PDA

View Full Version : "Българите са тъпи задници"

Pepo
05-03-2010, 11:22
Десетина дни назад попаднах на постнатото по-долу. Предполагам, че повечето вече са го чели.
Ясно е, че такова изказване е недопустимо, но дали въпросният господин наистина се 'изпуснал' по този начин или е поредният журналистически кьорфишек. А ако това наистина се е случило, какво следва - ще има ли ответна реакция от българска страна или ще си претраем?
А дали наистина не сме такива?!!

"Българите са тъпи задници!“ – отсече лидерът на гръцките синдикати Танасис Хадес, след като му бяха дадени за пример как понасят несгодите на кризата и непопулярните антикризисни мерки.
„Как може да ми ги давате за пример – попита той – те се правят на толкова хитри, а всъщност са най-простите в Евросъюза. Кой друг народ ще търпи, докато му обясняват, че трябва да закрият болниците, но щели да им осигурят хеликоптери, ами те са големи будали! Кой нормален човек, би повярвал, че четири хеликоптера, ще успеят да поемат работата на 40 закрити болници, трябва да си ужасно тъп, за да го приемеш за истина.

Или пък, да сметне за достатъчно, че няма да се отглеждат ГМО още пет години, но след това може, даже сега ще приемат закона, та да е готов, и като изтекат годините - хоп, и ще се ширнат едни ми ти поля с генно-модифицирана царевица. По плитко скроена измама не съм чувал, а те й повярваха, ебати тъпаците.

Ами пенсионирането, ще им вдигнат пенсионната възраст, но след две години, а те седят и чакат, последният момент, ама и тогава няма да направят нищо. Кой приема за успокоение мисълта „Има и по-зле от мен“, това е невероятно тъп начин за успокоение, но явно върши работа сред тези тъпаци.

Българите! Та те се делят на групи и групички, всеки се изживява както водач на нацията, ама тя нацията им се топи. Техните синдикални лидери са путьовци – орденоносци, получили най-високото отличие от управляващите, затова че държат хората си мирни. И вие ще ми ги давате за пример. Та при тях колчем се съберат 30 човека накуп и им пратят полицията да ги пребие, а останалите седят отстрани и гледат сеир. По смотана нация не познавам. Така че, не ми ги давайте за пример. Ние точно затова протестираме, за да не станем като тях.

Боже опази!!! Щастлив съм, че не съм се родил българин.“

bager
05-03-2010, 11:26
Този човек явно добре ни познава!

И да, трябва да има реакция, ама не такава, каквато си мислиш. Трябва да има реакция на осъзнаване, на събуждане...само дето няма да има!
И ние се познаваме...за съжаление!

Коки
05-03-2010, 11:31
...А дали наистина не сме такива?!!

Ами има истина в това, което казва, но пък тонът му е обиден и неприемлив.

Old Fox
05-03-2010, 11:34
Нищо грешно не е казал човека. Всичко е точно и вярно. Даже във форума се срещат хвалебствия за здравната реформа и закриването на болниците. Верно сме тъпи българите.

lulin racing
05-03-2010, 11:37
Дали пък до последната дума всичко не е истина..... :new_Eyecrazy:

Доко
05-03-2010, 11:39
К'ва реакция, човека си говори живата истина. Както Багер каза реакция трябва да има, но поне за това да вземем пример от гърците. 'Бахти държавата, 'бахти и управляващите вече 20г. Аз доста обиколих по света, ма т'ва никъде го няма, без да се сравняваме с Албания. Жалко, защото истината боли, к'ви родолюбци, к'ви пет лева?
п.с. Даже ще допълня гърка с едно определение за нашата нация - "Малко крадливо племе със склонност към предателство".

viki
05-03-2010, 11:41
Прав е човека,за жалост.
п.п.

