View Full Version : под дясната седалка има ли комп. ?
под седалката ми има НЕЩО. Нямам ABS , AIRBAG - тези отпадат. Тогава какво е за бога.............
B O O O M M M :twisted:
А ние от къде да знаеме кво си сложил там :lol:
абе някаква букса си, като незнаеш що се обаждаш.........
Верно ли?
Обаждам се щотот ми е кеф :idea: Не мое ли :?:
ALFA CORSE
29-04-2006, 23:40
под седалката ми има НЕЩО.
Вземи го опиши това "нещо", щото по принцип там няма нищо :twisted:
Да нямаш подгряване на седалката :wink:
Може да е букса за колана.
От ляво е за това !
Dodo 155
30-04-2006, 18:37
Колега, първо предупреждение :!: :evil:
Този форум не е създаден да се заяждаме един с друг :!: :!: :!:
Когато не знаеш нещо конкретно, го опиши по-подробно :idea:
Наистина там под дясната предна седалка не седи нищо, дори и колата да е с ABS и AIRBAG :?
Надявам се няма да се стига до по-сериозни мерки :!:
а кой каза че е под дясната седалка?!?!?! :oops: ........под моята е . ще го погледна утре по подробно и ще го опиша.
а кой каза че е под дясната седалка?!?!?! :oops: ........под моята е . ще го погледна утре по подробно и ще го опиша.
ами така си си кръстил темата "под дясната седалка има ли комп. ? "
:lol:
Ако е под шофьорската е бутона за разблокиране на помпата след удар :idea:
Моята букса като е изключих и вече индикациата за слагане на колана не свети.
принципно под шофьорската седалка седи модула за активното окачване но то го има при някои версии на ку4 само. иначе нищо не пречи другарите да са си направили окабеляване само. а иначе под мойте седалки има също некви букси които си мисля че са за датчик за колана или за евентуално подгряване и ел. настройка на седалките. под задната седалка пък има една синя кутийка която е за управление на осветлението в купето
принципно под шофьорската седалка седи модула за активното окачване но то го има при някои версии на ку4 само. иначе нищо не пречи другарите да са си направили окабеляване само. а иначе под мойте седалки има също некви букси които си мисля че са за датчик за колана или за евентуално подгряване и ел. настройка на седалките. под задната седалка пък има една синя кутийка която е за управление на осветлението в купето
Незнам при Алфата как е но такива букси имах на старата кола/Р19/. По тях вървеше сигнал към патрон за обтягане на колана при удър.
Aми и под моята дясна седалка има чинчове и кабели - ама за съжаление не са ми оставили усилвателя който е бил монтиран там :D :D :D :D
Kostadin
02-05-2006, 13:57
и под мойта седалка има букса, ама незнам за кво е :lol:
virusalfa
02-05-2006, 14:05
Ако е под шофьорската е бутона за разблокиране на помпата след удар :idea:шшшшшшт,казаха ти да не се обаждаш па ти,бе :idea: :lol:
На обикновенна 155 има бутон който Бобо описа и кабел с букса за колана. Тия който нямат ербег нямат и пиропатрон.
немога да преценя за какво е !!! значи кабелите са два 'тънки' чрез една букса продължават в седалката и ..........до там
Dodo 155
02-05-2006, 23:41
немога да преценя за какво е !!! значи кабелите са два 'тънки' чрез една букса продължават в седалката и ..........до там
Пич, тия два кабела (син и кафяв мисля че бяха) са за колана на задкормилното устройство :wink: Ако не се опаковаш ти свети лампата на таблото. Някои свалят буксата, за да не им вади очите, докато карат без колан :wink:
Голямо разследване падна за тая букса, която не е ЧЕРНА КУТИЯ и седи под ШОФЬОРСКАТА, а не под ДЯСНАТА седалка :lol: :lol: :lol:
Бравоооооооо, открихме ме го ....... Е благодаря на DODO 155 че светна невежия. Успех на всички !!! :th_up: