, сток трябва да е около 280 коня тоя леген, почти два пъти на дизеловата алфа. Тъй, че пак бая е удържал :). А разликата между 325 и 540 е бааая, поне според мен ;).
Колега да ме извиняваш, но няма място за сравнение между тези две коли. Първо е далече от два тона(с около 200-250кг) и второ, ако не ме лъже паметта, сток трябва да е около 280 коня тоя леген, почти два пъти на дизеловата алфа. Тъй, че пак бая е удържал :). А разликата между 325 и 540 е бааая, поне според мен ;).
За коя 325-ица се говори?
Ми една черна с малкото спойлерче отзад и емблемка на М.
За коя 325-ица се говори?
Базовата версия с ръчки на прозорците на е39 е към 1700 кг. тази е доста повече.
Помежду другото го изчаках колегата да небере и да почне да ме настига и тогава натиснах, т.е той имаше преднина. Знам че няма да ме бие, но трябваше да даде малко повече отпор. Алфа 156 175 кс. със еко чип доста повече се опъва. Все пак колегата е 150+ чип.
Само да добавя нещо. Вижте регламента за Италфеста - http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=26733
Даже сме в един клас :new_Eyecrazy:
tradiuli
07-03-2010, 17:22
Ахах аз вдигнах 230-240 и си пуснах по инерция ... да не би това да те е заблудило ,че настигаш ?
Ако искаш може пак да пробваме 0-240 ако имаш някакви съмнения ?
---------- Post added at 17:22 ---------- Previous post was at 17:19 ----------
Другите само на задна се движат, че е най-силна :devil:
Опитваш се да предизвикаш някой или си го мериш с клавиатурата? :new_Eyecrazy:
Не само "онази" 156-ца може да ти отупа легена :go:
п.с. Хайде сега и аз вкарах интрига :hump:
btw ... Много хубави гонки и добре сте се забавлявали :thumbup:
Къде са тия 156-ци ? Айде съгласен съм да стартирам със всякакви на Бояна .... без значение дизели ли са , атмосверки , нитросверки , кучки , турбинирани и т.н. !?
На мене хондата ми е ежедневката с малко 1.6 моторче и нямам претенции ,че е много Too Fast
AntiLuuP
07-03-2010, 17:34
Хондата ти е бърза ок, ама и най големия малоумник би се осъзнал че е пипана и правена и преправяна от тук до марс...
За останалите колеги нз ама мен започва да ме дразни това твое парадиране, що не се пуснеш с Дригата неговата алфичка е 1.7 и е по тежка от хондата...
tradiuli
07-03-2010, 17:43
Хондата ти е бърза ок, ама и най големия малоумник би се осъзнал че е пипана и правена и преправяна от тук до марс...
За останалите колеги нз ама мен започва да ме дразни това твое парадиране, що не се пуснеш с Дригата неговата алфичка е 1.7 и е по тежка от хондата...
Не ... и най-големия малоумник би си помислил ,че е правена от "тук до марс" ..... колата ми има чип ( нали се сещаш на атмосверка колко 1 кон е качил) и колектор + генерация ... да речем ,че е възвърнала оригиналните си коне ;) върви просто ,защото е хонда ;)
Каква е тая 1.7 .... ми да застава довечера примерно ? 9-10 на Бояна ?
Стартирам със всичко ей така да става фън ;)
AntiLuuP
07-03-2010, 17:46
Аз не мога да вземам решения вместо другите хора, и дори да си правил друго по колата много ясно че няма да си признаеш.... причините са много .... Но дори и да не е така никъде не спомена колко коня излиза от завода :?
Ахах аз вдигнах 230-240 и си пуснах по инерция ... да не би това да те е заблудило ,че настигаш ?
Ако искаш може пак да пробваме 0-240 ако имаш някакви съмнения ?
Къде са тия 156-ци ? Айде съгласен съм да стартирам със всякакви на Бояна .... без значение дизели ли са , атмосверки , нитросверки , кучки , турбинирани и т.н. !?
На мене хондата ми е ежедневката с малко 1.6 моторче и нямам претенции ,че е много Too Fast
В BMW форума затвориха Streetracing раздела именно заради индивиди като теб, които много обичат да дразнят другите хора. Сега този форум ли е наред да бъде поле за избиване на някакви комплекси? :roll:
Хайде да се поспреш малко, а? :paddle:
Не ... и най-големия малоумник би си помислил ,че е правена от "тук до марс" ..... колата ми има чип ( нали се сещаш на атмосверка колко 1 кон е качил) и колектор + генерация ... да речем ,че е възвърнала оригиналните си коне ;) върви просто ,защото е хонда ;)
Да зна'йш, че тука всички ядем доматите с колчетата :Topic-is-closed-bg:
кво му обръщате внимание на япончето изобщо....