Даже във форума се срещат хвалебствия за здравната реформа и закриването на болниците. Верно сме тъпи българите.
Не одобрявам затварянто на болниците,но е факт че има много злоупетреби.
Хмм
какво ще кажеш по въпроса,че козметични операции минават по клинични пътеки?
Аз лично знам за
ринопластика-минава уж че имало крива прегада ,която пречела на дишането.
Знам и за една гастро операция ,при която на дебелите им режат част от стомаха .Тази операция пък я прекрават по някаква схема,уж че влизаш по спешност да те оперират за язва....
Това с нашите пари.
После 'шо режат бюджети и т.н

Alfa User
05-03-2010, 11:45
100% истина виждам в това изказване ... и да, звучи обидно за някои, които се мислят за голямата работа...
Няма по-тъпа нация от нашата, и по-заспала овца от българина !!!
И наистина е време да се събудим и да се осъзнаем, а не само да се скатаваме та белким някой не ни обиди ... Никой няма да си мръдне пръста, за да ни оправи осраното положение - без значение какво ни се иска и какво си мислим. Ако сами не си помогнем, никой няма и да се сети за нас. Вярно е, че има нации които са по-зле от нас, но те поне имат самосъзнание и се борят заради самите себе си!

Blade
05-03-2010, 11:48
Човекът се казва Хадес, какво очаквате да ни хвали ли :tooth:

Pepo
05-03-2010, 11:50
Като гледам постовете до момента, ще излезе истина.
Иначе всички се поздравихме в темата по случай националния празник на 3 Март, м? :holiday2:
Не знам дали съм от онези, мислещите се за 'голяма работа, но на мен лично ми звучи обидно да го чуя точно от грък.

Доко
05-03-2010, 11:52
Че к'во им е на гърците, ти да чуеш македонците за к'ви ни имат. С това правителство очаквам скоро и албанците да почнат да ни се присмиват. :-?

AR147
05-03-2010, 12:10
Че такива сме си.
Тука е важно комшията да е по-зле от нас .

Stoyan Georgiev
05-03-2010, 12:15
тонът му е грозен, но иначе е прав....

ПП: съмнява ме да го е казал точно така, по-скоро е доукрасено

Galeano
05-03-2010, 12:26
За жалост истината казва човечеца. Всичко се разпада благодарение на тъпите задници.

code
05-03-2010, 12:27
С кеф бих му ковнал една брадва в зелката, пък нека да е прав :death: Гърците щото са много умни затова я втасаха, :moon:цялата гръцка държава в момента е балон с пръдня, извинявам се за израза.

Stoyan Georgiev
05-03-2010, 12:28
С кеф бих му ковнал една брадва в зелката, пък нека да е прав :death:

абсолютно

ФЕРАРИСТ
05-03-2010, 12:38
Щастлив съм, че не съм се родил българин.“
Бих казал че е негово нещастие че не се е родил българин......нещастие е да живееш в държава като БГ, но родината си заслужава 100 пъти повече от факаната гърция......

myato
05-03-2010, 12:40
Истината е болезнена,особено от чужда уста.Вярно,че Византийците не са стока,но пък написаното е вярно до последната буква.:guillotine:

bager
05-03-2010, 12:48
Ето за това говорим! " Ама те щото..." Тук не става въпрос за това какви са те, а какви сме ние.
Но, на нас винаги ни е било трудно да видим себе си и да си признаем неща, които не ни харесват.
Мен не ме интересува какви са гърците, цървули, нещастници, цигани и т.н. Въобще не ме грее това че са такива.
Но ме боли' че сме такива, каквито ни описват, това е!

JORDI
05-03-2010, 12:57
Изявлението е непълно! Забравил е човека да каже как може всеки ден да си чупиме колите по пътища с дълбоки дупки, и най-безропотно да си плащаме завишените данъци,как всеки ден зареждаме с менте горива и се учудваме,че моторите ни се скапват, а си плащаме за ремонти и т.н....и т.н.! Това е геноцид! Ама на днешният парламентарен "контрол" и всеки петък трябва да има подобни въпроси от страна на синдикатите към управляващите, щото те представляват хората! Иначе ние ще си коментираме и не виждам как ще се организираме за да си търсим правата!8-)

pent
05-03-2010, 13:01
Всичко написано на тази страница е художествена измислица и не отговаря на действителността.

http://neverojatno.wordpress.com/2010/02/25/elada/

Съмнявам се да съществува и Танасис :)

Ама е яко колко хора се вързаха когато стане на въпрос за плюене на БГ :)

nhg
05-03-2010, 13:08
Вярно, че вероятно е поукрасено, ама си е 100% истина!Колегите сами допълниха картинката...
Иначе и ние говорим с подобен тон за албанците например (справка: няколко поста по-горе), няма нищо ненормално.
А, и още нещо: истината боли!

vanko
05-03-2010, 14:11
то май цяла Европа ни смята за такива,което е жалко

Bonev
05-03-2010, 14:17
Те па византийците са една стокаааа, тури им пепел... Уродливо племе скапано!

търтей
05-03-2010, 14:25
Я сега с ръка на сърцето да си признаят всички, които и това лято ще отидат в гръчко на почивка...

JAMAL
05-03-2010, 14:28
Я сега с ръка на сърцето да си признаят всички, които и това лято ще отидат в гръчко на почивка...

В интерес на истината, нямам търпение.

renyx
05-03-2010, 14:43

В Турция и Гърция няма да стъпя дори и да ми плати някой почивката.
Относно изказването, е самата истина, колкото и да боли.

santo_traficante
05-03-2010, 15:00
Боли ме "швепса" за византииците мързеливи:mrgreen:
да го д@хат
аз съм на море в Тунис тая година:mrgreen:

sen7
05-03-2010, 15:12
Абе я му майката на тоя.Те па са мн. оправни.За това ни затваряха границата.Големите герой.Нека си стачкуват там.И тоя наистина ше излезе мн. запознат с нещата в държавата ни :D :chair:

dimo
05-03-2010, 15:12
Обобщенията са за глупавите

Sm0k
05-03-2010, 15:31
Изявлението е непълно! Забравил е човека да каже как може всеки ден да си чупиме колите по пътища с дълбоки дупки, и най-безропотно да си плащаме завишените данъци,как всеки ден зареждаме с менте горива и се учудваме,че моторите ни се скапват, а си плащаме за ремонти и т.н....и т.н.! Това е геноцид! Ама на днешният парламентарен "контрол" и всеки петък трябва да има подобни въпроси от страна на синдикатите към управляващите, щото те представляват хората! Иначе ние ще си коментираме и не виждам как ще се организираме за да си търсим правата!8-)

Добър пример :)

Ми факт е, че всеки ден караме по липсващите улици и не отиваме да си тръсим правата и да питаме къде са ни данъците, в тоя липсващ асфалт ли са? Гърците може и да не са стока, ама изказването не е лишено от истина :) Пък хората поне знаят как да си потърсят правата колкото и да са по-черни от дявола :)

Аз лично знам за
ринопластика-минава уж че имало крива прегада ,която пречела на дишането.

Не е по темата ама... Аз пък лично знам, че има случаи в които ринопластиката не е козметична, защото наистина има хора с криви носни прегради и това нарушава дишането :) Така, че ринопластиката често се прави с лечебна цел :)

V@K@T@
05-03-2010, 15:31
Десетина дни назад попаднах на постнатото по-долу. Предполагам, че повечето вече са го чели.
Ясно е, че такова изказване е недопустимо, но дали въпросният господин наистина се 'изпуснал' по този начин или е поредният журналистически кьорфишек. А ако това наистина се е случило, какво следва - ще има ли ответна реакция от българска страна или ще си претраем?

"Българите са тъпи задници!“ – отсече лидерът на гръцките синдикати Танасис Хадес, след като му бяха дадени за пример как понасят несгодите на кризата и непопулярните антикризисни мерки.
„Как може да ми ги давате за пример – попита той – те се правят на толкова хитри, а всъщност са най-простите в Евросъюза. Кой друг народ ще търпи, докато му обясняват, че трябва да закрият болниците, но щели да им осигурят хеликоптери, ами те са големи будали! Кой нормален човек, би повярвал, че четири хеликоптера, ще успеят да поемат работата на 40 закрити болници, трябва да си ужасно тъп, за да го приемеш за истина.

Или пък, да сметне за достатъчно, че няма да се отглеждат ГМО още пет години, но след това може, даже сега ще приемат закона, та да е готов, и като изтекат годините - хоп, и ще се ширнат едни ми ти поля с генно-модифицирана царевица. По плитко скроена измама не съм чувал, а те й повярваха, ебати тъпаците.

Ами пенсионирането, ще им вдигнат пенсионната възраст, но след две години, а те седят и чакат, последният момент, ама и тогава няма да направят нищо. Кой приема за успокоение мисълта „Има и по-зле от мен“, това е невероятно тъп начин за успокоение, но явно върши работа сред тези тъпаци.