Бимбо сега чакаме да се амбицираш от победата на алфата, хора като теб са добре дошли в нашия клуб, не дразнители ....
tradiuli
07-03-2010, 18:17
В BMW форума затвориха Streetracing раздела именно заради индивиди като теб, които много обичат да дразнят другите хора. Сега този форум ли е наред да бъде поле за избиване на някакви комплекси? :roll:
Хайде да се поспреш малко, а? :paddle:
Я ми обясни с какво дразня ? Че съм готов да стартирам със всичко ей така за спорта или ?
Ако искаш старт заповядай ... ако не примерно може да четеш само постовете на тези които искат да стартират и да не спамиш излишно ;)
thecleaner
07-03-2010, 18:26
Я ми обясни с какво дразня ? Че съм готов да стартирам със всичко ей така за спорта или ?
Ако искаш старт заповядай ... ако не примерно може да четеш само постовете на тези които искат да стартират и да не спамиш излишно ;)
И аз мисля че колегата не дразни, предложи си офертата и толко. Не виждам какъв е проблема. Хондата върви и ако има мераклии да се тестват нека, ако няма да не се драчат по форума.
Нямам намерение да доказвам каквото и да било, то времето ще си покаже.
Аз за себе си съм видял, чул и прочел достатъчно.
Айде със здраве, карай си почти стоковата Honda, пък като свършат останалите бегачки, заповядай ТУК (http://www.ferrari.com/English/Pages/subscription.aspx). Хората искат 40 евро годишна такса, ама предполагам за теб няма да е проблем.
Както каза Доко, ние тук доматите ги ядем с колците, добър апетит. :hehehm:
П.П.
Искрено ме забавляват хора, които са купили кола 900кг. за 4-5000лв., наляли са още толкова в нея и вече си мислят, че са Михаел Шумахер, ама няма лошо, вярвайте си.
Ако се чудиш какво искам да кажа, погледни ми подписа, там има цитат на колега, макар че не вярвам да разбереш за какво става въпрос. :devil:
Базовата версия с ръчки на прозорците на е39 е към 1700 кг. тази е доста повече.
Помежду другото го изчаках колегата да небере и да почне да ме настига и тогава натиснах, т.е той имаше преднина. Знам че няма да ме бие, но трябваше да даде малко повече отпор. Алфа 156 175 кс. със еко чип доста повече се опъва. Все пак колегата е 150+ чип.
Извади някоя 156 правена от теб да даде отпор че вече ми става смешно ! Иначе недей да ми пишеш глупости кое как ти се е видяло ;) Иначе ако искаш да видиме мойто ГТВ къв отпор ше ти даде на подвижния двутонов кенеф?
---------- Post added at 17:03 ---------- Previous post was at 17:02 ----------
Само да добавя нещо. Вижте регламента за Италфеста - http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=26733
Даже сме в един клас :new_Eyecrazy:
Незнам кво общо има тва с темата ма да ти кажа теб на гонка не съм те виждал особенно на италфест! Но все пак ако имаш нещо против правилата за гонките пиши до УС на клуба да ги промени да са удобни за теб;)
---------- Post added at 17:05 ---------- Previous post was at 17:03 ----------
Иначе от темата браво на Бимбо и Соф-бг, и на VFTI за гонките и клипчетата всичко друго е спам и глупости ;)
haljscho
07-03-2010, 19:18
Вървяла щот била Хонда.........:bravo:
Отдавна не бях се смял толкова.............:roll2:
Jivko7777
07-03-2010, 20:10
Недей много си пожелава тая 1.7 :) защото както си надъхан може направо да се разревеш :devil: като слезнеш на земята и разбереш че твоята кола въобще не е бърза :devil:
tradiuli
07-03-2010, 20:16
Недей много си пожелава тая 1.7 :) защото както си надъхан може направо да се разревеш :devil: като слезнеш на земята и разбереш че твоята кола въобще не е бърза :devil:
Не ги разбирам .... ама да застава ! Кога и къде ? Или ти нямаш нищо общо с колата и само чешеш пръстчета и плашиш с нечия кола ......