Българите! Та те се делят на групи и групички, всеки се изживява както водач на нацията, ама тя нацията им се топи. Техните синдикални лидери са путьовци – орденоносци, получили най-високото отличие от управляващите, затова че държат хората си мирни. И вие ще ми ги давате за пример. Та при тях колчем се съберат 30 човека накуп и им пратят полицията да ги пребие, а останалите седят отстрани и гледат сеир. По смотана нация не познавам. Така че, не ми ги давайте за пример. Ние точно затова протестираме, за да не станем като тях.

Боже опази!!! Щастлив съм, че не съм се родил българин.“
Мн. груб и обиден начин на изразяване но въпреки това е прав трябва час по - скоро народа да се вземе в ръце :no_no_no::ban::sex::rockon::not-fair::oops::lol_sign::offtopic::gives[1]::spam::bg:

Mind_Control
05-03-2010, 15:39

Ако всички спрат да се катерят по градинките и след това да разнасят калта с гумите си, пътищата ни щяха да бъдат малко по- добре..

pent
05-03-2010, 15:45

аз не съм спирал да ходя там и пак ще ида :) Май месец може да ти пратя картичка от Цикладите :) много е красиво :kicking::kicking::kicking:

Българските %$^&*#@ по нашето море си заслужават пияните скандинавски турсити, а не нас :)

Mind_Control
05-03-2010, 15:47
аз не съм спирал да ходя там и пак ще ида :) Май месец може да ти пратя картичка от Цикладите :) много е красиво :kicking::kicking::kicking:

Българските %$^&*#@ по нашето море си заслужават пияните скандинавски турсити, а не нас :)

А Гърците понеже много ни уважават нас и затова ни затвориха границата. Ще те питам лятото ако се връщаш от почивка и трябва да чакаш една седмица на границата, за да се прибереш :)

Crusader
05-03-2010, 15:50

Няма да стъпя, зад граница пътешествам само на танк или самолет от ВВС....

Сега по темата, може би 156 селеспийд, ще ни обясни и за болниците и за пенсионната възраст и за другите социални придобивки, а също и от къде изпълзя тази скрипя хер Флиг

Ivanov_
05-03-2010, 16:01
Така е, крайно време беше някой да ни каже що за стока сме! Гърците може да не са кой знае какви, но когато нещо не им изнася всички са на улицата и отстояват правата си, а не като нас! Така стоят нещата - 500 години турско робство и 50 години комунизъм са ни научили на това да си кротуваме и да гледаме другия да е по-зле от нас, затова много правилно си е казал човека!

pa4ito
05-03-2010, 16:30
Момчета, не се палете толкова на гърците, защото pent ви цитира част от сайта, където си пише, че всичко е художествена измислица. Друг е въпросът, че тя някакси съвпада с нашата действителност...

търтей
05-03-2010, 16:49
http://neverojatno.wordpress.com/

Доко
05-03-2010, 16:53
http://neverojatno.wordpress.com/

Хъ хъъ, т'ва кефи, 'бахти позитивите.:gives[1]::big_heat:

Pepo
05-03-2010, 16:59
Това (http://neverojatno.wordpress.com/2010/03/02/nima/) е добро, а даже има връзка с някои от постовете в темата.

ФЕРАРИСТ
05-03-2010, 17:38
Яз ходя напоследък в Туркей - ранят по обилно, по любезни са, и за по малко кинта дават повече екстра.....

Kuker
05-03-2010, 18:10

Боже опази!!! Щастлив съм, че не съм се родил българин.“Това са го писали турците, за да ни скарат с гърците.:new_Eyecrazy:

wwweb
05-03-2010, 18:25
Боже, тоя ми напълни душата с това изказване. Е, заради това я обичам тая страна и както е тръгнало може натам да поема.

Kuker
05-03-2010, 18:29
Боже, тоя ми напълни душата с това изказване. Е, заради това я обичам тая страна и както е тръгнало може натам да поема.Аз ако те напсувам, да не ми цъфнеш на вратата?

wwweb
05-03-2010, 18:41
Аз ако те напсувам, да не ми цъфнеш на вратата?Що? Ти да не тръгна на война с Гърция? :)
В изказването няма нещо, което да не е истина, КОЛКОТО И ДА НИ БОЛИ! Факт!
Евала им правя, че моментално се противят щом ги натиснат.

Kuker
05-03-2010, 19:00
Що? Ти да не тръгна на война с Гърция? :)
В изказването няма нещо, което да не е истина, КОЛКОТО И ДА НИ БОЛИ! Факт!
Евала им правя, че моментално се противят щом ги натиснат.Техния проблем не е от вчера,сега са без работа и си стачкуват.Утре като тръгнат да прибират реколтата, няма да ги видиш на границата.Друг е въпроса че са стачколюбци.