Satanism
07-03-2010, 21:00
С хондаджия спори ли се бе?!:bouncing_smiley::bouncing_smiley:
ReLeFNIQ
07-03-2010, 21:27
Абе хора тая хонда че върви много-върви ми то са 160 + коня и купе на картинг естествено че ще върви...Какво го обсъждате изобщо...
Абе хора тая хонда че върви много-върви ми то са 160 + коня и купе на картинг естествено че ще върви...Какво го обсъждате изобщо...
Летящите джапанки са голяма работа в това отношение :) Ел. стъкла може да няма, всичко с ръчки ама иначе хвърчат :)
Gosheto30v6
07-03-2010, 21:48
Като се наредят на старт всички наи добре ще се разбере коя,чия,на едиси кои е по бьрза,останалото са излишни спорове и приказки за превьзбуждане
Jivko7777
07-03-2010, 21:51
Не ги разбирам .... ама да застава ! Кога и къде ? Или ти нямаш нищо общо с колата и само чешеш пръстчета и плашиш с нечия кола ......
Аз не плаша никой а само казвам ;) че боксера ще те отвее с колкото си коли пожелаеш ;) И не ми се спори с човек, който въобще не знае за какво става въпрос ;)
BillyBoy`
07-03-2010, 21:55
Аз не плаша никой а само казвам ;) че боксера ще те отвее с колкото си коли пожелаеш ;) И не ми се спори с човек, който въобще не знае за какво става въпрос ;)
Какво спориш със поредния младеж мислещ се за наследник на ``Шумахер`` я по добре не му обръщаите внимание и си правете гонките както си е било до сега,до тука освен да цапа темата и да дразни колегите нищо друго не е направил.
Ей момци явно добре сте изкарали,гадно че не дойдох,ма останах до към 9 на работа.
Поредната сектантска свада - резултатите са налице - колегата с Хондата ви е натупал! Ако някой не е съгласен - дърпайте се! От вкъщи на пеце-то няма смисъл да се карате според мен... Peace! :D
съгласен съм с твоито мнение
Абе я кажете за тая Хонда-каква е,че ми стана интересно.
не съм присъствал на гонките но казват че е бърза а шофера има самочувствието че колата му е наи бързата спрямо алфите май
Точно така.Нямало ли по бърза 156-ца,всички ли били толко спрели...намерихме му на Пух колата а той вика "Ама то тая май беше Бобо-тунинггг трето-пето"....е нали искаше 156-ца дизел???
пс.Тя е даже по спряла от мойта,1.9печка 150коня сток както ходната..май само генерация е правил!!!!
не съм присъствал на гонките но казват че е бърза а шофера има самочувствието че колата му е наи бързата спрямо алфите май
V_A_N_K_A_T_A
08-03-2010, 00:05
Тая Хонда синя ли е?И ако да,не беше ли на голямата сбирка на Лукойла преди известно време.Където после си тръгна със сивото и жълтото Пунто ГТ?
Furious 155
08-03-2010, 00:08
Тая Хонда синя ли е?И ако да,не беше ли на голямата сбирка на Лукойла преди известно време.Където после си тръгна със сивото и жълтото Пунто ГТ?
май да!
Темата е за катинар вече, като има следваща сбирка, ще се пише пак новичка! Иначе остава само филма :tv:.
Добре бе Хонда Сивик 1.6 В тек ли е? Трябва да е 160 коня,и не е толкова лека колкото викате,имам един колега,има такава.
digitalundgrd
08-03-2010, 00:09
Май май е баш тя...
Дригата нещо спомена, че бая отпор е дала на 156-цата ?
V_A_N_K_A_T_A
08-03-2010, 00:13
Тая върви на звяр...Не на 156-цата,ами вървеше наравно с двата пунтака,а те не са много сток ;) С Добри донякъде вървяхме с едното Пунто,но после всичко свърши,а Хондата беше вече бая далече :new_Eyecrazy: Ние с Добри решихме,че е турбинирана...
Jivko7777
08-03-2010, 00:16
Абе я кажете за тая Хонда-каква е,че ми стана интересно.
Сега за да стане ясно на всички каква е тая Хонда!!!
По думи на собственика на хондата: "чипче , филтър bmc carbon , 4-1 колектор и генерация на 63"...При положение че заводско Ондата му е 160 коня ;) Сами си правете сметката колко ще е, където казва, че била с дребни модове...
Ето я и хондата...
http://www.vbox7.com/play:d938f276
http://www.vbox7.com/play:2dcbd3f8
http://www.vbox7.com/play:0a959d7d
AntiLuuP
08-03-2010, 00:31
Хондата трябва да е VTI 163 коня фабрично стабилно форсирана,/ V-TEC са по 125 коня /
+ чипа да кажем 8% отгоре = 176коня + генерацията и филтъра си е чисти 180кончета + някое друго скрито подобрение на тва леко купенце нормално да върви така...
Мен като цяло просто ме подразни факта с надменноста и парадирането....
Но като толкова е навитак алфа да го остави като точка да се разбира с Бобо или Дригата... и алфредо ако е стабилизирал неговата ...
п.п. - Да не излезе че уреждам гонки просто коментирам
V_A_N_K_A_T_A
08-03-2010, 00:38
Хондата трябва да е VTI 163 коня фабрично стабилно форсирана,/ V-TECH са по 125 коня /
+ чипа да кажем 8% отгоре = 176коня + генерацията и филтъра си е чисти 180кончета + някое друго скрито подобрение на тва леко купенце нормално да върви така...
Но като толкова е навитак алфа да го остави като точка да се разбира с Бобо или Дригата... и алфредо ако е стабилизирал неговата ...
Първо,Дригата в момента няма как да се гони с когото и да било.Като е готов,той ще си каже ;) Второ,ако не си видял с каква 156-ца върви тая Хонда - http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=42848 ,вярно,че тогава не беше много в час,но сам си прави сметката ;) Спирам да пиша,първо я вижте и тогава говорете...
Satanism
08-03-2010, 00:41
Хондата трябва да е VTI 163 коня фабрично стабилно форсирана,/ V-TEC са по 125 коня /
Хондата е 160кс точно сток. :)
Пробвайте я на някой баир следващия път и качете оператор....
с тоя въртящ момент колкото на мама 900 кубиковата 106ца... :D
AntiLuuP
08-03-2010, 00:51
Първо,Дригата в момента няма как да се гони с когото и да било.Като е готов,той ще си каже ;) Второ,ако не си видял с каква 156-ца върви тая Хонда - http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=42848;) Спирам да пиша,първо я вижте и тогава говорете... ,вярно,че тогава не беше много в час,но сам си прави сметката
Да ама алфата с тоя мотор колко Кг е и хондата колко е, примерно... като цяло няма смисал от споровете
Хондата е 160кс точно сток. :)
Моя грешка видях го после ... но 2-3 коня какво значение оказват
"Засега колата ще я покарам сток и след набавяне на всички части а именно 12.5 : 1 ковани бутала + биели за дъно и глава с пружини ,тарелки и валове skunk2 PRO 2+ Intake duration: 270 Lift: 12.8 / Exhaust duration: 276 Lift: 12.0 следва пълна промяна за най-бързата атмосверна хонда " .....
http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=39481
Нямам нищо против хондата.. не ме разбирайте грешно, не казвам че не върви и че алфите са най добрите, не съм от фанатиците...
Мен други фактори ме подразниха.... се тая ...
1,6 VTI 163 коня и тежи към 1100 кг, но неговата не е такава мисля, оборотомерите на 163 коньовите са до 10 000.
Satanism
08-03-2010, 01:39
Абе стига, 163кс е 2.4л Втек-а
Иначе и на мен оборотомера ми е до 9000, ама файда няма от тва :D
Абе как всеки си прави изводи за коли, които не познава по някакви си и-нет характеристики и т.н.?!?! Че даже и сравнения и мерене на чурки. Традиули (http://www.vbox7.com/play:86781db6) е казал точно и ясно, ако някой иска да заствата на чертата...И стига с тия ама знаеш ли че на някой си турбото какво ще те прави и един куп мнения от този сорт...И всички толкова уверено говорят, все едно са собственици на хондата и знаят как върви или какво и е правено.
Фактите са... ХОнда 1100кг. 1.6 атмосверка и цапа маца наред много коли...Несериозно е да се вадят шпаги с 2.0 мотори с турбини. То не че не е сериозно, ама после само се сетете как звучи"С моята 2.0 турбо бих хонда 1.6 атм. с 1 кола"...Tака че давайте го по кротко и се кефете на гонките и това е...