Не е случайно че ЕС ги отсвири, защото проблема си е техен,вътрешен.

При нас в Бг., проблемите се решават, в това съм убеден.Просто сме леко алчни, и искаме да получаваме без да даваме.Ти видя ли с каква техника затвориха границата?А нашите още впрягат волове.

rusiq86
05-03-2010, 19:05
Гърците са прави, че се правим на гугутки за много неща, щото на някой алчен политик така му изнася.
Но мама им мръсна, за САЩ изнасят сирене наречено FETTA, като мандрите се намират около София, и са купуни от гръзки консорциуми, правят го в Бг, изнасят го за чужбина и му слагат етикет пройзведено в Гърция. Цената му е около 5$ за 100 грама.

AlfaFen145
05-03-2010, 19:09
..вижте ,не сме САЩ ,да съдим някой ,които ти е казал " ей глупак" или те е пуднал на тротоара и си си изсипал кафето на суичера "аддидас"..
Според мен ,човека ни познава доста добре...
Това че тона му е такъв ,си е чист негов проблем!Той може да говори каквото си иска ,за който си иска(прав ли съм)така е решил така е направил..:)
Според мен е доста прав ,за нашия народ!
Трябва да има оттласък!И ТО ОТ НАША СТРАНА...не искам да изпадам в емоции ,защото ще стане страшно(хааха)...
Като цяло Гърците ,че са заядлив и отрицателен народ така е (поне според мен),но инак не са тъпи , УВи,знаят как да си оправят проблемите...

Kuker
05-03-2010, 19:09
Гърците са прави, че се правим на гугутки за много неща, щото на някой алчен политик така му изнася.
Но мама им мръсна, за САЩ изнасят сирене наречено FETTA, като мандрите се намират около София, и са купуни от гръзки консорциуми, правят го в Бг, изнасят го за чужбина и му слагат етикет пройзведено в Гърция. Цената му е около 5$ за 100 грама.Има и много гръцки шивашки цехове, не плащат заплати, експлоатират притиснатите от мизерията женици, и се изпаряват.И това не е защото ние сме тъпи, а защото те се мислят за много умни.Рано или късно ще им излезе през дупенцата, сигурен съм.

Derry
05-03-2010, 19:11
Абе путки не са само политиците ами почти всички, аз в тая държава един протест не съм видял да е като света и да се протестира до последно или хората да се съберат и да си отстояват исканията. От друга страна някакъв смотан запечен грък да ми дава изявление какви сме хич не ми допада :laser:.

---------- Post added at 17:11 ---------- Previous post was at 17:11 ----------

Има и много гръцки шивашки цехове, не плащат заплати, експлоатират притиснатите от мизерията женици, и се изпаряват.И това не е защото ние сме тъпи, а защото те се мислят за много умни.Рано или късно ще им излезе през дупенцата, сигурен съм.

Тука си мисля, че народа дреме и държавата спи.

rusiq86
05-03-2010, 19:15
Гърците са злобни хора, това е мое мнение. Един приятел работеше В САЩ за гръг, онзи се държал гадно, надменно, не му давал часове. Американците може да са всякакви, но такива хора няма, все едно си им роднина!

Kuker
05-03-2010, 19:17
---------- Post added at 19:17 ---------- Previous post was at 19:15 ----------

Абе путки не са само политиците ами почти всички, аз в тая държава един протест не съм видял да е като света и да се протестира до последно или хората да се съберат и да си отстояват исканията. От друга страна някакъв смотан запечен грък да ми дава изявление какви сме хич не ми допада :laser:.

---------- Post added at 17:11 ---------- Previous post was at 17:11 ----------

Тука си мисля, че народа дреме и държавата спи.Е то, какъвто народа такава и държавата.

v1play3r
05-03-2010, 19:21
Аз незная,защо хората винаги гледат кой е по-назад , вместо да гледат кой е на върха и да се стремят към него:question:
Каква нация си няма значение според мен .. Важното е какъв е човека !Има свестни българи , гърци, цигани и какви ли още не , както има и лоши такива ..