А че традиули беше леко "закачливо нагъл" е така и бих го посъветвал следващия път да го дава по-кротко за да може по-лесно да си намира опоненти. От груби изказвания и самочувствие никой няма полза, а и никой не се кефи после...
Ето клипче пак с гонка от онази вечер от бояна:)
http://www.youtube.com/watch?v=rueD3VSimJY
Незнам за какво се връзвате на Рибата!Той е печен,и точен пич!Не си изграждайте грешно мнение за него по това което пише!Той си е такъв,и на сбирки(лице в лице с хората)и в нета,не му пука просто!
За Хондата:НАКАЗВАЛА Е МНОГО КОЛИ!Аз съм сигурен,че ако намерите сериозен пич за сверка с него е на чертата!Хондата се кантари или бие много сериозни коли(в определени граници разбирасе)!Да не приказваме,че Рибата си познава колата АДСКИ много и я кара НЕЧОВЕШКИ добре!
За едно не може да му се отречете:"На никой не е отказъл старт"(сериозно предложен от вас)!
Абе стига, 163кс е 2.4л Втек-а
Иначе и на мен оборотомера ми е до 9000, ама файда няма от тва :D
Мога веднага да ти я докарам и търси по рамата колко коня е - естествено че има и то доста 1,6 Сивици с около 160коня:
http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=2527&st=90&start=90
Виж сега...че е пич,пич е.Но аз не съм пуснал в БМВ форума да питам "А бре пичове,само спрели 320 и 325-ци ли имате или има и вървящи"?Но няма лошо да подразни малко хората щото ще си намери майстора...винаги има някой по бърз.:waving:
Абе как всеки си прави изводи за коли, които не познава по някакви си и-нет характеристики и т.н.?!?! Че даже и сравнения и мерене на чурки. Традиули (http://www.vbox7.com/play:86781db6) е казал точно и ясно, ако някой иска да заствата на чертата...И стига с тия ама знаеш ли че на някой си турбото какво ще те прави и един куп мнения от този сорт...И всички толкова уверено говорят, все едно са собственици на хондата и знаят как върви или какво и е правено.
Фактите са... ХОнда 1100кг. 1.6 атмосверка и цапа маца наред много коли...Несериозно е да се вадят шпаги с 2.0 мотори с турбини. То не че не е сериозно, ама после само се сетете как звучи"С моята 2.0 турбо бих хонда 1.6 атм. с 1 кола"...Tака че давайте го по кротко и се кефете на гонките и това е...
А че традиули беше леко "закачливо нагъл" е така и бих го посъветвал следващия път да го дава по-кротко за да може по-лесно да си намира опоненти. От груби изказвания и самочувствие никой няма полза, а и никой не се кефи после...
Ето клипче пак с гонка от онази вечер от бояна:)
http://www.youtube.com/watch?v=rueD3VSimJY
Виж сега...че е пич,пич е.Но аз не съм пуснал в БМВ форума да питам "А бре пичове,само спрели 320 и 325-ци ли имате или има и вървящи"?Но няма лошо да подразни малко хората щото ще си намери майстора...винаги има някой по бърз.:waving:
Ми това си е избиване на ......., то за друго дали става освен за гонка? И само с това се опитва да изпъкне. Няма лошо, че колата върви много, но по начина, по който го казва е много :tooth: Евала на рибока за бързата кола и до там :waving:
1,6 VTI 163 коня и тежи към 1100 кг, но неговата не е такава мисля, оборотомерите на 163 коньовите са до 10 000.
Професоре - работил съм в официалния сервиз на Хонда и преспокойно мога да ти кажа че от хонди неразбираш явно! Колата е точно 160 коня, не 163, 165 или 168 и т.н. Второ оборотомера си баш до 9000!!! Трето че не е 1100кг ама тва го има и в нета, не съм образователна програма да ти разширявам кръгозора. Съжалявам ако взучи грубо, но когато не си сигурен в нещо по-добре недей да се изказваш, не е ли така?
п.п.Няма значение заводски данни и т.н. според мен - момчето кара супер готина кола, и може да парадира с нея докато някой не го бие разбира се :tooth:
WhitePower
08-03-2010, 15:09
алоууу мене каде ме забравяте
само времето да се опрай и леко да настроя колата и съм на линията да видя хондата колко въри
AntiLuuP
08-03-2010, 15:32
само времето да се опрай и леко да настроя колата и съм на линията да видя хондата колко въри
Щях и теб да те намеся в разговора ама понеже стана въпрос за алфа, но иначе би трябвало да го отвееш :)
WhitePower
08-03-2010, 15:46
Щях и теб да те намеся в разговора ама понеже стана въпрос за алфа, но иначе би трябвало да го отвееш :)
не се заричам докато не съм го виял , пък знаеш ли може и да ме отвее
Айде де... Колко време го хвалиш тоя пунтак , а един път не си го пуснал да нахапе някой. Давай да го видим най-накрая :rosso_racers:
WhitePower
08-03-2010, 16:14
Айде де... Колко време го хвалиш тоя пунтак , а един път не си го пуснал да нахапе някой. Давай да го видим най-накрая :rosso_racers:
днеска за една бройка да съм със него обаче се прееба времето
AntiLuuP
08-03-2010, 17:18
не се заричам докато не съм го виял , пък знаеш ли може и да ме отвее
Съмнява ме, пунтото е по леко... в най лошия случай ще вървите на равно ... поне така си мисля ?
WhitePower
08-03-2010, 18:26
Съмнява ме, пунтото е по леко... в най лошия случай ще вървите на равно ... поне така си мисля ?
най важно е да мога да вкарам конете на асвалта , че е много голяма въртелешка на гуми в по студено време и си боксувам до 3 та и много ускорение докато не стъпи
tradiuli
08-03-2010, 19:44
Ебати хранилката и нищо налице .... вярно ,че сега времето е малко шит ама докато стопли дано се намери някои за старт ,че ми е безинтересно вече ...
Тука гледам се пише ,че колата ставала само за рейсинг и нищо друго .... искам като дойде време за старта да я поогледате колата хубаво да видите какви екстри има и да се замислите дали става само за това и какъв варел била и т.н. .... и не забравяйте ,че това ми е евридейката .... аз кола за рацинг имам по-силна и живот и здраве скоро ще имам брутално силна ;)
Еми значи имаш яката евридейка,мой колега има такава Хонда,следващия модел обаче,може някой път като праите дръпки да дойдем с него,аз също бих се пуснал с теб,със 155-цата,ма съм прекалено евридей за теб;-)
Професоре - работил съм в официалния сервиз на Хонда и преспокойно мога да ти кажа че от хонди неразбираш явно! Колата е точно 160 коня, не 163, 165 или 168 и т.н. Второ оборотомера си баш до 9000!!! Трето че не е 1100кг ама тва го има и в нета, не съм образователна програма да ти разширявам кръгозора. Съжалявам ако взучи грубо, но когато не си сигурен в нещо по-добре недей да се изказваш, не е ли така?
п.п.Няма значение заводски данни и т.н. според мен - момчето кара супер готина кола, и може да парадира с нея докато някой не го бие разбира се :tooth:
Моля без обидни квалификации, казах го ориентировъчно, никой не съм искал да засягам, Оборотомера е до 10 000 сток, лично няколко пъти съм я карал, не пречи да има изключения. Колата е от последните VTI 2000 г. внос от Англия. Твърдя и натвърдвам - 10 000 сток. За 3-те коня съм в грешка.
Моля без обидни квалификации, казах го ориентировъчно, никой не съм искал да засягам, Оборотомера е до 10 000 сток, лично няколко пъти съм я карал, не пречи да има изключения. Колата е от последните VTI 2000 г. внос от Англия. Твърдя и натвърдвам - 10 000 сток. За 3-те коня съм в грешка.А това че ти ми даваш пример с шеста генерация, а колата на момчето е пета генерация май много не си се замислял а? Айде край на безмисления спор! Аз лично съм изкефен от Honda-та и следващия път ще гледам да дойда да си полафим ;-)
WhitePower
09-03-2010, 10:45
Ебати хранилката и нищо налице .... вярно ,че сега времето е малко шит ама докато стопли дано се намери някои за старт ,че ми е безинтересно вече ...
Тука гледам се пише ,че колата ставала само за рейсинг и нищо друго .... искам като дойде време за старта да я поогледате колата хубаво да видите какви екстри има и да се замислите дали става само за това и какъв варел била и т.н. .... и не забравяйте ,че това ми е евридейката .... аз кола за рацинг имам по-силна и живот и здраве скоро ще имам брутално силна ;)
дай боже всеки му да има такава ежедневка
моята не става за ежедневка щото харчи много и често посещава бокса и за това ми е само лятна кола
но уважавам японеца и ще ми е радосно да се запознаем , пък за фъна да премерим машините