Kuker
05-03-2010, 19:31
Аз незная,защо хората винаги гледат кой е по-назад , вместо да гледат кой е на върха и да се стремят към него:question:
Каква нация си няма значение според мен .. Важното е какъв е човека !Има свестни българи , гърци, цигани и какви ли още не , както има и лоши такива ..Циганите са животни.Няма как да има свестни.Просто има такива които не "хапят".

mirchozo
05-03-2010, 19:36
Прос народ - слаба държава...
Аз, както много други, също не съм съгласен с много неща, но какво мога да направя. Нито имам пари да тръгна да си търся правата, нито свободното време и нерви да се занимавам с изгубени каузи. Тук винаги парата е властвала и като гледам скоро няма да се промени това. Този грък е абсолютно прав за всичко. В стремежа си да се правим на тарикати, просто не осъзнаваме какви балами сме...

gkalinov
05-03-2010, 20:12
Селски тарикати,дребни душици и страхливи тъпанари.Това сме ние- българите.Българи с малко ббббббббб.................

fred
05-03-2010, 20:13
Е поради тези причини сме прост народ, вярно е казал гръка, не че и те са стока, както виждате станаха нарицателно в ЕС за простотия, лицемерия и назадничивост.Ама какво от това, ние да си гледаме себе си

Stoyan Georgiev
05-03-2010, 20:23
АМА МНОГО МЕ КЕФИТЕ, КАК ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА СЕ НАЕМАТА НА НЕЩО, КОЕТО Е ХУДОЖЕСТВЕНА ИЗМИСЛИЦА (макар и самите неща да са си истина ;) )

arieca155
05-03-2010, 20:39
абсолютно съм съгласен с гърка,но пък те като са скочили да протестират не виждам ефект.само ги бият по площадите и 1 минута в новините,и кво...!?
кризата е навсякъде,само не съм съгласен да ни се месят какви мерки сме взели срещу нея.
"всеки си е.е жената както знае!"

JORDI
05-03-2010, 21:46
АМА МНОГО МЕ КЕФИТЕ, КАК ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА СЕ НАЕМАТА НА НЕЩО, КОЕТО Е ХУДОЖЕСТВЕНА ИЗМИСЛИЦА (макар и самите неща да са си истина ;) )

Художествена измислица...Дрън,дрън!
И глупака много добре разбира,че не е нито художествена, нито измислица! Ами автора,който и да е той много умело е написал,че е измислица за да прикрие дори псевдонима си, и да отвори очите на слепците да виждат, а не само да "гледат" истината и ако са умни да предприемат това, което трябва, а не да крещят" Ей не вярвайте на художествени измислици"! :busted_cop:

ilin4o
05-03-2010, 22:27
Незнам що го направихте тема това аз от 10 години работя в Гърция и почти всеки ден чувам такива изказваниа те на думи са царе може би има нещо вярно в цялото интервю но човека е бил афектиран.Трябва да знаете за гърците че те не са виновни никога и за нищо винаги обвиняват другите Европата им скръцна със зъби и се чудят на кого да си го изкарат та те се скараха и с Германия .Инъче ни сме си мекошава нация даже и Албанците са по сплотени от нас такъв ни е генна даи сега да умираме :hump:

---------- Post added at 22:27 ---------- Previous post was at 22:16 ----------

даже незнам дали ползват въобще фраза тъп задник :-?

Stoyan Georgiev
05-03-2010, 22:35
а балама... ? и т.н.

ае зарежи, то са нужни и мозъчни клетки

Smeshnika
05-03-2010, 23:06
Надявам се грЪци да не посещават този форум,че резила ще е пълен ! ! ! :mrgreen:

Flame
05-03-2010, 23:48
Още ли някой мисли тва за истина,това е просто някаква гавра,за жалост вярна.

Kuker
06-03-2010, 09:36
Още ли някой мисли тва за истина,това е просто някаква гавра,за жалост вярна.Не е истина и не е вярно.Това е писано от неграмотен и неразбиращ.

ФЕРАРИСТ
06-03-2010, 10:11
Нито имам пари да тръгна да си търся правата, нито свободното време и нерви да се занимавам с изгубени каузи.
То дори и да имаш пари, системата е така направена че да мое да те върти колкото си иска със всякакви механизми, за да не ти достигнат или свободно време, или нерви да продължиш да се занимаваш...

viki
06-03-2010, 11:34
@off

Не е по темата ама... Аз пък лично знам, че има случаи в които ринопластиката не е козметична, защото наистина има хора с криви носни прегради и това нарушава дишането :) Така, че ринопластиката често се прави с лечебна цел :)

Разбира се,не съм казала обратното:)В противен слуачи едва ли щеше да има такава клинична пътека :)
Визирах случаите,в които риноластиката се прави заради нечии комплекси:)Т.е аз днес решавам,че искам нос като на Пиги(примерно),отивам при доктор X.Минавам по клиничкна пътека,заплащам официално само за избор на екип и те ти чудо ;)На доктор Х му давам кеш отделно:)

nikolaaaay
06-03-2010, 13:57
Още ли някой мисли тва за истина,това е просто някаква гавра,за жалост вярна.
Аз пък противно на всички дотук, не мисля, че е вярно това. Да, имаме много недостатъци като народ, не се оплакваме достатъчно, но и не си траем толкова безропотно, колкото ни се приписва. Ами 1997г., когато трябваше, излязохме на улицата и постигнахме своето. Примери в историята има доста за това. Сега с мераците на МВР да ни следи чрез нета, също не им се получи. Общественият натиск не е единствено да се излезе на улицата и да се трошат коли. Тва в цивилизованите държави не се прави или ако се прави - правят го разни араби и чернилки и... гърците. И сега кво, протестират сами срещу себе си. Правителството им се опитва да спаси държавата от финансовата дупка, а те не искат да приемат това. Ми тогава, да си сърбат попарата. Като няма пари, правителството няма откъде да ги вземе. Тва не е като да се напечатат драхми и айде на инфлацията.

За болниците пък за кво да протестирам. Ми те не закриват истински болници, а някви миризливи кочини, където се "лекува" в ненормални за 21-ви век условия и всички читави лекари гледат да се измъкнат оттам. Брат ми преди няколко години щяха да го убият в Ботевградската болница, след... ужилване от пчела. Вместо едно хапче за сваляне на кръвното и да си ходи, те му дали 3 да изпие наведнъж и в резултат - припадане и 3 дена в болницата на легло. За кво са такива "болници", където освен, че пациентите мрат като мухи, се харчат парите ни, за да могат директорите на болниците да правят псевдо ремонти, доставки на консумативи и тем подобни далаверки за милиони. По-добре тия милиони да отидат по предназначение в по-нормалните болници, дори и хората да пътуват до тях.

ФЕРАРИСТ
06-03-2010, 14:07
Ами 1997г., когато трябваше, излязохме на улицата и постигнахме своето. Примери в историята има доста за това.
Мда, идеален пример - трябва да стигнем дъното или да сме до него че да рипнем като ората........
Иначе болничната и здравната ни система е прекрасен пример за това какъв геноцид може да наложи държавата на народа си, всеки който не му се налага да опира до такива институции за проблеми с здравето си, и на идея си няма какъв късметлия е, ако ще и последния просяк да е......

gkalinov
06-03-2010, 15:16
Когато Русия се ;оправи;,на следващия ден до обяд ще се оправим и ние.Каквито ни даскалите-такива сме и ние.От тях можеш да се учиш на шахмат,хокей на лед,фигурно пързаляне но не и на икономика.А те все още са определящ фактор,макар и задочно.Всичко ни е като тяхното-икономика,олигархия.....А държавата се управлява от олигархията-сбирщина от парвенюта и некадърници,които умело се възползват от всичките ни недостатъци като народ и нищо не правят да мръднем поне поне малко напред във всяка една насока.А за сега си оставаме банда комплексирани селски тарикати,поне в по-голямата степен,а това за съжаление е определящо.Щеше ми се да не е така.Дано да не съм прав.Обаче.............................

pavlin
09-03-2010, 17:25
Боли ме "швепса" за византииците мързеливи:mrgreen:
да го д@хат
аз съм на море в Тунис тая година:mrgreen:

А те пък в Тунис са цъфнали и вързали даже.

---------- Post added at 15:25 ---------- Previous post was at 15:17 ----------

За кво са такива "болници", където освен, че пациентите мрат като мухи, се харчат парите ни, за да могат директорите на болниците да правят псевдо ремонти, доставки на консумативи и тем подобни далаверки за милиони. По-добре тия милиони да отидат по предназначение в по-нормалните болници, дори и хората да пътуват до тях.

Ами то и в САщ се закриват обществени болници поради същите причини- корупция злоупотреби с осигуровки и т.н. Обама затова се опитва да прави здравна реформа.